Ванче, благодаря за споделеното!

Пепи , благодаря!

Поствам останалите коментари за КСШ, дано този път не превишат разрешения брой думи като снощи, та ми се наложи да трия

6 звезди за изживяването при пътуване във времето
tnprmukherjee9 септември 2020 г
История за любовта, изгубена по време на война. Патриотизмът е гръбнакът на КСВС. Въпреки че е базиран на истински събития, сценарият е много по-различен от книгата на Нермин Безмин, но това обикновено се случва с всички адаптации на книги. Кинематографията, декорът и костюмите са нещата, които правят KSVS девствен. Киванч като Кърт Сеит е красив както винаги с обичайните си трикове за яздене на коне, но Биркан Сокулу в ролята на Петро обира шоуто. Паралелните сюжетни линии са безнадеждни и може да са резултат от твърде много импровизация. Няма химия между главните и второстепенните герои. И прибързаният край на KSVS го прави надценен. Но за артистичното удоволствие това е задължително гледане.
10/10
Най-добрата романтична/епична зага в класически стил, която съм виждал от години, продукция от световна класа на завладяваща турска/руска любовна история/реални исторически събития
пуерторикоминт31 март 2019 г
Страхотна сюжетна линия, великолепна актьорска игра в рамките на точните етнически и социално - културни модни стандарти и поведение на класово ниво на епохата, много добре обмислена игра в съответствие с нуждите на сцените, тонове събития с първоначална предвидимост, превръщащи се в неочаквани резултати, които поддържат зрителят се връща за още, история за това как най-добрият ти приятел, на когото вярваш с живота си, семейството си и жената на живота ти, може тайно да бъде най-големият ти враг, да изпълни живота ти със страдание, за да унищожи волята ти и в крайна сметка да открадне любовта от живота ви, независимо от последствията, предателство на собствените му приятели и извършване на ужасни престъпления, които само волята на любовта може да преодолее, всичко това в края на Заристова Русия, хаосния възход на Болшевиците, бедното селячество, отнемащо властта от елитите, османският Истанбул под окупация от западните държави, местната съпротива и възходът на Турската република
10/10
Какъв празник за очите!
tplumb-9650814 февруари 2017 г
Виждал съм много добре изглеждащи мъже в живота си, но Киванч Татлитуг трябва да е най-красивият мъж на СВЕТА. Гледах над 25 епизода на „Kurt Seyit & Sura“ и съм хипнотизиран от очите, езика на тялото, актьорската игра и т.н. на този човек. Той дори изглежда способен да плаче по даден сигнал! Защо американски режисьори не са го посетили или не са го повикали за екранни проби? Това е прекрасна история, но се опасявам, че може да влезе в сапунената опера и да няма силата на емоциите, които имат първите 20 епизода. Цялата актьорска игра е превъзходна и нямам търпение Петро да получи всичко, което му предстои! Някой знае ли колко сезона или общо епизоди е този сериал? Ще продължа да гледам и се надявам, че ще знае кога да го приключи, преди да стане слабо. Благодаря на този, който измисли тази поредица!
10/10
Красиво направено
mothaload14 декември 2021 г
Предупреждение: Спойлери
(предупреждение за спойлер) Бях на 70 години, когато открих този великолепен сериал и трябва да призная, че бях повече от съсипан от края и хлипах неудържимо в продължение на няколко дни. Само няколко други филма ме доведоха до това ниво.
7/10
Благодарим ви Netflix за „Kurt Seyit ve Sura“
karen-loethen8 януари 2017 г
Декорите и костюмите на този филм ме оставят без дъх. Не мога да преодолея пищните места... места, които наистина съществуват, за които никога не съм чувал. Една от причините да обичам чуждестранните филми е познанието, историята и културата, които биха били непознати в западния свят, ако ги нямаше тези филми. Актьорската игра беше прекрасна, актьорите, УАУ, толкова красиви. Как може западният свят да не знае за Киванч Татлитуг? Историческият сюжет беше интересен и отново непознат за мен. Прекарах известно време в проучване на периода и местата на филма. Не мога да говоря за голяма част от сериала, защото съм само на епизод #4, но съм принуден да пиша. В този момент сцената е на Кърт Сеит и Сура, седнали на диван пред камина, докато се подготвят той да тръгне за фронта. Нямам търпение да видя повече.
