Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-103

• 34 854
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айре, вече си качила новината.

Фени, няма да ти се сбъдне това желание, но пък ще дойде друго нещо.
То така или иначе нямаше нищо потвърдено, затова и рускините пишат, че Бирсен едва ли не сега пише така, защото трябва да се измъкне от ситуацията, че е написала, че Къванч ще играе. Както и да е. Ако може да и се вярва тя беше писала пак, че Къванч има договор с  OGM за два филма и два сериала. Двата филма вече са заснети, единия сериал също, така че ще има друг сериал. Много предположения ми се въртят в главата, но вярвам, че всичко е за добро. И на мен ми се гледа Къванч по тв, но той прекара почти цялата бременност на Башак в снимки, първите месеци на Курт Ефе също , ами добре е да се наслади на спокойствие на това щастие.
Ако пък е решил да снима нещо друго и това ще приемем.
Фени, и аз съм като теб, нямам ищах за никакъв сериал. Всичко оставих и нямам желание да почвам. Загледах сериала с Демет, но заседнах на трета серия и нещо не ме влече да го продължа. Е, ще го изгледам, поне сериите са кратки и малко, но ми липсва тръпката. Честно казано в момента единствено с удоволствие отново бих си гледала Празникът на влюбените.
Снимката на Берен със сигурност е от снимките в Ню Йорк. Тя е в същата рокля, както на другата снимка с моделиера от там.
Междудругото видях този плакат при рускините, имате ли информация за кой филм става въпрос Привлече ми вниманието името на Моника Белучи.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 241
Киво кога е приел че аз да съм прочела но и така да е тези романи не ги уважавам по ред причини...

# 242
Диди, рускините точно това коментират, че само от думите на Бирсен знаем, че Къванч ще участва в този сериал. И ако въобще няма такова договореност това е начина тя да излезе от ситуацията, че е лъгала през цялото време. Всъщност това няма значение. Надявам се ако има нещо ново да го научим лично от Къванч.

# 243
Айре Heart Eyes благодаря за "новината " Kiss Че, той Киво не е потвърждавал участието си в Краля, за да е "напускал " , тая Бирсен наистина се опитва сега да се оправдае с него Smile Всички пишеха толкова убедено, че аз наистина се бях настроила доста, но все пак чаках потвърждение най-вече от Къванч. Нейсе, може и да е за добро, наистина,  че като гледам какви простотии се радват на най-висок рейтинг се хващам за главата ... Не виждам и кой друг може да изиграе ролята на Кенан, ама проблема си е техен, без Киво изобщо не мисля да го гледам, ако изобщо го пуснат някога  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Мога ли да не позная Айнур от КГ Smile
Пепи, е, може пък да ни зарадва с друг сериал за Нетфликс, макар да не ми се вярва много Thinking  Да, за съжаление явно няма да имаме шанс да го гледаме в тв сериал, подозирам, че той може и изобщо да не иска да се снима вече за телевизията, а с тези предълги серии го разбирам. Вместо да се радва на детето си, ще снима 6 дни в седмицата по 12 часа ... Ще му се радваме , в каквото и да реши да участва, това е положението. Нека прави филми, те остават в историята.

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 18:13 от queen_fenka

# 244
Фени, всъщност много си права. Наистина филмите остават. А и трите му филма "Сънят на пеперудата", "Хайде, сине", "Празникът на влюбените" са скъпоценни камъни.
А защо да не снима отново на дигитална платформа? Ако наистина има договор с OGM за два сериала , все пак това си е бизнес.

Никой ли не знае за филма с Берен и Моника Белучи?

Лека 🤗🤗🤗

# 245
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Берен и Къванч имат доста общи моменти след ЗП.
Ето един от тях - Берен, Седеф и Къванч
с наградите от ELLE Style 2010 г. >>>

В очакване на новия филм >>>

Цитат
Никой ли не знае за филма с Берен и Моника Белучи?

