Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 87

• 60 894
  • 790
  •   1
Отговори
# 240
И аз не го разбирам моето..

На преглед док. ми го "разтълкува" така : има дисбаланс и препоръката от имунолозите е в два последователни месеца да се слага РВМС и после контролна биопсия..И аз слушам и изпълнявам 😀

# 241
Момичета, колко струва Пролутекс в клиниката?

# 242
Получих смс разгеле, но май нещата не са окей...

Някой с подобни резултати да каже какво са правили и как са процедирали? Ние уж се подготвяхме за естествени опити вкъщи, но дали вече ще е така, не знам

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 17:40 от Infinity7

# 243
160 лв

# 244
Леле, ужас последно бяха 120... Ако на някой му трябва имам 5 кутии еквивалента на Пролутекс - Прогестан декс и не са по 160лв...
160 лв

# 245
Здравейте. Номер 0882 44 00 68 има вайбър. Дали не е на сестрата в кабинета на док. Чапанова?

# 246
По-скоро от манипулационна сигурно? Вие какво искате да направите?
Здравейте. Номер 0882 44 00 68 има вайбър. Дали не е на сестрата в кабинета на док. Чапанова?

# 247
Скрит текст:

Преди време ми звънняха от този номер, но аз не успях да вдигна. После ми звъннаха от кол центъра да ми кажат за резултатите. Затова си мисля, че първият номер е от кабинета на лекаря. Ами, реших, че ако има вайбър по-лесно ще питам за замразяването на яйцеклетки и, дали ми трябва консултация преди това.

Дами, чудих се с какво стимулират в Надежда, освен Менопур и Гонал-Ф? Май имаше някакви инжекции започващи с "Л", но не ги помня? Някой сеща ли се?

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 17:39 от Фрида

# 248
Скрит текст:

Преди време ми звънняха от този номер, но аз не успях да вдигна. После ми звъннаха от кол центъра да ми кажат за резултатите. Затова си мисля, че първият номер е от кабинета на лекаря. Ами, реших, че ако има вайбър по-лесно ще питам за замразяването на яйцеклетки и, дали ми трябва консултация преди това.

Дами, чудих се с какво стимулират в Надежда, освен Менопур и Гонал-Ф? Май имаше някакви инжекции започващи с "Л", но не ги помня? Някой сеща ли се?

Моята стимулация беше с Рековеле. Но мисля, че използват всички варианти.

# 249
Мен са ме стимулирали с Фостимон и Менопур /инжективно/, а на таблетки с Летрозол и Кломифен.

# 250
Ох, може и таблеките да са били. Това беше за второто инсе.

# 251
Летрозола и Фемара са едно и също лекарство на различни производители.
Ох, може и таблеките да са били. Това беше за второто инсе.

# 252
Здравейте, момичета! За първи път ми се налага да слагам Пролутекс и искам да попитам вие имате ли болка след това на мястото на убождането? Аз вече трети ден слагам и при допир местат на убождане ме болят. При предишния ни опит бях с други инжекции и не съм имала такъв проблем.

# 253
Здравейте, момичета! За първи път ми се налага да слагам Пролутекс и искам да попитам вие имате ли болка след това на мястото на убождането? Аз вече трети ден слагам и при допир местат на убождане ме болят. При предишния ни опит бях с други инжекции и не съм имала такъв проблем.

Здравей,

Нормално е да е болезнено мястото. Аз редувах от ляво на пъпа и от дясно, като гледах и убожданията да не са на същото място. Инжектирах течността бавно. Също така загрявах в длан за 10-15мин самото флаконче преди инжектиране. Това значително намаляваше болката. Успех!

# 254
Имам изостанал естрофем, не му търся нищо, срок до 12.2022 и два подарък към подаръка до 07.22, които съм купила и от неуспешния опит не съм обърнала внимание, че изтичаха тогава.

Общи условия

Активация на акаунт