🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 2 (12.09 - 18.09) 🐄

• 25 280
  • 523
  •   1
Отговори
# 255
  • при късмета
Аз не чух от Ваня конкретно предложение и кого да замени в предложените от Гечо. Само измрънка, че всички трябвало да решат, с което Гечо разбира се съгласи. Това за мен не е затваряне на устата, а точно обратното

# 256
  • Асеновград
Исках старите да победят , за сега повече ми харесват като отбор. Освен ,, Облаче ли бяло и Хепито,, друг не ме дразни. Искаше ми се бай Анго да остане малко повече , но и на Финци съм доволна. Новите гола вода , дано се стегнат да спрат като клюкарки да се навират по ъглите и да кроят стратегии , нищо добро няма да им донесе. Имам чувство че не са гледали предни сезони.             
Много се накефих на Христо Стоичков , харесвам го и ми беше интересно да гледам и слушам.

# 257
Иван крои планове за женско ратайство за седмици напред, но новите дами, като че ли не го отразяват и се дразнят повече на Радо. За момента не виждам Иван да има врагове в отбора, заради поведението си. За момента...
Елена, вместо да пита Иван, защо не изпратят Аксения за ратай, да се стяга и да не се измъква от масовите игри, защото беше единствената, чийто ръце бяха уморени от работа. Нямаше как да не го отбележа Smirk

# 258
  • Бургас
да се стяга и да не се измъква от масовите игри, защото беше единствената, чийто ръце бяха уморени от работа. Нямаше как да не го отбележа Smirk
Може пък с основание да го е отбелязала, наредиха ги с Камелия да коват на покрива, докато големият "мъжкар" Радо се прави на градинарка, а единственото, което се вижда в как върви подир задника на Аксения.

# 259
Отбора на старите герои са със син цвят, а новите надежди са червени. А игри на волята не гледам и не знам там как са.😀
Скрит текст:
Издразниха ме новите стратези. Тази ще пратим ратай, онази ратай, женски трябвало да бъде дуела и по-следващия също.... Какво се крият зад жените? Радо нарежда коя колко била безполезна, но аз него не го видях да върши кой знае каква работа. Единствено Мирела ми е изцяло безпроблемна от техния отбор. Продължавам да и симпатизирам.
Иначе съм си за сините. Там са ми по-малко дразнителите.😅
сините не са ли в другата игра ?

Според мен Георги отива на дуел и мисля, че може да дръпне Гечо или Финци, защото и двамата са в неговата възрастова категория. Клоня повече към Гечо, защото Финци тъкмо се върна победител. А останалите са по-млади и едва ли ще се престраши да ги дръпне.
Струва ми се ,че с Гечо ще настъпи мотиката. Гечо е на години но е много жилав и пъргав за годините си ,отделно има опит в коване рязане и т.н. Честно казано не виждам Георги да може да победи някой от старите участници, още повече че този който избере ще си реди точките и първият дуелист няма никакво предимство.
Относно Гечо не мисля  че е точно женомразец,просто му е трудно да приема женско мнение. Човека е от старото поколение когато жените не са се слушали особено . Пък и поне при него не се усеща злоба към жените, по-скоро досада от типа "тая пък какво разбира  че да ми казва на мен"

# 260
  • Велико Търново
Старо, старо... колко да е "старо" поколението? Гечо и Стоичков са набори.
Чавдар, който е 10 години по-млад от тях, има почти същите разсъждения по въпроса.

# 261
  • Вестерос
Гечо и в неговия сезон не търпеше женско менение. Така съм го запомнила.

# 262
да се стяга и да не се измъква от масовите игри, защото беше единствената, чийто ръце бяха уморени от работа. Нямаше как да не го отбележа Smirk
Може пък с основание да го е отбелязала, наредиха ги с Камелия да коват на покрива, докато големият "мъжкар" Радо се прави на градинарка, а единственото, което се вижда в как върви подир задника на Аксения.

Ех, този Радо. Човекът работи по зададената му задача, ако тя не е подходяща за неговата физика, проблемът е в преценката на Калин. Може пък Фермера да е видял, че Аксения успява да се сработва с него, въпреки чепатия му характер, което трябва да е голяма червена точка в нейна полза. Той и Влад е в градинката, но това не се коментира Smirk
Елена сигурно има основание да го отбележи, съмнявам се да е излъгала, просто отбелязах, че е единствената която го направи. Камелия игра, въпреки коването, както и Мирела, а на Симона не и стана приятно, че не е сред избраните.

# 263
Е, Влад е в градинката, ама той не парадира да е мега-алфа-мъжкаря на всички на всички времена Joy Радо си дразни с поведение и мислене, просто много зле се представя. А Калин си е за бой, да, зле разпределени задачи. Но аз се чудя не може ли примерно Радо да отиде да каже, абе Калине, дай да помогна на тези девойки с покрива? Против правилата ли ще е? Нали уж работят за успешен финал на задачите.

# 264
Е, Влад е в градинката, ама той не парадира да е мега-алфа-мъжкаря на всички на всички времена Joy Радо си дразни с поведение и мислене, просто много зле се представя. А Калин си е за бой, да, зле разпределени задачи. Но аз се чудя не може ли примерно Радо да отиде да каже, абе Калине, дай да помогна на тези девойки с покрива? Против правилата ли ще е? Нали уж работят за успешен финал на задачите.

Ти представяш ли си Радо, Камелия и Елена на покрива Joy

# 265
На мен ми направи добро впечатление Калин на въпросите, че знаеше доста неща за човек на неговата възраст. Справи се доста над средното ниво, базирайки се на това, което съм гледала във Фермата. Снощният епизод го изпуснах.

# 266
  • Велико Търново
Ти представяш ли си Радо, Камелия и Елена на покрива Joy
Като нищо може да му се "случи" трудова злополука Joy
Дано да не става нищо през сезона, разбира се.

# 267
  • при късмета
И аз мисля, че Георги ще е първи дулист, защото мисля, че старите ще спечелят седмицата и няма да пратят техния човек никога. А той, ако има право да избира Гечо и го направи, няма шанс. Всъщност, както каза някой назад, физически няма шанс с/у никого от старите, даже и по-възрастните. Не знаем само знанията му по история, евентуално там би могъл да има някакво предимство.
От сезона на Гечо имаше ясно изразен конфликт само с Бакалова. Аз не я харесвах и преди него, той се заформи някъде от средата, към края. С право я нареждаше, защото тя открито си заяви, че ще тормози мъжете в нейната фермерска седмица, т.е. тя, а не Гечо поведе тази линия. Тя беше единствения фермер, когото Гечо игнорираше и не слушаше, защото от преди това от нейна страна имаше негативно отношение към него. Нареди да изгорят на Гечо стола и това показа това отношение и това действие беше лично и целенасочено. До тогава самия той се държеше дори добре, но от там нататък вече изобщо не си криеше нито отношението, нито си съобразяваше държанието, но беше само с Бакалова ( на нея, явно тези от горе съвсем ѝ бяха объркали факсовете) и подръжничките ѝ. Аз съм жена и в нито един момент не съм се почувствала обидена или засегната от поведението му. Даже ми е в топ 3 на любимците от всички сезони.
На Калин определено му куца организацията и преценката кой каква работа би могъл да свърши. И това, че определи отбора обсъждайки го само с Иван и Радослав не беше добър сигнал.
Влади за сега се представя най-добре от новите мъже, продължавам да харесвам Елена и Мирела ли беше "тази пълничката" по Радо?

# 268
  • Другата България
За първи път загледах цял епизод.
На прима виста ми прави впечатление едно много противно за мен нещо - Яни не е престанал да си чеше....макарите пред камера, но има вече достоен конкурент в това - един татуиран, Радо? Ауууу, много противни хора, бляк!
Този кмета винаги ли е така сърдит?
А фермера - Калин, винаги ли така раздава команди по устав?
Забелязах някакво напрежение между Камелия и Радо.
Продължавам с гледането.
А, забравих Гечо. Ами, не е моя човек това, продължавам да не го харесвам.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 13:32 от Merri_An

# 269
  • София
Торчо 😊

Голяма радост при Старите кръпки. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт