Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-103

• 34 565
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Стори от Къванч Heart Eyes

Башак и Курт Ефе са също в НЙ от самото начало, явно, че Букет й помага.

Благодаря ви за споделеното Flowers Hibiscus, утре ще пиша повече.
Фенче Kissing Heart, готино занимание си имаш Blush

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 22:22 от Airra

# 151

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/2935273650518424754/

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 22:22 от dterziiska

# 152
Страхотна снимка, пълна с настроение.

Айре, откъде информация, че са там от самото начало ?
Те наистина не могат един без друг. И съм напълно убедена в това.
Имам още да пиша, но ме чака работа за утре.

🤗🤗🤗

# 153
# 154
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за прекрасните постове, споделени размисли за филма, нови снимки на ашкъма, ново инфо за семейството му! Kiss Вярно не могат да са разделени дълго КБТ, особено пък сега с малкото съкровище, което си имат Heart
Терзи, на теб специално благодаря за споделеното, зная, че не си по писането! Kiss
Мммм ...

Много ме изкефи тази снимка, как си денси Къванч в добро настроение Smile

И колажите не спират, наистина милиони чакат тази двойка с нетърпение!

Тези сладури скоро не сме ги виждали, все така са щастливи заедно, браво! Heart Eyes

Проектите на Киво, показвани на Нетфликс до сега.

Пожелавам ви прекрасен ден и успешна и здрава нова седмица! Hug

# 155
Привет и от мен 🤗🤗🤗
Хубава седмица

Тази късметлийска риза 😜
Представям си колко добре се чувства Къванч да може да се разхожда без да се притеснява от фенове и папараци. Е, все го издебват някои, но е друго.
Само Берен се е покрила дълбоко.

Терзи, Ваня , благодаря за споделеното за Празникът на влюбените. Ще коментирам написаното, надявам се довечера.

Тези снимки не ги помня.

Фени, приятно занимание са ти намерили.😜

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 156

Привет в понеделник! Blue Heart

Фенче Kissing Heart, благодаря за споделеното!
Седефче не се променя с годините.
готин колаж- музикалния!
забравих да ти кажа, че се радвам, че продължаваш с Момичето! Hands Plus1 и на мен са ми  много Head Band 2 часовите серии.
Пепи Hug
снимките са с рибарите, които са приятели и на Чачо./нали имат общо хоби/
Цитат
Айре, откъде информация, че са там от самото начало ?
снощи си писах с Kıvanç Tatlıtuğ Fans.
ИГ на Букет е затворен, тя не приема фенове, но е споделила снимка/от началото/ с Курт Ефе, като му е закрила личицето. От там се е разбрало, явно е в САЩ за да помага на Башак.
Терзи, хареса ми коментара ти. Hands Plus1
Ваня, радвам се, че ти е харесал Якамоз, щом си го изгледала и на маратон Blush
Благодаря за размислите/ както ги виждаш нещата ти/ по филма.
ще цитирам Фенка Kissing Heart,  с което съм съгласна....
Цитат
Според мен Хефес Али въздъхна дълбоко и каза "Прости ми" на Юсуф, но по такъв начин, че не зная дали Юсуф изобщо го чу и разбра, защото нямаше реакция от него на тези думи. А и не разбрах дали Али искаше изобщо той да го чуе, по-скоро ги каза под носа си ... мисля, че нямаше очи да поиска прошка от детето си, което разбра колко дълбоко е наранил с решението си на времето, което е взел.
Хевес Али видя всичко, което направо сина му- за да сбъдне мечтата му-да отиде на Фестивала на трубадурите преди да умре. Със сигурност сърцето му е било изпълнено с благодарност и обич, макар да не го показваше външно. И аз мисля, че не е бил женкар, за човек на изкуството, който намира муза в любовта -е имал някалко жени в живота си, но любовта му е останала до края към саза и музиката.
За мен Юсуф даде своята прошка мълчаливо, и най вече заради себе си, за да освободи сърцето и мислите си от товара, който  му е причинил баща му, да се освободи от гнева, който го изяждаше и по този начин да живее в бъдеще по-леко и евентуално по-щастливо.
взето от нета>>
Цитат
"Прошката означава да не бъркаме повече в раните, за да не продължават да кървят."
"Винаги трябва да се прощава: на разкаялия се – заради самия него; на неразкаялия се – заради самия себе си"
"Прошката означава освобождаване от гнева и нападателните мисли."
"Прошката означава изцеляване на раната в сърцето, причинена от непрощаващи мисли."