10/10
Прекрасна история
lostinspace1119 февруари 2017 г
С цялото си сърце оцених този сериал. Какъв прекрасен, освежаващ контраст с Холивуд. Това е любовна история, но много повече, това е история за война, дълбоки семейни връзки, измама, потисничество, несподелена любов, също и дълбоката емоционална привързаност към друг човек, но как предавките могат да се объркат и връзката да спре да работи, колкото и да е трудно ти опитай. Беше брутално реалистично и съм емоционално изтощен, след като изгледах целия сериал за една седмица. Гледах го на телефона си по време на почивки на работа и всеки път, когато имах няколко минути. Героите бяха толкова перфектно подредени и красиви, че бях закачен в първия епизод. Страхотно беше, че злодеят беше толкова красив, колкото и останалите от актьорския състав. Колкото и болезнен да беше краят, не можеше да върви по друг начин. Това е животът. Това беше третият ми турски сериал и обожавам работата им. Без графични сексуални сцени, без много насилие, просто много добре направено. Може ли още, моля?
10/10
Хареса ми тази серия
spirit916 януари 2017 г
Не знам кога съм се наслаждавал толкова на сериал. Историята ме накара да изследвам войната през 1917 г. и подробностите около тази война. В историята имаше редица различни герои, които добавиха голямо разнообразие и елементи на емоция. Никога не се уморявам от филми като този. Учудва ме колко богата е историята с истории като тези за хора, преживели ужасите на войната и тиранията. Истории за техните борби, победи и как просто са оцелели от всичко това. Толкова много детайли влязоха в историята, които ви помогнаха наистина да видите всеки герой и техния живот. Не бях разочарован от нито една част от сериала и изгледах всяка част до края. Съжалявам, че всъщност стигнах до края. Можеше да продължи...къде е Сезон 2?
10/10
Еха
hpebbles31 януари 2017 г
Така че току-що завърших цялата поредица от тази невероятна история.
За първи път гледам телевизионен сериал със субтитри (46 епизода), но Боже мой, на какво пътешествие ме отведе. От този първи епизод на бала беше като обстановка на Пепеляшка, сцените са красиво поставени.
Отначало трябва да призная, че продължавах да казвам „ааа, иска ми се това да е направено на английски“, но знаете ли за какво съм съгласен с друг рецензент, че вярвам, че би отнело същността и страстта на начина, по който актьорите разказват собствената си история език и дори започнах да събирам думи, просто научавайки се от тази серия.
Също така, боже мой, колко прекрасен е главният мъжки герой, Здравей.... кой е този Киванч Татлитуг и защо не знаем повече за него в западния свят?
Ето защо се радвам, че случайно попаднах на това шоу в Netflix, защото ме научи да излизам повече и да гледам повече филми, които не говорят английски. Всички герои и актьори/актриси, които играха в него, свършиха невероятна работа. Има няколко бавни моменти в някои сцени, така че може да откриете, че искате да превъртите бързо напред и просто да стигнете до сочните дребни части, но опитайте да не го правите, ако можете. Ако сте като мен, ще преминете през емоции на разочарование, смях, сълзи, щастие, тъга. Една истинска любовна история, която минава през толкова много препятствия и пречки, ревност, отмъщение.
Поддържащите роли също предлагат индивидуална дълбочина на отново любов, търпение, семейна чест, традиции и уважение. Парите, статусът и властта показват как могат да съсипят живота, но нека не забравяме героя, който свързва всичко това... абсолютно злият и гаден Петро. Като зрител трябва да кажа Браво на този актьор, защото той ме накара да го мразя. Той изобрази коварството на друго ниво, толкова добър актьор.
Няма да развалям края, но все още не съм сигурен дали съм щастлив или тъжен от това как се разигра всичко... Бих казал, че краят е по-реалистичен, но ще бъде интересно да знам дали това краят (тъй като се въвеждат нови герои) трябваше да повиши телевизионните рейтинги, тъй като открих, че оформлението и посоката към крайните епизоди се промениха драстично.
Вече проучвам истинската история на Сеит и Сура, само за да разбера какво наистина се е случило между тях. Като цяло, надявам се тези, които го гледат, да се насладят на тази завладяваща история и да оценят колко красиво е направена.
