Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-103

• 34 497
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени, поискай и ще ти се даде, както казва моята приятелка.

Ето го

Човекът е написал "Каква изненада! С невероятния актьор и прекрасен човек, Къванч Татлъту"
Хубав ден 🤗🤗🤗

# 91
Eхааа, Пепи, благодаря! Kiss А от къде е тази снимка , знаеш ли ? Защото някои фенове пишат, че Киво вече не е в Ню Йорк Thinking
Аха, разбрах! Hands Plus1
Цитат
Нова снимка на Kъванч Taтлъту от Ню Йорк.
С футболиста Расул Маликзаде.
"Невероятна вечер, прекарана с великия актьор и прекрасен човек Kъванч Taтлъту.“
От вчера

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 10:59 от queen_fenka

# 92
Здравейте Снимката е от Ню Йорк

https://www.instagram.com/p/CinGNJau8mF/

# 93
Терзи Kiss Много хубав ашкъма! Heart
Да си представим Мехмет Smile Почти се доближава до тази визия и днес

Не мога да ви опиша как се радвам, че отново ще гледам герой на Киво с това име, с много хубави спомени го свързвам от далечната 2009 г. Heart
Споделено от Анна Сирмоулу за филма Празникът на влюбените! Макар и с превод на гугъл, това трябва да се прочете, дружки! Уникален анализ, браво! Hands Clap Heartpulse
Скрит текст:
Ревю: Фестивалът на трубадурите на Netflix ~ Лирична приказка за неразказани емоции
Северна Америка TENNorth America TEN 126 1 септември
от Анна Сирмоглу

Живеем в забързан свят, където бавното и мълчаливото често са синоним на скучно и скучно, особено когато става въпрос за филми. Склонни сме да очакваме много действие, движение и диалози напред-назад, които ще ни държат ангажирани и забавляващи. Искаме да се изключим и да мислим възможно най-малко; затова избираме филми и предавания, които са лесни за гледане с ясни, линейни сюжетни точки и напълно развити предистории.

Aşıklar Bayramı (с английско заглавие The Festival Of Troubadours) не се вписва съвсем в този шаблон. Това е малко бижу на турски арт-хаус от филм, който използва естетиката на бавното кино, за да предаде мощни, но фино предадени, искрени житейски послания, изпълнени с реализъм и сурова емоция.

Филмът, адаптиран от наградената книга на Кемал Варол със същото заглавие, е написан и режисиран от режисьора Йозджан Алпер (Есен, Бъдещето трае вечно, Спомени на вятъра). Той разказва историята на адвоката Юсуф (Kıvanç Tatlıtuğ) и неговия отчужден фолклорен певец/поет баща Heves Ali (Settar Tanrıöğen), който се появява необявено след 25 години. Разбирайки, че Хевес Али е неизлечимо болен, Юсуф придружава баща си на 3-дневно пътуване от Киршехир до Карс, за да може да се сбогува със стари приятели на фестивала на трубадурите в Карс.

Тематичен анализ
Този филм, задвижван от герои, е преди всичко за равносметката между баща и син и техните неразрешени емоции, които ги съпътстват (и нас) по време на това 3-дневно пътешествие. Разбираме, че личността на Юсуф до известна степен е била оформена от липсата на бащинска фигура в живота му и от чувствата на отхвърляне и изоставяне.

Получаваме улики отрано – той спи на дивана, пие хапчета за сън, изглежда е самотник с проблеми с обвързването. Юсуф отприщва потиснатите си емоции на гняв, объркване и разочарование по време на пътуването. „Пял си за буболечки, планини, ливади, твоите любовници. Нямаш ли какво да ми кажеш"? пита безпомощно Юсуф. Докато Юсуф желае да уреди сметките и да остави миналото зад гърба си, като най-накрая се изправи срещу баща си и получи отговорите, от които се нуждае, Хевеш Али няма намерение да се отваря. Вместо това, единствената му мисия на пътуването е да поднесе закъснели извинения на бившите си любовници (като пее народни песни) и да се сбогува с другарите си трубадури. Желанието и копнежът на Юсуф да общува с баща си остава несподелено. Тъй като началната точка на двамата мъже е различна, раздорът между баща и син е неизбежен – особено в рамките на кола, която предлага малко, ако изобщо има, възможности за летене. Как се разиграва този конфликт и как героите реагират на изживяването от пътуването и един на друг е една от ключовите силни страни на Aşıklar Bayramı.

