💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 136
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 540
  • London
по-интересното от отговори на Зорница
От 4 годишна се занимава с плуване
Отслабнала е между 6 и 7 кг. за престоя си във формата
Познава се с Георги (нормално, покрай плуването)
Лични фаворити в играта са и: Михаела, Алекс, Гого, Валери и Фифо (интересно, не е споменала Георги)

Айде и Чакалов стана ютюбър.
Абе хора стига с тези двучасови подкастове. Макс 1 час. Кой ще гледа 3 часа, чооовееееекккккк

Фифо и Илина

. Отиват си Филип и Илина.

# 541
https://www.vbox7.com/play:1a23c7f7
Джаферович визитка на 18 в Сървайвър.
,, Била съм с достатъчно мъже .. за някои много, за мене са нормално , за 18 год. момиче “. 😳

Е, то ако помня добре имаше голи снимки, май някакво плеймейт участие и т.н. Младост Joy

# 542
  • London
Спортува тя... в клиниките за естетична хирургия. Grinning Нали там й изваяха пресата на корема.
Иначе е мощничка, съгласна съм.
Просто не е това, за което се представя.
Да вземем най- елементарния пример, плуването й.

Ми може на 18 да е плувала добре ...сега да не може по същия начин. Къде е драмата?
На 18 в Сървайвър изглеждаше съвсем различна. Ето едно видео /от 5-та минута/: https://www.vbox7.com/play:524f2b36
Тя тогава и на визитката си беше представена като "плувкинята": https://www.youtube.com/watch?v=knNY3piwM5c&ab_channel=lamerxxxbg
Нелепа визитка....🤣 Гласа се е променил иначе. Тук ми прилича на Синди Крауфорд на моменти.

# 543
Той от сега ако е почнал да се възмущава на другите играчи, не ми се мисли какво ще бъде ако влезе в племе и отидат на съвет. Само в червените ще му е добре май, там засега най-малко показват, че ги мислят тези неща.
Те са единствените, които не са били на съвет досега. Smiley

Пак не мисля, че ще блеснат с някакви стратегически идеи. От другите племена имаше хора, които започнаха от първия ден без да знаят, че ще ходят на съвет. Ако червените отидат на съвет Куков 100% ще е единият номиниран, вторият или Генчо или някоя от жените, която смятат за най-слаба физически. Не вярвам да има много изненади там. Като цяло друго освен да се дърлят Генчо и Куков друго не се случва, не знам какво ще мислят продукцията, че да ги запазят двамата да седят колкото се може по-дълго, за да има скандали Grinning

# 544
  • София
Не победител, но има едит на финалист ( или ако не финалист то в последната четворка ) Алекса до момента, при условие, че даже все още не е част от основната схема на състезанието.
Според мен всички победители в "Игри на волята" досега са имали нещо, с което да бъдат отличавани / маркетирани, по метода на изключването смятам, че мога да преценя кой няма особени шансове да спечели, Алекса биха могли да го маркетират като победител - част от любовната история на сезона е, и е чужденец, но по тази линия се доближава до профила на миналогодишния победител - Андрей - състезавал се на олимпиада, чужденец, затова се съмнявам, че има шанс да се случи, но както казваш - може би ще е финалист. Милен беше маркетиран като "доктора" в началото на пандемията, а Добрин като различния и като природозащитник. Истината е, че досега победителите не са имали сходен типаж в сезона, в който са се състезавали.

# 545
Много елементарна битка на резервите , реално ако имаше някой на когото му цака пипето и реди пъзели можеше с 1-2 курса да приключи играта.
Битката на капитаните беше къде, къде по трудна- издръжливост и ловкост. Интересна битка беше Гого ако не си мяташе толкова ръцете и да се хвърля върху гредата можеше и да победи.
Валери и Гого - моите фаворити, дано се задържат до края 💪🏻

# 546
  • София
Е, то ако помня добре имаше голи снимки, май някакво плеймейт участие и т.н. Младост Joy
Не е участвала в конкурс за Playmate, а се е снимала на корицата на сп. "Playboy" след участието си в "Сървайвър", нещо, което направиха и доста други участнички, докато предаването беше в своя пик.

Редакция: Участвала е и в конкурса - през 2010 г., след като е станала корица на списанието през 2009 г.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 23:52 от La Vikinga

# 547
  • London
Този Иван от резервите е голямо разочарование - крампирал, заболял го кръстът и веднага иска да си ходи. Ми да си тръгва, немотивирани участници никой не иска да гледа.
Алекса е с много идиличен и романтичен поглед върху играта, изненадващо за спортист. Продължавам да харесвам Гайтанов, добре се справя в игрите, обаче на пъзелите хич го няма. Представянето на Елина е изключително разочароващо до момента, нищо общо със заявката, която даде в началото. Само Веселинка си е млада и хубава, както обеща. Joy
Нещо ме спираше да харесам Валери до момента, тази вечер тъкмо ми стана симпатичен с капитанската игра и искрено се надявам да не се присламчи наистина към женската коалиция.
А защо намираме за нормално Филип да говори за мъжка коалиция? Не прави нищо по-различно , Жени в мъжки род.