През 2012 г. Берен Саат се снима в третия си филм „Сезонът на носорозите“ (Gergedan Mevsimi – Rhino Season).  
Партнира си с  Бехруз Восуги, Моника Белучи, Араш,  
Джанер Джиндорук, Йълмаз Ердоган, Белчим Билгин, Ахмет Мюмтаз Тайлан, ...
Световната премиера на филма е на Международния филмов фестивал в Торонто на 12 септември 2012 г.

Резюме: Кюрдско-иранският поет Сахел току-що е освободен от тридесетгодишна присъда в затвора в Иран.
Сега единственото нещо, което го кара да продължи, е мисълта да намери съпругата си,
която го смята за мъртъв повече от двадесет години.

Берен Саат изпълнява ролята на дъщерята близначка Бусе. Синът /близнак изпълнява Араш.
В ролята на майката Мина е Моника Белучи.

# 246
Добро утро! Hug

Пепи, така е, и трите му филма са много хубави! Ще има и други, надявам се!
Не, нямах предвид, че Киво няма да снима отново на дигитална платформа, а дали ще снима още един сериал за Нетфликс ? Аз поне не помня за втори сериал, но щом казваш, добре, ще видим, нямам нищо против Smile Не се знае до кога е договорът му с Нетфликс, може пък да снима и на някоя друга платформа след време, кой знае ? Thinking Наистина не зная нищо за филма с Моника Белучи, не я следя, както знаеш, гледала съм я единствено в Дар след ЗП. Ако някой знае нещо по въпроса, това са Айрето и Дива, тя им е любимка.
Ето, споменах Дивето и тя се появи, щом стана въпрос за Берен Smiley Благодаря, Диве за споделеното! Kiss

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 247

Добро Утро!
Фенче Kissing Heart, Пепи Hug, благодаря за коментарите ви!!
Според мен Къванч е бил заинтересован от ролята в Краля/без да подписва договор/ Бирсен, която уж е близка с Джем разпространява новината/уж като сигурна/ но Къванч по една или друга причина се отказва от ролята.
Цитат
И на мен ми се гледа Къванч по тв, но той прекара почти цялата бременност на Башак в снимки, първите месеци на Курт Ефе също , ами добре е да се наслади на спокойствие на това щастие.
Пепи Hands Plus1
На този етап, повече го виждам в някой друг проект на дигитална платформа, от колкото в тв. дизи.
Може да се готвят за новия сезон на Якамоз Thinking
Ако има пресконференция за Мави, Къванч може и да издаде нещо за бъдещи планове.
И пак казвам- здраве да е Flowers Four Leaf Clover

Диве, благодаря за инфото за този филм на Берен! Hug

Фенче Kissing Heart
тая сутрин сме много активни Wink
ако му предложат интересен проект за НФ-що пък да не снима?

# 248
Здравейте!
Благодаря за споделеното! Green Heart

Пепи, не се разбра защо спряха сериала за Мехмед Фатих, не само съставът, всичко беше добре, но го спряха. От разстояние на времето си мисля дали причините не са били политически – може би тогава е вървяла подготовката за превръщането на Света София от музей в джамия; истината няма да разберем.
Дива е писала за турско-иранския филм „Сезонът на носорозите“. Ще допълня, че сюжетът се основава на реалната история на ирански поет от времето на Иранската мюсюлманска революция. Гледах го доста отдавна на голям екран по време на седмица на иранското кино в София, много дълго след това беше в съзнанието ми.

Айра, не съм гледала „Сблъсък“, но съм чела за него и, разбира се, знам за наградата от Сеул. Ще го гледам на малки порции – това не правя обикновено, но заради очите ми се налага режим с електронните средства…
Актрисата за познаване не е ли Баде Ишчил?

