Любовен проблем

• 14 293
  • 364
  •   1
Отговори
# 135
  • Агент под прикритие
Мислех си, че хората са спряли да гледат Дисни, но като чета някои коментари, май ще трябва значително повече време от очакваното...
Поне тези изпълнения тип "готов на всички да спечели" са точно оттам.

Dania1, и FYI, почти съм сигурен, че когато някой ти каже, че е приключил с теб, му е напълно безразлично какво следва след това, така че нищо чудно да се окаже, че това със "самоунижението" е единствено в твоята глава. Дали се самоунижаваш или не, не е нещо, което той би отчел като нещо съществено важно и подобна мисъл може да ти послужи единствено за целите на самосаботажа, така че ти си решаваш...

# 136
  • София
О, отчита се. От безразличие към отвращение.

# 137
  • Агент под прикритие
О, отчита се. От безразличие към отвращение.
Да, единствено в случаите, когато у човека отсреща са останали въобще някакви чувства/емоции. Във всички останали (и както изглежда, в текущия), по-скоро не.
Лично мое мнение, с което не ангажирам никой: такова "отчитане" е губене на време и мисловна енергия.

# 138
  • София
И непознат да видя как се унижава, ще ми е неприятен.

# 139
  • Агент под прикритие
Щом ти харесва да се ангажираш с проблемите на непознатите...

# 140
  • София
"Смесените сигнали" са били, защото човекът е искал малко да помисли, но видно е бил прекалено отвратен и е видял, че няма смисъл да пробва пак. Човек, който реагира по този начин е наистина отблъснат на н-та степен от поведението ти, авторке. Опитал се е да пробва да се усетиш, но е видял, че не става и е бил директен. Разбира се, и това не е дало резултат и си му цъфнала на вратата. Мога да си представя колко по-отвратен се е почувствал от този ти ход. Ти си му "дала време да мисли" колкото да реши в твоя полза. Това видно няма да стане. Търсейки си оправдания не си помагаш.

# 141
  • София
Че каква ангажираност е това? Виждаш някакво поведение или външен вид на улицата и мимоходом констатираш дали ти харесва или не.

# 142
Мислех си, че хората са спряли да гледат Дисни, но като чета някои коментари, май ще трябва значително повече време от очакваното...
Поне тези изпълнения тип "готов на всички да спечели" са точно оттам.

Dania1, и FYI, почти съм сигурен, че когато някой ти каже, че е приключил с теб, му е напълно безразлично какво следва след това, така че нищо чудно да се окаже, че това със "самоунижението" е единствено в твоята глава. Дали се самоунижаваш или не, не е нещо, което той би отчел като нещо съществено важно и подобна мисъл може да ти послужи единствено за целите на самосаботажа, така че ти си решаваш...

За съжаление има такива, някои самоунижения са успешни други -не. В случая на авторката, не й е станало ясно защо той приключва и не й дава шанс,  ходи късно при него-вероятно е очаквала той да се трогне и да я прибере вкъщи. Просто някои пробват всичко докато видят резултат, особено ако не им е достатъчна причината за отхвърляне.

# 143
  • София
На някои никоя причина не им достатъчна, а само повод за опит да я опровергаят, както сега авторката се опитва да се обяснява пред нас. Като убиеш на някого желанието, после никакви оправдания нямат значение.

# 144
И непознат да видя как се унижава, ще ми е неприятен.

Що да е непременно неприятно?
Като се сетя за бившата ми, много драго ми става още след почти 15 години. Някой, който ти е строшил много нерви, докарал ти е много ядове да го почнеш а неговите номера, ми супер яко си е честно казано.

# 145
  • София
И инфантилно. Точно за възраст до 20.

# 146
Моля, дефинирайте 'смесени сигнали', защото във втора тема чета за директно волеизявление, ама, понеже на булята не ù хареава каква воля е изявил момъкът - и нарича въпросната изявена воля 'смесени сигнали'. Изключително, ама изключително тъпо.

# 147
  • София
Тези, които водят до ограничителна заповед.

# 148
Предполагам, че по време на разговора „момчето“ е шикалкавил и увъртал, защото му е било неудобно да я отреже, гледайки я в очите. Мъжете не обичат сцени. Надявал се е тя сама да се усети и отдръпне. Да, ама тя го е приела като „смесени сигнали“ (каквото и да значи това) и се е наложило той директно да ѝ пише, че къса с нея.
Което май е рядкост при мъжете, те предпочитат просто да изчезнат тихомълком или да извъртят нещата така, че жената сама да ги остави.
Да, но в случая колкото повече той се отдръпва, толкова повече тя се вкопчва в него. И на него не му остава нищо друго, освен да бъде откровен до грубост.
Да се надяваме, че драмата свършва дотук – със или без поука – и няма да има продължение. Че тогава вече става страшно...

ПП Наскоро в темата за Джони Деп разказаха случка за една такава мома (нашенска, не АХ), която не приема НЕ за реалност. Страшно е наистина на какво са способни някои жени.

# 149
Значи ти е написал СМС още сутринта и ти отиваш в 12 вечерта с идеята да не те остави навън. Е явно ти е разбрал номерата, свикнал е да се цупиш на всичко, и съответно само си е представял какво ще стане, ако ти каже, че това е краят и затова го е направил по лесното - с СМС. Сигналите му не са били чак смесени, просто не си усетила намека някъде отиват нещата.

Общи условия

Активация на акаунт