Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 87

• 60 675
  • 790
  •   1
Отговори
# 765
NadezhdaML аз съм правила коремни преси за спукване. Беше ми се случило преди години и тогавашния ми доктор (не в Надежда) ми каза всеки ден по 20-30 коремни преси и той наистина се спука. Не знам дали в твоя случай ще помогне. Споделям само.

# 766
  • На изток от Ада
Кактус да правих  хистероскопияна 9 12. Това сега е курс с Регулон  те са  3 по 21 .и Летрозол 2по едно . Пиеш 1 оп свърва . Спираш и Летрозол/фемара .... цикъл на 2 ден почваш 2 оп Регулон и Летрозол/ фемара пиеш оп Регулон цикъл  в първите чисти дни ходиш в Надежда. Мм говори с тях  по телефона аз не чувам добре. Писах на Чапанова в сряда видяла го е и толкоз .

# 767
На мен д-р Цветков всеки път ми казваше да правя коремни преси деня след хориомона и преди инсе, според мен също помагат.

# 768
  • София
Благодаря момичета! Ще пробвам, пък дано има успех!

# 769
При мен също не действат 5000 единици и се налага да ми слагат 10 000. Аз съм с ИР и ПКЯ и затова е така при мен.

И при мен се пукат чак на 10000 (също СПКЯ и ИР), но пък понякога си имам спонтанна овулация ей така без нищо.

# 770
Здравейте! Искам да попитам как е при вас? След вадене на яйцеклетки, първият цикъл е по-ранен, а вторият? Нормално ли е да закъсаснява с десетина дни?
Благодаря!

# 771
Здравейте момичета, предстои ми замразен трансфер. Изписаха ми медрол и имуран. Като прочетох листовките, особено на имурана и се притесних. Някоя от вас приемала ли го е и имали ли сте странични ефекти? Другият ми въпрос е, ако тези ембриони са от стимулация финансирана от ЦАР, дали фондът покрива ЗЕТа ако той е първи замразен след стимулацията(вметка, имахме и свеж трансфер след стимулацията, но беше неуспешен). Благодаря!

# 772
Момичета, онзи ден за първи път пуснах АМХ, ако стигнем до инвитро да го имаме. Зарадвах се на резултат 5.27 при референтни 0.95-6.70 ng/ml, но сега осъзнавам, че е висок. На 32 г. съм, уж нямам ПКЯ, но пък имам ИР. Има ли някоя с по-високи стойности, за нормални ли ги приеха или?

# 773
Преди първото ни ин витро моят АМХ беше 8 и нещо, изобщо не му се впечатлиха, аз също съм с ИР. В момента съм бременна в 32 гс.
Говорете най-добре с репродуктивния специалист. Въпросното успешно ин витро го започнахме с АМХ около 7.
Успех! 😊

Момичета, онзи ден за първи път пуснах АМХ, ако стигнем до инвитро да го имаме. Зарадвах се на резултат 5.27 при референтни 0.95-6.70 ng/ml, но сега осъзнавам, че е висок. На 32 г. съм, уж нямам ПКЯ, но пък имам ИР. Има ли някоя с по-високи стойности, за нормални ли ги приеха или?

# 774
Благодаря за инфото, Smiley, леко раждане Simple Smile и успех на всички 🍀

# 775
  • На изток от Ада
Ами не не обеснява Чапанова на нас и това е    нищо не казала за епикризата . За аденомиоза.  Тя я няма по диагноза ама ...  ето сега пия противозачатъчни и Летрозол за няколко месеца. Тя това каза след хистероскопията .
Хубаво де за офис хистероскопията и изтъняяване на лигавицата ама 2 оп  Регулон едната по 63 хапчета....

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 16:23 от nasito8988

# 776
Здравейте, момичета. Когато сте по къс протокол колко често ходите на преглед и по кое време на деня? Винаги ли се ходи сутрин? Благодаря

# 777
  • Столицата на "Второто българско царство"
По къс протокол ходя горе долу през 2 дни.. И сутрин, за да пусна хормони, да излезе резултата и да определят дозата

# 778
Здравейте! Искам да попитам как е при вас? След вадене на яйцеклетки, първият цикъл е по-ранен, а вторият? Нормално ли е да закъсаснява с десетина дни?
Благодаря!
Когато бях по къс протокол нямах забавяне. Но по дълъг, втория ми закъсня с 20-на дни някъде.

# 779
Благодаря. Аз и двата пъти бях по къс. Първият път мисля, че дойде навреме, но беше само зацапване за два дена. Явно тялото е "по-объркано" при втория опит.

Общи условия

Активация на акаунт