..................................
Снимката с танцуващия Къванч........ наоколо се виждат чернокожи, били са в Харлем-квартал обитаван повече от такива и Дамла беше споделила видео от този клуб, та явно и Киво се е забавлявал там Wink
https://twitter.com/AlvinoEua/status/1574150056529498112

успешна и късметлийска седмица Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 15:24 от Airra

# 157
Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss
Да, приятно занимание си имам, много е сладичка и добричка Heart И така бързо свикна и тя с нас и ние с нея, ще ми е мъчно. Но, те идват често с нея до нас, та ще си я виждаме.
Ако може да му се вярва на този блогър Токио, днес щял да стане известен женския каст за Краля, който ще излезе на екран през януари. Да видим  Thinking
Цитат
Известный блогер Токио сообщил, что сегодня станет ясен женский каст сериала "Если король проиграет / Kral Kaybederse". Сериал выйдет на экраны в январе

Ваня, забравих да ти кажа, че и аз се радвам, че ти е допаднал Якамоз. Чакаме продължението му с нетърпение!

# 158
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новините, коментарите и интересните постове!!!

В Последно повикване ... смятам,
че и Башак и Кенан участват,
под една или друга форма, във филма.
Дори да не са на снимачната площадка,
дори да не видим имената им в титрите, ...
те са много отдавна във филма.
Най-вече заради спокойствието на техните половинки.
Та и Курт Ефе участва даже
Revolving Hearts
Усеща се огромното желание и на Берен, и на Къванч, и на екипа,
да покажат талантите в пълен размер, да създадат една нова легенда.

Знам, че харесвате кивчета!!!
Буйрум >>>

A за домашните любимци срещнах това >>>
Скрит текст:

# 159
Фенче Kissing Heart
и аз го видях това от Токио, преведох си го като тия дни...ама ме съмнява.

нови от Башак, сигурно от НЙ

.....................

Диве Flowers Rose
мерси за красотите!  съгласна съм за участието на Башак/знаем с какво/ и на Кенан- ако се е включил с нещо музикално.+ това, което си споменала!

...................

инфо за новия сериал на Нуран Е.Ш. с реж.- Хилял Сарал
ОГМ, ще участва Биркан Сокоулу
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_2196525
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=k6qTiAkQ_0c& … ;feature=emb_logo

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 17:57 от Airra

# 160
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Хубава и свежа Башак😍
Не знам дали вече са към края на снимките, но със сигурност нейното присъствие и това на Курт Ефе носи спокойствие на Къванч.
Диве, ще бъде чудесно ако има и песни на Кенан, които да бъдат изпълнени от Берен и Къванч. До колкото си спомням той е автор на песни във филма Клуб.  
Имам и спомен за интервю с Берен, която казваше, че по времето, когато бяха затворили цялата страна, те с Кенан са се занимавали с музика и мисля, че се говореше дори да излезе нейн албум. Поправи ме ако греша.

Терзи, много ми хареса от това, което си написала, че бащите винаги остават с нас каквито и да са били. Всъщност това се отнася и за майката или общо казано за родителите ни.
Ваня, харесват ми твоите разсъждения. Само една поправка, жените на Хавес Али във филма са четири. Пропускаш тази, на която пя и първо тя му избърса сълзите, а после той на нея, но тя в един момент избяга. Когато изписаха Хавес Али от болницата в колата той се поинтересува от приятеля му, които беше с тях, какво е станало с нея. И отговора беше, че се скита по улиците и от време на време идва тайно да слуша песните, които пеят трабадурите в града. Сега като се замисля и живота на тази жена е бил белязан от "любовта" на Али.
Всъщност всички, които са били обичани от Хавес Али по някакъв начин може да се приеме, че са пострадали от това. Юсуф страда, изоставя майката на Юсуф, едната жена беше починала / тук нямаше даден знак за причината, но на надгробния паметник имаше години, тя е била на по-малко от 50 години, когато това се е случило/ и накрая отиде при Зере. Там историята беше разказана вече на Юсуф.

Чудя се дали има някакъв шанс скоро да получим информация и за "Потъналият Ной"?
А за Краля очаквам всякакви изненади.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

Докато напиша, Башак е качила снимка

Ако някой е имал съмнение 😜

# 161
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено! Хареса ми! Kiss
Е, класна жена е Башак, който каквото ще да казва! И тя като мъжа си става все по-хубава с годините.

Някои още си чакат женския каст на Краля, този Токио явно за нищо не става Stuck Out Tongue Closed Eyes Освен , ако Айрето Heart Eyes е права, че превода е тези дни, а подругите го бяха превели днес Thinking Ще видим.

Хубав ден! Hug

# 162
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Минавам само за поздрав и надежда, че и сега ще имаме много снимки както миналата година по това време.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 163
Привет, момичета Hug
Благодря за споделеното! Flowers Hibiscus
Днес няма нищо ново........
може нашите хора да пътуват за Турция, според мен снимките приключиха.
Фенче Kissing Heart, м/у другото Токио беше писал преди, че Якамоз ще се излъчи през 2022 Wink
не че ми е кой знае какъв критерий за достоверност.

приятна вечер Hug

# 164
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за споделеното!!!
В ден без новини за Къванч, а с много други,
нещо се присетих за Yakamoz S-245.

Лекинка!!!

Общи условия

Активация на акаунт