Професионални серии за коса - тема 157

• 69 734
  • 768
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте! Въпрос към ползващите Напура - борба с косопад- кой от видовете шампоан ползвате - S/2 Energy, s/ 00 stamigen , S /4 Prime, S/0 anagen - редувате ли, комбинирате ли? Може ли да дадете насоки? И от ползващите ампулите - спрямо Целаген спрея на Медисютикъл по-добри ли са?

# 421
Благодаря, Искрица! Да, ще заложа на сигурното. Използвах един флакон керастазкия Екстеншънист и останах много доволна. В началото не можах да се усетя, а и се разочаровах, че свърши бързо, но като се боядисвах видях, че имам 2 см растеж, което за мен е мнооого.
Сега използвам на Доори, но ефекта не е същия, което е и логично, предвид цената и класа продукти.

# 422
  • Някъде там
Благодаря, Искрица! Да, ще заложа на сигурното. Използвах един флакон керастазкия Екстеншънист и останах много доволна. В началото не можах да се усетя, а и се разочаровах, че свърши бързо, но като се боядисвах видях, че имам 2 см растеж, което за мен е мнооого.
Сега използвам на Доори, но ефекта не е същия, което е и логично, предвид цената и класа продукти.
Когато искам да имам по бърз растеж залагам на него или нугела суле, но в момента боря косопад и керастаз не ми е опция.
Използвам спрея на меди целиген и се надявам да имам нова косичка, после ще заложа на растежа Simple Smile
Искам да попитам коя е най - хидратираща маска на лакме?

# 423
  • Пловдив
Искрица, не съм ползвала всички маски на Лакме, но много харесвам новата маска с арган. Имам цялата серия, маската и серума са страхотни. Серума го ползвам почти всекидневно.  Много добре хидратират. Закупих ги след получени мостри.

# 424
Минавах аз днес през златна рибка случайно и преди сама да се усетя, отнесох набързо един крем 10 в 1 или както там се води новият на Олиосета.

Прибрах се вкъщи и, разбира се, сърце не трае, изкъпах се да видя. Терапист шампоан и маска плюс новото попълнение.

С една дума, влюбена съм. За първи път се случва масовият хайп да ми резонира…. Препоръчвам горещо!

Само за сравнение, седмици по-рано взех Blow Dry серума на Morocconoil, 50 ml e и е 50+ лв и не може да стъпи дори на малкия пръст на крема на олиосета..

# 425
Искрица, аз много харесах тази маска на Лакме, ползвах ги с шампоана - https://lakme.com/en/product/k-thpy-repair-nourishing-mask/

# 426
А какво мислите за Биосилк. Обмислям да си взема ш и б от тях. Някой ползва ли ги?

# 427
Момичета, ЗР пуснаха 30% отстъпка на Кингсли, Лалга, Медисютикалс, Чи, Лакме… някой има ли нещо набелязано?

# 428
А какво мислите за Биосилк. Обмислям да си взема ш и б от тях. Някой ползва ли ги?
Biosilk се произвеждат от компанията производител на CHI. Аз съм ги ползвала преди години, все още имам 1-2 финишни продукта от тях. Харесвах ги (но аз харесвам и CHI много). Имах забележки, когато от мерак за хидратация си бях взела най-бруталната им формула и тя слепваше моята тънка коса. Но това са си грешки на задклавиатурното устройство.

Това ми е останало:

# 429
Ха, пуснаха и сайта им се претовари.
Реших да си попълня с някои несериозни сериики шкафа, ама не ми се отваря сайта, При вас как е?

# 430
  • София
И при мен не работи.

# 431
Да, бъгна им се сайтът.

# 432
  • Пловдив
Аз успях са пусна една бърза поръчка.
Намалението е супер и няма какво да чакам ЧП, когато и наличност няма да има.

Взех си за запас 3та разфасовка 500 мл Еластисайзър (обикновен), обожавам го, за мен е номер 1 и Bond builder - а, искам да го пробвам. Имате ли впечатления от него?

# 433
Взех си новата серия с мед и жасмин и много си я харесвам!
Косата ми е изрусена, с кичури, в добро състояние.
Мисля, че за много изтощени коси ще е слаба.

# 434
  • Варна
Jollie определено си струва кремът на Олиесета. Факт е,че много скептици го харесаха. Аз също го купих от скука без никакви очаквания,но чистосърдечно си признавам,че финиш не ме е впечатлявал така от олиото на ланза кератин насам Grinning. Ще взема да купя още един,че раздавам тестери и накрая ще увисна.
 Ако тръгне сайта ще заредя малко Меди...Целаген,маска за скалп и хидрокленс,че последните две са ми на привършване.

Общи условия

Активация на акаунт