Професионални серии за коса - тема 157

• 69 729
  • 768
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
Здравейте,
имам тънка, слаба и бързо омразняваща се коса. Вече ходя само вързана. Искам за пореден път да опитам нещо ново за обем. Имате ли отзиви от PHILIP KINGSLEY Density?

# 436
Основно исках Лакме и Боисилк аз, но ще видя и тоя крем дето го хвалите макар да имам поне 4 термо финиши и още толкова кремове от рода на 10 в 1.
Не ми се тестват нови серии на мен. След години изкупуване на де що има и прерълнени шкафове вече вземам само добре познати неща и то само, когато празна опаковка се отзове в коша. За мен работят леките серии и тях си зареждам .
Подстригах косата си до раменете и слагайки крем за крайчетата плюс термо за сущене косата ми се сплъсти. Голям смях. Толкова години ходя с дълга коса, че не зная какво да сложа на къса. Така де, оставих само термото и прибрах крема за други времена.Оказва се , че едно е дългата коса, а друго е съшата ама скъсена.

# 437
Did-ko а аз искам моята руса перушина да се сплъсти 😂
Как всъщност се постига ето този ефект на прекрасната Джулия? Точно него търся…

# 438
Jollie определено си струва кремът на Олиесета. Факт е,че много скептици го харесаха. Аз също го купих от скука без никакви очаквания,но чистосърдечно си признавам,че финиш не ме е впечатлявал така от олиото на ланза кератин насам Grinning. Ще взема да купя още един,че раздавам тестери и накрая ще увисна.
 Ако тръгне сайта ще заредя малко Меди...Целаген,маска за скалп и хидрокленс,че последните две са ми на привършване.
Принцеса, маската на Меди аз я обожавам! А между Целаген и хидрокленз каква е разликата и защо ги харесваш? Искам и аз още нещо на Меди освен маската. Отдавна се каня и на bond bolder-а на Кингсли. Доста добри отзиви четох
Жалко, че Напура не участват в намалението. Много ми харесват техните шампоани, които се нанасят на сух скалп.

# 439
Did-ko а аз искам моята руса перушина да се сплъсти 😂
Как всъщност се постига ето този ефект на прекрасната Джулия? Точно него търся…

Sensaya, е ми за това говоря аз. Като ми утежнят продукти точно така се дефинира косата на кичурчета при мен (сухи и твърди), но аз бягам от такъв ефект. Искам мека коса , хомогенна и да не изглеждам постоянно рошава.
Момичетата може да ти помогнат с какви продукти иначе се получава, аз получавам тая визия по погрешка.

# 440
Did-ko, разбрах те, точно затова писах, че търся твоя нежелан ефект 😄
Ти с какви продукти го постигаш?
Аз, в интерес на истината, лятото успявах със спрея за слънце на Керастаз и оставена коса сама да изсъхне докато спя. Но сега в студеното време ми е неприложимо.
За мекотата, която търсиш, не трябва ли много хидратация? Жълтата коприна на Чи пробвала ли си?
Аз току-що сефтосах 10в1 на Олиосета, но не видях чудото, Чи много повече ми омекотява, Нектара и Олиото 10в1 на Лореал също.

# 441
  • Някъде там
Искрица, не съм ползвала всички маски на Лакме, но много харесвам новата маска с арган. Имам цялата серия, маската и серума са страхотни. Серума го ползвам почти всекидневно.  Много добре хидратират. Закупих ги след получени мостри.
Tази ли е серията?
Ако да, поръчах си малки за проба Simple Smile

# 442
Здравейте, имам нужда от съвет. Дъщеря ми си направя кичури преди седмица и иска да си вземе шампоан и балсам/ маска. Косата й е дълга и жива по принцип, но все пак това третиране оказва влияние. Ползва термозащита на макадамия, а също може би трябва да взема и шампоан против жълти отенъци. Предварително благодаря!

# 443
  • Варна
Оля Честно казано нямам предпочитания между Целаген и Нуминокс. Харесвам и двата. Последната година ползвах Нуминокс и затова сега е наред Целаген. А маската си я поддържам... Меди са от продуктите,за които не се замислям. Доказали са се при мен във времето. А напура беше на намаление поне месец Grinning.

Mitrova мацките хвалят тониращия на Лакме. Не съм го ползвала,но за здрава коса би бил Ок смесен с друг по-богат шампоан.  Зависи от бюджета,но според мен Лалга Ш и Б подхранващите биха се харесали на току що третирана коса/от намалението/.

# 444
  • Пловдив
Искрица, да това е серията.

# 445
Момичета, а между Фолинген и Хидрокленз на Меди и Стамиген на Напура кой бихте препоръчали за стимулиране на нови фоликули? Или пък спрейовете Нуминокс и Целаген са по- добър вариант?

# 446
Здравейте,
Бонд терапията на Кингсли със същото действие ли е като Олаплекс 3, защото се колебая между двете?

# 447
Жалко, че Напура не участват в намалението. Много ми харесват техните шампоани, които се нанасят на сух скалп.
Напура са намалени и днес: промоция на продукти против косопад до края на октомври.
Аз взех анаген, защото търся по-бърз растеж.
Може би стамиген е това, което търсиш от прочетеното.

# 448
Момичета, моля за отзив за този комплект на Лалга - не съм пробвала нищо на марката, а като ровя в запасите - имам само хидратация, затова съм се ориентирала към него. Дали ще се отрази добре на порьозна изрусена дълга коса?

https://www.zlatnaribka.com/lalga/komplekti-lalga/komplekt-shamp … lsam-250-ml-lalga

Или ето това Джойко да прибера:

https://www.zlatnaribka.com/joico/k-pak

# 449
Здравейте,
Извинявам се, че нахлувам така в темата ви и то с глупав въпрос, ама нещо се затруднявам напоследък да разграничавам протеинови от хидратиращи серии Grin
https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-di-luce-za-blyasak тази серия на Олиосета, каква е според вас?

Общи условия

Активация на акаунт