💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 844
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря, момчета!

Водна битка, мисля, че Безстрашните ще са първи и ще имаме едни лъскави и окъпани интриги с течен шоколад!
Няма да стискам палци - нямам любим отбор.
Първа ми се струва, че ще е Веселина, не може да са я вкарали само за седмица, просто такъв образ не вярвам да го изпуснат. Зависи от играта, някой баланс с делва и момчетата може да окапят.
Иван номиниран.

# 61
Скрит текст:
Не смятам, че сините ще са на реката, от промото ми се чува точно гадният глас на Виктория как крещи в еуфория след победа.

# 62
  • London
Това в смеха от хващането на торбичката, а не от финала на битката.

# 63
  • София
Илиян:
На 19 г. е станал модел, преди това дълги години се е занимавал с танци (основно хип хоп + спортни)
Голям фен на Сървайвър, искало му се да е в един отбор с Жени
Винги е искал да учи право
Най-гъст е с Алекс, Мани, Валери, Мирела, Лефтеров и Георги

# 64
И аз искам да видя сините на реката и какво ще е поведението на Вики на битката.

# 65
  • София
Много е красива Мирела

# 66
Илиян нещо много гъст с жълтите 😂

# 67
Искам жълтите на реката и художничката при тях Heart

# 68
Жълтите на реката, червените в стопанството и сините в резиденцията. Така се надявам да се подредят довечера.
Предположения за капитани?

# 69
Жълтите на реката, червените в стопанството и сините в резиденцията. Така се надявам да се подредят довечера.
Предположения за капитани?
При жълтите много ми се иска да е Фифо, но Жени нареди да е Валери така че...
При сините искам да е Илиян да го видим как е и на битки не само на схеми. Но все си мисля че ще е или Фейгин или Виктория
От червените защо не Елица

# 70
Когато някой се усмихва широко, а очите са ококорени - не ми е ок. Илиян може да е фен и на Микеланджело, ама... Не блести с някакви способности, учило нещо, ама работило нещо, ама харесвал друго... Отвсякъде погледнато си е един обикновен ... младеж.

# 71
  • London
Явно не са се доводили сините, мхм.....така като гледам.👀

# 72
Искам сините на реката.

# 73
  • Euskal Herria
Веселина като нищо може да я оставят почти до финала. Както Мани миналия сезон. Явно им трябва такъв тип играч за шоу.

# 74
Мирела наистина е много красива. Не помня дали съм писала или съм си мислела да пиша, но много ми прилича на Барбара Палвин. Нашето момиче даже повече ми харесва от професионалния модел.
Елица също ми е много красива и лъчезарна. Като цяло почти всичките са симпатяги.

Общи условия

Активация на акаунт