Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-103

• 34 845
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро! Hug

Ванче, благодаря за споделеното! Kiss На мен 1 сезон на В нощта ми хареса много, втория не толкова, а Якамоз ми хареса повече определено. Аз пък чакам с нетърпение обединяването на двата сериала, за да завършат тази история, дано научим всичко, което ни интересува, защото в 1 сезон поне аз не разбрах много от характерите на героите. Обичам да чета всякакви коментари за неща, които ме вълнуват, както от всякакви хора, така и от специалисти, сверявам си часовника. Всичко мога да приема от коментарите за Якамоз, не всеки си пада по този жанр, имаше действително пропуски, може би са прави за диалозите, може да не се е харесал някой образ, но само с това, че е бил скучен и играта на всички е била слаба, че Шабан е преигравал, е, не мога да се съглася. Но, всеки с мнението си, явно за тях е така. Както казва Ваня
Цитат
няма и нужда да има пълно покритие. Освен това, когато повече хора казват, че харесват нещо, те не винаги го харесват по една и съща причина. Така, че сложно е това с мненията.
И с това съм много съгласна Hands Plus1
Цитат
чуждото мнение дава възможност да погледне човек от друг ъгъл, да види друг начин или отделен друг нюанс. А какво човекът ще приеме от това друго, зависи от самия човек, както и от случая. Различното чуждо мнение няма за цел да променя мнението на прочелия го, а преди всичко да изрази своя автор. А прочелият го, ще вземе от него това, което прецени, може и нищо да не вземе; той може и да не е в състояние да вземе нещо от това мнение, защото разликите между хората са по различни теми.
На мен също ми се гледат нови неща, но с Нетфликс се чака много, това е лошото ...
Пепи , благодаря! Kiss
Поствам останалите коментари за КСШ, дано този път не превишат разрешения брой думи като снощи, та ми се наложи да трия Smile
Скрит текст:
6/10
6 звезди за изживяването при пътуване във времето
tnprmukherjee9 септември 2020 г
История за любовта, изгубена по време на война. Патриотизмът е гръбнакът на КСВС. Въпреки че е базиран на истински събития, сценарият е много по-различен от книгата на Нермин Безмин, но това обикновено се случва с всички адаптации на книги. Кинематографията, декорът и костюмите са нещата, които правят KSVS девствен. Киванч като Кърт Сеит е красив както винаги с обичайните си трикове за яздене на коне, но Биркан Сокулу в ролята на Петро обира шоуто. Паралелните сюжетни линии са безнадеждни и може да са резултат от твърде много импровизация. Няма химия между главните и второстепенните герои. И прибързаният край на KSVS го прави надценен. Но за артистичното удоволствие това е задължително гледане.

10/10
Най-добрата романтична/епична зага в класически стил, която съм виждал от години, продукция от световна класа на завладяваща турска/руска любовна история/реални исторически събития
пуерторикоминт31 март 2019 г
Страхотна сюжетна линия, великолепна актьорска игра в рамките на точните етнически и социално - културни модни стандарти и поведение на класово ниво на епохата, много добре обмислена игра в съответствие с нуждите на сцените, тонове събития с първоначална предвидимост, превръщащи се в неочаквани резултати, които поддържат зрителят се връща за още, история за това как най-добрият ти приятел, на когото вярваш с живота си, семейството си и жената на живота ти, може тайно да бъде най-големият ти враг, да изпълни живота ти със страдание, за да унищожи волята ти и в крайна сметка да открадне любовта от живота ви, независимо от последствията, предателство на собствените му приятели и извършване на ужасни престъпления, които само волята на любовта може да преодолее, всичко това в края на Заристова Русия, хаосния възход на Болшевиците, бедното селячество, отнемащо властта от елитите, османският Истанбул под окупация от западните държави, местната съпротива и възходът на Турската република

10/10
Какъв празник за очите!
tplumb-9650814 февруари 2017 г
Виждал съм много добре изглеждащи мъже в живота си, но Киванч Татлитуг трябва да е най-красивият мъж на СВЕТА. Гледах над 25 епизода на „Kurt Seyit & Sura“ и съм хипнотизиран от очите, езика на тялото, актьорската игра и т.н. на този човек. Той дори изглежда способен да плаче по даден сигнал! Защо американски режисьори не са го посетили или не са го повикали за екранни проби? Това е прекрасна история, но се опасявам, че може да влезе в сапунената опера и да няма силата на емоциите, които имат първите 20 епизода. Цялата актьорска игра е превъзходна и нямам търпение Петро да получи всичко, което му предстои! Някой знае ли колко сезона или общо епизоди е този сериал? Ще продължа да гледам и се надявам, че ще знае кога да го приключи, преди да стане слабо. Благодаря на този, който измисли тази поредица!

10/10
Красиво направено
mothaload14 декември 2021 г
Предупреждение: Спойлери
(предупреждение за спойлер) Бях на 70 години, когато открих този великолепен сериал и трябва да призная, че бях повече от съсипан от края и хлипах неудържимо в продължение на няколко дни. Само няколко други филма ме доведоха до това ниво.

7/10
Благодарим ви Netflix за „Kurt Seyit ve Sura“
karen-loethen8 януари 2017 г
Декорите и костюмите на този филм ме оставят без дъх. Не мога да преодолея пищните места... места, които наистина съществуват, за които никога не съм чувал. Една от причините да обичам чуждестранните филми е познанието, историята и културата, които биха били непознати в западния свят, ако ги нямаше тези филми. Актьорската игра беше прекрасна, актьорите, УАУ, толкова красиви. Как може западният свят да не знае за Киванч Татлитуг? Историческият сюжет беше интересен и отново непознат за мен. Прекарах известно време в проучване на периода и местата на филма. Не мога да говоря за голяма част от сериала, защото съм само на епизод #4, но съм принуден да пиша. В този момент сцената е на Кърт Сеит и Сура, седнали на диван пред камина, докато се подготвят той да тръгне за фронта. Нямам търпение да видя повече.

10/10
Прекрасна история
lostinspace1119 февруари 2017 г
С цялото си сърце оцених този сериал. Какъв прекрасен, освежаващ контраст с Холивуд. Това е любовна история, но много повече, това е история за война, дълбоки семейни връзки, измама, потисничество, несподелена любов, също и дълбоката емоционална привързаност към друг човек, но как предавките могат да се объркат и връзката да спре да работи, колкото и да е трудно ти опитай. Беше брутално реалистично и съм емоционално изтощен, след като изгледах целия сериал за една седмица. Гледах го на телефона си по време на почивки на работа и всеки път, когато имах няколко минути. Героите бяха толкова перфектно подредени и красиви, че бях закачен в първия епизод. Страхотно беше, че злодеят беше толкова красив, колкото и останалите от актьорския състав. Колкото и болезнен да беше краят, не можеше да върви по друг начин. Това е животът. Това беше третият ми турски сериал и обожавам работата им. Без графични сексуални сцени, без много насилие, просто много добре направено. Може ли още, моля?

10/10
Хареса ми тази серия
spirit916 януари 2017 г
Не знам кога съм се наслаждавал толкова на сериал. Историята ме накара да изследвам войната през 1917 г. и подробностите около тази война. В историята имаше редица различни герои, които добавиха голямо разнообразие и елементи на емоция. Никога не се уморявам от филми като този. Учудва ме колко богата е историята с истории като тези за хора, преживели ужасите на войната и тиранията. Истории за техните борби, победи и как просто са оцелели от всичко това. Толкова много детайли влязоха в историята, които ви помогнаха наистина да видите всеки герой и техния живот. Не бях разочарован от нито една част от сериала и изгледах всяка част до края. Съжалявам, че всъщност стигнах до края. Можеше да продължи...къде е Сезон 2?

10/10
Еха
hpebbles31 януари 2017 г
Така че току-що завърших цялата поредица от тази невероятна история.
За първи път гледам телевизионен сериал със субтитри (46 епизода), но Боже мой, на какво пътешествие ме отведе. От този първи епизод на бала беше като обстановка на Пепеляшка, сцените са красиво поставени.
Отначало трябва да призная, че продължавах да казвам „ааа, иска ми се това да е направено на английски“, но знаете ли за какво съм съгласен с друг рецензент, че вярвам, че би отнело същността и страстта на начина, по който актьорите разказват собствената си история език и дори започнах да събирам думи, просто научавайки се от тази серия.
Също така, боже мой, колко прекрасен е главният мъжки герой, Здравей.... кой е този Киванч Татлитуг и защо не знаем повече за него в западния свят?
Ето защо се радвам, че случайно попаднах на това шоу в Netflix, защото ме научи да излизам повече и да гледам повече филми, които не говорят английски. Всички герои и актьори/актриси, които играха в него, свършиха невероятна работа. Има няколко бавни моменти в някои сцени, така че може да откриете, че искате да превъртите бързо напред и просто да стигнете до сочните дребни части, но опитайте да не го правите, ако можете. Ако сте като мен, ще преминете през емоции на разочарование, смях, сълзи, щастие, тъга. Една истинска любовна история, която минава през толкова много препятствия и пречки, ревност, отмъщение.
Поддържащите роли също предлагат индивидуална дълбочина на отново любов, търпение, семейна чест, традиции и уважение. Парите, статусът и властта показват как могат да съсипят живота, но нека не забравяме героя, който свързва всичко това... абсолютно злият и гаден Петро. Като зрител трябва да кажа Браво на този актьор, защото той ме накара да го мразя. Той изобрази коварството на друго ниво, толкова добър актьор.
Няма да развалям края, но все още не съм сигурен дали съм щастлив или тъжен от това как се разигра всичко... Бих казал, че краят е по-реалистичен, но ще бъде интересно да знам дали това краят (тъй като се въвеждат нови герои) трябваше да повиши телевизионните рейтинги, тъй като открих, че оформлението и посоката към крайните епизоди се промениха драстично.
Вече проучвам истинската история на Сеит и Сура, само за да разбера какво наистина се е случило между тях. Като цяло, надявам се тези, които го гледат, да се насладят на тази завладяваща история и да оценят колко красиво е направена.

