Фени, поискай и ще ти се даде, както казва моята приятелка.
Ето го

Човекът е написал "Каква изненада! С невероятния актьор и прекрасен човек, Къванч Татлъту"
Хубав ден 🤗🤗🤗
А от къде е тази снимка , знаеш ли ? Защото някои фенове пишат, че Киво вече не е в Ню Йорк 

Много хубав ашкъма! 
Почти се доближава до тази визия и днес

Не съм я чувала как пее Берен, но Киво искам да го слушам определено! Много приятно ме изненада началната сцена в ПВ!

Хареса ми! О, и аз не мога да простя на Хевеш Али, както казах, такива хора, влюбени единствено и само в музиката не би трябвало изобщо да се женят и да имат деца, ако не искат да нараняват, и особено едно беззащитно дете.На мен просто ми стана мъчно за него, както за всеки много болен и умиращ човек. Но, още по-мъчно ми беше за Юсуф, който отново остана без баща си, този път завинаги ... Да, така и не получи отговор от баща си на въпроса, който му зададе няколко пъти - Защо ?, но поне получи съвсем случайно шанса да разбере, че баща му не го е забравил, запазил е снимката с него през всички тези години и все пак го е обичал по свой си начин. Да разбере това, си мисля, че поне малко успокои така дълбоко наранената му душа. 

, Много ми хареса коментара ти за филма, ще се радвам да продължиш.
за Хевес Али 

благодаря за споделеното!
А бе казах, че имам някакви спомени за това интервю, но за един - два въпроса и отговори не си спомням. Ама щом съм го превеждала с гугъл, ясно е защо 

Това не е никак зле, че е в топ 50 на Нетфликс

Да видим как ще ни тръгне тази седмица, да е здрава и пълна с новинки!