# 548
Гого има много живописно лице, прилича на възрожденски българин, по- точно на някой революционер😀.
От Сливен е - града на стоте войводи, може и да се окаже наследник на някой революционен род.Simple Smile

# 549
  • София
А защо намираме за нормално Филип да говори за мъжка коалиция? Не прави нищо по-различно, Жени в мъжки род.
Много неща, за които Жени е упреквана, са прощавани на останалите участници, не само на Филип. Вчера отново се коментираше, че само гласът на Жени се чува на арената, а не помня дали се обади повече от веднъж, дори крещенето на Велислава остава на заден план. Мога само да си представя коментарите, ако капитан беше Филип или друг участник, а тя се беше противопоставила на стратегията му така, както той се противопостави на Валери в битката за територия. Беше упреквана и за това, че ги посъветва да гледат частите на пъзела на "Непобедимите" миналата седмица, вчера Виктория също каза на Касим "да сканира" пъзела, докато "Безстрашните" нареждат, а те чакат, но това не беше отбелязано, не че е нещо, заслужаващо критика, защото, ако продукцията смяташе, че това е решаващо за изхода на битката, щеше да вземе мерки. Когато беше споменато, че Филип не се е зарадвал на капитанската победа на Жени, беше разяснено, че не е длъжен, но пък Жени беше многократно обвинена за това, че не се е зарадвала при завръщането му от елиминационната битка в петък (не съм сигурна, че това дори е обективен факт). Списъкът с подобни примери е доста дълъг и вероятно ще се увеличава с всеки изминал епизод. Smile

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 13:48 от La Vikinga

# 550
Не е участвала в конкурс за Playmate, а се е снимала на корицата на сп. "Playboy" след участието си в "Сървайвър", нещо, което направиха и доста други участнички, докато предаването беше в своя пик.
Участваше и в Плеймейт - 2010 е годината, търсете я като Евгения Ангелова.

# 551
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Жени манипулира глупавите момичета с цел да се коалират и да изгонят човека,КОЙТО ИМ ИЗНАСЯ ИГРИТЕ. (срамота)
Филип ще търси коалиция,с цел ДА ОЦЕЛЕЕ на ударите,а не защото много го е страх от Жени. Тя е тази,на която й треперят гащите и която веднага го зачеркна от момента,в който той влезе в отбора.

Не мога да я понасям,а са минали само 1 седмица епизоди.

# 552
  • София
Участваше и в Плеймейт - 2010 е годината, търсете я като Евгения Ангелова.
Сега ще добавя редакция към поста си, наистина не знаех, че е участвала, защото със сигурност се е снимала за "Playboy" преди участието си в конкурса и не намерих логика. Nerd

# 553
  • London
Жени манипулира глупавите момичета с цел да се коалират и да изгонят човека,КОЙТО ИМ ИЗНАСЯ ИГРИТЕ. (срамота)
Филип ще търси коалиция,с цел ДА ОЦЕЛЕЕ на ударите,а не защото много го е страх от Жени. Тя е тази,на която й треперят гащите и която веднага го зачеркна от момента,в който той влезе в отбора.

Не мога да я понасям,а са минали само 1 седмица епизоди.
Защо да ги манипулира? Тези момичета и Жени без да им говори пак ще са номинирани от Филип. Тоест ти предлагаш просто да си чакат да ги опаткат момчетата така ли? Защото много добре знаем, че и с приказки и без натам духа всеки сезон вятъра.... 🤣 Аз ги разбирам и намирам за логично да не чакат всяка седмица да ходи само жена на елиминации. Редно е да ходят и мъж и жена.😉

Аз съм в шок от Елина....наистина! Миналата година още като й гледах клипчета бях убедена, че ще мачка в това шоу. А тя ....и днес мина по периферията, няма игра да й се отдаде сякаш. От липсата на храна ли е, хемоглобин ли е....не знам вече с какво да я оправдая.

Вижте в профила какви неща може и как тренира....необяснимо защо в шоуто не се получава?
https://instagram.com/elina_pashalanova?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Но ме разсмя как се е представила....и със плуване🤣като качества. Това незабавно следва да изтрие. Чак и гимнастика включила. 😅

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 00:16 от La Catrala

# 554
  • София
А защо намираме за нормално Филип да говори за мъжка коалиция? Не прави нищо по-различно , Жени в мъжки род.
Не, не, нямам нищо против коалициите, независимо женски, мъжки или смесени. Просто точно тази коалиция не ми харесва заради участниците в нея, не защото е женска.

Общи условия

Активация на акаунт