7/10
Неочаквани моменти изкупиха шоуто
stahlsrus27 януари 2017 г
Това започва като руската версия на „Абатството Даунтън“ с невероятни декори и костюми от Русия през 1917 г. Бях хипнотизиран от мебелите, домовете и тяхната изящна изработка и роклите.
В 46-те епизода на Netflix (два сезона с финал на сезона, който намерих за задоволителен), действието се премества от Петроград в Крим към Истанбул, така че усещането за абатство Даунтън се развива към гори, полета и реки и накрая към оживения град Пера извън Истанбул с кулминация през 1923 г.
Сеит Вълкът Еминоф е високопоставен офицер в царската армия и идва в Петроград, преди да отиде на фронтовата линия на битката. Докато е там, той среща дъщерята на млад руски благородник на първия й бал. Любовната история на вълка Сеит и Сура не ми се стори интересна. Тяхната любовна връзка от пръв поглед се премества в плитки сродни души, където Сеит рядко споделя действията и чувствата си със Сура, освен „Ти си моят дъх. Ти си моят живот“. мех Беше толкова скучно, колкото и монотонният саундтрак на това шоу.
Открих, че се интересувам много повече от второстепенните герои, приятелите и семейството на вечно разделената и спореща двойка. Верни приятели, добронамерени братя и сестри и сурогатно семейство допълваха героите по начини, които ме караха да гледам.
Злодеят, Петро, е един от най-подлите, които съм виждал във всяко шоу, и той беше изключително досаден, тъй като беше съперник за привързаността на Сура. Бях изненадан, когато той се превърна в симпатичен герой по-късно в шоуто, въпреки че продължи по порочните си начини. Няколко злодеи - както мъже, така и жени - поддържаха историята пълна с обрати.
За мен шоуто се засили, когато ново семейство беше запознато с историята в това, което предполагам е премиерата на сезон 2 (Netflix има само един сезон в списъка, но всъщност са два), роднини на уютното семейство, което притежаваше хотела в Пера, където са живели Сеит и Сура.
Бих предположил, че романтичният конфликт от втория сезон и финалът на сериала ще бъдат незадоволителни за повечето хора, но открих, че се възхищавах на Seyit повече през втория сезон. Той порасна, взе неочаквани, но зрели решения и стана достоен за доверие. Наслаждавах се и на бащинското му отношение към едно малко сираче в хотела. Краят беше напълно смислен за мен, въпреки че още едно шоу можеше да завърши историите на второстепенните герои с повече удовлетворение.
Това беше завладяващ поглед към места, с които не съм запознат, във време на много катаклизми и борба. Не беше перфектно, но беше забавно.
7/10
Отлично
robertaude16 януари 2017 г
Сериалът ми хареса и не можех да спра да го гледам. Това ме разплака, щастлива, а след това ме шокира. Краят уби надеждите ми, но беше реалистичен след всичко, което се случи между Сеит и Сура. Не говоря турски, но след като изгледах 46 епизода разбрах основните думи. Обичам историята и костюмите. Дори днес, сто години по-късно, съм виждал семейства да отхвърлят хора, защото това не е техният избор на съпруг, който да представлява семейните ценности. Ако някой има смут като този филм, човек би оценил какво е нормално. Това беше изумително за мен със сила, уважение, любов, страст, честност и искрени чувства. Насърчавам да направите повече, за да видите какво се случва по време на Втората световна война, докато Сура е във Франция.
10/10
дълбоко романтичен, рядък в наши дни, за щастие направен през 2014 г
junglerolf 21 януари 2017 г
в киното има нещо повече от Холивуд! това, което обикновено липсва, но не и в този сериал: емоция. естетика. история. чиста реалност. човечеството. живот.
повечето филми, особено уестърн, липсва душа и/или смисъл. повечето холивудски филми са студени, изпълнени с насилие или плитки фантазии. дори ако Холивуд прави романтика, има някак намесена агресия. рядко истински истории. съвременните западни филми обикновено не са живи!
слава богу за Netflix, иначе Америка щеше да остане лишена от чуждестранни филми, които са адски необходими като алтернатива на плиткия Холивуд, да не говорим, че там има цял един голям красив, интересен, изключително достоен свят, който американците не виждат иначе. IMDb също трябва да се събере и да бъде по-подробен/професионален по отношение на чуждите продукции, а не да се фокусира толкова върху Холивуд.