7/10
Неочаквани моменти изкупиха шоуто
stahlsrus27 януари 2017 г
Това започва като руската версия на „Абатството Даунтън“ с невероятни декори и костюми от Русия през 1917 г. Бях хипнотизиран от мебелите, домовете и тяхната изящна изработка и роклите.
В 46-те епизода на Netflix (два сезона с финал на сезона, който намерих за задоволителен), действието се премества от Петроград в Крим към Истанбул, така че усещането за абатство Даунтън се развива към гори, полета и реки и накрая към оживения град Пера извън Истанбул с кулминация през 1923 г.
Сеит Вълкът Еминоф е високопоставен офицер в царската армия и идва в Петроград, преди да отиде на фронтовата линия на битката. Докато е там, той среща дъщерята на млад руски благородник на първия й бал. Любовната история на вълка Сеит и Сура не ми се стори интересна. Тяхната любовна връзка от пръв поглед се премества в плитки сродни души, където Сеит рядко споделя действията и чувствата си със Сура, освен „Ти си моят дъх. Ти си моят живот“. мех Беше толкова скучно, колкото и монотонният саундтрак на това шоу.
Открих, че се интересувам много повече от второстепенните герои, приятелите и семейството на вечно разделената и спореща двойка. Верни приятели, добронамерени братя и сестри и сурогатно семейство допълваха героите по начини, които ме караха да гледам.
Злодеят, Петро, ​​е един от най-подлите, които съм виждал във всяко шоу, и той беше изключително досаден, тъй като беше съперник за привързаността на Сура. Бях изненадан, когато той се превърна в симпатичен герой по-късно в шоуто, въпреки че продължи по порочните си начини. Няколко злодеи - както мъже, така и жени - поддържаха историята пълна с обрати.
За мен шоуто се засили, когато ново семейство беше запознато с историята в това, което предполагам е премиерата на сезон 2 (Netflix има само един сезон в списъка, но всъщност са два), роднини на уютното семейство, което притежаваше хотела в Пера, където са живели Сеит и Сура.
Бих предположил, че романтичният конфликт от втория сезон и финалът на сериала ще бъдат незадоволителни за повечето хора, но открих, че се възхищавах на Seyit повече през втория сезон. Той порасна, взе неочаквани, но зрели решения и стана достоен за доверие. Наслаждавах се и на бащинското му отношение към едно малко сираче в хотела. Краят беше напълно смислен за мен, въпреки че още едно шоу можеше да завърши историите на второстепенните герои с повече удовлетворение.
Това беше завладяващ поглед към места, с които не съм запознат, във време на много катаклизми и борба. Не беше перфектно, но беше забавно.

7/10
Отлично
robertaude16 януари 2017 г
Сериалът ми хареса и не можех да спра да го гледам. Това ме разплака, щастлива, а след това ме шокира. Краят уби надеждите ми, но беше реалистичен след всичко, което се случи между Сеит и Сура. Не говоря турски, но след като изгледах 46 епизода разбрах основните думи. Обичам историята и костюмите. Дори днес, сто години по-късно, съм виждал семейства да отхвърлят хора, защото това не е техният избор на съпруг, който да представлява семейните ценности. Ако някой има смут като този филм, човек би оценил какво е нормално. Това беше изумително за мен със сила, уважение, любов, страст, честност и искрени чувства. Насърчавам да направите повече, за да видите какво се случва по време на Втората световна война, докато Сура е във Франция.

10/10
дълбоко романтичен, рядък в наши дни, за щастие направен през 2014 г
junglerolf 21 януари 2017 г
в киното има нещо повече от Холивуд! това, което обикновено липсва, но не и в този сериал: емоция. естетика. история. чиста реалност. човечеството. живот.
повечето филми, особено уестърн, липсва душа и/или смисъл. повечето холивудски филми са студени, изпълнени с насилие или плитки фантазии. дори ако Холивуд прави романтика, има някак намесена агресия. рядко истински истории. съвременните западни филми обикновено не са живи!
слава богу за Netflix, иначе Америка щеше да остане лишена от чуждестранни филми, които са адски необходими като алтернатива на плиткия Холивуд, да не говорим, че там има цял един голям красив, интересен, изключително достоен свят, който американците не виждат иначе. IMDb също трябва да се събере и да бъде по-подробен/професионален по отношение на чуждите продукции, а не да се фокусира толкова върху Холивуд.
този сериал има 46 епизода в 1 сезон! ; ) човек наистина се въвлича в героите, настроението. това е един от онези сериали, от които е трудно да се излезе. почти е трудно да продължиш да го гледаш, не защото не е за гледане, напротив! ; ), но защото човек се страхува от това, което следва: нито един сериал няма да достигне неговата дълбочина/емоция/красота...
IMDb има няколко грешки в актьорския състав, вкл. без да посочваме главен герой, Педро, и да го поставим надолу в списъка (Биркан Сокуллу). има и други пропуски/грешки. това е непълна информация.
плюс IMDb споменава S2, но без никакви подробности. ще има ли 2ри сезон?! Надявам се. но малко вероятно. така че защо ни дразните? ; )
къде могат да се качват изображения и да се коментира (не само да се прави преглед) в IMDb?

10/10
Красиво и сърцераздирателно
llemons5822 февруари 2017 г
Съдържа спойлери: Попаднах на Kurt Seyit ve Sura, докато сърфирах на случаен принцип в Netflix миналата седмица. Въпреки това, след като видя, че едно предаване е със субтитри, обикновено не се придържам към него, защото това ме ограничава/обездвижва да правя каквото и да е друго през часовете, прекарани в гледане. Но бях пристрастен към първия епизод. Освен красотата на костюмите, сценографията и местоположението (въпреки че след като бях в Турция, бих искал да видя повече екстериорни снимки), саундтрака (с неговата натрапчива основна тема – която или може да ви хареса, или не), актьорската игра беше изненадващо отлична. Този сериал съчетава красива романтична любовна история по време на турбуленцията на Русия и Турция през Първата световна война. Това е дълбоко емоционално, разтърсващо и агонизиращо разочароващо. Почувствах се зле от последователните лъжи, предателства и убийства, всички в резултат на ревност/алчност/власт от (главно) най-добрия приятел на главния мъж Петро. Сигурен съм, че сюжетната линия беше украсена, за да добави дълбочина към поредицата, но дали героят на Петро наистина, наистина се размина с толкова неописуемо предателство през всичките тези години? Фактът, че един човек може да причини смъртта на тези двама души, беше агонизиращ. Бях толкова емоционално разстроен от последователните му измами, че по средата трябваше да се откажа от това (но не за дълго ).
Въпреки цялата тази сърдечна болка, открих, че представянето на тяхната любов е освежаващо. Беше сладко и невинно. Любовните сцени бяха направени с вкус. Нямаше нужда да показват истинския сексуален акт, толкова типичен за Холивуд, за да усетите дълбочината на тяхната любов или връзката, която ги държеше заедно. Думите, които използваха, за да опишат любовта си един към друг, са несравними със сигурност не както говорим днес! Но за края исках ли Seyit & Sura да свършат заедно, разбира се, че исках. Плаках ли сериозно, разбира се, че плаках. Научаването, че те не само са тръгнали по различни пътища, но и след сбогом никога повече няма да се видят, ме остави с отчаян копнеж. Но това е истинска история, така че оценявам, че краят е запазен реален и вие също получавате известно удовлетворение.
Историята на Първата световна война през това време, любовта, приятелствата и лоялността, предателствата и измамите направиха това завладяващо, което трябва да видите за всеки, който се наслаждава на романтични драми от периода. Единственото ми желание е книгата да бъде преведена на английски!

10/10
Отлична двойка, сериал, винаги
bebe-2017810 февруари 2017 г
Фарах и Киванч бяха идеалната двойка за този сериал, тяхната страст/изпълнение беше невероятно. Иска ми се да направят друг филм или сериал заедно, с щастлив край. В Kurt Seit & Sura, изгледах всички епизоди, никога не плаках толкова много, лично аз наистина исках различен край, щастлив, разбира се. Знам, че се основава на истинска история, но писателят е добавил други нереални сцени. Все пак това е телевизия, ние искаме фентъзи, г-жо Абдула и г-н Татлитуг, моля, дайте ни щастлив край. Обичаме ви и двамата. Обичах другите актьори, Джелил и Петро. Всички хора, на които казах, чакат друго изпълнение с Фарах и Киванч заедно. Г-жо Абдула, гледах Кьосем, не го разбирам, вие сте фантастична, надявам се скоро да дойде в сезон 2 на Netflix с английски субтитри. С пожелание за по-голям успех и щастие на г-н Татлитуг и г-жа Абдула, и двамата сте идеалната двойка (10). ще се радвам да ви видя и двамата да пеете заедно, и двамата имате невероятни гласове. Заедно във филм.

8/10
Сърцераздирателно!
adwoaelsie-2206610 септември 2019 г
Обичах този сериал. Главният актьор Киванч беше невероятно красив и очарователен. Любовта му с Шура (Фара) беше толкова истинска. Почти не гледах bcos от субтитрите, но минути след това бях пристрастен. Използвах три дни, за да гледам сериал от 46 епизода! Не спах 2 поредни дни. Никога не съм искал двойка да бъде заедно като тези две. Но краят беше сърцераздирателен. как? Значи след всичко, през което преминаха, не можаха да свършат заедно? Бях шокиран как току-що свърши. Не можех да повярвам. Как може Сеит да напусне Шура? Знаех, че е базиран на истинска история, така че се надявах против надеждата, че режисьорите ще го променят, за да направят хората щастливи. Не можете да изградите всичко това и да не ги накарате да бъдат заедно. Тогава дългата история не беше необходима. Даваше фалшива надежда.
Въпреки това невероятни сцени, красив актьорски състав, исторически. Навсякъде прекрасна продукция.

5/10
Най-скъпата сапунена опера, правена някога
jbuchana-2119916 април 2017 г
Честно казано, изгледах само първите три епизода. Мнозина може да си помислят, че не са достатъчни, но това е, което имам. Започнах да го гледам, защото обичам исторически телевизионни предавания/филми, но изобщо не ми хареса . Мисля, че моето мъжко мнение ще бъде от полза за момчета, които може да се присъединят към публиката. Първо, продукцията на това шоу е изключителна, което трябва да призная. Те наистина не жалиха средства. Случайно виждаме имперска Русия в целия й блясък точно преди падането й: дворци, аристокрационни балове, Болшой (макар че знам, че ще имаме много по-малко помпозни сценарии). Главните герои са пресъздадени перфектно. Със сигурност можем да надникнем в дълбините на душите им и можем да им съчувстваме (забележете, плитък Холивуд) И костюмът, и музиката (о, Чайковски) съвпадат перфектно във всяка сцена. Проблемът е в самата история. Едно наивно, току-що представено светско момиче и абсурдно добре изглеждащ офицер се влюбват лудо без разговор (вторият най-бърз удар на Купидон след този на Мариус и Козет) и са готови да се борят, за да прекарат остатъка от живота си с напълно непознат. Сценарият също можеше да е добър, ако не бяха онези моменти, в които някой нискобюджетен сценарист на Никълъс Спаркс изпълва сцената с някои от най-кофти диалозите, правени някога. Така че се подгответе за любовна история, пълна с препятствия, която ще се опита да раздели тези влюбени, които дори не се познават, докато слушате страхотна музика и скапани любовни диалози, в спираща дъха среда. Но това не е всичко! Също така имаме злоупотреба с зрителен контакт и танцуващи сцени на забавен каданс и твърде много дневни мечти и спомени, в които нашите герои танцуват и се взират един в друг (да, познахте) НА ЗАБАВЕН КАДАНС. Отново. В заключение: това е страхотно шоу, но не забравяйте, че все пак е турска сапунена опера. Ps: (незначително предупреждение за спойлер) Човекът „спасява неговата любима от голяма опасност“, защото ВЪЗДУХЪТ МИРИШЕ НА ПАРФЮМА НА КОСАТА Й. От блокове разстояние. На оживен пазар в Петроград. Това е нелепо и ако е вярно, ужасяващо...

8/10
Предизвика емоциите ми!!
lalqallaf22 септември 2015 г
като цяло актьорската игра на историята беше безмилостно реалистична и силна, точно като главния актьор (Seyit). Сериалът, изпълнен с емоции от щастливи през тъжни до изключително шокирани, просто е наистина невероятен! Много рядко се случва една жена да обича и цени друг женски герой, когато много обича мъжкия главен герой, но тя е толкова силна и показва колко силна е любовта на една жена и колко медал през всички трудни времена с надежда и доверие.краят беше по-реалистично, отколкото бих искал да бъде. има и странични любовни истории, които също ще харесате. Нещо повече, той описва какво може да направи ревността с парите и връзките и как може да контролира нечий живот и да го съсипе. Злият човек (-----) е наистина мръсен до мозъка на костите си. С този сериал очаквайте неочакваното!!
Както и да е, ще му се насладите, ще обичате и ще плачете много (щастливи и тъжни сълзи)!

10/10
Перфектен кастинг
ccavirginia13 февруари 2017 г
Това трябва да е един от любимите ми филми за всички времена. Да, продължавам да го гледам като филм, наистина харесвам музиката, актьорите са идеални за ролите си. Сълзи, усмивки, смях, усмивки, всички емоции, които искате в една драма. Ъглите на камерата са толкова различни от тези, които обикновено виждаме в американските филми, а начинът, по който показват любовните сцени, е просто красив. Гледах всички епизоди дузина пъти през последните 3 седмици, знам диалога наизуст. Това е красива любовна история. Не мога да кажа достатъчно за него... Просто го обичам. Аз съм любител на историята и това въведе култура, с която не съм запознат, и стимулира интереса ми да науча повече. Никога не съм бил фен на субтитрите, но това е изключение.

Много смел край. Най-доброто, което съм виждал.
PaulVilla6 септември 2017 г
Без спойлери. Само обещание. Други могат да похвалят всички други аспекти на това шоу. Но за мен това, което прави това шоу превъзходно... е краят. Това е най-смелото нещо, което съм виждал в телевизионен сериал.
В света няма твърде много епични романтични сериали. От малкото, които съществуват, траекторията е очевидна за всички. Това не е непременно нещо лошо. Предназначени сме да се насладим на пътуването като старо вино.
Можете да направите всичко това по време на пътуването на тази серия. Но в един последен епизод можете също да разгледате нещо трогателно, неочаквано и може би красиво. Отново казах без спойлери. Подобно на Kurt Seyit, аз ще удържа на думата си...доколкото този свят и съдбата позволяват.

9/10
красиво направена история
юнизелно-119 ноември 2017г
За разлика от американските филми! Много красива кинематография. Безупречен грим. Няма много диалог, но тогава не е необходимо много, тъй като актьорската игра премахна необходимостта от много думи. Любовните сцени бяха толкова трогателни и не се нуждаеха от графичен секс, за да ги изобразят.
Любовната история не беше само за Seyit и Sura, но и за Guzide и Celil, чиято собствена любовна история беше още по-завладяваща от тази на главните герои. (нито Ushan Cakir, като Celil, нито актьорът, който беше Guzide, бяха споменати в някоя от рецензиите), бяха 10-те звезди на сериала за мен. Ъглите на камерата, улавящи емоцията и нежността между тези двама души, не бяха трогателни. Обърни внимание, Холивуд!
А Петро, ​​злодеят не можеше да бъде по-отвратителен! Предателство на всяка крачка. Трябва да благодарим на Петро за това какво насилие има в тази история.
Четох, че има сезон II, но не мога да си представя, че има: краят беше толкова, ъъъ, окончателен. Страхотен разказ за историята, културата дори храната. Бил съм в Истанбул, сега съм готов да стегна багажа си и да посетя Алуща.

10/10
Просто красиво обичан и направен
debejere17 юни 2019 г
Тази оценка от 6 нещо е извън мен. Любов, истинско желание за страст и романтика, аааа. Ако обичате драми от този период, просто ще харесате този сериал. Тези двамата се влюбват и трябва да се справят с бедността, семейния натиск, враговете, които сте смятали за свои приятели, и очакванията на обществото. Бях пристрастен от самото начало. Но. Ако не харесвате субтитри - мамка му :/. Няма да ти хареса. Но поне опитайте. Заслужава си гледането повярвайте ми. История, война, любов, омраза, романтика. Това е абсолютно прекрасно. Дадох му 10.

10/10
Отлично
cbmsmith21 януари 2017 г
Случайно намерих този филм в Netflix. Благодаря ти Netflix. Отлично е. Харесвам този ход, толкова уловен от историята и особено от главния актьор Киванч Татлитуг. Той е толкова красив и очите му ви хипнотизират. Въпреки че трябва да гледам със затворени надписи, защото не е на английски, не мога да спра да го гледам. Иска ми се само да е на английски, въпреки че всъщност може да загуби нещо. Обичам този вид любовни истории. Иска ми се Kivanc да направи някои англоезични филми в САЩ, но не харесвам повечето американски филми в наши дни. Те са боклуци и жестоки. Недостатъчно верни за живота здравословни филми, които се харесват на романтиците. Американските филми са твърде насилствени, а актьорите са станали толкова политически, изразявайки политическите си възгледи, че избирам да не ги следвам. Те не трябва да внасят личната си политическа реторика в развлекателната индустрия. Ще търся още филми като този.

10/10
Невероятен
tinyfeet6913 август 2019 г
Така че шапки долу за Netflix. Отново се натъкнах на друга невероятна поредица, за която никога не бях чел или чувал... НИКОГА! Тази поредица е една от най-завладяващите и красиви истории, писани досега. Първоначално наличието на субтитри беше малко неприятно за мен, но издържах и се радвам, че го направих. Ако тази история беше на английски, това щеше да отклони нейната несравнима история и точност в историята.
Актьорският състав е за аплодисменти. Основният герой особено... УАУ! Тези пронизващи сини очи накараха сърцето ми да подскочи, струва си да гледам това шоу дори само за да го видя, да не споменавам също, че той наистина е превъзходен актьор, дори невероятен. Той наистина съживи Kurt Seyit за мен. Сценографията и костюмите бяха фантастични.
Препоръчвам ви да опитате това. Смея да не го обичаш.