Аз обичам сериали, които се точат с години и с епизоди по два часа, защото гледам по един на сезон. Избирам бавно и трудно какво да гледам,  тогава всъщност се информирам какво още дават по телевизията. Стана като вица за мъжа и жената с дистанционното: тя иска да гледа нещо определено, а той иска да знае какво още дават и се карат за дистанционното. Отделям най-много време да избера какво да гледам и така разбирам какво друго се подготвя в момента, това ми е информацията за сериалите, много от които не съм гледала, но знам нещо за тях.   
На този етап не бях чак запалена за „Краля“, твърде малко се знаеше, освен за участието на Къванч, то ми създаде интереса. В крайна сметка каквото реши да снима, това ще гледаме.
Желая ви хубав ден! Nature Sunny

# 249
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Да, тази сутрин сме активни, наистина Smiley Сигурно си права, може и така да е било, защото пък и никога не отрече слуховете, но вече много години го разтакават този сериал, няма да ги чака безкрай, я, а и нищо чудно да са му се обадили, че се готвят за снимките на Якамоз Thinking Аз още в началото се учудих, че може да снима по тв-то, нали има договор с Нетфликс, а той още не е изтекъл  Thinking
За съжаление няма как да знаем какво се случва ...
Цитат
ако му предложат интересен проект за НФ-що пък да не снима?
Ама да снима бе , аз друго ли казах ? Stuck Out Tongue Closed Eyes Само може да ме радва това! Единствено прекаленото чакане ме изнервя, всичко друго ми е на 6. Предпочитам да го гледа цял свят. Ама нали феновете сме си малко егоисти, иска ни се да го гледаме всяка седмица с месеци на екрана, заради това единствено го искам по тв - то Stuck Out Tongue Winking Eye Може пък и да стане някой ден Thinking

Ванче, и аз като теб си подбирам сериалите, не гледам всичко де що излезе, то не е и възможно, де. Но, има хора, които гледат по 10 - 12 сериала едновременно, чудя им се от къде намират толкова време и нерви,трябва да не ставаш от компютъра цял ден и нощ Smile, а и няма как да се харесват всичките си мисля Thinking Ще ми е интересно какво ще кажеш за Сблъсък, може отново заедно с теб да си споделяме впечатления, и без това дълго ще чакаме нещо да излезе с Къванч.

# 250
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Диве, благодаря за отговора. Филмът съм го чувала, но сега ми стана и любопитно. Предполагам, че на руски поне го има. Значи филма е от 2012.... Къванч и Берен са се скъсали от работа в този период.
Ваня, благодаря и на теб за информация за Мехмед Фатих. Точно този период ми е много любим и интересен. На мен лично много ми хареса "Възходът на османската империя", който е художествено-документален сериал, но с изключително достоверна информация.
Фени, моя спомен е, че Бирсен беше написала, че Къванч има договор с OGM за два сериала и два филма. Затова и аз бях решила, че единия сериал е Якамоз, а другия Краля, нищо, че е на тв., тъй като договора е с продуцента. Но Къванч може би има и отделен договор и с Нетфликс, защото Потъналият Ной е на AY , т.е на друг продуцент. Ако тази информация на Бирсен е вярна, значи има надежда за още един сериал най-малко с ОGM. Нямам си на идея дали имат вече сериали или филми с Дисни. Аз затова обърнах внимание на факта, че последната реклама на Финиш я е снимал режисьор, който в профила си в ИГ е качил много снимки точно от тази платформа. А предишната както вече знаем я снима режисьора на Последно повикване за Истанбул/така и не му научих името/.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 251
Добро утро! Hug

Благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Хмм ... Инеса много убедено твърди, че 2 сезон на Якамоз, който ще е съвместен с 3 сезон на В нощта е сниман още миналата година Thinking

На 7. 04 мин.

