Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-103

• 34 335
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Айре Heart Eyes
Цитат
Бирсен писа за Мехмет и Серин, че щяло да има много флашбеци с тях.
Така е, ама от това не ни стана по - ясно ясно какви ще го играят. Отидох да прочета в темата за Берен, може Дивето да е права, тепърва ще видим.
Поли, има нещо вярно, че при дълъг пост може да се получи такова нещо, но при теб всичко е на 6, казвала съм ти, че си си сбъркала професията Smile Но, то и в твоята е необходимо дар слово, така, че всичко е наред. Та, исках да кажа - продължавай да не  бягаш от себе си, харесва ми! Kiss То и аз онзи ден излях наведнъж това, което чувствам, гледайки този филм, със сигурност може и да е било карашък от усещания, но пък беше от сърце Smile Нали си казах, каквото имах за казване Stuck Out Tongue Closed Eyes
Много се радвам, че си по-добре, Кивомицина действа, от опит ти казвам Stuck Out Tongue Winking Eye
Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
А и съм спокойна, защото знам, че ако тръгна да боледувам пак, шефът пръв ще дойде да ме реанимира на място, защото не знам кой беше по-зле тези няколко дни - аз на легло или той без работници ( оказа се, че и двете ми колежки са със същото)...
Само не ти завиждам какво те чака след болничните ... успех!
Красиви колажи от една французойка, вдъхновена от прекрасните му реклами на Финиш

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 17:49 от queen_fenka

# 76
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Сърдечно благодаря за новостите, преводите,
коментарите, анализите и всичко споделено!!!
Поли, благодаря за прекрасните разсъждения за ПВ!!!
Бъди здрава!!! Дружки, и вие се пазете!!!
Времето рязко се променя и ... Дано да не ви се случи!!!
Та до къде бях стигнала. Аха за рекламата.

Не таблетките ми направиха впечатление, а на най-вече това:
Какво завещава бащата и Какво наследство получава синът.
Моето завещание е водата = Моето наследство е водата.

То, това малко като в ПВ и не случайно участват
в рекламата "големият и малкият Юсуф".

За NY-Istanbul - Берен и Къванч / Серин и Мехмет,
с един жълт куфар и един калъф с музикален инструмент .
В куфара тоалетите на певицата, а в калъфа може би китара.
Не съм чела сценария, та това са само мои предположения.
Дано да е успешно това пътуване за целия екип!!!

Дружки, обещавам, че за филма ще пиша и тук и в темата на Берен.
Може малко да закъснявам тук или там,
но най-вече няма да разделям  Берен и Къванч.
Та те са интересни като екранна двойка, а не по отделно или с други.
Всички предишни партньори и партньорки съм ги пуснала в отпуска.
Приятна вечер!!!

# 77
Диве, благодаря за споделеното! Хареса ми! Hands Plus1
Цитат
Та те са интересни като екранна двойка, а не по отделно или с други.
Всички предишни партньори и партньорки съм ги пуснала в отпуска.
За отпуската на предишните партньорки съм съгласна, но Къванч си ми е интересен и отделно, моля, моля Smile

Да видим Thinking
Цитат
За NY-Istanbul - Берен и Къванч / Серин и Мехмет,
с един жълт куфар и един калъф с музикален инструмент .
В куфара тоалетите на певицата, а в калъфа може би китара.
Не съм чела сценария, та това са само мои предположения.
Това им пожелавам от сърце! Hands Pray
Цитат
Дано да е успешно това пътуване за целия екип!!!
Сладууур! Heart Благодаря! Kiss

Лекинка! Hug

# 78
Добро утро, момичета 🤗 🤗 🤗
Честит празник на Вярата, Надеждата и Любовта !

Репортаж от снимките.

https://www.instagram.com/reel/CilNmamJT3x/?igshid=MDJmNzVkMjY=

# 79

Добро утро! Hug
И от мен Честит празник!!
Скрит текст:

Пепи Hug Hands V
превод-
По време на седмицата на модата  минах през този филмов сет в Сентрал парк, помислих, че е модна фотосеия но после разбрах. че снимат филма- "Последно...." Не успях да разпозная актрисата, но сега знам, че това е Берен Саат, която е изключително голяма актриса в Турция.
много секси Беренка....

