мм патрона бая мускули е направил

Фенче
, наистина много хубави снимки!мерси и за инфото за клуба!
благодаря!
Прекрасни са!
Да , Киво изглежда доста здрав и внушителен! 

. Но връзка със „Забраненият плод“ започва да се мержелее още със събирането на двамата в един филм. Ню Йорк – като място, а сега и историята на този клуб – браво на подругите, че са се сетили да разследват, е още стъпка в тази посока. Ще бъде много хубаво, ако ни покажат филма през декември.

Накара ни отново да разсъждаваме, супер! 
А филма, поне мен ме остави с убеждението, че баща му го е изоставил, когато е бил още невръстно дете, съдейки по снимката и спомените на Юсуф. Но, от друга страна, това ме накара да се питам, дали пък точно на тази сложна възраст обидата от изоставянето не е още по-голяма ??? Не случайно специалистите съветват родители на осиновени деца да им кажат истината, докато са малки, защото когато го разберат на вече осъзната възраст,/ а почти винаги се намира някоя гадина, която да им каже /, тогава в повечето случаи става страшно! Юсуф ни даде да разберем, че докато е растял е бил през цялото време в интернат, та може да се каже, че и майката не се е грижила особено за него, и него държавата го е изгледала
А може би е постъпил в интернат, когато тя е починала, не стана много ясно, но може би и заради това е чакал баща си всеки почивен ден ? Но, едно е ясно, детството му не е било никак розово ... Дали би могъл Юсуф, вече адвокат да потърси баща си ? Би могъл, разбира се, но се питам - защо? Поставяйки се неговото място си задавам въпроса - бих ли потърсила човек, който не се е интересувал от мен, дори по телефона не ме е търсил толкова години ? Ами, не, не бих ... Както казах, по историята на този филм може да се разсъждава много дълго, аз обичам такива.

и аз не искам да има общо със ЗП...и не мисля, че ще има.

Пепи, благодаря ви за споделеното!

Според мен с втория мъж на майка му е било ужасно, с такова впечатление останах, и може би заради това е бил в интернат
Каквото и да е било, животът му е бил скапан, заради това се гневеше и на двамата, че хубаво са решили кое ще е най-добре за всички, но не и за него. Пораженията ги видяхме, отвън сякаш всичко е наред, а в душата му самота и мрак ...

Пепи, как си днес ? 

много оригинален колажа с кафето!
и аз си помислих, че много малко снимаха в НЙ
, но за по малко от 10 дена пък снимат една дизи серия.