💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 818
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 30
  • Sunshine state
Искам жълтите на реката само заради Джаферката, останалите без претенции кой, къде. Филип и Алекса са ми фаворити.

# 31
Целта на резервите е да спечелят битка и да станат част от някое от племената. Защо да гонят Веселина, която практически не им е конкуренция на арената и да си усложняват следващите игри ? Ще изгори някой друг според мен на първия съвет, няма да е тя. Иван или Елина. Промених си вота в анкетата от Веселина на Иван, но ще се радвам и да намажат ските на Елина. Жалко, че нямаме достатъчно наблюдения върху племето на резервите.

# 32
Цитат на: La Catrala
Назаринов - Лазаринов ли е?🤣Може и така да е станало, доколкото помня нямаше особено физически данни. Иначе и да е рекламирал фирмата си така и не съм я запомнила или научила, още по-малко пазарувала.😅 Ако е дал рушвет определено не е помогнал ...

Хех, фирмата се казва LAZARINI.  То веднъж като знаеш, много трудно се забравя Simple Smile
Толкова много пъти му се спомена името, че Есдиай с техния смотан амулет може  да натирят в ъгъла директора на тяхната реклама да се срамува, а главният счетоводител да му удържи от заплатата.  Simple Smile

Лазаринов се казва Николай и някои участници отначало пробваха да му викат Ники, но бързо бяха смъмрени да влязат в правия път и после вече нямаше такива "изцепки".

Като стана дума за имена, тази година интересно съвпадение - има участник с точно същото име и фамилия като първото ми дете. Е, няма да кажа кой. Случвало ли ви се е и на вас,  преди или сега?

# 33
  • София
Благодаря за новата тема!
Гласувах за Алекса и Веселина. По другите въпроси нямам очаквания и предпочитания.

# 34
  • Sunshine state
Аз се дразня, че на Александра й викат Фейгин.. Ами звучи ми като първо турско име. Много глупаво.

# 35
Беше станало малко на въпрос в предната тема, че стратегията на Илиян прилича на Сървайвърска (с делене на гласове и тн.) и дали всъщност не играе така, защото е фен. Ето отговор на този въпрос в негово стори:

Беше си очевидно до голяма степен, но все пак беше интересно да се знае със сигурност.

# 36
Аз се дразня, че на Александра й викат Фейгин.. Ами звучи ми като първо турско име. Много глупаво.
Аз също, но на мен пък ми звучи руско.
Но това е съдбата на хората с по-рядка фамилия.
Ако се казваш Мария Корлеоне (българка) и влезеш в българско шоу, познай дали ще ти викат Мария или Корлеоне?  
Simple Smile

# 37
  • Euskal Herria
А на мен Звезделина и Веселина са ми като сестри, в началото не можех да ги различавам.

# 38
  • Sunshine state
Веска е като извънземно и изобщо не прилича на никоя от останалите жени. Звезделина не ми е красива в никакъв случай, но Веска печели в тази категория. 😅

# 39
брата на Лефтеров участвал в предишен сезон,аман от роднинии Wink
Днес искам моя фрийк шоу отбор пак да спечели резиденцията и без това те са най слабичките.
Само искам Джаферова да ходи да  каканиже с тоя равен тон на  реката.
Червените на ранчото.

# 40
Не е участвал, вече не знак колко пъти се каза. Четете ли въобще темата или просто идвате да изпльокате нещо, което се е коментирало вече няколко страници?

# 41
  • earth
За да не си помисли някой, че съм неблагодарен, ще припомня, че аз съм благодарил веднъж и завинаги за всички нови теми. Сега няма да се повтарям.

# 42
  • София
И аз много искам Веселина да отиде в отбора на Жени. Ще бъде култуво. От сега си представям каква физиономия ще направи. Bowtie

# 43
  • София
Благодаря за големия труд по темата!
 Веселина, за да отиде при жълтите трябва или някакво състезание за шпагат да направят или за рисунка, не виждам друг вариант. 🤣

# 44
Миналата година и към Морунов се обръщаха с фамилия. Много ме беше яд за него,че отпадна. Беше ми фаворит

Общи условия

Активация на акаунт