Любовен проблем

• 14 260
  • 364
  •   1
Отговори
# 255
Да, отношението му се промени, може би това ми липсваше...Да  И съм съгласна, че в този момент му е трябвало любяща жена, нещо което накрая не бях. Но и аз съм давала и съм го изслушвала, както споменах има проблеми с баща си.. накрая се чувствах като кошче за душевни отпадъци... Нямаше Как си какво правиш със седмици само ми звънеше да ми говори за баща си... И наистина ми идваше в повече. Но му е тежало споделял ми е.
Всичко ще си кажеш… почнал е да работи, не ти е обръщал внимание както си свикнала и са почнали психо атаките - ревност, контрол, обсебване, емоционална манипулация. Ти за емпатия чувала ли си? Минавало ли ти е през ума, че щом работи му трябва разбираща и самодостатъчна жена? Помисли ли, че ако му даваш пространство би те търсил дори по-често отколкото очакваш? Ти си мислила само за себе си и как той е обект, който задоволява скуката ти и нуждата от валидация. Спрял е да го прави и ти е станал черен. Само дето не си очаквала, че предмета има собствено мнение и сам си е бил камшика.

# 256
Твърде много проблеми са възникнали и са се натрупали за едни осем месеца. А ако бяха 25 години?
Отначало би трябвало да е само кеф, разбирателство и наслаждение. После все някога и ще се поскарате, но да почнат проблемите веднага, не е никак добър знак.

# 257
Да има,  и съм го оставяла да си работи. Като каже имам работа, не съм го занимавала. И ни съм го спирала да излиза през другото време, нито съм го обсебвала и съм държала да ми дава отчет.
То пък все едно си можела да го спреш ? Как говориш само ? Все едно си била добра и великодушна съпруга ? Колко пъти сте се виждали, изобщо ? Яко си се набълбукала с някви твои фантазии. Надявам се темата да ти бъде полезна и да успееш да видиш ситуацията отстрани. Така ще съумееш да си видиш грешките. Добре направи, че я пусна. Виж колко много хора ти казват почти едно и също. Замисли се !

# 258
Ето пак говориш като егоист.. на теб ти идвало в повече, че ти споделя за баща си… ами отново ако имаше емпатия, щеше да разбереш, че в истинските връзки хората когато трябва са любивници, когато имат нужда са приятели. Ако щеш и кошче за душевни отпадъци. Кое ти е идвало в повече? Че ти е говорил за проблемите си вместо да те обсипва с комплименти и внимание? Не е мислил само за теб? А как мислиш дали на него не му е дошло в повече да го преследваш до дома му и да му пишеш съобщения и писма, когато очевидно няма нужда от теб. Не знам дали наистина си осъзнаваш грешките, когато дори пишейки го, искаш да хвърляш кал по другия.

# 259
Не съм чела всички коментари. Много сте обсъждали по тази тема. Когато един мъж споделя проблемите си с една жена, това означава, че той цени тази жена. Има й доверие. Много малко са мъжете, които изливат душата си пред една жена. Лично аз не съм срещала такъв мъж, който да излее душата си пред мене.

# 260
Пълно е с хора, които обичат да говорят само за себе си, и си намират слушатели, които може и нищо да не означават за тях...

# 261
Да така е. Егоист си бях ... За което съжалявам, но немога да върна времето на зад. За съжаление не мога и да поправя грешката си.

Ето пак говориш като егоист.. на теб ти идвало в повече, че ти споделя за баща си… ами отново ако имаше емпатия, щеше да разбереш, че в истинските връзки хората когато трябва са любивници, когато имат нужда са приятели. Ако щеш и кошче за душевни отпадъци. Кое ти е идвало в повече? Че ти е говорил за проблемите си вместо да те обсипва с комплименти и внимание? Не е мислил само за теб? А как мислиш дали на него не му е дошло в повече да го преследваш до дома му и да му пишеш съобщения и писма, когато очевидно няма нужда от теб. Не знам дали наистина си осъзнаваш грешките, когато дори пишейки го, искаш да хвърляш кал по другия.

# 262
  • Paris, France
Да, отношението му се промени, може би това ми липсваше...Да  И съм съгласна, че в този момент му е трябвало любяща жена, нещо което накрая не бях. Но и аз съм давала и съм го изслушвала, както споменах има проблеми с баща си.. накрая се чувствах като кошче за душевни отпадъци... Нямаше Как си какво правиш със седмици само ми звънеше да ми говори за баща си... И наистина ми идваше в повече. Но му е тежало споделял ми е.

Срещнали сте се в момент, когато човекът е започвал собствен бизнес и е имал проблеми с баща му. Освен това явно е екстроверт и държи на редовни контакти с приятелите си, които винаги, винаги, независимо дали е в сериозна връзка с жена, ще бъдат на първо място в живота му. Аз съм такава. Нямам брат или сестра, нямам и братовчеди и съм силно привързана към приятелите ми. Излизания с партньор, сами двамата, не са ми приятни и не ги практикувам отдавна. Мъжът ми е семеен тип и партньорката или децата му са му напълно достатъчни. Намерили сме баланс. Ти и той не сте успели.

И аз понякога се чувствам като кошче за духовни отпадъци, когато мъжът ми ми говори за проблеми на приятел или колега или роднина, но веднага го изказвам ясно и той приключва с излиянията. Ти каза ли му или те беше шубе да не те остави и си замълча?

Изпуснали сте момента да сложите ясни граници във връзката. И на двамата ви е било тежко. Връзката е ясно прекратена, с SMS и обяснение, че не си подхождате, което и ти ни обясняваш на нас.

Пишеш, че си си загубила една година. Значи не ти е било приятно. Не съжалявам за никоя от предишните ми връзки, защото никога не съм седяла с мъж, с когото не ми е било приятно. Ами ако поседиш 3 години и човекът умре? Ще се вайкаш ли цял живот за тези три години?

Ходи с мъже, с които ти е приятно, от които научаваш нови неща и получаваш позитиви! Тогава няма Да съжаляваш за часовете, прекарани с тях.

Отървала си се от мъж, когото си отбягвала по телефона, който те ползвал за кофа за душевни отпадъци, искал да влачи приятели с киев и с вас, дразнел те с комплименти към негови познати. Не ти е било приятно. Ти искаш да останете заедно, но той да се промени. Това не е възможно.

Имаш си синдром на стара мома, станала си досадна и въртиш около невъзможности.

В момента е нужно да приемеш, че връзката с въпросния е приключила.

# 263
Да така е. Егоист си бях ... За което съжалявам, но немога да върна времето на зад. За съжаление не мога и да поправя грешката си.
Всъщност, можеш да поправиш грешката си и да спреш да постъпваш като егоист, като проявиш елементарно уважение към избора на човека да не желае има връзка с теб.

# 264
Ани, още нещо да добавя за морето. Не можах да разбера кое му е лошото да дойдат приятели с вас ? Че чак сръдни ? Това не го разбрах. Аз, като бяхме гаджета с мъжа ми също взех приятелки на първото ни море. На мен и досега ми е кеф да сме повече хора ? Ти, все едно ще ходите на меден месец след сватбата, а не на море ?

# 265
Чувствам се яко изтролена с тази тема.
От мил стана гадняр.
От готов жених стана гоустващ.
От споделящ стана репчещ се.
От бизнесмен стана бачкатор.

Да не се окаже транс?

# 266
Да има,  и съм го оставяла да си работи. Като каже имам работа, не съм го занимавала. И ни съм го спирала да излиза през другото време, нито съм го обсебвала и съм държала да ми дава отчет. Просто накрая бях останала не на 2ро ами на 5 6 място и започнах да се дразня от този факт. Не казвам, че съм постъпила правилно! Осъзнавам грешките си.
Аз пък не разбирам защо сега излиза, че само ти имаш грешки. И той има. Ти се изкарваш егоист, че си чакала поне да те пита как си. А той не би ли трябвало да те попита?
Ако ти се обажда вече пети път и не се интересува как си, казваш му, питаш не се ли интересува как си. Е ужас, баща му безработен, ама все пак един влюбен мъж би трябвало да се интересува от любимата жена. Ако е влюбен, ако тя му е любима.
Отделно, че и ти имаш право да си разказваш за себе си и за нещата, които те вълнуват, без да те пита.
Та, мисля, че не е точно така, ти да си от глава до пети в грешки, пък той един истински праведник. Не си му давала обратна връзка, не си казвала кое не ти харесва в отношенията. Вместо това си се правила на търпелива, докато не ти е гръмнало търпението.

Взимай си поуки за другия път. Разговор, коментар, реакция, не трупане на гняв и възмущение, защото тогава реакцията е унищожителна.
И връзките не се пазят на всяка цена.

Отново да напиша, това с приятеля, почивката и коврата е възмутително. Може би ако се бяхте поопознали повече, този мил принц щеше да се окаже най-обикновен простак.

# 267
Е, има право да иска да са само двамата на почивка, особено след като не са живеели в един град, и не са прекарвали много време заедно.

А и за по-интровертни хора, почивката може да означава лежане на плажа, и наслаждаване на спокойствието няколко дни, а не джангър с приятели.

# 268
Идеята беше да прекараме 10 дена заедно, тъй като аз трябваше да се преместя към  28 май във неговият град. Но като мина тази дата сред първото ни скарване, заяви че има много работа и не е сега момента, да го изчакам да приключи работа и август месец ще се виждаме отново и ако нещата вървят глатко ще се преместя след това.  Не съм се сърдила за това с неговият приятел  просто не ми стана приятно, че ще вика някой с някоя курва. И му го казах... След това ме пита аз за курва ли се имам, да не съм се обидила. Отговорих  и няма как това да ме обиди по някакъв начин, защото не се имам за курва !-( взех си бележка от първият път)
Но после не стана дума за почивката изобщо, и аз не съм го правила на въпрос.

Ани, още нещо да добавя за морето. Не можах да разбера кое му е лошото да дойдат приятели с вас ? Че чак сръдни ? Това не го разбрах. Аз, като бяхме гаджета с мъжа ми също взех приятелки на първото ни море. На мен и досега ми е кеф да сме повече хора ? Ти, все едно ще ходите на меден месец след сватбата, а не на море ?

# 269
А по-нагоре и момъка го хейтиха - как не бил и взел такси, не знам какво.

Да, всеки има грешки, но от садистичен кеф ние ги раздуваме.

Я разкажете вие за перфектните си животи. Как имате перфектни връзки, професии, тяло, ум и т.н.

Народните представители в парламента на bg-mamma са жени. Аз съм тука да обръгна, веднъж свикнал с бг мама европейския съюз не ти е вече никакъв проблем, хеле пък урсула фон онлайн (днеска е държала реч на партийния конгрес). Ако ти се приказва без емоционални фръцни трябва в някой автомобилен форум. Чети бързо защото вече имам шесто чувство какво се трие Joy

Общи условия

Активация на акаунт