💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 234
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 665
Никой никога не е казвал, че не можеш да махаш въжетата от кръга. На мястото на Куков аз щях да извадя въжетата на Генчо извън кръга, за да не ми пречат и объркват допълнително. Но Куков когато го удари адреналина главата му се изключва и започва да върши странни неща на арената.

# 1 666
  • София
Чакалов с първата отпаднала от ИВ, Илина

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 21:28 от Diavolo

# 1 667
Дали не прозира намеса на Продукцията чрез умишлена подредба на едно и също число (4) в две последователни табелки.
В табелките на Генчо имаше ли повтарящи се числа?
Когато Куков взимаше табелките с кодовете, първия път взе първата отзад напред, а втория път взе първата отпред назад. Ако ги беше взимал под ред нямаше толкова скоро да му се повторят числата

# 1 668
Охоооо .. женската част от каста в поредната хубава анкета.

Глас от мен за Мани, Жени, Михаела. Последния ми вот е разтроен между Александра, Мирослава и Мирела. Но ще е за Александра и то най-вече заради спорта, в който се състезава.

# 1 669
Нито една поне за сега Simple Smile

# 1 670
И аз така

# 1 671

И аз така.

# 1 672
Офффф, жените. Ми все още на никоя, честно казано. Харесах Елица, ама с нейните любови..
Харесах Виктория, тя пък започна да се държи като мутра
Ми как да харесам.

# 1 673
  • София
В новата анкета гласувах за Жени, Мани и Александра. Симпатизирам и на Михаела.

# 1 674
  • София
И аз Rolling Eyes, исках, ама нямах желание, както се казва. Видях новата анкета, засилих се с пръст над екрана да цъкам, зачетох имената едно след друго... и нищо. Никоя не ме радва както някои от мъжете. Я поведение, я калпаво се представя в игрите...

# 1 675
Тъкмо да видя, кои гласуват за Евгения, за да ги блокирам 😂🙈

# 1 676
Аз се чудя кой е дал гласа си за Веселина Sweat SmileНяма лошо де различни хора ,различни вкусове  хах Smile

# 1 677
Мирела, Михаела, Жени и Мани от мен.

# 1 678
  • София
Дам, видели сте новата анкета
Извинявам се, че винаги пиша има нова анкета, има нова анкета, ама от опит знам, че е хубаво да се пише, защото не малко хора просто не гледат нагоре и си мислят, че още стои старата анкета...

Тук за разлика от мъжете, четирите ми гласа не стигнаха, така че имам още две резерви, така да се каже, хаха
При мъжете ми беше по-лесно и си оставих два гласа. 😊

# 1 679
Видях новата анкета, засилих се с пръст над екрана да цъкам, зачетох имената едно след друго... и нищо.

Абсолютно същото. Гледам една по една и нищо.... Утре всичките да си тръгнат все ми е тая. Даже по интересно ще ми стане. Ако вземат и Илияна с тях ще е супер.

Общи условия

Активация на акаунт