този сериал има 46 епизода в 1 сезон! ; ) човек наистина се въвлича в героите, настроението. това е един от онези сериали, от които е трудно да се излезе. почти е трудно да продължиш да го гледаш, не защото не е за гледане, напротив! ; ), но защото човек се страхува от това, което следва: нито един сериал няма да достигне неговата дълбочина/емоция/красота...
IMDb има няколко грешки в актьорския състав, вкл. без да посочваме главен герой, Педро, и да го поставим надолу в списъка (Биркан Сокуллу). има и други пропуски/грешки. това е непълна информация.
плюс IMDb споменава S2, но без никакви подробности. ще има ли 2ри сезон?! Надявам се. но малко вероятно. така че защо ни дразните? ; )
къде могат да се качват изображения и да се коментира (не само да се прави преглед) в IMDb?
10/10
Красиво и сърцераздирателно
llemons5822 февруари 2017 г
Съдържа спойлери: Попаднах на Kurt Seyit ve Sura, докато сърфирах на случаен принцип в Netflix миналата седмица. Въпреки това, след като видя, че едно предаване е със субтитри, обикновено не се придържам към него, защото това ме ограничава/обездвижва да правя каквото и да е друго през часовете, прекарани в гледане. Но бях пристрастен към първия епизод. Освен красотата на костюмите, сценографията и местоположението (въпреки че след като бях в Турция, бих искал да видя повече екстериорни снимки), саундтрака (с неговата натрапчива основна тема – която или може да ви хареса, или не), актьорската игра беше изненадващо отлична. Този сериал съчетава красива романтична любовна история по време на турбуленцията на Русия и Турция през Първата световна война. Това е дълбоко емоционално, разтърсващо и агонизиращо разочароващо. Почувствах се зле от последователните лъжи, предателства и убийства, всички в резултат на ревност/алчност/власт от (главно) най-добрия приятел на главния мъж Петро. Сигурен съм, че сюжетната линия беше украсена, за да добави дълбочина към поредицата, но дали героят на Петро наистина, наистина се размина с толкова неописуемо предателство през всичките тези години? Фактът, че един човек може да причини смъртта на тези двама души, беше агонизиращ. Бях толкова емоционално разстроен от последователните му измами, че по средата трябваше да се откажа от това (но не за дълго ).
Въпреки цялата тази сърдечна болка, открих, че представянето на тяхната любов е освежаващо. Беше сладко и невинно. Любовните сцени бяха направени с вкус. Нямаше нужда да показват истинския сексуален акт, толкова типичен за Холивуд, за да усетите дълбочината на тяхната любов или връзката, която ги държеше заедно. Думите, които използваха, за да опишат любовта си един към друг, са несравними със сигурност не както говорим днес! Но за края исках ли Seyit & Sura да свършат заедно, разбира се, че исках. Плаках ли сериозно, разбира се, че плаках. Научаването, че те не само са тръгнали по различни пътища, но и след сбогом никога повече няма да се видят, ме остави с отчаян копнеж. Но това е истинска история, така че оценявам, че краят е запазен реален и вие също получавате известно удовлетворение.
Историята на Първата световна война през това време, любовта, приятелствата и лоялността, предателствата и измамите направиха това завладяващо, което трябва да видите за всеки, който се наслаждава на романтични драми от периода. Единственото ми желание е книгата да бъде преведена на английски!
10/10
Отлична двойка, сериал, винаги
bebe-2017810 февруари 2017 г
Фарах и Киванч бяха идеалната двойка за този сериал, тяхната страст/изпълнение беше невероятно. Иска ми се да направят друг филм или сериал заедно, с щастлив край. В Kurt Seit & Sura, изгледах всички епизоди, никога не плаках толкова много, лично аз наистина исках различен край, щастлив, разбира се. Знам, че се основава на истинска история, но писателят е добавил други нереални сцени. Все пак това е телевизия, ние искаме фентъзи, г-жо Абдула и г-н Татлитуг, моля, дайте ни щастлив край. Обичаме ви и двамата. Обичах другите актьори, Джелил и Петро. Всички хора, на които казах, чакат друго изпълнение с Фарах и Киванч заедно. Г-жо Абдула, гледах Кьосем, не го разбирам, вие сте фантастична, надявам се скоро да дойде в сезон 2 на Netflix с английски субтитри. С пожелание за по-голям успех и щастие на г-н Татлитуг и г-жа Абдула, и двамата сте идеалната двойка (10). ще се радвам да ви видя и двамата да пеете заедно, и двамата имате невероятни гласове. Заедно във филм.
8/10
Сърцераздирателно!
adwoaelsie-2206610 септември 2019 г
Обичах този сериал. Главният актьор Киванч беше невероятно красив и очарователен. Любовта му с Шура (Фара) беше толкова истинска. Почти не гледах bcos от субтитрите, но минути след това бях пристрастен. Използвах три дни, за да гледам сериал от 46 епизода! Не спах 2 поредни дни. Никога не съм искал двойка да бъде заедно като тези две. Но краят беше сърцераздирателен. как? Значи след всичко, през което преминаха, не можаха да свършат заедно? Бях шокиран как току-що свърши. Не можех да повярвам. Как може Сеит да напусне Шура? Знаех, че е базиран на истинска история, така че се надявах против надеждата, че режисьорите ще го променят, за да направят хората щастливи. Не можете да изградите всичко това и да не ги накарате да бъдат заедно. Тогава дългата история не беше необходима. Даваше фалшива надежда.
Въпреки това невероятни сцени, красив актьорски състав, исторически. Навсякъде прекрасна продукция.
5/10
Най-скъпата сапунена опера, правена някога
jbuchana-2119916 април 2017 г
Честно казано, изгледах само първите три епизода. Мнозина може да си помислят, че не са достатъчни, но това е, което имам. Започнах да го гледам, защото обичам исторически телевизионни предавания/филми, но изобщо не ми хареса . Мисля, че моето мъжко мнение ще бъде от полза за момчета, които може да се присъединят към публиката. Първо, продукцията на това шоу е изключителна, което трябва да призная. Те наистина не жалиха средства. Случайно виждаме имперска Русия в целия й блясък точно преди падането й: дворци, аристокрационни балове, Болшой (макар че знам, че ще имаме много по-малко помпозни сценарии). Главните герои са пресъздадени перфектно. Със сигурност можем да надникнем в дълбините на душите им и можем да им съчувстваме (забележете, плитък Холивуд) И костюмът, и музиката (о, Чайковски) съвпадат перфектно във всяка сцена. Проблемът е в самата история. Едно наивно, току-що представено светско момиче и абсурдно добре изглеждащ офицер се влюбват лудо без разговор (вторият най-бърз удар на Купидон след този на Мариус и Козет) и са готови да се борят, за да прекарат остатъка от живота си с напълно непознат. Сценарият също можеше да е добър, ако не бяха онези моменти, в които някой нискобюджетен сценарист на Никълъс Спаркс изпълва сцената с някои от най-кофти диалозите, правени някога. Така че се подгответе за любовна история, пълна с препятствия, която ще се опита да раздели тези влюбени, които дори не се познават, докато слушате страхотна музика и скапани любовни диалози, в спираща дъха среда. Но това не е всичко! Също така имаме злоупотреба с зрителен контакт и танцуващи сцени на забавен каданс и твърде много дневни мечти и спомени, в които нашите герои танцуват и се взират един в друг (да, познахте) НА ЗАБАВЕН КАДАНС. Отново. В заключение: това е страхотно шоу, но не забравяйте, че все пак е турска сапунена опера. Ps: (незначително предупреждение за спойлер) Човекът „спасява неговата любима от голяма опасност“, защото ВЪЗДУХЪТ МИРИШЕ НА ПАРФЮМА НА КОСАТА Й. От блокове разстояние. На оживен пазар в Петроград. Това е нелепо и ако е вярно, ужасяващо...
8/10
Предизвика емоциите ми!!
lalqallaf22 септември 2015 г
като цяло актьорската игра на историята беше безмилостно реалистична и силна, точно като главния актьор (Seyit). Сериалът, изпълнен с емоции от щастливи през тъжни до изключително шокирани, просто е наистина невероятен! Много рядко се случва една жена да обича и цени друг женски герой, когато много обича мъжкия главен герой, но тя е толкова силна и показва колко силна е любовта на една жена и колко медал през всички трудни времена с надежда и доверие.краят беше по-реалистично, отколкото бих искал да бъде. има и странични любовни истории, които също ще харесате. Нещо повече, той описва какво може да направи ревността с парите и връзките и как може да контролира нечий живот и да го съсипе. Злият човек (-----) е наистина мръсен до мозъка на костите си. С този сериал очаквайте неочакваното!!
