Професионални серии за коса - тема 157

• 69 758
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
Мисля, че и при мен вече има някакъв ефект от шампоана, след 3-4 ползвания. Използвала съм и една ампула Т3 и една на Алфапарф (те много ми харесаха като усещане) в този период.

# 361
  • Бургас
И аз започнах да пръскам Целаген от седмица някъде. Дано да има ефект, както споделяте, че хич не ми е приятен аромата му Confused

# 362
Аз да похваля Низорал против пърхут, но помога и за косопад (разбира се зависи от косопада). След 3-тото измиване буквално нула косми видях в канала, такава гледка не бях виждала от години.
Вече съм на последната седмица, за поддръжка се препоръчва 1 път седмично или 1 път на 2 седмици.
Много е концентриран и наистина внимавам да отива само по скалпа, защото първия път сложих доста и ми изсуши много косата в краищата. Сега слагам някакъв балсам по дължините на косата и тогава слагам шампоана и изплаквам, после съответно отново балсам/маска. Знам че и други шампоани създават този проблем, така че може да пробвате така да ги използвате. Simple Smile

# 363
  • София
Заслужава ли си Четка Touch Treat за скалп?

Аз я имам, не мога да преценя дали си заслужава защото просто я ползвам за масаж на скалпа.
Не съм забелязала ефект някакъв да има, но то и не знам какво се очаква кто ефект, може би да е по кръвоснабден и вместо масаж.

# 364
Поръчах от xpertbeauty ш + м Лореал Метал Детокс, че ги искам от както за излезли... Излизат 30 лв./бр. Знам, че сайта не е много тачен след Керастаз гейт... Аз също не бях поръчвала от тогава, но сега имат намаление по случай Хелоуин и не се сдържах... Дано се харесаме, преди две седмици правих кичури и косата ми сега е:
Скрит текст:

А от намалението в златна рибка за грижа за скалпа и растеж взех ш. Напура Анаген, един нов спрей на Лакме против косопад:
https://www.zlatnaribka.com/sprey-za-stimulirane-na-folikulite-i-protiv-kosopad-150-ml-lakme-teknia-scalp-care-vital-lotion
и новия крем всичко в едно на Олиосета. Все нови за мен продукти, дано си допаднем и с тях.

Като цяло мисля че косата ми има добър вид, старая се и много си я обгрижвам. Гоня още дължина ☺️
Дори спрях пресата и се научих да се правя с четка и сешоар, благодарение на тази тема! 💜

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 20:15 от Mamma_knows_best

# 365
Първите ми впечатления от крема на Олиосета всичко в едно, с една дума - страхотен! Като цяло съм фен на марката и това е поредното попадение.
Пробвах в комбинация със: 1 спрей с кератин и копринени протеини, 2 крема всичко в едно и 3 термозащитният крем.
Обмислям и нов шампоан за растеж, но се колебая все още кой да е.
Шампоана на Меди за косопад и сгъстяване много ми помага, но искам и повече дължина.

# 366
Поръчах от xpertbeauty ш + м Лореал Метал Детокс, че ги искам от както за излезли...
Шампоана на Лореал Метал Детокс ми беше в кутията, която си взех от ЗР, обаче получих страхотни сърбежи по целия скалп от него и отиде директно в кофата… не знам дали само при мен е тази реакция..

# 367
RimmonaА за първи път ли пробваш продукти на Лореал? Скалпа проблемен ли е по принцип?Аз съм имала и други серии на Лореал, ползвала съм ги без проблем, надявам се да се разберем с тази!

# 368
Аз получих страшен сърбеж от absolut repair - започнах да го разреждам с вода и беше една идея по приемливо и все пак вече половин година седи в шкафа. Взех си шампоана и балсама за дълга коса, но явно ще ходи за подарък ...

# 369
Аз имах страшен сърбеж от vitamino color, по принцип малко шампоани ми понасят, но да ме сърби докато съм още в банята не е било дотогава...

# 370
  • Майнатаун
Момичета, да попитам за косопад след раждане какво бихте препоръчали? Мога ли да взема нещо на напура, меди или нещо друго, като се притеснявам че кърмя и не знам кое би било съвместимо. Търся шампоан, спрей, ампули, каквото и да е.

# 371
И от мен молба за мнение, моля.

Използвам основно, по-скоро даже само, Керастаз от години, свикнала съм, знам кои линии работят най-добре за мен, имам си любими продукти, супер хепи съм с всичко, което използвам. В момента приключвам каквото остава от слънцезащитната серия и редувам с Genesis, слагам и нощния серум за руса коса и термозащитата от Nutritive. Покрай мен обаче всички напоследък говорят за Mi amante и чувам все положителни мнения. На българската им страница има пакет с всичките им продукти за доста къси пари и мисля да пробвам. Обаче се чудя дали ще ми хареса Grinning Някой сравнявал ли е са себе си между двете? Благодаря!

# 372
Според мен няма да ти харесат. Керастаз са си сериозна химия и са пълни със силикон, които дават това първоначално уау усещане на косата. Ми аманте продуктите са по-слабички и няма да ти дадат това китосване. Но все пак, ако са ти много любопитни, потърси си мостри, за да прецениш сама или помоли приятелка да ти даде малко количество.

# 373
RimmonaА за първи път ли пробваш продукти на Лореал? Скалпа проблемен ли е по принцип?Аз съм имала и други серии на Лореал, ползвала съм ги без проблем, надявам се да се разберем с тази!
Не, ползвала съм и преди и нямам проблемен скалп. Нямам представа защо така се получи, може да е някаква реакция към конкретна съставка.

# 374
Victoriai, благодаря. Пробвах маската Emergency Room на приятелка (сивата опаковка) и често казано от едно слагане ми беше приятна – миришеше хубаво и дължините ми определено не останаха сухи, затова и се замислям. По-слабички в добър или лош смисъл на думата го казваш, хах?

Общи условия

Активация на акаунт