10/10
Най-добрият филм някога!
debclarktod29 декември 2017 г
Дори и със субтитри това беше един от най-романтичните филми на всички времена, без да е "заядлив" ми напомни на д-р Живаго само повече. Бих искал да гледам повече филми като този в Netflix

10/10
Честно WTF - Сериозно обаче
mayne-erin 16 декември 2018 г
Не мисля, че хората, създали тази мечта за сериал, са много хубави хора! Плаках грозно от Еп 7 чак до края (не ме карайте да започвам с последните 4 епизода!) Въпреки че това ми хареса напълно, не мисля, че сърцето ми може да издържи много напрежение през следващите няколко седмици. Счупи се толкова много пъти! Невероятен актьорски състав и герои. Не е традиционен завършек, а е честен. Тези герои ще останат с мен известно време. БЛАГОДАРЯ!

10/10
Най-добрата любовна история
dewdrop-9199913 февруари 2017 г
Малко ми е трудно да се справя с надписа, но бях толкова щастлив, че не спрях да гледам. Тази поредица ще ви докосне дълбоко по много различни начини, особено за тези от нас, които сме били на тази земя достатъчно дълго, за да разберем и оценим всичко за тази любовна история. Ще се влюбите в тази млада двойка, която трябва да преодолее толкова много препятствия, за да бъдат заедно и ще пожелаете да можете да им помогнете по някакъв начин. Този сериал е за любовта и страстта, без да е вулгарен. Става дума за истинско приятелство, разбиране и състрадание. Бях гледал "Отнесени от вихъра", "Титаник", "Любовната история" и много други, но нищо не може да се сравни с това. Всичко в тази серия е изящно. Надявам се на повече от "Kurt Seyit ve Sura" в бъдеще. Моля .

3/10
Трябваше да се казва Kurt Seyit, великият вълк, само...
wahinecine24 юни 2017 г
Беше много завладяващо начало, с перфектна продукция на изкуство, фотография, костюми и със сигурност сценарий, но се изгуби и дълбоко разби сърцето ми и нямам предвид само защото не е история с щастлив край. Искам да кажа, в един момент показва, че Валентина е разказвачът, въпреки че сценарият изглежда се интересува само от Seyit, когато изважда Sura брутално от историята. Е, сестра й трябва да е знаела продължението на нейната история, Етер е щастлива или не, защо да я завърши с новото семейно щастие на Сейт. Добре е, ако той има объркана личност и иска да изпълни волята на баща си, като се ожени за туркиня, но завършването с изречението „Сейит Шура и Мурка“ наистина не беше забавна шега. Ние я обичахме, нейната сила, нейната упоритост и скриптът просто го оставя публичен, когато я изключи от края. Ако не трябваше да е там, то поне нейното невидимо присъствие, остатък, писмо, но то показва само безкрайна болка за нея и ново бъдеще за него. Съжалявам, че изгледах 46 епизода, измъчиха ме и жалко за толкова прекрасна продукция. Просто исках сценаристът да знае. Дано успеят да го оправят с допълнителен епизод.

Имайте хубав ден! Hug

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 10:50 от queen_fenka

# 226

Привет Hug
Ваня, благодаря за коментара ти! Hands Plus1
О със сигурност Якамоз/и за мен/ е по-интересен, аз В нощта не можах да го изледам.
Но наистина темата е специфична и в един момент омръзва....е определено чакам с голямо любопитство как ще продължи историята, в която участва Арман. За съжаление няма инфо -кога и дали ще снимат такава Disappointed
Е Къванч ни е приготвил още 2 игрални филма....и дизи, за което не 100%  сигурно.

Фенче Kissing Heart мерси! за споделеното Hands Plus1
Ертан Шабан ми е откритието в Якамоз....
Нормално коментарите за КСШ да са положителни, един от първите турски сериали на НФ, американките се влюбиха в него. Blush
........................
Това лято, хитовата двойка е от един младежки сериал-Чуй ме
и в него играе този симпатяга- Джанер Топчу
който е получил награда, като на въпроса дали има някой актьор, на който се възхищава- той е казал- "Къванч Татлъту. Той е моя кумир от детството ми"
1:30 мин

Пепи, беше питала кой е реж-ра на рекламата за Финиш ilkay kopan
https://www.instagram.com/ilkaykopan/

хубав следобед Hug

...........................
намерих и езерото от снимките Hands V
Туз – соленото езеро с розовите фламинги
Най-плиткото и най-солено езеро в Турция привлича все повече туристи с природните си красоти.

https://www.nationalgeographic.bg/a/tuz-solenoto-ezero-s-rozovite-flamingi

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 18:27 от Airra

# 227
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Много се надявам от другата седмица да съм една идея по свободна ,за да се включвам по на време.
Ваня, определено този тип филми/сериали като В нощта не са моето. Но след като се разбра, че сериала, в който ще се снима Къванч е спин-офф на В нощта го изгледах и с изненада установих ми хареса и то много. Моите опасения първоначално бяха да не направят героя на Къванч някой супергерой, това мисля, че трудно бих го издържала. Това, което ми хареса и в двамата сериала беше, че разглежда отношенията между хората поставени в екстремни ситуации.
Неминуемо си задавам въпроса, как аз бих постъпила ?
Якамоз определено повече ми хареса, но и аз като вас чакам с нетърпение продължението. Ако Къванч започне и Краля не знам как ще успее. То по принцип си мисля, че чисто логистично е доста трудоемко въобще събирането на този международен състав. Няма да се учудя ако и Къванч не си даде някаква почивка, та той от две години не се е спрял, за съжаление много бавно стават нещата. Но лека - полека всичко ще излезе.
Фени, много благодаря за всичките сподели коментари. На мен ми беше много интересно и всички си изчетох с кеф. Аз по принцип почти винаги си чета коментари, ако някаква публикация ме интересува и не става въпрос само за Къванч.
Какво нещо е съдбата, "най-неуспешния" проект му отвори пътя към Америка и многобройни фенове там, а и по други места.
Айре, благодаря за езерото.👍
Диве, къде се изгуби, надявам се, че просто си си дала почивка.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 228
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes благодаря за интересните неща, които си споделила! Kiss Това момче, освен, че е симпатяга и има подобна визия като на идола си, е и с добър вкус, кой друг да хареса толкова много, ако не ашкъма ни и като визия и като талант, като е най- добрия Stuck Out Tongue Winking Eye Беше много интересно да прочета и за това езеро, трябва да е страхотна атракция, вижда се в самото видео на рекламата.
Пепи, благодаря за споделеното! Kiss Предполагам, че сега е почивката на Киво, наистина има нужда.Той си знае как ще съвместява работата си, то само дано да е вярно за Краля! А продължението на Якамоз не се знае кога ще е, наистина е доста трудоемко събирането на международния екип, но не и невъзможно. Както са го направили миналия път, така и сега, с новите попълнения.
Ето и последните коментари от ИМБд за ХС и ОР - 2, радвам се , че са ти били интересни също както на мен Hands Plus1
Скрит текст:
10/10
Hadi be Oglum - задължително гледане
annasirmoglou18 февруари 2018 г
Hadi be oglum (Хайде, сине мой) е дългоочакваният нов филм на Kivanc Tatlitug и неговото завръщане на големия екран пет години след наградения Kelebegin Rüyasi (The Butterfly's Dream). Премиерата на филма беше в Турция и редица европейски градове на 16 февруари и имах късмета да мога да го гледам в Лондон в една студена, суха петъчна сутрин с @Ream_RR, друг Kivo-маниак Simple Smile Филмът се фокусира върху връзката между самотния родител Али (местен рибар в Каш) и неговия син Ефе (7-годишно дете с аутизъм). Най-голямото желание на Али е да знае, че синът му го разбира. Ефе никога не е говорил и никога не е гледал никого в очите. Али се опитва усилено да достигне до детето си и да се свърже с него, но колкото и да се опитва, не среща отговор. Али е емоционално изтощен, но никога не се отказва от надеждата си, никога не се отказва да опитва. Efe е неговият живот, неговото всичко. Това е филм за любовта, надеждата, саможертвата и сърдечната болка. Това е историята на баща, който би направил всичко за сина си - сърцето му не познава граници. Става въпрос за това как оцеляваме, когато нещата изглеждат ужасни и как се издигаме над предизвикателствата и преодоляваме собствените си съмнения. Ние сме възпитавани по доста еднообразен начин и ни е трудно да приемем всеки, който изглежда, мисли или се държи различно. Това е филм за приемането и празнуването на различието и разбирането, че има повече от един начин да гледаме, възприемаме и общуваме със света около нас. Това е и филм за дете, което се опитва да протегне ръка. Това е история за баща и неговия син и техните индивидуални и общи пътувания. Това е прост, хуманен филм с много праволинейно, ясно послание, което е предадено с честност, искреност и финес и следователно е филм, който ще докосне сърцето ви, ще остави сълзи в очите ви и ще ви остави с усещане за топлина, надежда и евентуално нова гледна точка към живота. Една от най-силните страни на филма са неговите актьори – това е филм, ориентиран към героите, че успехът му силно зависи от способността на актьорите да преведат героите през техните индивидуални пътешествия. За щастие, изпълненията са изключителни, превъзходни, вдъхващи благоговение (мога да продължа безкрайно). Всички го удариха от парка, но бих искал да се съсредоточа върху двама актьори по-специално - Киванч (Али) и Алихан (Ефе). Алихан е 8-годишен актьор, който ме трогна със забележителното си представяне на дете от аутистичния спектър, което се опитва да се свърже с баща си и външния свят. Не мога да разбера как едно 8-годишно дете може да разбере толкова сложни емоции толкова убедително и естествено. Един от най-запомнящите се моменти е към края на филма, когато Ефе изразходва цялата енергия в малкото си тяло в опит да общува с баща си. От изпълнението му ме побиха тръпки. И, разбира се, има Kivanc. Киванч, който ни е взривявал много пъти в миналото с огромните си актьорски способности. Киванк е хамелеон, способен да се трансформира физически и иначе с всяка една роля. Той е многостранен актьор, който не се страхува да поема рискове и да предизвиква себе си. Той е актьорска сила и, като Али, той отново ме взриви. Всеки път, когато го гледам в нова роля, виждам само малки проблясъци от миналите му изпълнения. Той се превръща в този герой. И в Хади Киванч се превърна в Али – обикновен човек с голямо сърце и безусловна любов към детето си. Киванк е невероятно красив мъж, но не се фокусирате върху външния му вид, когато гледате филма - виждате го като любящ баща, който се опитва да се свърже със сина си. Али те кара да се усмихваш, да се смееш и да плачеш - често по едно и също време. Kivanc има способността да се свързва емоционално със зрителя като никой друг и отново ни даде естествено, тихо силно, многократно награждавано изпълнение, което се надявам да не остане незабелязано. Той притежаваше и закова всяка сцена в Хади. Музиката на филма беше не само красива и пасваща на настроението на дадените сцени, но също така беше решаваща и много свързана с темата и сюжета. Музиката е трансцендентна - мост между различни светове, гледни точки, перспективи. Музиката е средство за комуникация, музиката може да ни свърже и да ни помогне да се разберем. Фотографията също беше зашеметяваща, а пейзажите спираха дъха. Спокойствието и спокойствието на пейзажа често контрастираха с вътрешния смут на героите, но също така в крайна сметка им помогнаха да намерят онзи вътрешен мир и връзка, които отчаяно търсеха. Това беше един красив, малък скъпоценен камък на филм, който предаваше прости, универсални послания на човечеството по непринуден начин. Това е филм, който изпълни сърцето ми с топлина, надежда и щастие и който горещо бих препоръчал на всеки.