Естествено съм привлечен от реализма в разказването на истории. Едно конвенционално развитие на сюжета би включвало постепенна промяна в твърдостта на бащата и отказа да признае открито грешките си, кулминирайки в искрени извинения, осъзнавания и в крайна сметка решение и изкупление. Докато този резултат би бил по-емоционално задоволителен (чувствайте се добре), той би бил нереалистичен. Това е историята на един баща, изоставил сина си преди 25 години. Човек, чиято единствена вярност е багламата/музиката му – „Забравих багламата си в колата ти“, прошепва той в болничното си легло; номад, който никога не е присъствал в живота на Юсуф. Дори когато беше, връзката им се определяше от разстояние, мълчание и формалност; анадолски патриарх, който никога не е бил в състояние да изрази чувства на любов и привързаност към сина си и който никога не е получавал никаква привързаност от собствения си баща. Това е историята на син, който прекарва ранното си детство в отчаяно търсене на обичта на баща си (погледът му като дете винаги гравитира към баща му); син, пронизан от чувства на нараняване, объркване и вина, който не се е примирил с изоставянето на баща си; син, който не може да пусне, но и не може да се свърже. Това е историята на двама души, чиято връзка е толкова дълбоко ранена, че просто не може да се излекува – и определено не може да се излекува в рамките на 3 дни.
Баща и син, и двамата неспокойни по време на пътуването, се борят да общуват дори на основно ниво. Желанието е налице от самото начало (опити за докосване, погледи, когато другият не гледа), но празнината е твърде голяма. Единственият път, когато взаимодействието им протича естествено, е когато се свързват с учителя по музика на Юсуф. Иронично, като се има предвид, че – до известна степен – музиката е една от причините бащата да се е отдалечил. Всички желаем Юсуф и Хевес Али да могат да говорят надълго и нашироко и да преодолеят тази празнина. Някои неща обаче остават недовършени – независимо от всичко. Това е красиво обобщено в последната сцена на филма от приятеля на Хевес Али, Кул Якуп. „Не се измъчвай, Юсуф. Татко така или иначе е недовършена дума. Няма затваряне с бащите”. Хевес Али не търси изкупление и знаеше, че едно извинение или обяснение просто не може да му даде изкупление или да намали болката на Юсуф. Щетите са непоправими… просто е твърде късно да се поправи. Тази непълнота прави Aşıklar Bayramı още по-трогателен. Непълното изчисление на Юсуф и Али ме резонира дълбоко – неговият реализъм ме удари по нервите, особено предвид моя личен опит със собствения ми баща.

Въпреки че това не е филм за изкуплението, той е филм за приемането и помирението. Първо, Юсуф е неспокоен и нещастен, изпитвайки вълна от емоции, които трудно може да контролира. Миналото му го задържа, изяжда го. Той иска да го пусне, но не може. Юсуф е толкова дълбоко наранен и засегнат, че не знае как да се справи с емоциите си. От една страна, той изпитва силна нужда да спечели обичта на баща си – „ами остани още един ден, за какво бързаш“. От друга страна, той целенасочено се дистанцира от баща си, за да сдържи кипящия си гняв и чувството за несправедливост. По време на пътуването Юсуф става свидетел на взаимодействието на баща си с бившите му любовници и с неговите другари-трубадури и придобива известна представа за миналото си. Той също така осъзнава, че въпреки твърдия си външен вид баща му таи чувства към него. Гневът и твърдата външност на Юсуф смекчават и се обръщат към приемане и спокойствие. Въпреки че Юсуф не преживява фундаментална промяна на характера или просветление, ние чувстваме в края, че бремето е вдигнато. Сега той може да успее отново да се задържи за живота или поне да се опита да си върне живота, който му е убягвал. Може би това е началото на пътя към себеприемането и себеоткриването. Това пътуване оказва катарзисно въздействие върху живота на Юсуф. Докато историята е останала незавършена, тя също така ни оставя надежда за бъдещето на Юсуф.