Както и да е, ще му се насладите, ще обичате и ще плачете много (щастливи и тъжни сълзи)!
10/10
Перфектен кастинг
ccavirginia13 февруари 2017 г
Това трябва да е един от любимите ми филми за всички времена. Да, продължавам да го гледам като филм, наистина харесвам музиката, актьорите са идеални за ролите си. Сълзи, усмивки, смях, усмивки, всички емоции, които искате в една драма. Ъглите на камерата са толкова различни от тези, които обикновено виждаме в американските филми, а начинът, по който показват любовните сцени, е просто красив. Гледах всички епизоди дузина пъти през последните 3 седмици, знам диалога наизуст. Това е красива любовна история. Не мога да кажа достатъчно за него... Просто го обичам. Аз съм любител на историята и това въведе култура, с която не съм запознат, и стимулира интереса ми да науча повече. Никога не съм бил фен на субтитрите, но това е изключение.
Много смел край. Най-доброто, което съм виждал.
PaulVilla6 септември 2017 г
Без спойлери. Само обещание. Други могат да похвалят всички други аспекти на това шоу. Но за мен това, което прави това шоу превъзходно... е краят. Това е най-смелото нещо, което съм виждал в телевизионен сериал.
В света няма твърде много епични романтични сериали. От малкото, които съществуват, траекторията е очевидна за всички. Това не е непременно нещо лошо. Предназначени сме да се насладим на пътуването като старо вино.
Можете да направите всичко това по време на пътуването на тази серия. Но в един последен епизод можете също да разгледате нещо трогателно, неочаквано и може би красиво. Отново казах без спойлери. Подобно на Kurt Seyit, аз ще удържа на думата си...доколкото този свят и съдбата позволяват.
9/10
красиво направена история
юнизелно-119 ноември 2017г
За разлика от американските филми! Много красива кинематография. Безупречен грим. Няма много диалог, но тогава не е необходимо много, тъй като актьорската игра премахна необходимостта от много думи. Любовните сцени бяха толкова трогателни и не се нуждаеха от графичен секс, за да ги изобразят.
Любовната история не беше само за Seyit и Sura, но и за Guzide и Celil, чиято собствена любовна история беше още по-завладяваща от тази на главните герои. (нито Ushan Cakir, като Celil, нито актьорът, който беше Guzide, бяха споменати в някоя от рецензиите), бяха 10-те звезди на сериала за мен. Ъглите на камерата, улавящи емоцията и нежността между тези двама души, не бяха трогателни. Обърни внимание, Холивуд!
А Петро, злодеят не можеше да бъде по-отвратителен! Предателство на всяка крачка. Трябва да благодарим на Петро за това какво насилие има в тази история.
Четох, че има сезон II, но не мога да си представя, че има: краят беше толкова, ъъъ, окончателен. Страхотен разказ за историята, културата дори храната. Бил съм в Истанбул, сега съм готов да стегна багажа си и да посетя Алуща.
10/10
Просто красиво обичан и направен
debejere17 юни 2019 г
Тази оценка от 6 нещо е извън мен. Любов, истинско желание за страст и романтика, аааа. Ако обичате драми от този период, просто ще харесате този сериал. Тези двамата се влюбват и трябва да се справят с бедността, семейния натиск, враговете, които сте смятали за свои приятели, и очакванията на обществото. Бях пристрастен от самото начало. Но. Ако не харесвате субтитри - мамка му :/. Няма да ти хареса. Но поне опитайте. Заслужава си гледането повярвайте ми. История, война, любов, омраза, романтика. Това е абсолютно прекрасно. Дадох му 10.
10/10
Отлично
cbmsmith21 януари 2017 г
Случайно намерих този филм в Netflix. Благодаря ти Netflix. Отлично е. Харесвам този ход, толкова уловен от историята и особено от главния актьор Киванч Татлитуг. Той е толкова красив и очите му ви хипнотизират. Въпреки че трябва да гледам със затворени надписи, защото не е на английски, не мога да спра да го гледам. Иска ми се само да е на английски, въпреки че всъщност може да загуби нещо. Обичам този вид любовни истории. Иска ми се Kivanc да направи някои англоезични филми в САЩ, но не харесвам повечето американски филми в наши дни. Те са боклуци и жестоки. Недостатъчно верни за живота здравословни филми, които се харесват на романтиците. Американските филми са твърде насилствени, а актьорите са станали толкова политически, изразявайки политическите си възгледи, че избирам да не ги следвам. Те не трябва да внасят личната си политическа реторика в развлекателната индустрия. Ще търся още филми като този.
