Професионални серии за коса - тема 157

• 69 736
  • 768
  •   1
Отговори
# 405
Отдавна не съм влизала в темата, направо съм я изтървала от всякъде 😀

Живея на място с изключително твърда вода, дори филтър не помага особено, съответно цветът на косата ми пада супер бързо. Боядисвам се на ниво 5-6 и след 3 седмици отива на 7-8😀
Някоя от вас открила ли е някакъв трик, изключвам оцветяващи маски, не ми помагат✌🏻

От новата серия на Керастаз за боядисана коса за 2ри път купувам маската, много ми харесва, но ароматът на серията е много силен, да се има предвид.
Имам термото и балсама, също ми допадат, но не бих казала, че има ефект уау.
Може да се дължи и на варовитата вода, не знам.

# 406
Blue HeartМомичета, измих си 2  пъти косата с шампоан Керастаз нутритив и сложих маска Елсев от дрогерийните и чувствам сърбеж по скалпа.Дайте идея как да се избавя?То е ясно, че маската отиде в коша.Благодаря!:hibiscus:

# 407
А защо мислите, че е от маската, а не от шампоана?

# 408
Leli bebe тук много пъти са писали, че шампоаните на Керастаз са доста агресивни и дразнят скалпа, та скромното ми мнение е, че е от шампоана. Маската все пак не се слага и на скалпа, нали?

# 409
Не предполагах че е от шампоана, защото и друг път съм използвала този шампоан и съм го редувала с други серии отново на Керастаз-Хроноложист и Блонд. И аз си помислих също  да спра малко шампоана, но какъв да купя сега? Утре ще мина през Рибката, но как да поискам съвет при положение, че още първото предложение ще бъде Лакме.Което съм пробвала не е било подходящо за русата ми  изтормозена коса.Идея?

# 410
Ами, аз скоро пробвах серията Vitamino Color на Лореал. Мега добре ми застана на “русата изтормозена коса” 😄
Незаслужено подценявана е била от мен досега тази серия Simple Smile

# 411
  • Варна

Leli bebe
отмъкни от рибата един Напура Анаген. Нанася се преди да влезеш в банята само пи скалпа. С накрайник е като серум. Нека той ти е първото шампоаниране,а на второ си ползвай Керастазите като задължително ги разреждаш в чашка с вода 1:3 преди да нанесеш.

# 412
Изобщо не съм запозната дали са професионални, но имате ли мнение за продуктите на Alfaparf?

И да използвам, за да попитам.

Никога не съм си боядисвала косата, но след като родих преди 6 месеца ми се появиха доста бели косми. Честно казано хич не ми се занимавам докато съм в майчинство да ходя на фризьор да ме боядисват, а в домашни условия абсурд. Та, има оцветяващи маски/шампоани, те дали биха могли да покрият белите косми? 😀

Или другият вариант, който съм си мислила някакви преливащи кичури, светли. Знам ли.

# 413
  • Някъде там
Момичета, има ли доволни от този спрей, върши ли работа за бърз растеж?

Преди съм го използвала, придаваше обем в корените ми, ако търсиш за засилване на растежа по добре се оринетирай към Керастаз, по конкретно към серума им за растеж на косата.

# 414
На Alfaparf в момента ползвам серията в розово за суха коса - шампоан и маска. Май не е моето, създава ми и фриз ефект.
Когато я поръчвах от Нотино имаше и подарък травъл опаковки - Reconstruction шампоан и маска, пробвах ги и определено е доста по-добре. Ще си взема големи опаковки най-вероятно.

# 415
Някой с опит със спрея за косопад на Медавита? Днес бях на фризьор при нова дама и каза, че се нанася по схема и има страхотен резултат. Малко скъпичък ми се видя и реших да проуча първо.
Иначе ме препоръча блондинската маска на марката (въпреки че не съм блондинка), купих я и ще тествам, но яко някой има за нея мнение също ще ми е полезно.

# 416
  • Варна
bonibon каква е схемата на лосиона на медавита? Имам го,скалпът ми го харесва,но за косопад си заложих на Напура.
 Ползвам го след миене като рутинна грижа ама нали съм руса хич не ми е идвало на ум да го подпукам редовно. Така или иначе довърша още две ампули Напура и после може да мина на него.
 Магнолия беше спряла силен косопад след кортикостероиди с него по спомен.
 Блондинската маска нетониращата и аз я харесвам. В общи линии всичко тяхно,което имам харесвам с изключение на едно олио.

# 417
да похваля един шампоан за блондита
на Марокан сребърния много е ок

# 418
prinzesata, 2 седмици всеки ден впръскване, 2 седмици през ден, 2 седмици по 2 пъти седмично, след това до свършване на лосиона по 1 път седмично. Каза, че има след това друг спрей на Медавита за поддръжка и подсилване, но нямало дори нужда, защото първият бил страхотен. В сайта им даже е описано къде точно се поставя на скалпа:

# 419
  • София
да похваля един шампоан за блондита
на Марокан сребърния много е ок

Сребърен? Тониращия ли имате предвид?

Общи условия

Активация на акаунт