Силата на бавното кино
Aşıklar Bayramı не използва евтини филмови тактики, за да предизвика реакция и процъфтява в своята простота и реализъм. Не получаваме експлозия от диалози напред-назад, ненужни прекомерни конфронтации или излишък от мелодрама. Сложността на връзката е предадена по реалистичен и сдържан начин. В по-голямата си част героите не ни казват как се чувстват. Не получаваме много предистория. Не получаваме напълно дефинирани отговори, изповеди и обяснения. От нас, зрителите, зависи да използваме умозаключение и интуиция, за да направим нашите заключения за почти всичко; нищо не е изрично посочено.
Значението често се предава чрез мълчание, докато героите и емоциите се развиват чрез движение, позициониране и действия повече, отколкото чрез диалог. Юсуф и Хевеш Али винаги са поставени така, че вниманието ни да е насочено към празните пространства около тях. Когато Юсуф излива разочарованието си, баща му тихо му дава знак да се успокои. Когато колата се повреди, те остават неподвижни и от противоположните страни на пътя през времето. Както в предишните творби на Алпер, природата е агент в Aşıklar Bayramı. Пътищата, планините, небето сами са герои и стават част от историята, докато природните стихии се трансформират заедно с героите – избликът на ярост и емоции на Юсуф съвпада с бушуваща буря.

Кинематографията се наслаждава на тишината и тишината. Дълги анадолски пейзажни сцени, интензивен фокус върху лица в близък план, детайли от ежедневните светски взаимодействия. Реалното време е много по-ясно присъствие в Aşıklar Bayramı, което ни дава възможност да се впуснем в детайлите, да се вгледаме в себе си и да се почувстваме по-присъстващи. И докато диалогът е оскъден, това, което се съобщава, е смислено и красноречиво. „Бихте ли приели гост“? пита бащата в началната сцена, задавайки тона на връзката им. Всяко едно изречено изречение е смислено.
Това е красотата на съзерцателното кино – неговият минимализъм и наблюдателен подход принуждават зрителя да се ангажира активно, като в крайна сметка предлага по-възнаграждаващо, дълбоко емоционално изживяване при гледане.

Този стил на заснемане не работи за всеки. Докато бях хипнотизиран и се наслаждавах на всяка минута, мнозина описаха изживяването като скучно, лишено от събития и скучно. Различни удари за различни хора, казват те. Но аз лично смятам, че този подход към правенето на филми издига филма нагоре и спомага за предоставянето на възвишено изживяване при гледане.

Изпълнения

Когато диалогът е рядък и близките планове на лицето са по-дълги, невербалната комуникация става все по-важна. Един слаб актьор може да намали въздействието на такива сцени, докато силен актьор може да ги издигне. Изисква се огромно умение за последователно предаване на чувства, емоции и мисли чрез зрителен контакт, жестове на лицето и движения на тялото. И Kıvanç Tatlıtuğ, и Settar Tanrıöğen са феноменални във филма. В нито един момент не сте се съмнявали, че Хевес Али е неизлечимо болен човек и сте свидетел на влошаване на здравето му, докато филмът напредва, въпреки постепенна промяна в равновесието, темпото на ходене, говора и по-нататъшно изветряне на вече изветреното му лице. И Сетар, и Киванч ни накараха да се предадем на историята и техните герои, забравяйки, че гледаме филм. Въплъщението на Юсуф от Къванч е феноменално. Той изисква присъствие от самото начало и ние усещаме химера от емоции и мисли, изгарящи наранената му душа – емоции и мисли, изразени интензивно, но тихо. Интернализирана актьорска игра в най-добрия си вид. Компресираният гняв на Юсуф от време на време избухва по експлозивен начин, само за да бъде овладян отново, разкривайки уязвимостта, разочарованието, вътрешния смут и крехкото състояние на ума на Юсуф. Kıvanç владее невероятно свободно движението на енергията в тялото си, за да му помогне да съобщи (в рамките на няколко секунди) прогресията в емоционалното състояние на своите герои – с бързи преходи от една емоция към друга. В Юсуф дори можете да видите множество емоции, изразени едновременно (напр. чувства на копнеж и омраза, тъга и гняв). Към края емоционалното развитие на Юсуф към приемане и прошка също е придружено от смекчаване на чертите на лицето му и промяна в позата.
Литературна адаптация

