Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-103

• 34 526
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Терзи, Благодаря!! Flowers Hibiscus

мм патрона бая мускули е направил Stuck Out Tongue Winking Eye

Фенче Kissing Heart, наистина много хубави снимки!
мерси и за инфото за клуба!

# 121
Терзи, Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Прекрасни са! Heart Да , Киво изглежда доста здрав и внушителен! Hands Plus1
Цитат
Съёмки 14.09.2022.

Берен и Кыванч в китайском квартале.

"Они и снимали, и, к сожалению, нам потребовалось слишком много времени, чтобы понять, что это были они. К тому времени нам сказали, что нам не разрешается снимать фотографии или видео".
Снимки 14.09.2022г.
Берен и Къванч в китайския квартал.
"Те снимаха и за съжаление ни отне твърде много време, за да разберем, че са те. През това време ни казаха, че нямаме право да правим снимки или видеоклипове.“

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 18:18 от queen_fenka

# 122
Здравейте!
Благодаря за всичко споделено! Green Heart

Пепи, Фенче, изоставянето има лоши последици върху едно дете, това е без съмнение, те се виждат и при Юсуф. Все пак, той е оставен при майката, не е съвсем сам. Да, бащата е най-важната фигура за него, но мисълта ми е, че той не е от тези деца, които са в институция и дори не знаят кои са техните родители. Освен това, Юсуф през по-голяма част от времето – бащата е спрял да се вижда с него, когато е бил на 14 години и след 4 години Юсуф е вече пълнолетен, т.е 21 години той  вече не е дете. А не може ли да се разсъждава и така: Юсуф също би могъл да потърси баща си. Юсуф е юрист, знае, че понякога отговорът е различен от този, който най-напред ти идва в ума, може пък баща му да е имал нужда от него. Би могъл да се поинтересува за баща си  - какъв е, с какво се занимава, защо го е изоставил, да направи това не директно, а чрез възможностите, които има като адвокат; неговият приятел напр. за кратко време разбра здравното състояние на баща му. От един момент нататък отношенията между двамата и то за дълго - почти половината от живота на Юсуф,  са отношения между двама възрастни. Според мен, когато на финала Юсуф проплака „Татко!“ е възможно да имаше и елемент на съжаление, че преди това сам не е потърсил  баща си, може би можеше да бъде излекуван.  

Досега се въздържах да си вкарвам в главата разни сюжети за филма с Берен и Къванч, радвах се на заглавието,  само по себе си то вече създава  безброй сюжети Smiley. Но връзка със „Забраненият плод“ започва да се мержелее още със събирането на двамата в един филм. Ню Йорк – като място, а сега и историята на този клуб – браво на подругите, че са се сетили да разследват,  е още стъпка в тази посока. Ще бъде много хубаво, ако ни покажат филма през декември.
Приятна вечер на всички!

Айфеловата кула и Бруклинският мост – двете фотографии в стаята на Бехлюл.

Днес са снимали в района на Бруклинския мост

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 20:40 от vanja@

# 123
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Много хубави са Къванч и Берен, много.
Магията на ЗП е толкова силна, че вече се пренесе върху новия филм.
Ваня, интересна снимка от стаята на Бехлюл.

Айре, още като качи снимката в ИГ си Къванч ми направи, че доста добре се е оформил, а сега на видеото съвсем си личи.

Казвам ви лека 🤗🤗🤗

Утре ще пиша за филма 😍

# 124
Добро утро и Честит празник на независимостта, дружки! Flowers Bouquet Hug

Ваня, благодаря за споделеното! Kiss Накара ни отново да разсъждаваме, супер! Hands Plus1
За децата, изоставени още при раждането си, дори не ми се пише, ужасно е. Но, те поне не знаят заради кого страдат, на кого да се сърдят, не обичат ... Да, сметките малко са сбъркани, действително като сметнеш, излиза, че до  14 възраст Юсуф е виждал поне от време на време баща си Thinking  А филма, поне мен ме остави с убеждението, че баща му го е изоставил, когато е бил още невръстно дете, съдейки по снимката и спомените на Юсуф. Но, от друга страна, това ме накара да се питам, дали пък точно на тази сложна възраст обидата от изоставянето не е още по-голяма ??? Не случайно специалистите съветват родители на осиновени деца да им кажат истината, докато са малки, защото когато го разберат на вече осъзната възраст,/ а почти винаги се намира някоя гадина, която да им каже /, тогава в повечето случаи става страшно! Юсуф ни даде да разберем, че докато е растял е бил през цялото време в интернат, та може да се каже, че и майката не се е грижила особено за него, и него държавата го е изгледала Thinking А може би е постъпил в интернат, когато тя е починала, не стана много ясно, но може би и заради това е чакал баща си всеки почивен ден ? Но, едно е ясно, детството му не е било никак розово ... Дали би могъл Юсуф, вече адвокат да потърси баща си ? Би могъл, разбира се, но се питам - защо? Поставяйки се неговото място си задавам въпроса - бих ли потърсила човек, който не се е интересувал от мен, дори по телефона не ме е търсил толкова години ? Ами, не, не бих  ... Както казах, по историята на този филм може да се разсъждава много дълго, аз обичам такива.