Анна (член на Kivanc Tatlitug North America, най-големият северноамерикански фенклуб на Kivanc Tatlitug с повече от 46 000 членове)

10/10
Филм веднъж в едно поколение. Ще остане с мен завинаги
mandymc-6202513 юли 2018 г
ХАЙДЕ СИНЕ МОЙ" - Хади бе Оглум

Ако сте англичанин, сте чували тази фраза хиляди или повече пъти. Насърчаващ термин - да продължиш напред въпреки всички шансове.

Едноименният филм на КИВАНК ТАТЛИТУГ илюстрира тази проста фраза.

Hadi be Oglum е история за битката на един баща да не се откаже от своя син аутист Ефе. Героят на Киванк като капитан Али ви въвлича в неговия свят, където той и баща му се борят да изкарват прехраната си на борда на лодката си.

Той става самотен баща на сина си (Efe), след като едно момиче влиза в живота му само за 1 нощ – „русалка“, както той я описва на сина си.

Капитан Али ни показва дълбините на отчаянието и върховете на въодушевлението, докато се опитва да напътства сина си - търсейки връзка с него на емоционално ниво.

Алихан Тюркдемир (който играе ролята на Ефе) е невероятен. Той описва 7-годишно дете с аутизъм, което е учен. Той не говори думи на екрана, но всеки негов нюанс, маниери и изражение на лицето ви карат сърцето ви да боли за него.

Киванч Татлитуг е хипнотизиращ като капитан Али. Неговите актьорски способности са просто невероятни. Той те въвлича в света на Али и от първия момент до края не можеш да откъснеш очи от него.

Всяко изражение на лицето, всеки маниер е толкова правдоподобно искрен и сърдечен. Той заслужава световно признание за невероятния си талант.

Сега съм гледал този филм поне дузина пъти. Това е филм, който не можете да видите само веднъж. Горкият ми съпруг (със сърце от камък – неговите думи хаха) най-накрая се отказа след молбите ми да гледа това и дори той беше развълнуван до сълзи и призна и уважи уникалните способности на KIVANC TATLITUG като актьор.

Този филм ще ви накара да плачете и да се смеете, да плачете и да се смеете отново и отново, но ще ви остави с осъзнаването, че чудесата се случват, когато откажете да се откажете.

Ще направя всичко по силите си, за да гледам това на голям екран.

МОЛЯ, МОЛЯ, ДОНЕСЕТЕ „ХАЙДЕ СИНЕ МОЙ“ НА АНГЛИЙСКАТА АУДИТОРИЯ.

10/10
Свещена връзка между баща и син - прекрасен филм
maheenjunk 9 май 2018 г
Hadi Be Oglum е дългоочакваният игрален филм на турската суперзвезда Kivanc Tatlitug след последната му наградена инсталация през 2013 г., The Butterfly's Dream. Известен с пълната си трансформация за роля, предимно в турски телевизионни драми, видяхме го да премине от закоравел в затвора уличен боец ​​(Кузей Гюней) през любезен мъж с мистериозно минало (Чесур и Гузел) до мършав, болен от туберкулоза поет в „Сънят на пеперудата“. С няколко други забележителни персонажа между тях и независимо от сценария, Киванк никога не успява да впечатли със своята гъвкавост и цялостна игра. Hadi Be Oglum е проста, прочувствена история за млад, самотен баща, който иска да се свърже с детето си със специални нужди от любовна връзка за една нощ. Със спираща дъха кинематография и прочувствен саундтрак на фона, Киванч в ролята на Али, рибар в малко селце в Турция, възприема всички маниери на изпълнен с надежда, усърден и усърдно работещ баща, чиято цел в живота е да успее да достигне до сина си . Неговата гама от емоции, докато се опитва да намери смисъл в мълчанието на сина си, е разтърсваща и красива. Тъй като историята се развива с малкия набор от герои, е трудно да не се влюбиш в тях. Баща и син споделят вечна връзка, както Али показва чрез връзката си със собствения си баща, а след това и със сина си. Няма много изненади в сюжета, но е трогателно събран. За любителите на Kivanc е задължително да гледат, докато го виждаме да става все по-силен. За тези от вас, които не го познават, крайно време е да го направите. Няма да съжалявате!

9/10
Един различен Киванч Татлитуг
dinaheritage8 май 2018 г
Както всички негови творби, Киванч Татлитуг се хвърли изцяло в ролята на Али (бащата). Той взаимодейства с Ефе (детето) по най-положителния, чувствителен и правдоподобен начин. Падате сърцето си от усилията му да накара сина си с аутизъм да го разпознае. Това не е приказка, нито сценарий за герой, който завладява света. Това е малък отрязък от живота, красиво изобразяващ любовта на баща към едно специално дете, което е невербално, но не и неосъзнато. Сцените на Kivanc Tatlitug с Efe ще разкъсат сърцето ви от мъка и в крайна сметка ще го накарат да подскочи от радост. Чувствителен образ от всички актьори, но отново, в напълно нова и различна интерпретация на героите, Киванч Татлитуг показва своя изключителен талант.

10/10
Hadi Be Oglum - филм, който трябва да се гледа!
reamreshid25 февруари 2018 г
Беше голям късмет да имам този филм тук, в Обединеното кралство, с английски субтитри и беше още по-голям късмет за мен, че успях да го гледам с колега, отдаден Киванкстър с целия си натоварен начин на живот (скромната и топла Ана). Беше студен и смразяващ типичен английски зимен ден и двамата си взехме почивен ден от работа и започнахме петък сутринта рано, приготвяйки се да се отправим към северната част на Лондон за Хади Бе Оглум, докато седнахме за филма, бях малко нервен, тъй като имаше голямо вълнение и очакване за филма. Филмът започна и Киванк се появи на големия екран (изглеждащ загорял и най-красивият, който някога е бил!) с намек за комедия, всички се разсмяхме. Киванк има толкова добри изражения на лицето за актьорска игра, независимо дали е комедия или емоционални сцени, с Kivanc, аз се смея или плача точно преди той дори да каже дума, като гледам израженията на лицето му. Този конкретен филм разказва история за борбата на баща (Али) със сина му (Ефе), който има специална нужда .Али е трудолюбив човек в К тъй като заедно с баща си те се стремят към всекидневния живот, в същото време се опитват упорито да осигурят на Ефе по-добър живот. Най-голямата амбиция на Али в живота е да получи любяща реакция от Ефе, тъй като Ефе не може да говори или да показва каквито и да било емоции поради състоянието му. Всичко, което Али искаше от живота и Ефе, беше един любящ поглед или една дума на любов от сина му, нищо друго! филмът продължава с този сюжет и борбата на Али да го постигне, идва много интересен и вълнуващ житейски път за Ефе, но малко, че те знаеха, че ще стъпят в неизследвани води... Киванк изигра ролята на Али много добре, вярвах във всяка история, която той ми разказа, повярвах във всяка негова емоция, плач и борби в живота му. Тъй като известен актьор Киванк може да понася тежки емоции лесно и естествено, точно това се случи в този филм, най-добрата история беше разказана по много естествен начин и право напред, в актьорските си способности Киванк е много завладяващ, че публиката няма шанс да не може да се ангажира с героя му (това е факт, който знам от гледането му в телевизионните му роли) двата часа, които ние усещах се като секунди, спомням си, че попитах Ана дали със сигурност сме били в киното от два часа, това е Киванч!! докато сюжетът продължава, филмът подчертава проблемите, свързани с аутизма и обществото, осъзнаването и приемането на различията и борбата в живота, което е силно представено от Киванч като Али. Киванч винаги дава всичко, което има, и влага сърцето си в това, което прави, следователно забележителен и изключителен резултат. Талантът на младото момче (Алихан) е невероятен във филма, как младо момче като него може да носи такива емоции и как той напълно разбира важността на историята и неговият характер е отвъд думите. Бусра Девели (майката на Ефе )сцената е кратка, но сладка и запомняща се. Във филма има красива музика в комбинация със спираща дъха природа, за момент си помислих, че съм в Каш. Като цяло прекарах много приятен и незабравим ден и един от най-важните моменти за 2018 г. .Препоръчвам този филм на всички, които вярват в любовта, надеждата, приемането и постоянството в живота...