Филмът е адаптация на Aşıklar Bayramı, втората книга от трилогията на награждавания автор Кемал Варол. Варол току-що публикува последната книга от трилогията, която проследява пътя на Юсуф към себеоткриването след смъртта на баща му. Aşıklar Bayramı има допълнителни сюжетни линии, които не са разгледани във филма. Например, книгата също се фокусира върху оплакването на Юсуф за разбита любовна история. В книгата Юсуф пише редица любовни писма (които никога не е публикувал) до своята любовница, която е напуснал преди много години. Алпер почувства, че тази сюжетна линия ще отклони вниманието от историята на бащата, така че я пропусна. Не мога да не почувствам, че кратките, фини препратки към разбитата любовна история на Юсуф биха добавили допълнителен слой проницателност и богатство към историята.

Във филма Алпер отдава почит на културата, живота и музиката на алевитите – много от поддържащите актьори са истински селяни, което добавя автентичност към преживяването. За разлика от книгата на Варол, Алпер избягва да прави силни политически изявления, фокусирайки се върху пътуването на Юсуф и Али.

Краен размисъл
Aşıklar Bayramı деликатно, изтънчено и чувствително подхожда към универсален проблем, този за връзката между баща и син.

Това е емоционално трогателно пътуване в нечия душа, което остави трайна следа в сърцето ми.

Авторско право на статия (c) Северна Америка TEN & Anna Sirmoglou

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 14:38 от queen_fenka

# 94
Фени, Терзи 🤗🤗🤗
Аз съм в обедна почивка 😂 и видях, че американките са качили анализ на Ана за "Празникът на влюбените".
Фени, на теб и Айрето разчитам да го качите.

Фени, аз си го представям малко по лиричен музикант. А ако имаме късмет двамата с Берен да ни попеят.... това ще бъде върха.

И не само това, де 😜

# 95
Пепче, вече го направих! Виж в редактирания ми пост. Но, превода е с гугъл ...
Все ми е едно дали ще е лиричен или не музикант Мехмет, само да свири! Smile Не съм я чувала как пее Берен, но Киво искам да го слушам определено! Много приятно ме изненада началната сцена в ПВ!
Ако някой иска да гледа новия сериал "Между света и мен"  на Буура и Демет, има преведена 1 серия!
https://videa.hu/videok/film-animacio/.-1-SAuXs9siA9a9YyHq
 https://ok.ru/video/4150034106999

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 15:05 от queen_fenka

# 96
Фени, благодаря !
Ох, Айрето трябва да направи отделна рубрика Анализите на Ана на първа страница.

Продължавам да се трудя , но пак ще наминавам Innocent

# 97
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за новостите, преводите, споделеното и реакциите!!!
Пепи, специални поздравления за поста с впечатлението ти за ПВ!
Анализът на Anna Sirmoglou го мернах и преди,
но сега американките са го оформили много добре.

Уви, от всичко видяно и прочетено,
не можах да простя на бащата в ПВ.
Може да го приемам много лично,
но има неща за мен, които са непростими.
Особено по отношение на децата.  
Нито традиции, ... , нито отдаденост към изкуството,
не могат да опростят дори една детска сълза.
Още повече сълзите на порасналия Юсуф ... Разби ме Къванч!!!
Юсуф, расъл без баща, изпълни синовния си дълг, но бащата ... ,
дори в последното пътуване, не изпълни бащинския си дълг.
Отново остави Юсуф сам и тъжен ...
Но това може да се приеме и за добро.
Бащата смъкна едно голямо бреме от сина си.
Тъжно, много тъжно, ...
Да, " ... Баща ... е недовършена дума ... " .

