Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-103

• 34 306
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes Hands Plus1
Скрит текст:
Така е, ама ако прочетеш какво са писали, няма как да останеш равнодушен и да не се ядосаш, пълни олигофрени има на този свят ... Може би не е здравословно да се влиза в такива групи Stuck Out Tongue Closed Eyes
Пепи, няма проблем! Има време за споделяне. А някои от фенките на Баръш са буквално болни хора Smile
Диве, благодаря за гифчетата! Съгласна съм, то и аз плаках само заради Юсуф. Но, ми домъчня малко и за баща му.
Цитат
Филмът е хубав изключително и благодарение на Къванч!!!
Сетар беше отличен негов партньор!!!
Но плаках не заради друг, а заради Юсуф!

Красивите усмихнати очи на ашкъма за хубав ден! Hug

# 46
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала, но редовно ви чета.

Много са красиви Къванч и Берен. Тя не е мръднала за тези 12 години... той се е променил, прибавил е годинки, но е още по-красив и прекрасен. Мави определено са изгубили креативността си при създаването на рекламни клипове, но Къванч е огън, както обикновено.

Хахаха, имал един успешен сериал... без коментар, излишен е. А и не смятам "Празникът на влюбените" за провал. Изгледах го и ми хареса - според мен, това не е проект за масовия вкус... фестивален филм е, филм за Оскар. Къванч отново беше блестящ - абе, всяко мускулче играе при този човек. Хем го знам, но всеки път се изумявам. Сетар Танриоген не ми беше познат, но също много ми хареса - много добре предаде чувството си за вина, емоциите си... въобще всичко. Това е филм за прошката, за последното пътуване на един баща, което той сподели със сина си. Всъщност малко егоистично е да го потърси, когато вече умира, но той само искаше да го види за последно и не очакваше, че ще са заедно в последните му мигове. Хареса ми, че Юсуф не спря баща си да направи това, което обича и не го закотви на болничното легло, а го придружи - знаеше, че го вижда за последно и сякаш тръгна с него, за да му прости или го направи от самото начало?... Момче с прекрасен характер, баща му може да се гордее с него, въпреки че няма заслуга за възпитанието му. Усети се, че е гневен, показа му го в някаква степен, но според мен не с такава сила, каквато той заслужаваше. Показа загриженост като разбра истината за изследванията. Плаках, когато подуши сакото му, както и когато намери снимката в каскета. Разбра, че баща му го е обичал, мислел е за него, но... по редица причини не го е потърсил. Явно е мислел, че без него детето ще се чувства по-добре. Наясно е бил, че няма как да е примерният баща и е решил да не го измъчва, но всъщност точно това е направил. Добра операторска и режисьорска работа - усетихме истинския живот, видяхме реални човешки съдби, какъв е пътят към прошката, а и същевременно ни показаха красотата на природата, традициите. Абе, хареса ми - бих го изгледала още веднъж, за да обърна внимание на всички детайли. Мисля, че това не е филм, който ще разбереш напълно само от едно гледане.

С Якамоза зациклих - него не съм го изгледала, но ще коментирам, когато го направя.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 11:46 от ·٠•Snejka•٠·

# 47

Снеже Hug зарадвах се, че си писала в темата, липсваше!
Супер, че си изгледала и филма и ти е харесал!!
Страхотен коментар си написала Hands Plus1...с всичко съм съгласна, как си уловила чувствата и характерите на ГГ!!

Цитат
Къванч отново беше блестящ - абе, всяко мускулче играе при този човек. Хем го знам, но всеки път се изумявам.
Wink Hands Plus1

Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
естествено, че и аз се ядосвам, минах набързо през въпросните публикации, ама като видя някой хейтърски коментар и се отказвам да им чета тъпотиите, нямам нужда от още отрицателни емоции.
Филмът ни през 2 седмица е попаднал в топ 10 на всички не-англ. филми на НФ Wink
Скрит текст:
за Турция

Диве, благодаря за интересните гифчета и споделеното!! Flowers Rose
Цитат
В репортажа даже споменават за сценарий на феновете, свързан със ЗП.
Бехлюл се съгласил и заедно с Бихтер бягат в NY. Дали?  
не ми се вярва....
Пепи,  
Цитат
Тя преведа цялото интервю на Къванч от пролетта.
за коя дама става на въпрос Thinking
.................
Берен....