10/10
Хайде Сине мой
Sovran_H18 юли 2018 г
Какъв филм, какво представление, толкова много емоции, какво изживяване.

Играта на Киванч Татлитуг, неговите недиалогични изражения на лицето, емоции, жестове... наистина какво представлява актьорската игра. Истински загрижен баща, изразен чрез сълзите му, разочарованието, изразено чрез жестовете му, благодарността и гордостта на сина му, изразени чрез неговото освобождение. Най-доброто му представяне досега без съмнение.

Ролята на Ефе, изиграна от Алихан, невероятно дете, което определено има бъдеще в този бизнес и основна поддържаща роля в постигането и създаването на моменти на невероятна драма заедно с героя на Киванч.

Това е определението за истински дух на независим драматичен филм. БРАВО!

Турция върви напред във филмовата индустрия през последното десетилетие и с филми като този. Внимавайте, има сериозна конкуренция.

4/10
Киванч Татлитуг вече е добър играч.
rcmuzayedeankara25 февруари 2018 г
Киванч Татлитуг вече е добър играч. Но филмът беше скучен. Те експлоатираха твърде много емоции. Но филмът върви вече знаейки това. Който не гледа, няма да загуби нищо.

5/10
Един посредствен филм
mustafasagun 17 юни 2021 г
Актьорската игра на Kivanc Ttlitug беше добра, но сценарият беше наистина лош и посредствен. Музика, която започва внезапно и много клиширани сцени, които правят драма. Как тези, които дават 10 точки на този филм, предполагам тези, които не знаят какво е добър филм...

2/10
Ужасен филм
tudul8 ноември 2018 г
С изключение на добрата актьорска игра на Киванч Татлитуг, изключително посредствен филм. Сценарият е ужасен. Трудно е да се разбере създаването на такъв глупав и скучен филм, когато турското кино произвежда голямо разнообразие от добри филми един след друг. Добрите отзиви и високите оценки, дадени по-горе, вероятно са написани от хора, свързани с продукцията на този филм.

10/10
Had be Oglum - Заслужава си второ гледане!
lcchb02038 май 2018 г
Искам да имам късмета наскоро да гледам този филм с английски субтитри. Аз съм голям фен на Kivanc Tatlitug и момче, той направи това в този филм. Той е един от най-експресивните актьори, които съм виждал. Тази история наистина резонира в този момент поради моите приятели с деца аутисти. Али искаше най-доброто за сина си и работеше най-усилено, за да го осигури и да се опита да го направи поне малко осъзнат. Филмът беше много тъжен и много повдигащ на части. Беше толкова приятно да види детето му да го гледа в очите, когато свиреше на концерта си в консерваторията. Каква страхотна сцена беше! Кинематографията беше просто великолепна и настройките бяха толкова перфектни. Хареса ми усещането за малък град и как всички приемаха Ефе и искаха да помогнат на Али по всякакъв начин. Мисля, че краят можеше да бъде подготвен за продължение, така че зрителите да очакват с нетърпение да видят бъдещето на тези два прекрасни героя. аз например бих го харесал.

10/10
Страхотна актьорска игра
ali-9691217 май 2020 г
Изключителна игра на Али и Ефе. Играта на Kavanc е страхотна, както и играта на Efe. Всъщност малко разтягане на историята може да добави някои добри забележки, но все пак филмът не беше редовна тема.

10/10
Една звезда, която дадох допълнително
emir-kutay10 юли 2018 г
Бих искал да изразя благодарността си към този филм, който ме грабна с последната си сцена.

Скрит текст:
4/10
такъв клише сценарий
akkassalih17 февруари 2019 г
Героите във филма и инцидентите са често срещани клишета в турските филми и сериали. Незаконни работни места и герои и един наивен човек, измамен от тях. Романтичните сцени също бяха много нереалистични. Сценарият и актьорската игра бяха твърде лоши за филм на Йълмаз Ердоган.

5/10
По-лошо от Organize isler 1
ckocyildirim-22-2377333 февруари 2019 г
Въпреки че имаше препратки към първата част, тя беше много слаба в сравнение с първия филм. Очакваше се да имам повече от Йълмаз Ердоган. Може да се гледа за изпълнение на Kivanc Tatlitug. Технически имаше синхронно изместване и много слабо осветление

6/10
Прилична комедия, ей екшън
saraccan2 февруари 2019 г
Имаше приличен баланс между екшън и комедия, като комедийната страна се чувстваше малко по-оригинална. Не мога да кажа същото за екшън частите, защото повечето от тях изглеждаха като изпълнен с клишета холивудски филм от 90-те години. Също така имам голям проблем с музиката в 99% от филма, въпреки че това е формула, която изглежда работи добре в турската филмова и телевизионна индустрия. За мен това е като да гледам досадно дълъг музикален видеоклип с история. По-голямата част от актьорската игра беше добра и имаше хубави начални кадри от Истанбул.

3/10
сирене
mannibabba 16 февруари 2019 г
С целия шум около споделянето на цените на билетите за продуцентите и битката между кинооператорите и продуцентите, се надявах, че турските продуценти поне се опитват да защитят добрия продукт, който са създали.
След като го гледах в Netflix след 2-рата седмица от кината!! Бях изненадан, че това заглавие дори не се доближава до първия филм, който беше много добър.
Дори не ми хареса актьорската игра, освен изпълнението на Киванч Татлитуг. Мисля, че само по себе си неговият портрет на Сари Сарухан беше единственото добро нещо във филма.
Филмът разчиташе на панорамните снимки на Истанбул и фоновата музика толкова много, че беше като музикален видеоклип.
Нямаше сценарий, диалозите бяха толкова скъпи. Мисля, че се засмях в някакъв момент и дори не мога да си спомня къде беше и кой беше замесен в тази сцена.

3/10
Голямо разочарование
yabanbozkurt19 февруари 2019 г
Много панорама на Истанбул и много убедителен Сарухан (Киванч Татлитуг), недостатъчен, за да спаси лошия сценарий и стрелба, съчетани с лоша актьорска игра.

8/10
Истанбулски филм
yasar-denizci 5 февруари 2019 г
Забрави всичко . Ако обичате Истанбул, панорамната гледка към Истанбул в този филм е доста справедлива. Музиката в първия филм беше легенда. Музиката във втория не е толкова добра, колкото в първия. Героите са доста успешни. Сценарият е известен. Но съдържа много малки изненади. Както споменахме в началото, гледките към Истанбул са достатъчни, за да забравите провалите.

9/10
Шокиращо добро продължение.
mandymc-6202519 февруари 2019 г
ПРЕГЛЕД ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ИСЛЕР САЗАН САРМАЛИ
След като гледах оригиналния Organize Isler, трябва да призная, че ЕДИНСТВЕНАТА причина, поради която реших да гледам това продължение, беше, че името на Kivanc Tatlitug беше свързано с него, тъй като намерих оригинала за досаден, бавен, с липса на хумор, действие и актьорски способности.
Леле, каква невероятна изненада ме очакваше. От началните надписи на въздушните гледки на Босфора и Истанбул, съчетани със страхотна забързана музика, той веднага грабва вниманието ви.
Оригиналните главни герои се завръщат, все още в измамната игра. Този път историята се съсредоточава около дъщерята на Аслим Ноян (Назли) и нейния бъдещ съпруг, който е измамен със спестяванията си.
Героят на Киванч Сари Сурахан е босът на хазартната мафия, който той играе до съвършенство. Коремен гангстер със забавно кикотене/отметка. Той кара златен мерцедес с тапицирано с кожа табло, покрито с пластмасови златни лъвове.
Има множество сюжетни линии, които се движат една до друга с множество различни минуси, където един от помощниците на Аслим изпада в грешка на Сари Сурахан. Следват много забързани сцени с преследване с коли и сцени с преследване с лодки. Всичко изключително добре направено.
Мога само да си представя колко трудно трябва да е било за героите да запазят изправени лица, докато снимат. Времето на комедията е на място. Превъзходен сценарий и актьорска игра на всички във филма.
Още веднъж Kivanc Tatlitug е забележителен в този филм. Той ме изумява със способността си да променя формата на тялото си, изражението на лицето, маниерите си, като придобива напълно различни навици и създава напълно правдоподобен характер. Сари Сурахан може и да не е една от най-красивите му роли, но момче, това е тази, която няма да забравите скоро.
Ако имам да кажа нещо негативно, то е, че Киванк не получи достатъчно време на екрана. Този филм ви накара да искате повече..... може би това е било замислено, за да последва продължение. Това е може би едно от неговите топ 3 изпълнения. Единствената причина, поради която не е най-доброто му представяне, е липсата на време на екрана IMO.
Напълно очаквам това да се представи изключително добре в световен мащаб. Всъщност той вече държи най-високия боксофис рекорд в Турция за първите седмици откриване. Силно препоръчвам гледане.

10/10
Наистина добро продължение
orhan-agirdag4 март 2019 г
Изглежда, че много турски зрители са почти програмирани да пишат лоши рецензии. През повечето време качеството на турската комедия през последното десетилетие наистина беше доста лошо. Но Organize Isler 2 очевидно е изключение. Наистина добра сюжетна линия, страхотна актьорска игра и поне седем пъти трябваше да се смея на глас. Препоръчва се!

