Професионални серии за коса - тема 157

• 69 783
  • 768
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, препоръчайте ми хидратиращ шампоан или шампоан за честа употреба.
Мия косата си през два дена. С мазен скалп съм.
По принцип използвам шампоани против пърхот и за чувствителен скалп, но имам чувството, че изсушават скалпа ми а и не мога да използвам само тях дълго време.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 16:05 от Валентина*

# 346

Най накрая ще го пробвам и аз. След купуването на голямата кутия за рождения им ден, се зарекох, че няколко месеца няма да купувам. Ами втори път презареждам личния склад със запаси. Grinning

# 347
  • Бургас
Честито, The Rose! И мен нещо ме гложди пак да пазаря, въпреки че имам достатъчно наличности. За фина, тънка коса изрусена на кичури, кое смятате, че е по-подходящо? , или крема на Олиосета all-in-one?
Преса не ползвам, само сешоар. Иска ми се косата да изглежда една идея по-плътна и лъскава. А може и съвсем друг продукт да е необходим, приемам всякакви съвети.

# 348
  • Варна
Блондинското термо ми е много любимо,но откакто докопах кремът на Олиесета друго не ползвам. Така не ми е пасвал финиш от години. Дава и плътност и малко текстура и блясък.

# 349
Аз съм въздържател от януари месец тази година имам още запаси за поне още 2-3 месеца.

# 350
Момичета, имам въпрос към тези, които използват Olaplex.  Държах стъпка 0 два часа на косата, след което нанесох стъпка 3 и оставих за още 2 часа. Усетих пощипване, сякаш съм с боя на косата и след измиване и по време на сушенето падна повече коса от обикновено. Аз ли не правя нещо правилно? Да не би стъпка 0 да е по-агресивна и да трябва да се държи по-малко?

# 351
Използвах този шампоан https://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napur … -na-kosata-200-ml (от него косата ми расте като луда)

Колко време използваш шампоана? Паралелно с него използваш ли и други шампоани?
И при измиване само него ли използваш или измиваш косата и с друг шампоан?

# 352
Здравейте, мнение за тези шампоани? Косата ми е тънка,  боядисана, с мазен чувствителен  скалп склонен към пърхут, умерен косопад.

# 353
Момичета, имам въпрос към тези, които използват Olaplex.  Държах стъпка 0 два часа на косата, след което нанесох стъпка 3 и оставих за още 2 часа. Усетих пощипване, сякаш съм с боя на косата и след измиване и по време на сушенето падна повече коса от обикновено. Аз ли не правя нещо правилно? Да не би стъпка 0 да е по-агресивна и да трябва да се държи по-малко?

Стъпка 0 я държа 10 минути (вече дори не я ползвам,защото 3 си работи с нея и без нея). Стъпка 3 държа 45-50 минути. Тогава е пикът на терапията. След този времеви прозорец тя пак действа, но не толкова усилено.

За финиш ползвам 6+7 на Олаплекс и ми е добре като финал. Не ползвам термо уреди (преси, маши).

# 354
Благодаря! Ще опитам по твоя начин и дано се получи. Иначе на допир ми е супер косата след  Оlaplex, но се притесних от това падане. Ще взема и шампоана, и балсама.

Стъпка 0 я държа 10 минути (вече дори не я ползвам,защото 3 си работи с нея и без нея). Стъпка 3 държа 45-50 минути. Тогава е пикът на терапията. След този времеви прозорец тя пак действа, но не толкова усилено.

За финиш ползвам 6+7 на Олаплекс и ми е добре като финал. Не ползвам термо уреди (преси, маши).

# 355
Благодаря! Ще опитам по твоя начин и дано се получи. Иначе на допир ми е супер косата след  Оlaplex, но се притесних от това падане. Ще взема и шампоана, и балсама.

Недей се хвърля и на тях, не са чак толкова задължителни Wink. Тук момичетата биха могли да ти предложат нещо по-бюджетно и/или не толкова бюджетно, което да е също така добро като балсам, шампоан и някакъв финиш. Не е задължително да е пак Олаплекс.

# 356
Заслужава ли си Четка Touch Treat за скалп?

# 357
  • Някъде там
Използвах този шампоан https://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napur … -na-kosata-200-ml (от него косата ми расте като луда)

Колко време използваш шампоана? Паралелно с него използваш ли и други шампоани?
И при измиване само него ли използваш или измиваш косата и с друг шампоан?
Преди го използвах и се миех редовно с него, като понякога измивах косата само с него, а понякога добавях и друг след него.Зависи как усещам косата си след него и преценявах дали да добавя друг шампоан.
Да похваля шампоана за силен косопад на напура, три измивания имам с него и косата ми не пада на кичури Simple Smile.
Много съм щастлива и да благодаря  на принцесата, че ми го препоръча Heart Exl
Руса - Мамма, аз също заглеждам тази четка.Видях в ДМ има такива четки за скалп, но на друга марка.Ще ми е интересно да прочета отзиви.

# 358
  • Варна
Искрица радвам се Heart. Голяма болка е пустият косопад. Комбинираш ли с ампулите или само шампоана ползва? И при мен понамаля свличането на коса,но го ползвам заедно с ампулите. Слагам и стамиген ампула преди всяко миене и пръскам ежедневния спрей във вечерите когато не мия.

# 359
  • Някъде там
Искрица радвам се Heart. Голяма болка е пустият косопад. Комбинираш ли с ампулите или само шампоана ползва? И при мен понамаля свличането на коса,но го ползвам заедно с ампулите. Слагам и стамиген ампула преди всяко миене и пръскам ежедневния спрей във вечерите когато не мия.
Не, не го комбинирам с ампулите, слагам от спрея на меди целаген Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт