Любовен проблем

• 14 279
  • 364
  •   1
Отговори
# 165
Да за съжаление. 
Не го приемам така като лош герой. И не се оправдавам за действията си. Да не бях права! Постъпих зле със него  заставам зад думите си.
Защо ми е да го връщам ли, защото в този живот не срещаме един и същи човек два пъти, а знам че мога да дам още много от себе си и искам да поправя грешките си.

Опитвам се да обясня: той не желае да му даваш нищо.
Пак:
Той не желае.
Разбираш ли?

# 166
Авторке, ако наистина разбираш какво ти казваме, затваряй страницата с този мъж, забравяй за него, поучи се от грешките си и действай смело напред, но с други. Не се бутай там, където не си желана. Не е последният мъж на света, а ти няма да умреш без него.

# 167
Поправи си грешките със следващия. Честно казано съвсем не вярвам това да ти е първия избягал. Вероятно и затова така се вкопчваш. Лошото на твоята порода е, че сега си мислиш, че искаш да му се докажеш, но всъщност като се почувстваш комфортно - веднага ще започнеш да го наказваш.
И както казаха вече по-горе - изнервяш дори без да усещаш. Приеми, че света не се върти около теб и действията ти си имат последствия. Не може да контролираш кой те харесва, иска или зарязва. Контролирай себе си, че това ти е слабото място.
Съвсем сериозно те питам какво си харесала в него, щом сте се карали от самото начало и те ядосва до степен да не му вдигаш телефона? Не мисля, че и ти си толкова влюбена колкото обсебена.

# 168
Ама чЕки малко, ти още имаш някакви желания да си го връщаш ли? Сериозен самоанализ ти трябва. Значи ако по някакви неведоми пътища се озова неканена пред вратата на някой и той ме остави там... щемискам да го заровя, а не да си го връщам. Ама, да, сега се сетих, аз няма да го направя. Наистина ми е трудно да разбера авторката. Каква й е позицията, защо се подлага така? Веднъж ми се е случвало да ме отхвърлят.. ами ОК, next.

# 169
Няма шанс да си го върнеш,тоя влак е отпътувал.Отблъснала си го с поведението ти и ако продължаваш така,още по-зле ще стане.Допуснала си много грешки.Ако решиш да се цупиш и да не вдигаш телефона на някой,това означава,че не искаш да имаш нищо общо с него.Не може един ден да не си вдигаш телефона и да мълчиш,а на другия да хукнеш да се извиняваш и да преследваш човека.Това говори за лабилност,непостоянност и незрялост.
Такова поведение ще отблъсне всеки нормален човек.
Правиш само един опит да оправиш нещата и да се извиниш и до там.От един път не стане ли,няма да стане никога.Най-голямата грешка е да преследваш и да се обясняваш на мъж.
Всички тези неща се случват,за да се учим от грешките си.
Един нормален мъж не би позволил да го разиграват,както ти си се опитала,само някой мухльо би го допуснал.Ако искаш истински човек до теб се замисли какво трябва да поправиш у себе си.Разбирам,че те е дразнило,че рядко сте се виждали,но с цупене и сръдни,няма да накараш някой да се виждате по-често,а даже ще си каже,че правилно постъпва.Като това не ти харесва,му го казваш директно и ако няма промяна се разделяте.Щом нещо не те устройва у някой,не се опитваш да го промениш,а или го приемаш такъв,или ако не можеш си тръгваш.Големи хора сте да се опитваш да променяш някого или нещо.
Сега ти е тежко,но с времето ще го преживееш.

# 170
Някои не четат между редовете.
В случая не е и нужно. Всичко е право куме.
Авторката взе да ме забавлява. Задават ù въпрос, тя залива с ала бала. Тва явно се котира при 31, а при 35 ще вържат ли? За една преателка, дето е хвърлила око на бизнесмен, питам.

# 171
Първо не е нормално на втората седмица някой да иска да живее вече с теб. Имала съм подобен случай. Уж много влюбен, искаше да се съберем. Звънеше ми по 15 пъти на денонощие. Понякога не му вдигах, защото ми беше писнало. И след 3 месеца започна да изчезва без причина. Аз естествено исках да говоря с него и да разбера какво се е променило. Отидох до тях и се ужасих от реакцията му. Оказа се, че всъщност въобще не е имал сериозни намерения към мен..... Причината може да е точно тази, че някои мъже се преструват и наистина са много мили, НО по-късно ти става ясна истинската ситуация!

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 20:27 от Анонимен

# 172
Ани, чета от самото начало и се чудя. Женската солидарност тук не играе. Първо, на над 30 год. да наричаш някого момче-момиче е инфантилно и нелепо.
Свикнала си явно да играеш номера в младежките си години, но идва време, когато номерът не минава. Ако наистина цениш някого, не играеш обидена и взискателна.
Младежът не го схващам твърде откъм характер, но е постъпил правилно, като те е отрязал. Нерви, сръдни, номера са адски досадни.
Казваш, че си си взела поука. Дано.
Урокът е, че като са казали край, ами край. Каквото и да ти струва.
Ако някой е луд по теб, ще го разбереш. Не е това ситуацията.
Мисли, преди да се фръцнеш.
И бъди на ниво.

# 173
Авторке,
Добрата новина е, че има много мъже мазохистично настроени невротици, с които ще си паснете идеално ! Ще му е приятно да му се цупиш, сърдиш, да не му вдигаш телефона, а после да го заплашваш, да му вдигаш скандали, а накрая да плачеш пред прозореца му късно вечер рискувайки живота си заради него и вашата голяма любов. Определено има мъже, които ще намират всичко това за сладко и възбуждащо. Но не и този. Този го намира за истерично и откачено.
Пожелавам ти да срещнеш своята сродна душа и да се карате, биете и сдобрявате по 20 пъти на ден.

# 174
Може пък авторката да порасне и да й дойде акълът, кой знае.

# 175
  • Paris, France
Скрит текст:
Авторке,
Добрата новина е, че има много мъже мазохистично настроени невротици, с които ще си паснете идеално ! Ще му е приятно да му се цупиш, сърдиш, да не му вдигаш телефона, а после да го заплашваш, да му вдигаш скандали, а накрая да плачеш пред прозореца му късно вечер рискувайки живота си заради него и вашата голяма любов. Определено има мъже, които ще намират всичко това за сладко и възбуждащо. Но не и този. Този го намира за истерично и откачено.
Пожелавам ти да срещнеш своята сродна душа и да се карате, биете и сдобрявате по 20 пъти на ден.

М, да, точно. А развитието да го четем в криминалните хроники.

# 176
А той какво е направил, за да му затваряш телефона? 🤔

# 177
И авторката да се научи, че когато някой й каже край, това означава, че е край. Да не се унижава да търси обяснения. Дори да не й казва край. Когато някой я игнорира, това означава, че този човек не иска да има нищо общо с нея. Да не се опитва да се свърже по някакъв начин с игнориращия човек.  И още нещо, не е хубаво, когато имаш връзка, да затваряш телефона му по този начин. Ако някой така ми затваря телефона и се отнася зле с мене, естествено е, че ще прекъсна отношения с този човек.

# 178

Защо ми е да го връщам ли, защото в този живот не срещаме един и същи човек два пъти, а знам че мога да дам още много от себе си и искам да поправя грешките си.

В момента в теб говори егото. Не любов, а его. И преди това е било повече его, отколкото любов. Той го е усетил и ти е дал пътя.
Приеми го, примири се и продължи нататък. Дай възможност и на двама ви да си намерите истинските половинки.

# 179
Не сме се карали от самото начало, дори аз не го харесвах, просто той не се отказа и с отношение ме спечели. Единствената пречка беше, че е от друг град но се виждахме сравнително често, подържахме комуникация.
А тези неща които добавям в момента, не го направих в началото защото кой ще чете 50 реда. Харесах  че показваше с действия че е сериозен... имаше желание ако всичко е наред, и да се оженим, да живеем заедно и т.н Това съм харесала. Естествено накрая вече не беше същото. Сега ще кажете ами от поведението ти.. Да и от това, но ми се насъбра... разберете ме и вие. Не е от едно нещо, последователни са...
Давам още един пример, когато работеше му предложих тъй като не се виждаме през това време, когато може да отидем на почивка да прекараме повече време заедпо Той се съгласи, и след малко ами изтърси ами да вземем и някой с нас ? Нищо не казах ! Накрая предложи един негов приятел който си няма приятелка, и аз го питах е той какво ще ни свети ли ? И той а спокойно ще намери някоя курва с която да дойде ... Извинявам се , но ти правиш опит да се опознаете и някой да ти изтърси,  ми да вземем и някой  с курва... Мисля че няма човек, който да толерира такова отношение ! Но да вместо да му се цупя е трябвало да му кажа, няма да стане така мойто момче ! Казвам момче защото е 1 година по малък от мен.
Поправи си грешките със следващия. Честно казано съвсем не вярвам това да ти е първия избягал. Вероятно и затова така се вкопчваш. Лошото на твоята порода е, че сега си мислиш, че искаш да му се докажеш, но всъщност като се почувстваш комфортно - веднага ще започнеш да го наказваш.
И както казаха вече по-горе - изнервяш дори без да усещаш. Приеми, че света не се върти около теб и действията ти си имат последствия. Не може да контролираш кой те харесва, иска или зарязва. Контролирай себе си, че това ти е слабото място.
Съвсем сериозно те питам какво си харесала в него, щом сте се карали от самото начало и те ядосва до степен да не му вдигаш телефона? Не мисля, че и ти си толкова влюбена колкото обсебена.

Общи условия

Активация на акаунт