Айре, вече си качила новината.

Фени, няма да ти се сбъдне това желание, но пък ще дойде друго нещо.
То така или иначе нямаше нищо потвърдено, затова и рускините пишат, че Бирсен едва ли не сега пише така, защото трябва да се измъкне от ситуацията, че е написала, че Къванч ще играе. Както и да е. Ако може да и се вярва тя беше писала пак, че Къванч има договор с OGM за два филма и два сериала. Двата филма вече са заснети, единия сериал също, така че ще има друг сериал. Много предположения ми се въртят в главата, но вярвам, че всичко е за добро. И на мен ми се гледа Къванч по тв, но той прекара почти цялата бременност на Башак в снимки, първите месеци на Курт Ефе също , ами добре е да се наслади на спокойствие на това щастие.
Ако пък е решил да снима нещо друго и това ще приемем.
Фени, и аз съм като теб, нямам ищах за никакъв сериал. Всичко оставих и нямам желание да почвам. Загледах сериала с Демет, но заседнах на трета серия и нещо не ме влече да го продължа. Е, ще го изгледам, поне сериите са кратки и малко, но ми липсва тръпката. Честно казано в момента единствено с удоволствие отново бих си гледала Празникът на влюбените.
Снимката на Берен със сигурност е от снимките в Ню Йорк. Тя е в същата рокля, както на другата снимка с моделиера от там.
Междудругото видях този плакат при рускините, имате ли информация за кой филм става въпрос Привлече ми вниманието името на Моника Белучи.

Хубав ден 🤗🤗🤗