Ох, много ми се иска новият проект на Берен и Къванч да не е такава голяма драма.
Да има и комични елементи, в които Къванч да покаже прекрасното си чувство за хумор.
А това на лицето на Берен не го оприличавам на воалетка, а като сорт маска,
нещо за защита на лицето, сценичен модерен шлем, ... може би модерно бижу.

Кивчета от NY няма, но ето от рекламата >>>

Приятна вечер, дружки!!!

ПП: След няколко неуспешни опита все пак съм публикува.
Колкото време писах, толкова ми отне и публикуването.
Така не се оправиха и тези кавички, та всеки път се пробвам,
като редактирам с латиница на клавиатурата.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 18:07 от * Diva *

# 98
Диве, благодаря за споделеното! Kiss Хареса ми! О, и аз не мога да простя на Хевеш Али, както казах, такива хора, влюбени единствено и само в музиката не би трябвало изобщо да се женят и да имат деца, ако не искат да нараняват, и особено едно беззащитно дете.На мен просто ми стана мъчно за него, както за всеки много болен и умиращ човек. Но, още по-мъчно ми беше за Юсуф, който отново остана без баща си, този път завинаги ... Да, така и не получи отговор от баща си на въпроса, който му зададе няколко пъти - Защо ?, но поне получи съвсем случайно шанса да разбере, че баща му не го е забравил, запазил е снимката с него през всички тези години и все пак го е обичал по свой си начин. Да разбере това, си мисля, че поне малко успокои така дълбоко наранената му душа.
Цитат
Ох, много ми се иска новият проект на Берен и Къванч да не е такава голяма драма.
Да има и комични елементи, в които Къванч да покаже прекрасното си чувство за хумор.
И аз много се надявам!
Не, това определено не е воалетка, няма шапка, на която да е закрепена мрежата, просто ми напомни на такава. То това не е и мрежа, чудя се с каква цел и го слагат това нещо на лицето на Серин, не ми харесва.
Защо не си ги спомням някои въпроси и отговори от това интервю ?  Много ми е познато и в същото време някои неща имам чувството, че ги чета за първи път Thinking
Скрит текст:
Mavi 👇🏻 #MaviEfsaneJeanSerisi
✍🏻 შეგიძლიათ გვითხრათ ჯინსზე თქვენი პირველი მოგონება?
#KıvançTatlıtuğ : ჯინსზე ჩემი პირველი მოგონება...ჯინსი დიდი ხანია ჩემი ცხოვრების ნაწილია.მე დავიბადე და გავიზარდე ადანაში .იქ ღია ცის ქვეშ,ჩვენი სახლის წინ იყო კალათბურთის კორტი .როდესაც ავივლიდი სულ ჩემ სახელს იძახდნენ და სათამაშოდ მიწვევდნენ.ვერასდროს ვიტყოდი უარს  თამაშზე.მე ჯინსებში ვთამაშობდი !
✍🏻 რას ნიშნავს თქვენთვის ჯინსი? ერთი სიტყვით
#KıvançTatlıtuğ : შემიძლია ორი სიტყვა გამოვიყენო?არ მაქვს უფლება? კარგი,თავისუფლება! სიტყვასიტყვით.
✍🏻მოგვიყევით ჯინსის ადგილზე თქვენ ცხოვრებაში ?
#KıvançTatlıtuğ : თუ ერთი რამის ტარების უფლება მექნება და ვინმე მეტყვის: “ქივანჩ ,არ გაქვს სხვა ალტერნატივა ,უნდა გააკეთო არჩევანი “ ..მე ავირჩევ ჯინსს.
✍🏻 რამდენი წყვილი ჯინსია თქვენ გარდირობში?
#KıvançTatlıtuğ : შეუძლებელია რიცხვის ცოდნა .ვისაც ამაზე პასუხის გაცემა შეუძლია ბაშაქია .ბაშაქს ვკითხავ .
