Айре

Диве, благодаря за гифчетата! Съгласна съм, то и аз плаках само заради Юсуф. Но, ми домъчня малко и за баща му.
Сетар беше отличен негов партньор!!!
Но плаках не заради друг, а заради Юсуф!

Красивите усмихнати очи на ашкъма за хубав ден!

зарадвах се, че си писала в темата, липсваше!
...с всичко съм съгласна, как си уловила чувствата и характерите на ГГ!!

Важното е, че повечето зрители по света, чиито коменари споделихме и тук са очаровани и от филма и от актьорите, това ми стига. Предполагам, че и филма на Онур Сайлак ще е със същата участ на Нетфликс, ама нека! За да го избере Къванч, явно си струва. За филма с Берен и Киво не смея да правя никакви прогнози, да не го урочасам
но, силно се надявам да има голям успех и да затворят устите на злобните хейтъри!
с мед да ги намажеш миличките
Хвалят се колко е харесван ДиК от всички по света, особено от италианките, ама пропускат да напишат, че италианките набързо преведоха и изгледаха всички сериали и филми само на Къванч. Сигурно защото няма никакъв талант и харизма горкичкия
За Турция не се учудвам, че все още е на 1 място.
И за снимките на Берен! Каква е готина само, като момиче
Какво е това на лицето и ? Мрежа за лице ли е ? Прилича ми на маска за фехтовка повече 

, 

След толкова години не се намери друг, който така да ме кара да преживявам с героите му, това е! Наистина го може и без да говори, всичко се чете в погледа му! А и е най-красивия! Поне за мен 
И рекламата е прекрасна, и ашкъма ни, машалла! Май и с Финиш ще стане като с МАВИ, няма изпускане, най-добрия модел сред актьорите и най - добрия актьор сред моделите! 
Някакъв надпис, дали не е името на бебчо ? 
любимия ми мишок!
Нещо не мога да си намеря смайликите аз ...