Пожелавам ви хубав ден! Hug

# 252

Привеет Hug

Фенче Kissing Heart, и аз гледах новото видео на Инеса, това, че са снимали обединението на Якамоз и В нощта според мен изобщо не е вярно.Head Band
Ваня, официалната причина поради която спряха Мехмед беше ниския рейтинг, който не покрива високия бюджет на сериала, АТВ очакваха около 10 рейтинг.
Цитат
Актрисата за познаване не е ли Баде Ишчил?
не Wink
Актрисата е Neslihan Yeldan- Айнур

Пепи, да видим ще има ли 2 сериал, надявам се да ни изненада....и да не си даде много почивка Wink Hands Pray

едно колажче с Елчинка

Ваня, ти какво гледаш в момента?
Зейкад от Сблъсък, ако го загледаш, с удоволствие ще те четем Blush

хубав ден!! Blue Heart

.............
намерих „Сезонът на носорозите“  с бг. суб.
https://www.tubebg.com/48952/sezonut-na-nosoroga-1-chast-fasle-k … adan-2012-bg-subs
https://www.tubebg.com/48951/sezonut-na-nosoroga-2-chast-fasle-k … adan-2012-bg-subs
https://www.tubebg.com/48950/sezonut-na-nosoroga-3-chast-fasle-k … adan-2012-bg-subs
https://www.tubebg.com/48949/sezonut-na-nosoroga-4-chast-fasle-k … adan-2012-bg-subs
https://www.tubebg.com/48948/sezonut-na-nosoroga-5-chast-fasle-k … adan-2012-bg-subs
..........................
https://my.mail.ru/mail/yuksel.isik/video/_myvideo/75.html
тук е в оригинал.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 02:06 от Airra

# 253
Привет, момичета 🤗🤗🤗
О, Айре, много благодаря. Ще го почна сега 😍
Фени, и аз въобще не вярвам на тази информация, че Якамоз и В нощта са  заснели общ сезон.. Възможно е някои сцени, но цял едва ли. В Якамоз Къванч беше с дълга коса,та затова или има нещо заснето, или ще чакаме пак да му порасне. Освен това Силви от В нощта също има бебе, което се роди през април, така че единствената възможност да са снимали още миналото лято след Якамоз.
Покриха се нашите хора дълбоко. Айре, напиши да се появят 😜 теб те слушат.
Сетих се за Дисни, че няма как да стане, защото те имат обвързващи договори доколкото знам със своите звезди за тв Fox ,  а и OGM  за друга телевизия.
Айре, Къванч може да си позволи дълга почивка, но сега е във възраст, която мисля, че до голяма степен ще предопредели бъдещето му развитие. Така, че се надявам правилно да избира бъдещите си филми и сериали.
Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 254
Привеет! Hug

Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss
Ооо, ако чакаме да порасне косата на Арман Пепи, бая ще си отчакаме Smile Вярно, че косата на Киво расте бързо, ама ... Аз пък допускам, че може и наистина да е сниман сезона веднага след Якамоз Thinking Помня, че ти беше писала преди година, че има голямо оживление сред актьорите на В нощта. Други снимат не по два, а три сезона веднага, защо да не е и нашия от тях ?  Thinking Ще видим, няма защо да си морим главите от сега.
Айре Heart Eyes благодаря! Ще изчакам Пепи да сподели дали си заслужава гледането на този филм, нещо хич не ме бива в гледането в последно време Thinking Едва, едва гледам по-малко от Момичето, не мога да изгледам цяла серия наведнъж, нещо ми стана Stuck Out Tongue Closed Eyes И на сериала на Бура и Демет съм до никъде. А бе истината е, че ми се гледа единствено ашкъма, явно съм се преситила вече на турски продукции  Stuck Out Tongue Winking Eye

Попадна ми линк на филма Берген, за съжаление е с дублаж, но още не мога да се наканя и него да го видя, а как го чаках само, наистина не съм във форма. Ако някой се интересува, ето го
https://kinoflux.org/87208-bergen-2022-bergen.html
Цитат
OGM Pictures отваря дистрибуторско подразделение, което ще управлява международните продажби. Ръководител на новата дистрибуторска компания е Екин Коюнджу, бивш генерален мениджър на Kanal D International, продал хитове като "Каква е вината на Фатмагюл", "Забранена любов", "1001 нощи" и много други. Целта на компанията е не само да продава сериали, но и да създава съвместни проекти с партньори в чужбина.
Ще стават конкуренти на madd явно Smiley
Нищо друго интересно за нас не видях. Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт