Потопете се в топлите вкусове и аромати на есента с Краве Сирене Président

  • 14 395
  • 317
  •   1
Отговори
# 105
  • Мнения: 474
Най-простата рецепта, сирене една опаковка, яйца бр, разбърквате. Пълните в хубави камби до средата и във фурната на 200 градуса. След 20 минути наръсвате обилно с кашкавал и запичате до желания цвят.

# 106
  • Мнения: 940
Любимата есенна рецепта на цялото ни семейство е миш маш със сирене Президент

# 107
  • Мнения: 66
Най= много децата ми си хапват баница със сирене, соленки със сирене, както и панирани сиренца!

# 108
  • Мнения: 96
солен кекс със сирене

# 109
  • Мнения: 1 463
В сезона на червения пипер,обичаме пълнени със сирене Президент и яйца.Става бързо и вкусно.
Друга любима ни е сирене в пергамина-плочка сирене,домат,босилек или маслинова паста,зехтин,пак сирене,увивам в пакетче в пергамина и печа на 200 градуса за 15мин.

# 110
  • Мнения: 3 299
Пълнени чушки с яйце и сирене

Разбивам няколко яйца, натрошавам краве сирене, добавям един домат нарязан на дребно, подправям с чубрица и малко черен пипер. С тази смес пълня изчистени червени чушки и запушвам отвора им с парченце сух хляб. Пекат се до готовност.

# 111
  • Пловдив
  • Мнения: 4 904
Сиренето го харесваме във всяка рецепта - в баница, в салата, но много го обичаме и в качамак.
Сваряваме царевичен грис, натрошаваме сирене и накрая заливаме със запържен червен пипер в масло. Бързо, лесно, вкусно! Simple Smile

# 112
  • Мнения: 3
Чеснови питки с масло, чесън и шарена сол! 350гр.брашно, 220мл.мляко,ч.л.сол, ч.л.захар, 7гр. мая, с.л.зехтин и едно яйце. Замесих тесто, оставих да втаса дакото си удвои обема, разделих на 10 топчета, оставих пак да втасат докато приготвя маслото и чесъна! За мазане отгоре две скилидки чесън пресован, една супена лъжица масло , една чаена лъжица шарена сол и малко олио! Пекох питките за 15 минути във загрята фурна на 220градуса. После ги намазах с разтопеното масло с чесън и шарена сол, оставих да се пекат за още две минути и резултатът е повече от добър!

# 113
  • Мнения: 1
Питка с краве сирене President и пресни подправки  магданоз и джоджен./много сполучлива рецепта, която съм взела от нета/
Продукти
•   брашно  -700 гр
•   прясно мляко - 300 мл
•   яйца - 2 бр
•   олио - 3 с.л.
•    мая  - 1/2 пакетче
•   сол - 1 ч.л.
за плънката
•   краве сирене President - 400 гр -
•   яйца - 3
•   магданоз - 1 връзка
•   пресен джоджен - 1 връзка
•   олио - 80 мл
от посочените продукти замесваме тесто и го оставяме да удвои обема си. След като втаса  го разделеме на 7 равни части. Всяка топка разточете на кора с овална форма с дължина около 30 см. Намазваме кората с олио, разточваме следващата и я слагаме върху първата и така, докато разточим всички 7 кори. Вземете една кора, разпределете от плънката по дължина и завийте на руло. Рулото навийте на охлюв и сложете в центъра на дълбока тава и диаметър 34-36 см, покрита с хартия за печене. Направете същото с всички кори и подредете охлювите около центъра. Оставете питката на топло да втаса за около 25-30 минути, след което я намажете с разбито яйце. Печем на 180 градуса за около за 45-50 минути.


# 114
  • Мнения: 9 888
Пълнени пилешки пържоли със сирене Président:
Необходими продукти за 4 порции-
4 пилешки пържоли от бутче (с кожата)
за плънката:
150 г сирене Président
2 кисели краставички
100 г мариновани гъби
30 г краве масло
4 стръка магданоз
1 ч. л. лучено брашно
1/2 ч. л. смлян кориандър
1/2 ч. л. сол
смлян бял пипер на вкус
за маринатата:
4 скилидки чесън
10–12 листа пресен босилек
1 ч. л. сол
6 с. л. бяло вино
2 с. л. лимонов сок

Омекналото краве масло се смесва със ситно нарязания магданоз, солта, бял пипер, лученото брашно и кориандъра. Всичко се разбърква добре.
2. Сиренето Président, краставичките и гъбите се нарязват на ситно и се прибавят към получената смес.
3. Кожата на пилешката пържола се отделя в единия край така, че да се получи джоб. В него се разпределя приготвената плънка и се забожда с клечка за зъби или шишче.
4. Чесънът и босилекът за маринатата се нарязват на ситно и се смесват с останалите продукти. Напълнените бутчета се поставят в маринатата и се мариноват за по 15 минути от всяка страна.
5. Пекат се на скара по 10 минути от всяка страна, като първо се поставя с кожата нагоре.

# 115
  • Мнения: 2
любимо ми консумацията му натюр Simple Smile но много го харесвам на садвичи, в сандвич тостера..
Хляб, намазва се малко с масло сиренце, салам, кашкавал, салам и сирене Simple Smile

# 116
  • Мнения: 1 587
Любимата ми рецепта, за която използвам сирене Президент е просто миш маш. Обожаваме вкъщи и сиренето е много важно. Натрошавам го на едри парченца накрая и можеш да си оближеш пръстите.
Половин кг печен пипер
3 яйца
400 гр сирене Президент
Лъжица брашно
Лъжица олио
Ако някой предпочита се добавя и един домат.
Бързо, лесно и вкусно!

# 117
  • Мнения: 1 934
Сирене използваме много в различни салати лятото, но зимата ми е любимо, плочка сирене залята с лъжица мед, поръсена с натрошени орехи и леко запечено в парти грил или фурна Simple Smile

# 118
  • Мнения: X
Любимо ми е печена тиква със сирене
Продукти
50 г масло
100 г сирене Président
300 г тиква , почистена
2 стръка магданоз , стино нарязан
Нарязваме тиквата и я поставяме в тава, в която сипваме вода до средата.
Печем на 200 градуса, до пълното омекване на тиквата.
Изваждаме от фурната и добавяме маслото. Разбъркваме внимателно.
Добавяме ситно нарязания магданоз и натрошеното сирене.

# 119
  • Враца
  • Мнения: 1 629
Ние обичаме да си хапваме сирене Президент с всичко, на децата им е любимо топла питка със сирене Президент. Рецепта може би любима ни е баницата, с готови печени кори. Разбивам 8-10 яйца с буца сирене Президент и малко олио. Топя корите в сода и вода за секунда, редя кора и отгоре слагам от яйчената смес, така докато свършат корите. Пека и после обръщам баницата върху 2 панички, за да остане надута. Уникална е.

Общи условия

Активация на акаунт