Професионални серии за коса - тема 157

• 69 277
  • 768
  •   1
Отговори
# 735
  • София
ЗР, ме изненадаха приятно, поръчах вчера, а тази сутрин куриера ми звънна с пратката на вратата. Май толкова бърза доставка не съм имала от тях Simple Smile

# 736
  • София
Според Вас кремът на олиосета подгодящ ли е за тънка коса?

# 737
  • София

Питай ме пак след две седмици, нашите коси по спомен бяха подобни Simple Smile

# 738
На Balmain ползвали ли сте нещо? Много ми ги похвали фризьорка, но нещо съм предубедена .

# 739
  • Някъде там
Да, моята  коса е тънка и ми се отразява чудесно.

# 740

Да, моята е тънка, изрусена и бързо омазняваща се. Отразява ми се страхотно, не я утежнява въобще.

# 741
  • Blondeville
Моята е тънка, мека И рядка - не ми хареса, слегна ми я някак, макар да сложих малко.

# 742
Аз също харесвам много крема на Олиосета. Описах косата си малко по нагоре.

# 743
Имате ли впечатления за серията на Олиосета филър? Колебая се …. С тънък косъм съм, изрусена и суха коса
Относно питането за крема Олиосета 10в 1,  ползвам го и съм много доволна

# 744
  • Blondeville
Серията за обем имам, в началото ми беше уау, после не чак толкова. Имат един хубав leave in спрей, не помня как се казваше.

На Balmain ползвали ли сте нещо? Много ми ги похвали фризьорка, но нещо съм предубедена .

Dancer, аз много харесвам филърът на олиосета. С тънка, мека и рядка коса съм, с него е плътна и жива. Гледам да ползвам не повече от веднъж в седмицата.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 17:01 от blondie_anna

# 745
И аз заглеждам тази серия на Макадамия, за която говори Агентче то. Но бихте ли казали как мирише. Спомням си, че преди време си бях взела тяхна маска, ако не се лъжа от рипеър серията и миришеше отвратително. Докарвале го на препарати за почистване.
Не, според мен мирише на ядки някак. Не е най-любимият ми аромат за козметични продукти, но в никакъв случай не е гаден. Имам познати, които го намират за страхотен, за мен е просто приятен и определено не е дълготраен.

По повод хидратираща серия за тънка коса бих вмъкнала Hydra Splash серията на Joico, тя си е точно за хидратиране на тънка коса и на мен ми е доста по-любима от тази на Макадамия, тъй като аромата на серията от една страна не ми харесва, а от друга ми идва по-маслена и на моменти косата ми е супер с нея, а друг път на втория ден е клепнала и стои някак безжизнена.
Мда, въпрос и на лични предпочитания и на местен климат. Аз тези по-леките хидратиращи (често с прозрачни гелообразни формули) ужасно ги обичам през лятото, а по "маслените" - през зимата ( при мен зимата е много студена и суха, а лятото горещо и влажно). Уж една и съща коса, боядисвана на един и същ интервал с едни и същи продукти, но предпочита различни формули през различните сезони.

Скоро някой спомена CHI Keratin - през лятото не бих я докоснала дори да ми е последния шампоан, през зимата е абсолютно ОК и си я ползвам с удоволствие редом с много по-претенциозни и скъпи шампоани. По-хидратиращата червена класическа серия на CHI я обожавам през лятото и дори ароматът и ми мирише на салон, а не на евтин одеколон Wink И от двете серии имам всички продукти.

PS Определено стигам до заключението, че сезоните и климатът при мен лично играят голяма роля за избора на продукти за коса и кожа, освен състоянието на косата/кожата. Огромна разлика имам между летни - пролетно/есенни/ и зимни продукти.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 17:04 от Agent Provocateur

# 746
  • София
Момичета, как нанасяте ампулите на Олиосета(Oro Di Luce Repair Fluid )?

Мисля са измия с протеинов или дълбокопочистващ шампоан, да слагам ли протеинова маска след него или само по ампула? Да не стане много протеина, крема на Олиосета хидратира ли достатъчно?
Косата ми е тънка, изрусена с боя, но не е увредена.

# 747
  • Blondeville
Аз си взех макадамията за тънка коса от рибката, дано се харесаме без много утежняване. Мирише хубаво според мен.

# 748
  • Варна
Наде измий с Шу Stuck Out Tongue Winking Eye смесен с нещо по-богато балансирано. Аз го смесвам с Ултимейт рессет и после само ампула половинка. На влажна коса две помпи крем и сушиш/стилизираш/ каквото си правиш обикновено. И чакам отзив не след две седмици.Grinning

# 749
трети или четвърти път ползвам напура с3 след обичайния ш-н и забелязвам, че топката косми е намаляла
пия биотин и витамини и предполагам, че резултатът е комбинация от ш-на и добавките
в един салон преди около месец видях, че фризьорката смеси крем без отмиване (нейният беше като моя - ми аманте) и олио за коса върху ръката си и заедно нанесе върху косата - от тогава и аз правя така и се получава доста добре

Общи условия

Активация на акаунт