6/10
Забавно, но не на най-високо ниво. Вярвам, че мога да помоля директора да се справи по-добре.
waigo717 февруари 2019 г
Йълмаз Ердоган ни даде работа на най-високо ниво (Vizontele) и много страхотни творби (Organize Isler, Kelebegin Ruyasi, Eksi Elmalar) също. Имайки предвид това, този филм е малко по-нисък в сравнение с тях и е сигурно, че работата по продължението не е най-силната страна на Йълмаз Ердоган. (Визонтеле Тууба също беше забавна и аз все пак бих гледал, за да мине време)
Кастинг: Много герои не повториха ролите си, което предизвика огромна празнота. Повечето от тях бяха утвърдени актьори и бях малко разочарован, че повечето от тях не бяха споменати достатъчно (с изключение на Erdal Tosun, ruhu sad ola, който имаше близки отношения с Yilmaz Erdogan, както научих от неговото stand up шоу). Повечето от тях бяха пълни с екипа на BKM Mutfak и някои сътрудници в други скеч шоута (Окан Кабалар, Махир Ипек и др.). Киванч беше изключителен във второто си сътрудничество с Йълмаз. Хареса ми камеото на Ата Демирер. Ахмет Мумтаз и Гювен Кирач също бяха добри попълнения. Като оставим настрана всички тези добри неща, имаше огромен проблем с Бенсу Сорал. Нейната актьорска игра все още се нуждае от много работа и когато се добави нейният морално ориентиран характер; това беше като смущение в тона и ритъма на другите аспекти на филма. Бих искал да видя Берфин да продължи заради динамиката им с баща му. Герои: Споменах повечето си мнения в раздела за кастинг. Да видим какво мога да добавя. Злодеят на Киванч беше почти добър, тъй като Зия на мюсюлманите на Джем Йълмаз, Окан Кабалар, беше любимото ми допълнение към мошеника, издигането на Риза и Езги сред ранговете бяха добре приети от моето скромно аз. Споменах ли, че харесах камеото на Ата? (Belki de coban itfaiye ruhlu bir adamdi) Радвам се, че героят на Ерсин най-накрая получи име. Двамата кадети на екипажа на BKM Mutfak бяха в центъра на вниманието и не разочароваха. Героят на Сафа беше много забавен. Атакан беше добре, но не навреди. Сценарий: Не искам да обвинявам Бенсу за всичко, но някои от проблемите бяха свързани с нейното представяне. Но първо професионалистите: Беше приятно да се насладим на типичните остроумни диалози на Йълмаз Ердоган. Вярвам, че не е остарял дори и с необятния океан от всякакъв вид хумор в мрежата. Сега някои смесени мисли: Структурата на филма беше различна в сравнение с предшественика му, което може да се обясни накратко като поредица от минуси и весели разговори, водещи до брутален побой, извършен от антагониста. В продълженията измамниците бяха ограничени до началото на филма. Беше въведена напрегната връзка баща-дъщеря и имаше повече екшън сцени. Позовавайки се на първото ми изречение, връзката баща-дъщеря не проработи поради представянето на актрисите и екшън сцените бяха в най-добрия случай посредствени. Така че единственият оставащ блестящ аспект бяха забавните взаимодействия между героите. Позовавайки се отново на връзката между бащата и дъщерята, тъй като тя също съдържаше филми морал и onerme, не можа да се приземи добре като първия филм. Музика: Нил Караибрахимгил винаги е добре дошъл. P.S. Този филм съдържа и побой (частичен) от антагониста P.S.S. Успех на новия екип на BKM Mutfak.

7/10
Може да се гледа за прекарване на време в кино.
alaskalibear 5 февруари 2019 г
Ако направим сравнение с първия филм, този филм е на по-ниското ниво. Но представянето на Киванч Татлътуг и Йълмаз Ердоган беше успешно. Иска ми се Ата Демирер да бъде по-вероятно да бъде видян във филма. Може да се гледа за прекарване на време в кино.

6/10
Наполовина
senaoz1 март 2019 г
Благодарение на Netflix не похарчих пари за този филм. Мисля, че това е филм, който не е нужно да се фокусирате, за да го гледате, поради тази причина можете да го гледате у дома. Първият филм беше много по-добър. Актьорската игра не беше толкова силна, колкото първия филм. Киванч Татлътуг и Йълмаз Ердоган бяха добри, но това не е достатъчно за добър филм.

1/10
Флоп филм
dincereyup 16 февруари 2019 г
Не си губете времето с този филм. Не мисля, че съм гледал по-лош филм

10/10
Перфектен филм
omer-dagyeli8 юли 2020 г
Това е един от най-добрите филми, които съм гледал. Има много неща в него, дори можете да плачете в някои сцени и е удивително смешно. Благодаря на всички направили филма, чакаме нови.

3/10
Дори не мога да отразя блясъка на първия филм
dgulyuva11 февруари 2019г
Наистина разочарован от писането. Дори не можех да се усмихна за някоя сцена или шега. И аз съм голям фен на Ezgi Mola. Жалко е да причиниш това на Езги Мола. Ако не можете да напишете забавен виц за нея, бъдете мъж и купете няколко качествени вицове за нея. Дори не си губете времето!

5/10
какъв срам
oarchive18 февруари 2019 г
Той похарчи толкова много труд и пари, но за съжаление това беше комерсиален филм. Край на историята.

10/10
Не заслужава ниски точки
onurparlar22 февруари 2019 г
Всички казаха "лош филм", но не беше! Kivanc Tatlitug направи най-доброто си представяне, мисля също, че героите бяха перфектни във филма.
Режисьорът работи с добър екшън режисьор, което прави филма по-добър.
Моля, гледайте този филм без предразсъдъци.

7/10
СРЕДНО ПРОДЪЛЖЕНИЕ ЗА ГОЛЯМА КЛАСИКА
KeremUlucay24 февруари 2019 г
След години Йълмаз Ердоган явно се усъвършенства като режисьор. И като актьор също. Актьорският състав на продължението не е толкова голям, колкото първия, но ако говорим за актьорско представяне на този филм, няма какво толкова да се каже. Защото свършиха невероятна работа. Татлътуг, Ердоган, Мола, млади актьори и актриси, израснали в БКМ... Всички са добри. Историята не е толкова различна или креативна и понякога става ненужно драматична, но все пак е забавна. Има добър екшън, тези сцени са добре режисирани. Диалозите са добре, не са толкова забавни, но мога да кажа "смешни понякога". И ако трябва да говоря за най-лошото нещо, което има този филм, това са рекламите в него. Те са написали някои герои само за да правят пари. Това е безсмислено. Не съм против рекламите във филмите, но в този филм те просто са преувеличени.

9/10
Страхотен филм
saed-365415 февруари 2021 г
Не можех да пропусна нито минута от него. Беше интересно през целия път

5/10
Татлитуг става все по-добър във всеки нов филм
Orhan_Akdeniz26 февруари 2019 г
За съжаление няма нищо друго интересно. Няма нужда да гледате. Шегите не са смешни, действието не е вълнуващо. само erdal tosun беше тъжен.

7/10
Добрият стар Истанбул
irbamkoc22 февруари 2019 г
Йълмаз Ердоган ни представя продължение на неговия последващ епизодичен филм Organize Isler. Той подчертава детайлите от Истанбул и турските стандарти по много въпросителен начин. Но лесно мога да кажа, че тази част не е произведение, както е първата. Добър часовник, но нищо по-специално от това. Заслужава си да се гледа както със семейството, така и с приятели.
Странична бележка към този филм е думата „сребрист“, използвана в сцена, която е бързо копие на скицата на Левент Кирка, наречена „Silkmisim haliyi“. Просто искам да подчертая това, за да уважа професията на Kirca в театралния бизнес. Но това, което ме накара да дам седем вместо шест, е изборът да сведа до минимум използването на лоши думи, с които други съвременни турски филми си пекат хляба.
Осмицата е твърде далеч поради наситеността на времето с музика и танци. Филмът лесно може да приключи за 1&1/5 час без тях. Това всъщност беше загубено ценно време, което можеше да се използва за усъвършенстване на устни части от филма или за добавяне на още действие. Понякога имахме чувството, че Ердоган ни ограби, докато яде хайвера.
 Хареса ми изпълнението на Киванч Татлитуг. Другите бяха обикновени. Сценарият беше абсолютно същият като първия.
1/10
Загуба на време
gokhansalkin3 март 2019 г
Това не е комедиен филм, не очаквам г-н Ердоган да направи толкова лошо нещо, моля, не си губете времето. Исках да се забавлявам, но беше разочарование

разочарование
bruce_the_wayne2 април 2019 г
Ако режисьор на филм е Йълмаз Ердоган, очаквате качествена работа. Така; този ме разочарова, много. Сценарият не е изкушаващ, писането на героите е повърхностно. Особено в сравнение с първия филм, като се имат предвид както комедийните, така и вълнуващи аспекти; това е калпава работа.
Единственото нещо, което ме накара да гледам, беше изпълнението на Kivanc Tatlitug. В сравнение с други герои и техните изпълнения, той наистина свърши добра работа. Той успя да спаси престижа на киното.

2/10
флоп
anoushwar3 март 2019 г
Филм за губене на време, справедлива история, много скучно Актьорската игра е добра, но няма история

4/10
разочарование
dorukkaymak20 април 2019 г
Първият филм беше толкова невероятен филм, но въпреки невероятния актьорски състав, вторият филм е абсолютно разочарование.

.