✍🏻 თქვენ მავისთან ხართ გაიგივებული და მავი თქვენთან არის გაიგივებული.როგორ მიაღწიეთ ამას?
#KıvançTatlıtuğ : მე და მავი ახლო მეგობრები ვართ .ჩვენ წლებია გვაქვს იგივე ღირებულებები ,ჩვენ ყოველთვის მივდევთ უკეთესს.პროდუქტი განსხვავდება ერთმანეთისგან .ყველა არის ორიგინალური .
✍🏻როგორია ჯინსის ბრენდის სახედ ყოფნა?
#KıvançTatlıtuğ : მოდი შევცვალოთ : “ როგორია მავის სახედ ყოფნა?” ჯინსის ბრენდის ნაცვლად !
განსხვავებულია !
✍🏻 საიდუმლოდ დავტოვოთ ჩვენ შორის ,მაგრამ ოდესმე გცმიათ ჯინსი ,მაგრამ არ მოგწონებიათ?
#KıvançTatlıtuğ : როგორ იქნება საიდუმლო თუ გეტყვით? 😃 მოდი ასე ვიტყვი,რთული შეკითხვაა მაგრამ არ მახსოვს 😃
✍🏻 რომელ პერსონაჟს უხდებოდა ჯინსი ყველაზე მეტად ,რომელიც გითამაშიათ?
#KıvançTatlıtuğ : ქუზეი თექინოღლუ .ნამდვილად უხდებოდა ქუზეი თექინოღლუს.
✍🏻 სად არ შეიძლება ჯინსის ტარება?
#KıvançTatlıtuğ : მისი ტარება ყველგან შეიძლება .სპორტის დროსაც მცმია.ჯინსითაც გამიცურია
✍🏻 თქვენთვის რა ხდის ჯინსს ლეგენდარულს?
#KıvançTatlıtuğ : ისტორია , მომენტები რომელსაც გამოვცდი ჯინსის ტარებისას .რაც უფრო ხშირად გაცვია და ატარებ დროს მათთან ერთად ,უფრო მეტად ლეგენდარული ხდება .
Цитат
Мави 👇🏻 #MaviEfsaneJeanSerisi
✍🏻 Можете ли да ни разкажете първия си спомен от дънки?
#KıvançTatlıtuğ : Първият ми спомен за дънки... Дънките са част от живота ми от дълго време. Роден съм и израснах в Адана. Имаше баскетболно игрище на открито, пред къщата ни. Винаги когато минавах, хората ме викаха и ме канеха да играя. Никога не бих отказал да играя. Играех по дънки!
✍🏻 Какво означават дънките за теб? С една дума
#KıvançTatlıtuğ : Мога ли да използвам две думи? Нямам ли право? Е, свобода! Буквално.
✍🏻Разкажете ни за мястото на дънките в живота ви?
#KıvançTatlıtuğ : Ако имам право да нося едно нещо и някой ми каже: "Kъванч, нямаш друга алтернатива, трябва да направиш избор" ..ще избера дънки.
✍🏻 Колко чифта дънки има в гардероба ти?
#KıvançTatlıtuğ: Невъзможно е да се знае колко са. Този, който може да отговори на това е Башак. Ще попитам Башак.
✍🏻 Вие се идентифицирате с Mavi и Mavi се идентифицира с вас. Как постигнахте това?
#KıvançTatlıtuğ: Мави и аз сме близки приятели. Имаме едни и същи ценности от години, винаги се стремим към по-добро. Продуктите са различни един от друг. Всички са оригинални.
✍🏻Какво е да си лице на марка дънки?
#KıvançTatlıtuğ: Нека променим: "Какво е да си лицето на Mavi?" Вместо маркови дънки!
Различно е!
✍🏻 Нека го запазим в тайна между нас, но случвало ли ви се е да носите дънки и да не ги харесвате?
#KıvançTatlıtuğ : Как ще е тайна, ако ви кажа? 😃 Нека да кажа така, това е труден въпрос, но не помня 😃
✍🏻 Кой герой сте играли, носещ най-често дънки?
#KıvançTatlıtuğ: Кузей Текиноулу Наистина подхождаха на Кузей Текиноулу.
✍🏻 Къде не можете да носите дънки?
#KıvançTatlıtuğ: Можете да ги носите навсякъде. Перфектни са дори за спорт. Играл съм и с дънки.
✍🏻 Какво прави дънките легендарни за вас?
#KıvançTatlıtuğ: Историята, моментите, които преживях, докато нося дънките. Колкото повече ги носите и прекарвате време с тях, толкова по-легендарни стават.