от сета
https://twitter.com/fatwish/status/1569922705763229696
https://twitter.com/Maya34243634/status/1569896063733039104

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 13:49 от Airra

# 48
Здравейте Благодаря за споделеното
Берен

https://www.instagram.com/p/Cid66cqjeIx/

https://www.instagram.com/p/Cidg5LEIubC/

# 49
Снеже, зарадвах ти се! Благодаря за споделеното, много ми хареса! Имаме сходни усещания Hands Plus1
Цитат
А и не смятам "Празникът на влюбените" за провал. Изгледах го и ми хареса - според мен, това не е проект за масовия вкус... фестивален филм е, филм за Оскар. Къванч отново беше блестящ - абе, всяко мускулче играе при този човек.
Много си права!
Цитат
Мисля, че това не е филм, който ще разбереш напълно само от едно гледане.
Аз също като го изгледах първия път харесах филма, но не бях така очарована от него, както напр. с Хайде, сине, веднага разбрах, че няма да има голям рейтинг на Нетфликс, този филм е много различен от това, което гледат там, фестивален филм е наистина. Едва след като започнах да го превеждам и забелязах всички детайли си дадох сметка колко стойностен всъщност е този проект и защо Къванч го е избрал, знаейки, че няма да се котира кой знае колко на платформа като Нетфликс. Както писах вече, гордея се с него заради това, че си избира истории и роли, които са го докоснали, независимо от това дали ще се харесат или не на всички и дали ще имат успех. Тези, които гледат броя часове гледания, обаче не знаят колко хиляди зрители не са го гледали директно в Нетфликс, като нас например Smile Важното е, че повечето зрители по света, чиито коменари споделихме и тук са очаровани и от филма и от актьорите, това ми стига. Предполагам, че и филма на Онур Сайлак ще е със същата участ на Нетфликс, ама нека! За да го избере Къванч, явно си струва. За филма с Берен и Киво не смея да правя никакви прогнози, да не го урочасам Smile но, силно се надявам да има голям успех и да затворят устите на злобните хейтъри!
Скрит текст:
То да бяха писали само за единствения му успешен сериал, благодарение на Туба Stuck Out Tongue Closed Eyes с мед да ги намажеш миличките Smile Хвалят се колко е харесван ДиК от всички по света, особено от италианките, ама пропускат да напишат, че италианките набързо преведоха и изгледаха всички сериали и филми само на Къванч. Сигурно защото няма никакъв талант и харизма горкичкия Smile
Айре Heart Eyes
Скрит текст:
Така е, не си струва да хабим нерви заради злобни и завистливи хора, непризнаващи никой друг, освен любимците си.
Да, резултата на ПВ никак не е висок, и все пак е в 10 -та Stuck Out Tongue Closed Eyes За Турция не се учудвам, че все още е на 1 място.
Благодаря, че сподели! Kiss И за снимките на Берен! Каква е готина само, като момиче Heart Какво е това на лицето и ? Мрежа за лице ли е ? Прилича ми на маска за фехтовка повече Smile
Терзи, благодаря и на теб! Дано ни покажат и Къванч!

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 13:56 от queen_fenka

# 50
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Под пара съм, но ви изчетох.
Снеже, благодаря за споделеното и от мен.
От Ню Йорк има повече снимки отколкото от Истанбул 😜

Айре за тази дама става въпрос

По принцип е фен на Елчин, но има много добро отношение към Къванч. Защо въобще е споменала Башак си нямам на идея.

