Мамино дете?

• 3 810
  • 98
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Плащаш си общежитие, нанасяш се и толкова. Майка ти ако иска да си ходи на квартира и да си я плаща. Ако зависиш от нея да те издържа, кофти, но отнякъде трябва да почнеш, иначе винаги ще си й заложник.

# 46
И какъв е проблемът тогава да отидеш в общежитието? Не си непълнолетна, нямаш нужда от разрешението на родителите. Освен ако не си под запрещение... Или стипендията стига само за общежитието, за храна и други разходи пари няма?
И изобщо, какво очакваш от темата? Каква полза конкретно ще ти донесе цъкането на ССФ?

# 47
И какъв е проблемът тогава да отидеш в общежитието? Не си непълнолетна, нямаш нужда от разрешението на родителите. Освен ако не си под запрещение... Или стипендията стига само за общежитието, за храна и други разходи пари няма?
И изобщо, какво очакваш от темата? Каква полза конкретно ще ти донесе цъкането на ССФ?
Проблемът е, че се чудех дали няма някакъв вариант, в който няма да си скъсаме отношенията. Но явно няма. Благодаря за коментарите.

# 48
Щом мислиш, че можеш да се оправяш сама директно кажи но майка ти, че ще се изнесеш.
Бих се радвала, ако дъщеря ми може да се оправя сама ,дори бих се гордяла, че съм си изпълнила майчината мисия добре.
Какви са тия майки, чудя се.

# 49
А защо родителите ти (или майка ти - не разбрах) са решили да с преместят с теб и да живеете заедно? Какви са им доводите и какъв е проблемът за тях да си живееш на общежитие? Общежитията са по-евтини, така че явно не са финансово затруднени хората.

# 50
Майка ти си е напуснала работата и живее на квартира при теб? А ти я издържаш, така ли? Ако имаш баща, той какво мисли по въпроса?

# 51
Аз.. нищо не разбрах. Майката се е преместила при дъщеря си студентка в друг град на квартира? Тя как се издържа, майката?

# 52
А защо родителите ти (или майка ти - не разбрах) са решили да с преместят с теб и да живеете заедно? Какви са им доводите и какъв е проблемът за тях да си живееш на общежитие? Общежитията са по-евтини, така че явно не са финансово затруднени хората.
Всякакви глупости. Студентите правели с*кс там, имало бременни, крадци, влизали всякакви хора, шумно било. Не знам някакви солидни причини.
Тя не работи отдавна. Баща ми нищо не казва, все му е тая.

# 53
Баща ти си е отдъхнал, сега ти си бий главата с майка си... На твое място бих си намерила бързо работа.

# 54
Много глупави доводи, сори. Как ще се научиш на самостоятелност, ако мама все е лепната за теб?
Търси начин да се разделите в различни домове. Не ти правят услуга с това поведение.

# 55
Всякакви глупости. Студентите правели с*кс там, имало бременни, крадци, влизали всякакви хора, шумно било. Не знам някакви солидни причини.

Т.е. майка ти се чуди какъв претекст да изсмуче от пръстите си, за да избяга от баща ти, на него му е все тая, а ти хленчиш в БГ-Мамма?
Добре.

# 56

Т.е. майка ти се чуди какъв претекст да изсмуче от пръстите си, за да избяга от баща ти, на него му е все тая, а ти хленчиш в БГ-Мамма?
Добре.

Все пак е отдушник тук.

# 57
Проблемът е, че се чудех дали няма някакъв вариант, в който няма да си скъсаме отношенията. Но явно няма.
Няма такъв вариант. Няма да си скъсате отношенията, ако родителите ти са нормални хора. Но родители, които се местят на квартира в друг град, за да живеят с 23-годишното си дете, не са нормални.
Искаш и вълкът да е сит, и агнето да е цяло. Няма да стане.

# 58
Все пак е отдушник тук.

Не само. За други е полезник, за трети пързалник... Кой каквото го влече

# 59
А ти защо си освободена от такси в университета?

Общи условия

Активация на акаунт