Професионални серии за коса - тема 157

• 69 747
  • 768
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Victoriai, благодаря. Пробвах маската Emergency Room на приятелка (сивата опаковка) и често казано от едно слагане ми беше приятна – миришеше хубаво и дължините ми определено не останаха сухи, затова и се замислям. По-слабички в добър или лош смисъл на думата го казваш, хах?

За мен крема е пълно разочарование, ползвала съм го няколко различни пъти давайки му шанс през различни периоди, за мен лично не може да стъпи на пръстта на термиците на керадтас. Шампоаните ми бяха добре на първо измиване но на второ никак не ми допьнах и ги продадох. Косата ми стана много бухнала и суха, което рядко ми се случва понеже моята си е права и нямам фриз

# 376
Ами не мога да бъда кой знае колко компетентна по темата, защото и аз съм ги пробвал от мостри. Маската ми хареса, мирише хубаво, както казваш и косата стоеше добре с нея. Кремът не ме впечатли особено и така.

# 377
  • Някъде там
Здравейте!
Включвам се в темата с въпрос за балсам без изплакване.
Моля, ако някой го е използвал да сподели мнение, интересувам се дали е подходящ за детска коса.

# 378
  • Варна
Elisheva от Керастаз да слезеш на Mi amante....със сигурност няма да се впечатлиш. Кремът няма да ти замени Нектара в никакъв случай нито пък маската може да се сравни с маската Генезис да не говорим с балсама. Виж със слънчевата би могла. Определено е по-богата от нея.
 не съм ги купувала крема го имам от някаква бюти кутия. Реалната му цена не бих платила.
 Ако искаш бюджетни продукти с действие близко до Керастаз загледай Олиесета/направо рибата ми дължат процент вече с това моето хвалене на марката Grinning/

# 379
Много благодаря, момичета. Разубедихте ме Smile
Аз действително нямам нужда от смяна, защото съм супер доволна, просто много цъкам по банери в интернета и се връзвам Sweat Smile

А във връзка с олиата, и в Арлен и в Бюти мол в момента има доста намаления и Керастаските олиа също са доста намалени. В момента получавам доста протенини от друго място и трябва малко да посменя сериите, реално избирам хидратиращи в момента, но по-скоро май няма да сменям бранда.

Благодаря ви!

# 380
Момичета, здравейте! Иска ми се да си взема нещо ново и средно като сила. Замислих се, че имам само силни шампоани с изключение на един, който Свършва. А се подстригах съвсем скоро и косата ми в момента няма нужда от тежка артилерия. Та се чудя сега какво да взема. Дайте някакви идеи без Керастаз и Джойко. Заглеждам кутията на кибрит, някой има ли мнение за тази марка?

# 381
  • Пловдив
Здравейте!
В make up има доста продукти на Напура.

# 382
  • Варна
Да на откачени цени Fearful

# 383
Момичета, здравейте! Иска ми се да си взема нещо ново и средно като сила. Замислих се, че имам само силни шампоани с изключение на един, който Свършва. А се подстригах съвсем скоро и косата ми в момента няма нужда от тежка артилерия. Та се чудя сега какво да взема. Дайте някакви идеи без Керастаз и Джойко. Заглеждам кутията на кибрит, някой има ли мнение за тази марка?

Любим нежен шампоан с уникален аромат Macadamia Nourishing repair. Ако косата ви е бебешки фина Weightless repair.

# 384
Момичета, новия тоник на Кингсли против косопад и за растеж всеки ден ли го ползвате или само след измиване. В момента нямам косопад, но понеже е и за растеж, а аз се надявам на нови косички, малко уплътняване, което не получих от една и половина кутии ампули Денсифик, дали ще е достатъчно да го ползвам след измиване, т.е два пъти седмично?

# 385
Момичета, новия тоник на Кингсли против косопад и за растеж всеки ден ли го ползвате или само след измиване. В момента нямам косопад, но понеже е и за растеж, а аз се надявам на нови косички, малко уплътняване, което не получих от една и половина кутии ампули Денсифик, дали ще е достатъчно да го ползвам след измиване, т.е два пъти седмично?

Косата не може да се уплътни повече от това което по принцип имаш. Но ако по някаква причина има изпадала коса и оредяля можеш да възстановиш нормалната си гъстота.

# 386
Дами, да попитам някоя от вас ползвала ли е крема за къдрици на Joico? Попитах и в др. тема за къдрокоските, но тази е по активна сякаш 😁. Че ще ходя до ЗР по-принцип за Десатата, но видях че има промоция на Joico? Благодаря ❤️

# 387
Здравейте, знаете ли дали намаленията онлайн в Златна рибка, са същите и на място в магазините?

# 388
По принцип са същите, но за по-сигурно си ги поръчайте от сайта с безплатна доставка до удобен за Вас магазин - тъкмо няма да се опитват да ви пробутват продукти, които вие не искате и не желаете.  Simple Smile

# 389
Здравейте , момичета 😘 Наминавам да споделя разочарованието си от блондинския шампоан на Kerastase - blond absolu bain lumiere . Първо получих зверски сърбеж на скалпа , лющене и зачервяване . Второ косата ми се утежни , стоеше като неизмита още на втория ден . Действително дава блясък , но до там . Приятно съм изненадана от маската за възстановяване от същата серия . Имам и едно въпросче Simple Smile Напоследък имам косопад , взех 5 ампулки на Napura против косопад . Имате ли представа колко ампули трябва да сложа , за да направя един курс ? Те помагат ли при чувствителен скалп ?

Общи условия

Активация на акаунт