💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 835
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 45
  • Дубай
Блягодаря за темата!
Очаквам днешния епизод с нетърпение ,да видим кои ще са капитаните и кой ще е на дивата река.
Според мен Веселина изобщо няма да се добере до отборите ,ще отпадне  при битката на резервите.
Морунов и аз  го харесвах ,беше много земен и приятен за гледане.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 11:52 от I.V

# 46
Благодаря за новата тема Simple Smile

И аз искам "леля" Веска при "кака" Жени. Това ще е взривоопасна комбинация. Все си мисля, че сините ще си останат в резиденцията. И също предполагам, че този път Безстрашните ще са на реката.

# 47
  • София
Миналата година и към Морунов се обръщаха с фамилия. Много ме беше яд за него,че отпадна. Беше ми фаворит
Той подчерта във визитката си, че приятелите и колегите му казват "Морунов", дори май обясни за произхода на името и рибата "моруна". Едва ли в ежедневието някой казва на Александра и Жени - Фейгин и Джаферович, и бранд няма с тези имена, какъвто беше случаят с Лазаринов. Предполагам, че продукацията е избрала да се обръща към тях така, защото звучат по-различно или защото са сравнително познати имена. Голяма част от съотборниците им не се съобразяват с това, и по-добре. Smiley

# 48
Не знам, ама водещите се държат доста биполярно. От една страна пускат злостни коментарчета и Ралица им съска на съветите. Пък някой като си затръгва от елиминация едни суперлативи, едни чудеса, чак да се зачудиш тоя човек изобщо участвал ли е или за някой непознат говорят.

# 49
Не знам, ама водещите се държат доста биполярно. От една страна пускат злостни коментарчета и Ралица им съска на съветите. Пък някой като си затръгва от елиминация едни суперлативи, едни чудеса, чак да се зачудиш тоя човек изобщо участвал ли е или за някой непознат говорят.
Между другото и аз го забелязвам - очевидно това е желанието на продуцентите.
От една страна Ралица е много критична, когато се номинират постоянно слабите, както Мани миналия сезон например, а сега пък се усещаше критика защо се номинира Фифо, като един от най-силните. Явно каквото и да се случи идеята на сценаристите е да има критика и негативизъм яри номинациите.

А иначе за Джаферович все си мисля, че искат да й създадат различен образ, тъй като тя е оригинално образ на "конкуренцията", където беше Жени, а и може би знак на респект, знаете в Сървайвър как обръщение с фамилия обикновено е знак на почит и респект (не винаги разбира се, но има доста такива случаи)

# 50
  • София
Момчета, благодаря за фантастичната тема и статистиките!
Гласувах, че червените ще спечелят, въпреки че искам Супергероите в резиденцията. Само че не съм гледала промото за довечера и не бях разбрала, че играта е с плуване, та Непобедимите нямат шанс, освен ако заради Безстрашните не играят по седем от отбор и пратят Аспарух да почива.
От резервите ми се иска Гайтанов да е първият, присъединил се към някой от отборите, но няма да е ок точно той да отиде при Безстрашните, защото си е дечко и едва ли би дал отпор на Женя. За нея трябва някой по-серт. С Веселина сигурно ще е страшен цирк, но пък не виждам как тя би преборила останалите от резервите. Нямам представа дали и какво умее, но щом не може да стои права и да говори, най-вероятно уменията й ще са като красотата - напълно въображаеми. Joy

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 17:08 от Reinа

# 51
Водещите са под всякаква критика, такива глупости ръсят, че направо ми става неудобно да ги слушам. Ралица ми лази по нервите като започне да държи сметка на съветите. След някоя седмица играчите вече ще са събрали грошове и пак ще гледаме глупости. Един играч ще си купи имунитет за две седмици за 50 гроша, а друг за 500 гроша ще си купи предимство в игра, изразяващо се в това да тръгне 7 секунди по-рано по трасето. Simple Smile

# 52
  • España
Благодаря за темата, Дяволче!

На мен Фейгин ми звучи като име на гейша .😊
А Лазаринов имам спомен, че плуваше доста добре и не беше лош играч .
Също ми се струва, че миналата година пак имаше гаф с някакви грошове и го изкоментирахме пространно тук в темата, но после си имаше торбичкана кръста в понеделника на териториалната…не помня кой играч беше …

# 53
Реално Илиан направи добро на Вики, изпращайки я на номинация. Ако така печели пари всеки път, тя сама ще се бута да ходи. Особено ако играе срещу слабаците.

# 54
На мен Фейгин ми звучи като име на гейша .😊

Пак си добре, аз все го свързвам с водещия политически коментатор Марк Фейгин от Feygin Live в  Yotube (коментари за войната).

# 55
  • London
То винаги е така, но сякаш и грошовете не карат участниците да искат да ходят на дуели. Пусти страх.😅

# 56
Записвам се в темата, че досега само четях. Виктория много ми опротивя с тази злоба. На сините силата беше отборната игра, а тя точно това ще провали май. Много ми хареса Фейгин как й натри носа. За довечера гласувах, че Непобедимите ще спечелят. Искам Джаферович на реката.

# 57
Не знам как да гласувам честно.За пръв път да няма фаворит ,и никое племе да не ми харесва ,ами напротив повечето хора да ме дразнят, с малки изключения  Sweat Smile Да бяха пратили и трите племена на  реката Smile

От резервите ми харесва Алекса ,дано и той не ме разочарова.Добряк изглежда RelievedА за изгонване предполагам ще ударят по Веселина .

# 58
Искам сините на реката. Не оцениха собствения си труд, възможности, късмет. Завоюваха хубаво място, но изпаднаха в дребнавост и караници. Разделиха се на групички, попаднаха в интриганството на едно не дотам читаво момче. В понеделник гледахме един невероятен екип, а после глупости.
Искам да видя госпожа Велислава да я ядат комарите, Илиянчо да го лазят бубитата, ще му отиде манекенския вид, а двете русички госпожици ще плачат. За волейболистите - не знам.
Евгения навсякъде ще е нервна. Тя е константа.
Куков е еднакво умен при всички обстоятелства, на лукса ще слушаме същите мъдротии.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 14:58 от Анонимен

# 59
Върнах епизодите , без капитанската битка, какво да гледам, кюфтето Женя виси, мерси, не! Интересни битки, интересни хора, браво! Илина си замина, правилно. Остават волеви играчи. Браво, браво за кастинга тази година.

Общи условия

Активация на акаунт