Иска ми се още много неща да коментирам, но времето ме притиска.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 51
Айрре, Фенче, Пепи, Терзи, Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

И на мен ми харесва това, че Къванч избира роли, които му харесват и го докосват, както се е изразила Фенчето. Това са роли с дълбок смисъл, които той изиграва по невероятен начин. Не искам да звуча пресилено и прекалено фенски, но мисля ,че подобни роли може да изиграе само той от турските актьори. Само той може да предаде психологията и емоцията почти без думи и диалози. Не се съмнявам, че "Празникът на влюбените" ще бъде оценен подобаващо с времето. Поне се надявам.

# 52
https://www.instagram.com/stories/kivanctatlitug/292726699947715 … id=MDJmNzVkMjY%3D

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 21:00 от dterziiska

# 53
ехааа, поредната страхотна реклама от Финиш!! Hands Clap
и Киво е чооок гюзел!! Heart Eyes

Снеже Hug,
Цитат
Не искам да звуча пресилено и прекалено фенски, но мисля ,че подобни роли може да изиграе само той от турските актьори. Само той може да предаде психологията и емоцията почти без думи и диалози. Не се съмнявам, че "Празникът на влюбените" ще бъде оценен подобаващо с времето. Поне се надявам.
Hands Plus1Hands Pray

Фенче Kissing Heart Hands Plus1
Цитат
Предполагам, че и филма на Онур Сайлак ще е със същата участ на Нетфликс, ама нека!
предпочитам да е нещо пак толкова сложно и дълбоко...а и щом Къванч го е харесал.
за филма с Берен...хич не се настройвам от сега.

Пепи, утре ще ти обясня....Wink

Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 21:21 от Airra

# 54
Хубавец

Татуировка

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 21:36 от dterziiska

# 55
Снеже, и аз съм на твоето мнение! Kissing Heart След толкова години не се намери друг, който така да ме кара да преживявам с героите му, това е! Наистина го може и без да говори, всичко се чете в погледа му! А и е най-красивия! Поне за мен Stuck Out Tongue Winking Eye
Терзи, благодаря! Kiss И рекламата е прекрасна, и ашкъма ни, машалла! Май и с Финиш ще стане като с МАВИ, няма изпускане, най-добрия модел сред актьорите и най - добрия актьор сред моделите! Heart
Ха, вярно има нова татуировка под мишницата Open Mouth Някакъв надпис, дали не е името на бебчо ? Thinking
Айре Heart Eyes любимия ми мишок! Smile Нещо не мога да си намеря смайликите аз ...

Цитат
"Нека действаме днес, за да оставим на нашите деца бъдеще, пълно с изобилие, вода и живот.
Можем да спестим 57 литра вода при всяко измиване, ако не мием съдовете с вода. Нещо повече, сега имаме много мощен помощник: New Finish Quantum Ultimate! Нека спрем да мием чинии заедно, да спестим утрешната вода, като кажем #MyHeritageWater.
Присъединете се към нас: http://yarininsuyu.com "
Лекинка! Hug

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 22:46 от queen_fenka

# 56
Къванч е решил тези дни да ни поднася изненада след изненада.
Отново много хубава, смислена и с послание реклама. Голямо браво !

Интересно ми е кой е режисьора този път.

Лека 🤗🤗🤗

# 57
Мда, реклама с цел и послание- това, което го вълнува и е приел като кауза.

2 гифчета от мен...

Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
аз ползвам тия https://liubavyshka.ru/

лека!!!

изненадаа Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 23:22 от Airra

# 58
  • AMS

Привет, мили дружки, и благодаря за новостите, мненията и коментарите!!!
Снеже, специални благодарности!!! Изненада ме много приятно!!!
Пак да пишеш така!!! Не му се плаши на Якамоз.
Ако не сега, педи следващия сезон, ще стане.

Къванч няма грешка!!! И само да съм прочела, че мрънкате, че се е покрил.
Ами той не спира да работи, човека. То Mави, то Финиш, то NY >>>

Разногледа станах. Не следя много от неговите колеги,
но не знам друг да е толкова  активен. Не се е спрял в последно време.
И как вплита всичко в неговите образи на екрана.
В ПВ също имаше момент за водата и безводието. Сещате се.
Да е жив и здрав той и семейството му за да ни радва!!!  

# 59

Общи условия

Активация на акаунт