Медицински център за асистирана репродукция Варна ( есенна тема 2022)

• 63 807
  • 894
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,

В коя седмица спряхте естрофема и прогестерона?

# 331
Естрофем след 8, прогестерон след 12.

# 332
Естрофем не съм приемала при ЗЕТ, но прогестерона през 12 го спрях.
Нищо не се спира без изрично да го е казал наблюдаващия лекар. Всичко е много индивидуално.

# 333
Абсолютно съм съгласна с Ейнджъл, пропуснах да го напиша, извинявам се

# 334
Аз предполагам, че Анонимен пита за да има представа и да е психически подготвена, но исках да уточня.
Успех!

# 335
Да, точно, за да съм подготвена психически колко още ще се мъча с хапчета и инжекции Simple Smile
Разбира се, че няма да спирам нищо без да съм говорила с АГ.
Благодаря ви Simple Smile

# 336
Момичета, малко ще се отклоня от темата, за което се извинявам, но исках да ви попитам при кой АГ се изследвахте преди да стигнете до процедури в МЦАР? Имам предвид кой ви разчиташе хормоналните изследвания и ви назначаваше други такива и съответно лечение  при необходимост? Задавам въпроса тъй като тепърва ще вървим с мъжа ми по този път и търся АГ, който/която да има опит и да се занимава с репродуктивни проблеми 😊 предварително благодаря за всякаква информация и съвети!

# 337
Момичета, малко ще се отклоня от темата, за което се извинявам, но исках да ви попитам при кой АГ се изследвахте преди да стигнете до процедури в МЦАР? Имам предвид кой ви разчиташе хормоналните изследвания и ви назначаваше други такива и съответно лечение  при необходимост? Задавам въпроса тъй като тепърва ще вървим с мъжа ми по този път и търся АГ, който/която да има опит и да се занимава с репродуктивни проблеми 😊 предварително благодаря за всякаква информация и съвети!
При нас така се стекоха обстоятелствата: първо аз дълго време обикалях при различни АГ заради хронично бяло течение, което ту минаваше, ту пак се появяваше. Препоръчаха ми д-р Кузманова и започнах да ходя при нея. През това време правехме опити за бебе, но не се получаваха нещата. Като й споделих това, тя ме прати при ендокринолог. Оказа се, че имам проблем с щитовидната жлеза. Но след като хормоните ми бяха вече в норма, бебе все още нямаше. И всъщност ендокриноложката ме посъветва да направим спермограма на ММ. След като резултатите не бяха добри, Кузманова ме насочи към МЦАР и накрая попаднахме там. Оказа се, че сме с мъжки фактор и трябва да правим инвитро. И накрая така забременях от първия опит Simple Smile Всъщност не знам дали Кузманова е специалист по репродуктивни проблеми, но много ми я бяха похвалили и за това реших и аз да отида при нея. Даже тя ми следеше женската консултация през бременността. Не знам до колко успях да отговоря на въпроса Ви, но това е моят опит Simple Smile Успех Ви желая! Дано да попаднете на Вашия лекар! Simple Smile

# 338
Здравейте, утре имам записан час в МЦАР, някой знае ли дали са се преместили вече? На техния сайт не пише нищо.
Благодаря!

# 339
При нас така се стекоха обстоятелствата: първо аз дълго време обикалях при различни АГ заради хронично бяло течение, което ту минаваше, ту пак се появяваше. Препоръчаха ми д-р Кузманова и започнах да ходя при нея. През това време правехме опити за бебе, но не се получаваха нещата. Като й споделих това, тя ме прати при ендокринолог. Оказа се, че имам проблем с щитовидната жлеза. Но след като хормоните ми бяха вече в норма, бебе все още нямаше. И всъщност ендокриноложката ме посъветва да направим спермограма на ММ. След като резултатите не бяха добри, Кузманова ме насочи към МЦАР и накрая попаднахме там. Оказа се, че сме с мъжки фактор и трябва да правим инвитро. И накрая така забременях от първия опит Simple Smile Всъщност не знам дали Кузманова е специалист по репродуктивни проблеми, но много ми я бяха похвалили и за това реших и аз да отида при нея. Даже тя ми следеше женската консултация през бременността. Не знам до колко успях да отговоря на въпроса Ви, но това е моят опит Simple Smile Успех Ви желая! Дано да попаднете на Вашия лекар! Simple Smile

Много благодаря за информацията! 😊

Здравейте, утре имам записан час в МЦАР, някой знае ли дали са се преместили вече? На техния сайт не пише нищо.
Благодаря!

Вчера звъннах да попитам за час за спермограма за мъжа ми и още не се бяха преместили, но ми казаха, че е силно вероятно от понеделник да започнат да се пренасят.

# 340
  • Варна
Аз вчера бях на преглед, все още преглеждат в АГ, но са изнесли доста голяма част от етажа.

# 341
А имате ли информация къде се местят? Явно само аз не съм разбрала Simple Smile ще се радвам на адрес. Явно проф. Ковачев вече вобще няма да е в картинката? Някой знае ли нещо повече?

# 342
А имате ли информация къде се местят? Явно само аз не съм разбрала Simple Smile ще се радвам на адрес. Явно проф. Ковачев вече вобще няма да е в картинката? Някой знае ли нещо повече?

Това ще е адресът доколкото знам:

МЦАР-Варна (инвитро център Варна)
https://maps.app.goo.gl/P5SPvnendLU4FCrf6?g_st=ic

# 343
Опцията за спермограма при тях е само с носене на материал на място. Трябва да се занесе до 20-30мин след еякулация. Мисля, че всеки делничен ден до 11ч приемаха проби, като до 1 час резултатът е готов. Не е нужно предварително запазване на час. Когато отидете на място да го вземете, правят консултация и разяснение на резултата на разбираем език и препоръки спрямо него.

Благодаря Ви много! И двамата сме на 29, като за момента ни казват да не се тревожим, но все пак предпочитам да направя изследванията своевременно, за да не губим излишно време, ако има евентуален проблем. След направата на цветната снимка, има ли период на изчакване или могат да се продължат опитите, ако всичко е наред?

А спермограмата със записване на час по телефона ли се случва, би ли споделила? И след колко време е готов резултатът?

# 344
Благодаря.

Това ще е адресът доколкото знам:

МЦАР-Варна (инвитро център Варна)
https://maps.app.goo.gl/P5SPvnendLU4FCrf6?g_st=ic

Общи условия

Активация на акаунт