💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 271
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 380
На Ралица са и казали да започне гласуването с Гого и неговите два гласа.

# 1 381
С промото от вчера се издадоха, че червените се връщат и двамата ... Скандала ще е след битката

За съжаление не е точно така. Миналата седмица четиримата номинирани се върнаха и после само двамата останали пак ходиха на битки. Може скандалът да се е случил след първата и преди втората битка. Искрено се надявам син да отпадне!

# 1 382
  • Sunshine state
С промото от вчера се издадоха, че червените се връщат и двамата ... Скандала ще е след битката

За съжаление не е точно така. Миналата седмица четиримата номинирани се върнаха и после само двамата останали пак ходиха на битки. Може скандалът да се е случил след първата и преди втората битка. Искрено се надявам син да отпадне!
Точно и аз това влизах да напиша. Не е сигурно нищо.

# 1 383
Е, при тези трима мъжаги предполагам, че ще дадат женска битка. Все пак Мани няма как да се мери с тях.
Искам Илиян вън.

Не че не съм доволна, но изманипулираха много яко номинациите.

# 1 384
  • Стара Загора
Имам лошо предчувствие за Мани.

# 1 385
Евгения ако е 72кг, аз съм 35 значи. Поне 80 кила, ако не и отгоре. Просто е набита.

ТВ екранът "лепва" минимум 5-10 кила отгоре на вид. Така че Жени в действителност НЕ изглежда така на живо.
Де да я знам как изглежда, не съм я виждала на живо, а и честно казано нямам и желание. С колко камери са ги снимали? 😅
П.П. Сега да не се юрне някой да ми отговаря, беше съркастичен въпрос. 😁
Аз пък се чудя тези камери как не лепват по 5-10 кг на Мани и Касим, а само на Женя. 😁

# 1 386
Добре го отигра Виктория според мен, реално не спаси себе си, но спаси Цветан, който и' е сигурен човек и отделно отмъсти на коалицията за миналата седмица.
Иначе Цецо съвсем обективно беше номиниран, не знам на какво се чуди. Мани безпричинно го отнесе, как са очаквали да участва във вчерашната битка, та тя дънера едва щеше да достигне.
Генчо ми е най-безразличен, така че предпочитам той да отпадне - Куков като аутсайдер ме печели, Мани не заслужава да отпадне, Илиян за мен не е такъв злозей и не ме дразни....да, остава Генчо...

# 1 387
  • Другата България
Виктория що сглупи така?
Заради Цецо?
Браво бре!

# 1 388
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,как пък само на Женя лепват,а другите си изглеждат слаби и хилави.
Ужасно грозно тяло има за мен - набити сланини. Аз нямам против по-пухкави жени,но да имат извивки,да имат хубаво изразена талия и тн.

Дано Куков си замине. Не искам триото от сините да се разпадне(мн противни започнаха да стават Виктория и Цецо) и Генчо също не заслужава да си тръгне на този етап.

# 1 389
  • Sunshine state
Евгения ако е 72кг, аз съм 35 значи. Поне 80 кила, ако не и отгоре. Просто е набита.

ТВ екранът "лепва" минимум 5-10 кила отгоре на вид. Така че Жени в действителност НЕ изглежда така на живо.
Де да я знам как изглежда, не съм я виждала на живо, а и честно казано нямам и желание. С колко камери са ги снимали? 😅
Аз пък се чудя тези камери как не лепват по 5-10 кг на Мани и Касим, а само на Женя. 😁
Мистерия.
Според мен Виктория разбра, че е сгрешила, но ги изкара все едно заради Цецо видиш ли е взела гласовете, но си беше чиста и проста глупост от нейна страна.

# 1 390
  • Пловдив
Виктория що сглупи така?
Заради Цецо?
Браво бре!
По-скоро ,за да овладее контрола и си осигури безпрепятствено стигане поне до обединеното племе. Хитър ход.

# 1 391
Малко отклонение от темата, но ми направи впечатление как по време на коментара за двубоя между Филип и Гого, няколко човека написаха, че на Филип му изчезвала "стероидната" сила. Това откъде изскочи като информация? Аз като го гледам изобщо не ми прилича на анаболен фен. Има съразмерно телосложение. Просто Гого беше по-добър в случая и това е.
Е, защо да няма съразмерно телосложение, ако си помага със стероиди - в случая Филип? Това не е "информация" дали приема или не, тя няма откъде да се получи, освен този, който приема, да я даде (което е абсурдно), в случая може да е само  наблюдение - по външния вид може да се съди и по релефа. Точно такива мускули като на Генчо, Филип, Пухчо и други (особено Генчо и Аспарух), няма как да се постигнат без стероиди, само с тренировки, вероятно е съчетание на двете. Освен че може да изглеждаш добре, ставаш и по-силен. Това не е нещо непременно лошо.
Но не споря, просто коментирам видяното, нека по-запознатите да кажат.
И да, Гого изглежда доста по-естествен в тяло.
Скрит текст:
Все едно да видиш изрусена до бяло жена и на очевидното да кажеш, че няма информация. дали се боядисва или не.
Ето този човек - Милко Георгиев, тренира цял живот, треньор е и т.н., доста хора са чували за него, известен е в тези среди. Той лично ми е казвал, че без стероиди - това може да се постигне и да се поддържа. Доста различно от яките мъже от ИВ. Съжалявам, че нямам по-нови снимки, това е физичеккото му развитие в снимки:
Скрит текст:

# 1 392
Скрит текст:

Мистерия.
Според мен Виктория разбра, че е сгрешила, но ги изкара все едно заради Цецо видиш ли е взела гласовете, но си беше чиста и проста глупост от нейна страна.
Глупаво е да, защото следващата седмица пак е на дъното и с мишена на гърба от тези 100 похарчени гроша.

Скрит текст:
Виктория що сглупи така?
Заради Цецо?
Браво бре!
По-скоро ,за да овладее контрола и си осигури безпрепятствено стигане поне до обединеното племе. Хитър ход.
Там е работата, не овладява нищо. Продължава да няма контрол над племето. А за обединено племе изобщо не може да става дума, има още 9 седмици до тогава.

# 1 393
  • Sunshine state
Филип изпбщо не изглежда "напомпан", както Генчо и останалите "бабаити", та да го считам за стероиден. Отделно има сила, а тия са въздух под налягане.

# 1 394
Виктория не е сглупила, и аз първоначално мислех така, но после размислих- за нея й е важно Цветан да остане, защото е единственият, подкрепящ я в това племе, без него е абсолютно сама, т.е прави го за себе си. Тя щом е толкова емоционална, е и някак лабилна, сама няма да издържи психически на такава коалиция, а и според мен е умна- наясно е вече, че Цветан не е особено силен играч в много компоненти и има опасност да не се върне. Та да, два гласа за рамо зад нея си струват.

Общи условия

Активация на акаунт