Медицински център за асистирана репродукция Варна ( есенна тема 2022)

• 63 881
  • 894
  •   1
Отговори
# 300
Момичета за първи път пиша в тази тема.
На 41 съм, без партньор. Бях на преглед при Александров младши, изследвах хормони, цветна снимка, всичко е чудесно. Разбрахме се за донорска инсеминация, той ме успокои, че дори и да го няма, да не се притеснявам, някой от колегите ще я направи. Първата инсеминация беше на 24.10. при Д-р Анжел. След като приключи инсеминацията, тя ми пожела успех и излезе. Мислех, че като стана от стола отново ще я видя, за да ми даде някакви напътствия какво да правя, но я нямаше. Биляна, акушерката, с която контактувам и която необяснимо за мен не присъства на инсеминацията, ми каза единствено да си направя домашен тест след 14 дни и толкова. Реших, че е нормално и си тръгнах, тръпнеща в очакване. Днес на 10ти ден от процедурата ми дойде. Първо звъннах на д-р Анжел, но без успех,  не върна и обаждане след това. Чух се с Биляна, а тя ме пита "Какво да направим?" Някак по-удачно тоя въпрос щеше да звучи ако аз го задавам... Попитах какво следва, има ли нужда от стимулация за втората инсеминация, нужно ли е да се обадя на д-р Анжел или д-р Александров, а тя ми каза да й звънна в Понеделник,  щом днес ми е първи ден.
Чувствам се в нищото в момента. Очевидно не й се занимава, а мен ми е важно. Според вас да настоявам ли да звъня на д-р Анжел или да търся д-р Александров? Кой би направил всичко необходимо?
Някоя от вас имала ли е успешна инсеминация там?
Ще съм благодарна на вашите напътствия, защото наистина не знам какво да правя и как да ги накарам да ми обърнат внимание.

# 301
Едната ми приятелка има дете на 16г от донорска инсеминация при тях, сега нейна приятелка е бременна пак след донорска.
Биляна не е лекар и не може да каже дали ще имя или не стимулация. Всичко необходимо прави целият екип, отидете на преглед и обсъдете с лекаря си как ще продължите занапред. Успех!

# 302
Аз бих звъннала на доктор Анжел или Александров в понеделник отново. След инсеминация няма нещо, което да трябва или не трябва да правите, за това и не са Ви казали нищо повече. Живеете си нормално живота Simple Smile Имам 2 успешни инсеминации при тях, 2 успешне бременности. Като нов пациент сигурно ви изглежда хаотично и неорганизирани при тях, но със сигурност знаят какво правят. Успех и не се отказвайте.

# 303
Благодаря много, момичета!
Ще се чуя с накой от лекарите в Понеделник. Успех на всички!

# 304
Извинявай, но ако сте звъннала на Биляна в почивния ден  само да й кажете, че теста е отрицателен,  не е било необходимо. Все пак и те работят и имат нужда от почивка. На Биляна никога не й звъня, винаги й пиша във вайбър, точно защото са заети и не искам да звъня по време на някоя процедура. До два часа макс ми връща отговор.
На мен също не ми харесва, ако от работа ми звънят в почивен ден ...
И те са хора все пак.

# 305
Винаги поща на д-р Анжел в първия удобен момент ми връща обаждане ,даже и в почивния си ден. Звъня само ако е много спешно,например като бях с кървене. На Ебру и Биляна пиша ,винаги ми отговарят и винаги са наясно със всичко.

# 306
Извинявай, но ако сте звъннала на Биляна в почивния ден  само да й кажете, че теста е отрицателен,  не е било необходимо. Все пак и те работят и имат нужда от почивка. На Биляна никога не й звъня, винаги й пиша във вайбър, точно защото са заети и не искам да звъня по време на някоя процедура. До два часа макс ми връща отговор.
На мен също не ми харесва, ако от работа ми звънят в почивен ден ...
И те са хора все пак.
До тест така и не стигнах, дойде ми на 10-ти ден от инсето.
Позволих си да звънна на Биляна, защото ми каза, че мога да я търся по всяко време и беше ме посъветвала на първи ден от цикъла да й звъня...все пак трябва да се планират прегледите.
Както и да е, утре ще се чуя с д-р Анжел и ще преценя какво да правя.
Не изисквам от тях да са на разположение нонстоп, но и да се претупват нещата също не е ок.

