един много специален пръстен с буквата на жена му

И Хилял им е сложила сърчица.

Пепи, подгряха СМ

хубави са
, дано и филма да е хубав!

благодаря, че ни зарадва! Честно казано, не очаквах, много им се радвам, толкова са хубави и двамата! Все едно гледам ББ след години! 

И пак се чудя каква работа има там Букет ? Освен да е започнала да работи заедно със сестра си, друго не ми хрумва

За това, когато Юсуф видя на вратата баща си след цели 25 години, объркването му беше явно, не очакваше да види вече баща си след толкова години, явно отдавна се беше отказал да го чака. И въпреки всичко го прие и се погрижи за него, не му каза и дума. Когато Юсуф се вкопчи и подуши сакото на баща си с такъв копнеж ми скъса сърцето ... много силна сцена. Сложи голяма сума пари в портфейла му и не остана равнодушен, когато видя лабораторните изследвания. А когато разбра от приятеля си, че е много болен, заряза всичко и тръгна лично да кара баща си там, за където беше тръгнал. Не зная защо беше този порив да спре автобуса - за да се грижи за него по време на пътуването или така намери възможност да прекара малко време с баща си ? Мисля, че имаше и от двете. Отначало между тях цареше само мълчание, много показателен момент бе, когато чакаха пътна помощ и двамата стояха от двете страни на колата, мълчаливи, сякаш са непознати. Но, въпреки това след всяка следваща сцена близостта един към друг нараства: Бащата не пожела да отговори на въпросите на сина си ЗАЩО ? Той разбира изблиците на гняв на сина си и не се обижда, разбира колко болка е причинил на момчето си. Иска да го докосне, но не смее, това също беше невероятна сцена. А Юсуф пък разбра, че баща му цял живот е носил тяхната снимка и разбра, че баща му никога не го е забравял., също много силна сцена, която те стиска за гърлото. Това тяхно малко тридневно пътуване започна неизбежно да ги сближава, но не остана време. Юсуф, макар и трудно, разбра и прие баща си, изпълни и последното му желание. Болката от загубата му е твърде голяма: той чакаше баща си толкова години, а го загуби за три дни! Забравяйки всичко случило се между тях, синът най-сетне каза думата, за която е мечтал толкова много години: Татко!
Чакам и вие да споделите усещанията си.

/намирайки я сред хилядите коментари/
много хубав пост за филма, с удоволствие го прочетох. 

какво страхотно клипче, оправи ми настроението, благодаря, че го донесе! 
Тя била в момента на Олимп, а той провал след провал, ти да видиш
Той имал един ? успешен сериал, и за това Туба била допринесла най-вече
Те да внимават, щото палачинката се обръща, едни такива разбирачки вече се опариха след много хвалби
В тази работа никой не е застрахован, днес си на върха, утре нищо не се знае.Това по повод филма на Берен и Киво, голяма злоба се лее, голямо нещо ... Вместо да се кефят на успеха на любимката си, тръгнали да пишат гадости за Киво и Берен, т........те
И МАВИ са се раздвижили, супер! 
, това клипче е от мин. година, пуснаха го на РД на Киво.