Днес ми е щастлив ден! Красота! Heart

Лека! Hug

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 22:58 от queen_fenka

# 99
Фени и аз ще повторя 🤗

Изненада ни Къванч днес 😍 Изглежда толкова сериозен и мъжествен.
Диве, благодаря.
Днес явно има някакъв проблем с бг мама, аз няколко пъти не успявам да вляза.
Щях да дописвам за филма, но ще го оставя, че днес много се уморих.
Въобще не ми минава през ум, че филма с Берен ще е тежка драма.
Настроила съм се за хубава любовна история с щастлив край. 😜

Лека 🤗🤗🤗

# 100

Привет в понеделник!! Hug

Браво на Киво, че е постнал снимка в ИГ, реж-ра го е снимал.

брадата е малко по-къса от такава, каквато харесвам Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря ви за споделеното!! Flowers Tulip
Диве Hug
Пепи Hug, Много ми хареса коментара ти за филма, ще се радвам да продължиш.Hands Plus1
Фенче Kissing Heart за Хевес Али Hands Plus1
Може да се е спирал да потърски сина си, ако е наранил майка му и след като тя се е омъжила повторно, все едно Юсуф е имал вече 2-ри баща.
анализа на Анна ще го прочета по някое време.
А това интервю за Мави- го има на 1 стр.
https://docs.google.com/document/d/1VK2_KXIJBXliXRSIeVv2didcSNJR … pN2emvl8szDw/edit
че пък си го превеждала от патагонски Laughing

за филма - не очаквам да е някаква супер драма или само любовна история, очаквам да е нещо нестандартно и не тривиално като сюжет.

..............................
Йозге и Бурак са празнували 1 година от сватбата си

здрава и успешна седмица Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 09:34 от Airra

# 101
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айре, вчера малко се притесних, че липсваше 😍

Минавам на бързо, за да ви пожелая хубава седмица!

ПВ е в топ 50 филми на Нетфликс.

Къванч във всички роли

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 102
Привет, дружки! Hug
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss А бе казах, че имам някакви спомени за това интервю, но за един - два въпроса и отговори не си спомням. Ама щом съм го превеждала с гугъл, ясно е защо Stuck Out Tongue Winking Eye
На мен Киво ми е баш тамам така Smile
Цитат
за филма - не очаквам да е някаква супер драма или само любовна история, очаквам да е нещо нестандартно и не тривиално като сюжет.
Дай, боже! Hands Pray

Пепи, благодаря! Kiss Това не е никак зле, че е в топ 50 на Нетфликс Hands Plus1
Честита годишнина на Йозге и Бурак! Да са все така щастливи! Flowers Four Leaf Clover
Изгледах 1 серия на сериала с Буура и Демет, интересен е. Не мога много да го възприема като мъж, в когото жените се влюбват от пръв поглед, но не са лоша двойка с Демет. Иначе играе така, както си знаем, добър е, Демет също. Ще го гледам.
Хубав следобед, дружки Hug Да видим как ще ни тръгне тази седмица, да е здрава и пълна с новинки!
Снимка от днес, на Централната гара

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 18:25 от queen_fenka

# 103
Здравейте Пепи благодаря за коментара и благодаря за всичко споделено

https://www.instagram.com/p/CisThaII8WA/

https://www.instagram.com/stories/olayyeriincelemeekibi/2930808891562349413/

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 19:14 от dterziiska

# 104
Терзи, благодаря! Kiss

Хубава вечер! Hug

Общи условия

Активация на акаунт