# 307
За доктор Анжел и доцент Кисьов не давам и косъм да падне от главите им. Биляна също е сърцат човек.
Съчувствам Ви, но наистина не ги упреквайте. На мен доктор Анжел и Доцента винаги са ми връщали обаждане, ако съм ги търсила по спешност.
Пожелаем Ви в най-скоро време да сте бременна и най-вече НИКОГА да не Ви се налага да ги търсите по спешност.
Иначе самата доктор Анжел, ми е казвала, че по-бързо става комуникацията по Вайбър.
Стискам Ви палци и дано насита в най-близко бъдеще да имате с какво да ни се похвалите.

# 308
За доктор Анжел и доцент Кисьов не давам и косъм да падне от главите им. Биляна също е сърцат човек.
Съчувствам Ви, но наистина не ги упреквайте. На мен доктор Анжел и Доцента винаги са ми връщали обаждане, ако съм ги търсила по спешност.
Пожелаем Ви в най-скоро време да сте бременна и най-вече НИКОГА да не Ви се налага да ги търсите по спешност.
Иначе самата доктор Анжел, ми е казвала, че по-бързо става комуникацията по Вайбър.
Стискам Ви палци и дано насита в най-близко бъдеще да имате с какво да ни се похвалите.
Благодаря за споделеното мнение и пожеланията Flowers Four Leaf Clover
Не упреквам никого, просто исках да чуя и други мнения. Вярвам, че всичко се случва с причина. Желая успех на всички Flowers Four Leaf Clover

# 309
Believe23, Съжалявям, че не се е получило при теб и че се чувстваш  така. Аз имам повече от 5-6 инсеминации, нямало е нещо притеснително. И др Анжел и доцента са страхотни, Биляна също е много сърцата и отдадена. Лош момент си нацелила.
Иначе докато съм чакала на етажа съм виждала момичета, които са имали успешна инсеминация и бременност.
Успех ти желая!

# 310
Имам приятелка с дете от инсеминация при д-р Анжел. Другата седмица прави 3 г.

# 311
Да се включа и аз - моето дете е заченато инвитро при доктор К. Александров от първи опит, преди това имах 4 неуспешни инсеминации. Кръщелницата ми е зачената на четвърта инсеминация при доц. Кисьов. Имам приятелка, която имаше успех още след първата инсеминация при доцента.

# 312
леле, много се радвам за тези положителни споделяния за успешни опити и желая да има още

Биляна понякога е по-директна, но ще се напаснете и желая успех!

Аз съм й звъняла в почивен ден, но тя ми е казвала изрично когато ще започвам процедура и ще ми идва цикъла, т.е сме се разбрали.

След толкова време чак забравям по какъв трънлив път се минава ... желая на всички успехи и да има още бебчета в темата ни

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 14:54 от Orion_Sagitta

# 313
Така е, забравя се трънливия път, спомените и страховете избледняват и други вълнения идват. Но малкият човек всеки ден ми напомня с колко много любов и желание е създаден. Любовта на повече от двама души. ❤ Др Александров, ❤ Ебру, ❤ Целият екип!

Believe23, след трансфера наистина няма кой знае какво да направите, и вие, и доктора. Вярвате, чакате и приемате каквото имате изписано. И аз нямах късмет с инсеминациите, но последвалото инвитро ми донесе най-голямото вече почти 2 годишно щастие 😄

# 314
За мен цял живот ще е едно голямо Чудо това, което се случва и носи толкова обич и щастие, не се забравя идцяло разбира се, така се казва, просто фокусът е върху др неща, как расте, как да го възпиташ, грижи, разболявания и игри, разходки, хубави споделени моменти и т.н ...
Разбирате ме 🤗

Общи условия

Активация на акаунт