Пожелавам ви да имате прекрасен ден! Hug

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 18:43 от queen_fenka

# 229
Здравейте! Flowers Maple Leaf
Айра, В Якамоз ми хареса това, че не се обсъждаше природната катастрофа – причини, не стана ясно това цикъл ли е или така ще бъде винаги оттук нататък, а поведението на хората в този кризисен момент; човекът е във фокуса на вниманието и това е интересното.  Пепи си е задала дори въпроса, който си задавах и аз: как бих постъпила в тази ситуация? (Дали нямаше да дочакам изгрева на брега, за да свърши всичко по-бързо; колко е важно да имаш отговорност за по-слабия до теб; мисъл за оцеляване на човечеството - колкото и абстрактно да звучи това…) Оцеляващите са като от кораба на Ной -  подводница и бягащ от слънцето самолет, но те все още търсят храна. Проблемът е за цялата земя, виновни за екологичните проблеми са всички и трябва заедно да оцелеят; може би  това обяснява избора на формата спин-оф и международния екип, създаващ поредицата за съдбата на герои от различни държави?
Гледах Якамоз и заради Ертан Шабан. Той беше много прекрасен Константин XI Палеолог - последният византийски император в сериала за завладяването на Константинопол, който за съжаление обаче беше спрян.
Докато Якамоз е само сериал, можем още да се порадваме на слънцето.
Хубав следобед! Nature Sunny

# 230

Минавам за поздрав Nature High Brightness Flowers Maple Leaf
Фенче Kissing Heart, радвам се, че ти е било интересно - споделеното от мен.
наистина младежа и Къванч са един тип.....
прочетох коментарите за ХС!
Ваня Hug с интерес те чета!
Цитат
Оцеляващите са като от кораба на Ной -  подводница и бягащ от слънцето самолет, но те все още търсят храна. Проблемът е за цялата земя, виновни за екологичните проблеми са всички и трябва заедно да оцелеят; може би  това обяснява избора на формата спин-оф и международния екип, създаващ поредицата за съдбата на герои от различни държави?
Hands Plus1 темата е доста всеобхватна и много може да се разсъждава.....
а ти гледа ли Сблъсък/Ирония на съдбата?

Пепи Hug
Къванч си е направил план/предполагам/-къде ще играе и колко ще почива. Wink
дано не се покрият много КБТ + КЕ Blush

Диве, надявам се, че си добре! Hug
Алинка също ми липсва Heart

хубав следобед!!

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 15:17 от Airra

# 231
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Благодаря ви.
Ваня, заинтригува ме, в кой сериал е участвал Ертан Шабан като Константин XI ?
Ще потърся думите на Арман какво точно каза по повод на това защо трябва да оцелеят. Помня смисъла, но ми се иска да цитирам точно. То хубавото на екстремните ситуации им е това, че много бързо отсява кой какъв е. Такъв беше и анонса на Якамоз и образа на Арман, че ще стане лидер, който ще трябва да спаси не само себе си, близките си, но и света. Краят ни дава доста предположения за продължението, но кога ще стане?
Айре, сигурна съм, че плановете са направени. Това, че ние ги разбираме след време е друг въпрос. Така както разбрахме, че той е сключил договор с OGM за два филма и два сериала, но пък Потъналият Ной е с AY, та нищо чудно и нещо друго да излезе.
Ти вчера ми прати линк към режисьора на рекламата, а ако забеляза той рекламира само Дисни, та няма да се учудя ако и от там не го ухажват. Ще се радвам да снима каквото и да е.
Но всичко по реда си, да не навлизаме в света на фантазията 😜
Важното е, че има какво да очакваме, защото си спомням и периода, когато нищо нямаше на хоризонта.
Хубава вечер 🤗🤗🤗
Днес бил ден на усмивката.

# 232
Айра, не съм гледала „Сблъсък“, искам да го гледам, но няма да е сега. 
Пепи, тук можеш да прочетеш за  сериала „Мехмед Фатих“.
https://www.imdb.com/title/tt7428834/
https://tr.wikipedia.org/wiki/Mehmed:_Bir_Cihan_Fatihi

Постерът за сериала

и император Константин XI Палеолог

# 233
Ваня, благодаря много.
Много звезден състав е имал този сериал. За пръв път обаче чувам за него, но аз по-късно въобще разбрах за преводите на сериали, филми , групи , темии т.н.
Виждам, че Седеф Авджи е участвала и Фунда, която чакаме да видим с Къванч в Потъналият Ной. Много я харесвам .
Лека 🤗🤗🤗

# 234

Хубава събота Nature Sunny

Ваня Hug, тежичък е Сблъсък, но си заслужава, има и международна награда за драма от Сеул.

да сложа едно ново клипче

Пепи Hug, тоя сериал за Мехмет Завоевателя е края/за сега/ на тв. кариера на Кенан Им. Много се готви за ролята, но го приключиха на 6 серия./рейтинга беше към 5, 6/

Снощи случайно отворих страницата на Гайе Сокмен и гледам, че Къванч го няма.........
https://sokmentalent.com/manager/tr/menajerlik
какво се оказа, Зеррин Ерсу е станала негова мениджърка, но в сътрудничество с Гайе.
https://zerrinersu.com/

Елчин, и тя се присъединява към ОГМ, ще се снима в техен нов сериал-  Çöp Adam/ Крупие с Енгин Алтан Д.
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_2205215

очаквам Мави да се размърдат, гледат ми се нови снимки!! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 11:38 от Airra

# 235
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes благодаря ти за всичко споделено! Kiss
Нищо ново няма ... дано поне МАВИ ни зарадват скоро.
Колко би му отивала подобна роля само ...
Цитат
Джейме Ланнистер от поклонников💥🔥🔥🔥💥

Имайте хубава неделя! Hug

# 236
Добро утро 🍵☕🍀

Вчера всички ни е хванала липсата, но последните слънчеви дни е хубаво да ги използваме. То и семейство Татлъту се покриха дълбоко, но нека си почиват , със сигурност имат нужда да се насладят на спокойствие на малкия Курт Ефе.
Айре, аз мислех, че Зерин още от преди си е мениджър на Къванч и той беше с по различен статут в агенцията. До колкото си спомням имаше и още една жена, които отговаряха пряко за Къванч.
Както и Дамла сега отговаря за стайлинга му във филмите. Макар че, все пропускам да напиша, че на снимката с Берен в Ню Йорк той пак е облечен в сиво -синьо яке ли е, риза ли е, но тази цветова комбинация малко взе да се повтаря от Сблъсък насам. И в Якамоз е така, и в Празникът на влюбените. Ще видим дали е само моментен епизод или отново ще се запази тази линия и в Последното повикване за Истанбул.
Мави съвсем окъсняха с есенната колекция, но все ще пуснат нещо.
Видях, че филма на Йозджан Алпер е спечелил наградата за най-добър филм на фестивала в Анталия. Дано имат късмет да им разрешат да представят и Празникът на влюбените на някой фестивал, защото го заслужава.
Вчера прочетох един коментар за ПВ : "Сигурен съм, че Къванч"страда" от множествено разстройство на личността, няма как по друг начин да си обясня невероятното умение на този човек да изгражда всеки път различни личности на екрана.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 237
Фенче Kissing Heart, Пепи Hug  за споделеното Hands Plus1/утре ще го отразя/
няма никакви новости....

нещо романтично за неделя вечер Revolving Hearts

Nature Stars

# 238
Добро утро в понеделник! Hug

Пепи, Айре Heart Eyes Kiss
Мдааа ... нищо ново ... Е, така е, не може постоянно да ни заливат със снимки, време е за малко суша Smile
Започвам да се питам ще има ли реклама на МАВИ или не Thinking
Иначе имам много нещо за гледане, не се оплаквам, ама нещо ищах особен нямам Smile Лисва ми Къванч на екрана, това е истината. Заради това много се надявам да вземе участие в Краля, друго си е. Ще видим.
Появи се една нова снимка на Берен със съпругата на режисьора, обаче нова ли е, стара ли е Thinking Берен е с дълга коса, та заради това си мисля, че е стара.

Айре Heart Eyes благодаря за клипчето!
Пепи Kissing Heart, това ми хареса Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
"Сигурен съм, че Къванч"страда" от множествено разстройство на личността, няма как по друг начин да си обясня невероятното умение на този човек да изгражда всеки път различни личности на екрана.
Да, не могат да си обяснят хората как го прави Киво, наистина е невероятен в интерпретациите си Heart
Вчера с този клип зарибих една дружка да изгледа ЗП, за да е готова за филма Smile

Пожелавам ви хубав ден и успешна нова  седмица! Hug

# 239

Привет в понеделник! Blue Heart

Фенче Kissing Heart имаме тренинг със суши Wink
не знам снимката с Берен от кога е...на някои места пишат, че е от НЙ.
аз си бях харесала тази

а колажите с Къванч от вчерашния ти пост са много готини.
Пепи Hug
мда, Й. Алпер е спечелил награда за негов филм.
и Толга го е поздравил.

Че Къванч е с по-различен статут в агенцията-определено, той е най-голямата им звезда, то и много актьори я напуснаха, вкл. и Елчин.
а за стайлинга, според мен си отговаря Башак, но Дамла ходи по сетовете/така си мисля/
...................
Седеф също ще участва в новия сериал с Елчин Hands V
Скрит текст:

я познайте актрисата, която играе в КГ Wink

усмивка Heart Eyes

здрава и успешна седмица! Flowers Four Leaf Clover

......................
новина от Бирсен
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kivanc-tatlitugtan-sok-karar/10165/
Къванч се е отказал да играе в Краля
..........................
може да е за добро....
но ви казвах, че нямаме официално потвърждение, така че да не се навивате/ме много.

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 15:12 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт