Мамино дете?

• 3 823
  • 98
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Ама приказката за баницата - не е луд тоя, който я яде, а този, който я дава. Един сериозен разговор тип "Мамо, искам да си отидеш у вас" би помогнал.
Ти имаш ... как да кажа.... твърде високи очаквания към хората. Аз имам роднини с подобни разговори НИЩО не се постига. Само се хабя.

# 61
  • пустинята Гоби
С майка ти, ако си няма друго занимание в живота освен теб, може и да не скъсаш отношенията като се изнесеш. Просто вече няма да ти е всекидневно на главата.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 21:33 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 62
А ти защо си освободена от такси в университета?

ТЕЛК

# 63
Ама приказката за баницата - не е луд тоя, който я яде, а този, който я дава. Един сериозен разговор тип "Мамо, искам да си отидеш у вас" би помогнал.
Ти имаш ... как да кажа.... твърде високи очаквания към хората. Аз имам роднини с подобни разговори НИЩО не се постига. Само се хабя.

Е все от някъде трябва да се започне. Не може директно със скандал и късане на връзки.

# 64
  • София
И по-рано те питах. Не можеш ли да си заявяваш желанията и да ги отстояваш? Защо трябва да се карате и да късате взаимоотношения, вместо да седнете да поговорите?
Този ТЕЛК да не ти пречи да си напълно самостоятелна физически и затова майка ти да се притеснява.
Ти си на възрастта на големите ми дъщери (23+ и 22+), а ми звучиш като големия ми син (7+).

# 65

ТЕЛК

Не е телк. Някои специалности нямат такси. Моята е такава.
За други неща ми е казвала, че е или това, което тя каже или просто да не си говорим.

# 66

ТЕЛК

Не е телк. Някои специалности нямат такси. Моята е такава.
За други неща ми е казвала, че е или това, което тя каже или просто да не си говорим.

Много крайно от нейна страна!

За съжаление отдавна е трябвало да си покажеш зъбките. Закъсняла си.

Намирай си работа (по доходоносна от детегледачка), отивай в общежитието и си живей живота. Ако майка ти смята, че на 23 не е нормално да правиш секс, нещо много сериозно се е счупило!

Студентите учат, купонясват, секс правят (умните с контрацепция). Майка ти сякаш е от някакъв метох…

# 67
Имаш избор - или да скъсаш веригата сега, или да останеш цял живот вързана за майка си, без мъж, деца и собствен живот. Ако си въобразяваш, че има междинен, трети вариант, грешиш. Или си въобразяваш, че майка ти ще допусне да имаш собствен живот? Ако имаш мъж, то ще е някой одобрен от нея. Ако имаш деца, познай кой ще се заеме с отглеждането им.

# 68
  • Пловдив
Имаш избор - или да скъсаш веригата сега, или да останеш цял живот вързана за майка си, без мъж, деца и собствен живот. Ако си въобразяваш, че има междинен, трети вариант, грешиш. Или си въобразяваш, че майка ти ще допусне да имаш собствен живот? Ако имаш мъж, то ще е някой одобрен от нея. Ако имаш деца, познай кой ще се заеме с отглеждането им.
А не. НЕ. Няма да се заеме изцяло с отглеждането на децата. Само ще се бърка и налага постоянно.

# 69
Ай ся технически подробности.

# 70
Какви са тези специалности без семестриални такси и къде? 😲

# 71
Какви са тези специалности без семестриални такси и къде? 😲
В Русе има. Както и на други места.

# 72
  • пустинята Гоби
Има защитени специалности без такси.

# 73
Аз те мислех за 17 годишна като ти четох темата за гледачка на деца.
Много, ама много си зле, барабар с майка ти.
Даже няма и да се хабя да пиша.

# 74
Щом нямаш семестриални такси, стипендията ти покрива общежитие, имаш само да заработваш останалото. Пре спокойно можеш да се оправяш сама.
Как да работиш като си редовно? Казвам ти, защото съм го минала(но моята такса беше чук висока, държавна поръчка хем). Работа 2 на 2. Пропускаш някоя лекция, ходиш пазариш се, обясняваш, че работиш. Сприятеляваш се с колеги, те ти дават записки, ти им правиш други услуги и така.
Стига да искаш, начини има.

Общи условия

Активация на акаунт