10/10
Невероятен
tinyfeet6913 август 2019 г
Така че шапки долу за Netflix. Отново се натъкнах на друга невероятна поредица, за която никога не бях чел или чувал... НИКОГА! Тази поредица е една от най-завладяващите и красиви истории, писани досега. Първоначално наличието на субтитри беше малко неприятно за мен, но издържах и се радвам, че го направих. Ако тази история беше на английски, това щеше да отклони нейната несравнима история и точност в историята.
Актьорският състав е за аплодисменти. Основният герой особено... УАУ! Тези пронизващи сини очи накараха сърцето ми да подскочи, струва си да гледам това шоу дори само за да го видя, да не споменавам също, че той наистина е превъзходен актьор, дори невероятен. Той наистина съживи Kurt Seyit за мен. Сценографията и костюмите бяха фантастични.
Препоръчвам ви да опитате това. Смея да не го обичаш.
10/10
Най-добрият филм някога!
debclarktod29 декември 2017 г
Дори и със субтитри това беше един от най-романтичните филми на всички времена, без да е "заядлив" ми напомни на д-р Живаго само повече. Бих искал да гледам повече филми като този в Netflix
10/10
Честно WTF - Сериозно обаче
mayne-erin 16 декември 2018 г
Не мисля, че хората, създали тази мечта за сериал, са много хубави хора! Плаках грозно от Еп 7 чак до края (не ме карайте да започвам с последните 4 епизода!) Въпреки че това ми хареса напълно, не мисля, че сърцето ми може да издържи много напрежение през следващите няколко седмици. Счупи се толкова много пъти! Невероятен актьорски състав и герои. Не е традиционен завършек, а е честен. Тези герои ще останат с мен известно време. БЛАГОДАРЯ!
10/10
Най-добрата любовна история
dewdrop-9199913 февруари 2017 г
Малко ми е трудно да се справя с надписа, но бях толкова щастлив, че не спрях да гледам. Тази поредица ще ви докосне дълбоко по много различни начини, особено за тези от нас, които сме били на тази земя достатъчно дълго, за да разберем и оценим всичко за тази любовна история. Ще се влюбите в тази млада двойка, която трябва да преодолее толкова много препятствия, за да бъдат заедно и ще пожелаете да можете да им помогнете по някакъв начин. Този сериал е за любовта и страстта, без да е вулгарен. Става дума за истинско приятелство, разбиране и състрадание. Бях гледал "Отнесени от вихъра", "Титаник", "Любовната история" и много други, но нищо не може да се сравни с това. Всичко в тази серия е изящно. Надявам се на повече от "Kurt Seyit ve Sura" в бъдеще. Моля .
3/10
Трябваше да се казва Kurt Seyit, великият вълк, само...
wahinecine24 юни 2017 г
Беше много завладяващо начало, с перфектна продукция на изкуство, фотография, костюми и със сигурност сценарий, но се изгуби и дълбоко разби сърцето ми и нямам предвид само защото не е история с щастлив край. Искам да кажа, в един момент показва, че Валентина е разказвачът, въпреки че сценарият изглежда се интересува само от Seyit, когато изважда Sura брутално от историята. Е, сестра й трябва да е знаела продължението на нейната история, Етер е щастлива или не, защо да я завърши с новото семейно щастие на Сейт. Добре е, ако той има объркана личност и иска да изпълни волята на баща си, като се ожени за туркиня, но завършването с изречението „Сейит Шура и Мурка“ наистина не беше забавна шега. Ние я обичахме, нейната сила, нейната упоритост и скриптът просто го оставя публичен, когато я изключи от края. Ако не трябваше да е там, то поне нейното невидимо присъствие, остатък, писмо, но то показва само безкрайна болка за нея и ново бъдеще за него. Съжалявам, че изгледах 46 епизода, измъчиха ме и жалко за толкова прекрасна продукция. Просто исках сценаристът да знае. Дано успеят да го оправят с допълнителен епизод.