Любовен проблем

• 14 257
  • 364
  •   1
Отговори
# 240
Може да изтрезнява и вече да не го вижда в розова светлина, оттам промяната в описанието. Реално едно мило момче никога няма да каже това за курвата, тъй че мило момче никога не е бил, сега остава и авторката да го види.

Много сте жестоки, има vulnerable хора, лъжат се и на 30, и на 60, природата им е такава. Който никога не е бил излъган, не е виждал друг човек през розови очила, да вдигне ръка.

# 241
  • София
Който не съм поискала - той не ме е излъгал Wink
Останалите нямат шанс.

# 242
С разтваряне бързо на краката почти всяка жена може да постигне успеваемост клоняща към 100 %.

# 243
И да я е лъгал, и да не е, накрая е бил кристално ясен: "край, приключих с теб" ?!
Колко по-кратко и ясно от това ?
Ама..тя висше ще записва, щото той така я харесвал ?

# 244
Истината е, че и най-обръгналите и обиграните си намират майстора. Човек като хлътне, колкото и червени лампи да му светят, докато не види грозната истина право в лицето, все се надява, че нещата ще са наред.
Ето наскоро една позната, която само като ми разказа за новия си обект на въжделения, ми стана ясно, че има нещо гнило при този, обаче тя си беше захапала въдицата. Хем й давах примери от личен опит с манипулатори и женкари, за да й насоча вниманието към някои характерни модели на поведение при такива, но трябваше да си го извърви пътят сама и да се превърне накрая в детектив, за да разбере, че от онова дърво свирка не става. А тя се има за хитра и невлюбчива.

# 245
Тя твоята позната щом преследва с детективи...не знам кой от двамата е по- късметлия, че се е отървал.

# 246
Нищо vulnerable няма в авторката - изглежда много суров и жесток човек. Истерията й е провокирана от гнева, че номера спря да работи. Човек, който наказва с изолация не е невинен. Както и човек, който само и само да спаси своето реноме, хвърля под влака това на уж голямата си любов.
Не ми обяснявайте, че някой който мжое да ти дойде в 12 в къщата неканен от друг град е нежен и фин. Лудостта е опасна. Vulnerable са жертвите на лудите хора.

# 247
Може да изтрезнява и вече да не го вижда в розова светлина, оттам промяната в описанието. Реално едно мило момче никога няма да каже това за курвата, тъй че мило момче никога не е бил, сега остава и авторката да го види.

Много сте жестоки, има vulnerable хора, лъжат се и на 30, и на 60, природата им е такава. Който никога не е бил излъган, не е виждал друг човек през розови очила, да вдигне ръка.
Не разбирам защо я оправдаваш. Нито мило момче означава стеснителен монах с беден речник, нито е окей да си преполовиш живота и да продължаваш да го играеш милото прецакано камилче, особено пък ако имаш неприятната склонност да държиш сметка за неща, дето не са ти работа.

Мен пък не ме кефи някой да ми вменява вина, че не стъпвам на пръсти около такива псевдо vulnerable индивиди. Малко съм попрестаряла да се връзвам на тоя шит как дърти магарета са милички и горкички.

# 248
Тя твоята позната щом преследва с детективи...не знам кой от двамата е по- късметлия, че се е отървал.
Не е наемала. Тя се прояви малко като такъв навързвайки си разни постинги в Инстаграм, за да разбере каква е истината.

# 249
Да в началото беше така, дори до петият месец, после той започна работа и не се виждахме често, следователно и от там започнаха проблемите (за мен ).
Струва ми се, че историята се променя все повече с всеки пост на авторката. В началото уж беше мило момче, спечелил я с отношение, но в следващите постове е описано всичко друго, но не мило и романтично отношение. Не ми се връзват нещата. Не знам нас ли се опитва да излъже или себе си.

# 250
Стига си го умувала. Няма да го бъде, приеми го. Слагай точка и продължавай напред. Не знам какво повече искаш от темата тук.

# 251
Всичко ще си кажеш… почнал е да работи, не ти е обръщал внимание както си свикнала и са почнали психо атаките - ревност, контрол, обсебване, емоционална манипулация. Ти за емпатия чувала ли си? Минавало ли ти е през ума, че щом работи му трябва разбираща и самодостатъчна жена? Помисли ли, че ако му даваш пространство би те търсил дори по-често отколкото очакваш? Ти си мислила само за себе си и как той е обект, който задоволява скуката ти и нуждата от валидация. Спрял е да го прави и ти е станал черен. Само дето не си очаквала, че предмета има собствено мнение и сам си е бил камшика.

# 252
По предишна информация човека имаше собствен бизнес (ако не бъркам). Или да разбираме, че той тепърва се е опитвал да го развива този бизнес, а ти си се ядосала, че няма време за кафенца и почивки?

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 13:32 от Tessaria

# 253
Да има,  и съм го оставяла да си работи. Като каже имам работа, не съм го занимавала. И ни съм го спирала да излиза през другото време, нито съм го обсебвала и съм държала да ми дава отчет. Просто накрая бях останала не на 2ро ами на 5 6 място и започнах да се дразня от този факт. Не казвам, че съм постъпила правилно! Осъзнавам грешките си.
По предишна информация човека имаше собствен бизнес, до колкото си спомням. Или да разбираме, че той тепърва се е опитвал да го развива този бизнес, а ти си се ядосала, че няма време за кафенца и почивки?

# 254
Разбрах, че нещата се говорят не се бяга от тях.

По-добре е да разбереш, че мъжът също има право да каже „Не“.

Общи условия

Активация на акаунт