Колкото до филма с Киво и Берен все още се въздържам да си вкарвам в главата сюжети, сигурна съм,че ще ни изненадат 100 % и много се надявам да няма никаква връзка със ЗП да ви кажа Smile

Имайте хубав ден! Hug

# 125

Привет и честит празник! Hug

Интересни размисли по филма- Ваня, Фенче Hug
И според мен че Юсуф е бил по-малък от 14 г, когато бащата ги изоставя.
Когато е бил вече пълнолетен и с професия е можело да потърси баща си, но явно обидата, разочарованието, болката и гордостта го е спирала. постепенно го е зачеркнал от живота си, макар постоянно да си е задавал въпроса-Защо?

Фенче Kissing Heart и аз не искам да има общо със ЗП...и не мисля, че ще има.
Пепи Hug
Цитат
Айре, още като качи снимката в ИГ си Къванч ми направи, че доста добре се е оформил, а сега на видеото съвсем си личи.
сигурно ще го посъблекат във филма Wink
.................
Гласуване за Пеперудите/ трябва регистрация
https://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/oy-ver
Къванч е номиниран за най- добър актьор

и Якамоз за най- добър интернет сериал

Ваня,
оставям ти линк за Якамоз, на нас много ни хареса, нестандартна история, заслужава си, и е само 7 еп.
https://docs.google.com/document/d/15GH0lgbMeHeKYTLkHTsLuzQ8xDQn … WzaYMQm2__Hs/edit

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 13:55 от Airra

# 126
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Честит празник !!!

Аз обаче съм настинала вчера и цял ден пазя леглото.
Да, много може да се разсъждава по филма. В зрителя наистина остава усещането, че Юсуф е бил много малък, когато баща му го оставя. Но докато стояха при езерото Юсуф каза на баща си, че са били на същото място, когато за пръв път го е взел със себе си. Може би и затова този първи спомен най-силно се е запечатал в главата му и той няколко пъти си го припомняше. На трудна възраст е бил оставен, но тук може би пропускаме, че майка му се жени втори път и най-вероятно тогава е изпратен в интернат. На практика и майка му го е оставила. В апартамента му на стената имаше снимка с майка му обаче т.е на нея той не се сърдеше може би, защото разбираше, защо е постъпила така и че причината е отново в баща му. Когато се скараха в колата обаче Юсуф каза, и ти , и майка ми сте постъпили най-добре според вас.
Не случайно Али каза, че е мислел, че без него ще са по добре. т.е той наистина е смятал, че е направил добро на сина си, докато не видя поръженията, които е причинил. Може би и затова не поиска и прошка от Юсуф.
Много може да се разсъждава по филма в отношенията между деца и родители. Много е трудно да се каже кое и как ще повлияе добре в развитието на едно дете. От моите наблюдения например едни от най-големите поръжения върху деца си правят свръхобгрижващите майки, които правят всичко от любов.

И аз не очаквам повторение или дори нещо близко до ЗП в филма. Но като писах магията на Бехлюл и Бихтер имах предвид, че тези два героя толкова силен отпечатък са оставили, че човек само като види снимка или в случая краткото видео неминуемо се сеща за онази магия, която сътвориха в ЗП.
Снимат наистина на много красиви и емблематични места в Ню Йорк.
Въобще не вярвам да пуснат филма за декември, макар че много ми се иска. Снимките още продължават, ще има доста работа в студио със сигурност, а и не вярвам, че ще бързат. Това е доста скъп проект откъдето и да го погледнеш и ще трябва да се изпипат нещата.
Много се надявам поне за него малко повече да се постараят от страна на Нетфликс и OGM. За Потъналият Ной не очаквам нищо подобно.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 127
Пепи, бързо да ти минава!! Kissing Heart
за споделеното! Hands Plus1

лека вечер Hug

# 128
Днес са приключили снимките в Ню Йорк

Не съм в кондиция и въобще не мога да се сетя кога точно започнаха там. Във всеки случай имам чувството, че за турски филм доста дълго време го снимаха.

# 129
Айре Heart Eyes Пепи, благодаря ви за споделеното! Kiss Hug
Пепи, бързо да се оправяш! Hug
На снимката с майка си Юсуф пак е малък Thinking Според мен с втория мъж на майка му е било ужасно, с такова впечатление останах, и може би заради това е бил в интернат Thinking Каквото и да е било, животът му е бил скапан, заради това се гневеше и на двамата, че хубаво са решили кое ще е най-добре за всички, но не и за него. Пораженията ги видяхме, отвън сякаш всичко е наред, а в душата му самота и мрак ...
Да, май снимките са свършили. Не мисля, че дълго го снимаха Пепи, колко време чакаха за снимките в НЙ, за това така ти се струва.

Ако е така, ще имат достатъчно време за постпродукция, но и аз не вярвам, че ще го видим тази година още. Това е Нетфликс все пак, да не забравяме Smile
Джес в бяло

И в синьо

Приятна вечер и от мен! Hug

# 130
Фени, права си. В Ню Йорк снимките са започнали на 10.09. Събират им се около 10 дни. Може би, защото излязоха толкова много снимки някак си остава усещането, че е продължило по дълго време.
А и прекъсването след снимките в Истанбул също допринесе за това.

Лека 🤗🤗🤗

# 131
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за интересните постове, за новостите и преводите!!!
Здраве за всички ви желая!!!
Малко зачезнах, за което извинете!!!

По въпроса за изоставения Юсуф >>>
Няма как детето да търси бащата, макар да е вече голямо! Няма!!!
В нашия случай явно майката е починала, когато Юсуф е бил на 14 години.
Непълнолетен! Вторият съпруг на майката явно отказва, или няма това право.
Баща му е трябвало да поеме родителските задължения, но него го е нямало.
В това време, в същата година - 1998, е починала неговата любима Сюмбюл,
на чийто гроб той свиреше и пееше със саза.
Не дадоха гроба на майката на Юсуф, макар с влизането да каза,
че е посетил гроба ѝ в Кършехир.
Няма да се учудя, ако не е бил на погребението ѝ.
И според мен, именно тогава Юсуф е бил изпратен в интернат,
с обещанието, че като се появи баща му, ще го вземе. За това го е чакал.
На снимките и спомените баща и син, Юсуф е на около 10 -11 години.
Тогава още не са били разделени майката и бащата.
Според мен, това е преди бащата да напусне семейството.
Майката не е имала голям избор, след като съпругът ѝ я изоставя.
С втория  баща, за около 3 г., мисля, че не са живели добре и майка и син.
Горката жена. Отишла си е толкова млада.
Горкото дете със жив баща и в интернат!!!
Извинете, но така направих сметките!!!

За снимките в NY добре, че са последен ден.
На мен ми направи впечатление табелата Broadway.
Връзка с със ЗП? Не виждам. Тук се създава нова легенда!!!
Ново е всичко - продуцент, режисьор, сценарист, нови герои, ...
Ще има и според мен дълъг процес докато се покаже филма,
освен ако  музиката и песните не са записани вече в студиото.
Те песните тъкмо да излязат и хоп се появи инфото,
че се преработват с текст на английски.

Лекинка!!!

# 132
Здравейте Благодаря за споделеното
Пепи бързо оздравяване

https://www.instagram.com/p/Ci0wAdZriSD/?hl=en

# 133
Добро утро! Hug

Благодаря ви за споделеното, дружки! Kiss Пепи, как си днес ? Kissing Heart
Диве, споделям! Hands Plus1
Цитат
Няма как детето да търси бащата, макар да е вече голямо! Няма!!!
В нашия случай явно майката е починала, когато Юсуф е бил на 14 години.
Непълнолетен! Вторият съпруг на майката явно отказва, или няма това право.
Баща му е трябвало да поеме родителските задължения, но него го е нямало.
Цитат
И според мен, именно тогава Юсуф е бил изпратен в интернат,
с обещанието, че като се появи баща му, ще го вземе. За това го е чакал.
На снимките и спомените баща и син, Юсуф е на около 10 -11 години.
Тогава още не са били разделени майката и бащата.
Според мен, това е преди бащата да напусне семейството.
Цитат
Връзка с със ЗП? Не виждам. Тук се създава нова легенда!!!
Ново е всичко - продуцент, режисьор, сценарист, нови герои, ...
Терзи Two Hearts
Цитат
Снимката е публикувана от Ник Бийчър.

"Пазаруването със световноизвестния турски актьор Kъванч Татлъту в Сакс беше голямо удоволствие.“
Снимки, споделени от режисьора Гьоненч Уянъйк

Хубав ден! Hug

# 134

Пожелавам новия сезон, който настъпва днес да ни донесе много положителни емоции!! Flowers Four Leaf Clover

Терзи, мерси!

Пазаруването с турския световно известен актьор #KivancTatlitug в Saks NYC беше голямо удоволствие.

Диве Hug много оригинален колажа с кафето!
Мерси за споделеното!!

Пепи Hug и аз си помислих, че много малко снимаха в НЙ Wink, но за по малко от 10 дена пък снимат една дизи серия.
Фенче Kissing Heart
Цитат
Каквото и да е било, животът му е бил скапан, заради това се гневеше и на двамата, че хубаво са решили кое ще е най-добре за всички, но не и за него. Пораженията ги видяхме, отвън сякаш всичко е наред, а в душата му самота и мрак ...
хареса ми Hands V
благодаря и за това, което си донесла!

Къванч като се върне в Истанбул, очаквам раздвижване от Мави.

Общи условия

Активация на акаунт