Поли, радвам се, че си по-добре!! нямаме против дългите ти коментари и постове, свързани с Къванч и ролите му!! Hands Plus1
Фенче Kissing Heart, Диве, благодаря за споделеното!! Flowers Hibiscus
Чета ви всички с интерес, извинявайте, че не съм много словоохотлива Disappointed

Хубава събота! Hug

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 09:44 от Airra

# 80
Добро утро! Hug
Честит празник и от мен! Flowers Bouquet Честит празник, София!

Пепи, Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Страхотна е Беренка! Дали ще е певица или модел интересно ? Thinking Дано ни споделят още снимки от сета!

рекламата с англ. субки

Имайте прекрасен ден! Hug

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 10:42 от queen_fenka

# 81
Рекламата на Финиш е с послание към бъдещите поколения. От статията, която качих разбирам, че е издадена и книга .

https://www.dizidoktoru.com/m/magazin/kivanc-tatlitugdan-alli-tu … prizi-h26929.html

# 82
Пепи Kissing Heart
Цитат
Изненадата „Allı Turnam“ на Kıvanç Tatlıtuğ
   17.09.2022 г., 10:04 ч

В 4-тата година на проекта „Утрешната вода“, в който посланикът на водата Kıvanç Tatlıtuğ взе участие за пореден път, той се появява с кампанията „Моята наследствена вода“.

Филмът на кампанията представя отрязък от бъдещето. Tatlıtuğ, който разказва историята на фламингото, живеещо в Соленото езеро, известно в анадолската култура като жеравите Alli, на своя син, призовава всички, така че бъдещите поколения да могат да видят фламинго и други същества, живеещи във водни басейни.

В рамките на кампанията, в която Kıvanç Tatlıtuğ изпя народната песен Allı Turnam, беше издадена аудио книга, която ще достигне до бъдещите поколения. Можете да получите достъп до аудиокнигата, която разказва историята на Тузлу, който представлява Шестте жерава, за да възпитате у децата инстинкта за опазване на водата и защита на естествените местообитания, на tomorrowinsuyu.com и spotify.
Много любима снимка на Арман Heart

Цитат
Новината, че Несрин Джавадзаде е станала партньорка на Къванч Татлъту в сериала "Ако кралят загуби" не е вярна. Това бе потвърдено от Бирсен Алтунташ.

Хмм, някои наистина допускат, че в калъфа може да има цигулка, а не китара Thinking Не вярвам, с китара ще е по-яко!

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 16:54 от queen_fenka

# 83

-Татко
Какво  е alli turna?
-Погледни!
Соленото езеро 2030
- Татко това са фламинго.
- Те означават същото нещо, синко!
-Наистина ли?
- Да, наистина.
- Добре, а те винаги ли са били тук?
- Тук са.
-Но имаше време, в което ги бяхме изгубили.
Соленото езеро, днес.
- Изчезнаха ли фламингите?
-Нивото на водата става все по-ниско с всеки изминал ден.
- Какво ще се случи?
- Нашите деца не заслужават бъдеще без вода.
- Те заслужават изобилен свят.
изпълнен с вода и живот.
- Хайде да действаме.
Нека спрем крановете  и това търкане.
Имаме много силен помощник сега.
Новия Finish Ultimate
Той почиства дори най-мръсните съдове, които са стояли 24 часа.
И благодарение на червените частици, почиства мръсотията по съдовете
без търкане и изплакване.
- Оставям водата като наследставо.
Заедно, нека спрем да изплакваме и да спасим утрешната вода.
Благодарение на движението-"утрешна вода"
спестихме общо 27 млн. тона вода.
Ако искате да оставите водата като наследство, присъединете се към нас.

Фенче Kissing Heart, мерси за превода!
и аз четох, че Несрин нямало да играе в Краля.
Какви ще са Мехмет и Серин...ами елемента на изненада, като дойде филма също е интригуващ.

Пепи Hug

приятна вечер Hug

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 18:24 от Airra

# 84
Здравейте Благодаря за всичко споделено
Честит празник на празнуващите и на София
Айре благодаря за превода
Поли благодаря за прекрасния коментар и бързо оздравяване

# 85
Айре Heart Eyes благодаря за превода! Kiss Много хубава и смислена реклама, наистина! Браво на Финиш! Браво и на Киво, че не престава да се вълнува от значими за планетата ни въпроси и взима участие във всичко, което е свързано със спасяването на природата! Heart
Щях да чакам с удоволствие с какво ще ме изненадат Мехмет и Серин, ако не знаех, че ще го пуснат сигурно след година Stuck Out Tongue Winking Eye
Може да ми се смеете, но аз днес отново изгледах филма! Провокира ме един коментар в готината руска група във фейса :
Цитат
Очень красивая работа с фоном, надо пересматривать на большом экране!!
Вы заметили сцену когда Юсуф в гневе садится в машину, а за его спиной полыхает молния во все небо? Или когда стая птиц как мысли Юсуфа переменчиво волной плыла между облаков!…
превосходная операторская работа! Фон и музыка - не просто дополняют, усиливают эффект этого события, бури внутри Юсуфа и уже безвыходного смирения отца. "Вода уходит... Жизнь уходит..." и уже совсем нет времени на покаяние и прощение и каждый это понимает. Юсуф не слушает, что говорит отец, он собирается с мыслями, сложно, обида душит, слезы душат, и опять взрыв:"Как ты мог ни разу мной не поинтересоваться?
Ты играл, букашкам, друзьям, любовницам...
Как же мне хотелось обнять и утешить, как Кузея...
Много красива работа с фона, трябва да се гледа на голям екран!!
Забелязахте ли сцената, когато Юсуф в гнева си се качва в колата, а светкавици пламват по цялото небе зад него? Или когато ято птици, като мислите на Юсуф, плуваха в променлива вълна между облаците!...
Отлична операторска работа! Фонът и музиката не само допълват, но и засилват ефекта от това събитие, бурята в Юсуф и вече безнадеждното смирение на баща му. "Водата си отива... Животът си отива...“ и няма абсолютно никакво време за покаяние и прошка и всеки разбира това. Юсуф не слуша какво казва баща му, той трудно събира мислите си, обидата го задушава, сълзите го задавят и отново друга експлозия: "Как можа никога да не се поинтересуваш от мен ?
Свиреше на насекоми, приятели, любовници..."
Как исках да го прегърна и утеша, като Кузей ...
Да си призная, не бях обърнала внимание, цялата бях съсредоточена върху героите. Много се надявам да го пуснат по кината!
Скрит текст:
Да ви се похваля, че след няколко мои коментара ме поканиха за експерт Smile в групата, но не приех. Това означава да пускам постоянно нови постове, да отговарям на въпроси ... нямам време за това.
Терзи Kiss
Лека вечер и от мен! Hug

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 20:38 от queen_fenka

# 86
Ох, ние като че ли сме се наговорили, всички да пишем по едно и също време 😜
Благодаря ви за преводите, момичета 🤗.
Смислени и важни послания прави Къванч. Както Поли отбеляза може би е свързано с израстването, с възрастта, с осъзнаване на важните и значими неща в живота и творчеството.
Много, много благодаря за коментарите за филма. Съгласна съм с почти всичко, което сте написали. Четох и много коментари в различни групи. И както и друг път съм казвала, за да почустваш, за да разбереш е много важно моментното ти състояние, възпитанието, средата, в която живееш и други фактори, за да се включи онова копчета в теб, което да отключи твоите емоции. "Празникът на влюбените" веднага и безапелационно ми хареса. Хавес Али... толкова много спомени ми навя, мълчалив, не проявяваше чувствата си , не докосна сина си, той е от хората отгледани с поговорката, че детето се гали само, когато спи. Не беше случайно и това, че най-много думи той изрече, когато разказваше за своя баща. Думите му "мислех, че ще бъдеш по добре ако мен ме няма" не са оправдание за постъпките му, но най-вероятно мисълта, че той се е справил без баща си до някаква степен го е освободило от угризения на съвестта. Реакцията на Юсуф след този разговор много ясно показваха, че това съвсем не е било така. Хавес Али имаше своя саз и това е била силата, която му е дала възможност да продължи да живее така както си иска. И както Поли отбеляза като човек отдаден на изкуството тази сила и любов му е била достатъчна. И аз съм имала по близки контакти с хора на изкуството и наистина при тях го има този момент на "връзка с друг свят", а и неоправдан от моя гледна точка егоизъм, който те приемат по съвсем нормален начин.
Юсуф... прекрасен Юсуф изигран брилянтно от Къванч. Колко много емоции ни показа в тази си роля, как всеки поглед, трепване изразяваха всичко , което бошуваше в сърцето му. Сподели последния път на баща си. Още в началото го прие в дома си, не започна да го разпитва, не зададе никакви въпроси, само попита защо толкова бърза да си ходи. Повечето са впечатлени от реакцията му, когато помириса палтото на баща си, но аз много повече се впечатлих, когато се обади на Селим да разбере резултатите от изследването и как гласа му се промени, когато каза, че са на баща му. Вторият много силен момента за мен беше, когато полицаите ги спряха и той разбра, че баща му носи саван за погребението си в куфара. Когато седна зад волана погледа му, гласа му ... този момент направо ме срази. Третият много силен откъм актьорска игра момент беше, когато сънуваше, че удушва баща си.

По-голямо майсторство от това не знам. Как успя за секунди така да се преобрази.
Ами когато видя снимката в каскета...

Имам чувството, че в този момент изрази цялата си мъка за пропуснатото време.
И не случайно той направи и невъзможното да изпълни последно му желание.
В края на краищата това пътуване беше края на Хавес Али и може би ново начало за Юсуф, който изпълни дълга към баща си и в крайна сметка му прости, а това, като че ли го освободи да продължи напред.

Имам още да пиша, но ще продължа утре, че стана дълго.

Айре, Берен наистина изглежда много секси. Много е хубава, определено много ми харесва това, което виждам до сега. Интересно ми е какво е това пред лицето й.
Фени, въобще не вярвам Къванч да свири на цигулка.

Като гледам тази снимка си е китарист отвсякъде.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 87
Пепи, много ти благодаря за споделеното! Kiss Споделям! Ама то имаше ли слаба сцена в този филм се питам ? През цялото време виждахме в Юсуф негодувание, гняв, обвинение, че е загубил 25 години от живота си, а същевременно огромно състрадание към неизлечимо болния си баща. А в края дойде разбирането, прошката и пречистването на душата ... Дори и когато не разговаряха, и двамата актьори уникално пресъздадоха това, което чувстваха героите им, без думи. Дори начина по който Юсуф шофираше, личеше колко много иска да пита и още, но се сдържаше, защото разбра, че няма да получи отговор на нито един свой въпрос ... И погледите, които крадешком му отправяше Хевес Али. Къванч показа невероятно цялата гама от чувства, бушуващи в гърдите на Юсуф, а Сетар почти без реплики показа същото, майсторска работа и от двамата, евала!!! Heart

Според мен това на лицето на Берен е т.н виолетка от едно време - нещо като таке с мрежа пред лицето Thinking
И според мен Мехмет ще свири на китара, да видим Thinking
Цитат
Voici ma courte définition du charme …
Le charme… c’est craquant  🤎 et c’est croquant 🍎 !!!
Ето моето кратко определение за чар...
Очарованието... сладко е 🤎 и е хрупкаво 🍎!!!

Лека, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 22:42 от queen_fenka

# 88
Фени, права си, нямаше слаби моменти. Но тези, които посочих някак си ми въздействаха най-силно. Особено като се има предвид, че много добре знам способностите на Къванч отново бях "изненадана" и възхитена.
Лека 🤗🤗🤗

# 89
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, и на мен ми въздействаха силно, особено когато сънуваше кошмара направо се стреснах! И аз все си мисля, че Киво няма вече с какво да ме изненада, но той отново го направи, за сетен път. Заради това го обичам, талантът му явно няма граници.
Само на Берен снимки, а Киво нарде е ?Smile

Като няма снимки от филма и тези ме радват много от ИГ му Heart

Пожелавам ви хубава неделя, макар и доста хладна.Hug

Общи условия

Активация на акаунт