Професионални серии за коса - тема 157

• 69 620
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
Скрит текст:
Покрай тези неща ми се иска да поръчам от новата боя, ето тази в цвят 6.71 за обливка на дължините,
според вас кой оксидант е по добре да поръчам 1.5% или 3%.
Клоня към 1.5 %.
Искрица ако е само за обливка ( тониране/матиране ) 1,5 %
много добре изглежда на снимката цвета

# 616
Някой знае ли на боята Лакме Хрома 6.00 дали червенее. Досега смесвах 5.00 с 6/17, но искам да намаля разхода като купувам само 1 боя. Имам малко бели коси и ми казаха от Лакме да не залагам на 17-ките изцяло. Иначе щях да взема само 6/17.

# 617
Аз също се боря с косопад. Причината не е ковид. Правих ПКК, нещата са в норма. През август започна да ми пада косата, през септември се засили. Ползвам Меди Фолиген, Напура S2 и S00, Доори жълтия шампоан и лосион, както и спрей Меди целаген. Доизхабявам наличните маски и балсами. Пия витамини. Мислех си, че съм овладяла косопада, но от скоро пак се засили. Продължавам и не се отказвам, но явно  тези продукти действат различно на всеки.
Прочети какво съм написала по-нагоре за изследвания.Ако проблемът е вътрешен(а той обикновено е), никакви мазила няма да оправят проблема.
И заповядай в темата за косопад да не спамим тази.

И аз искам да
пробвам новата боя.
Имам малко бяла коса, но основно на слепоочията.Дотук всяка боя ми се измива след около седмица, кичурите стават по-светли.
Боядисвам се ниво 5, искаше ми се малко по-светла, че бялата коса рижавее.Та вече се
чудя коя боя и кой цвят.
Освен всякакви дрогерийни преди, минах през Олиосета и Пермес, Фармавита, като правя и препигментация и пак няма особена разлика.Фармавита покрива добре, но след седмица се поизмива.Пермес и Олиосета дори не покриваха на слепоочията.
За едни корени и базов цвят не ми се ходи на фризьор да давам луди пари.

# 618
Процвахте ли Лакме Колаж? Тя покрива добре. Аз с малко бяла коса съм с хрома и нямам оплаквания никакви.

# 619
Аз пък сега се надявам на Фармавита, но 7.1 го няма в намаленията🤷🏻♀ Много добра покривност и трайност получих от Altissima, Искрица мисля я беше препоръчала преди време. Но цвета пък не ми хареса, защото гоня пепелен нюанс, а с нея не се получи добре.

# 620
Аз също искам да изпробвам боята с хиалуронова киселина на Andreia. По принцип цветът ми е тъмно кестеняв - 3, но искам да изсветлее поне с един тон.
За тази цел трябва да си взема боя №3 с оксидант 6% или №4 с оксидант 3 или 6%?

# 621
Моля за препоръка за хубав Ш за обем и някакъв стилизираш продукт пак за обем - предпочитам спрей за в корена. Използвам този на Лакме и съм много доволна, но ми е поредна опаковка и ми се шеще нещо ново...
Благодаря!!

# 622
До сега ползвах олио за коса на Nashi, иска ми се да го сменя, но се чудя с олио на Macadamia или Moroccanoil.
Вие какво ползвате и къде е на най-добра цена?

# 623
Aз съм зa второто , категорично .

# 624
  • Бургас/Пз
Моля за препоръка за хубав Ш за обем и някакъв стилизираш продукт пак за обем - предпочитам спрей за в корена. Използвам този на Лакме и съм много доволна, но ми е поредна опаковка и ми се шеще нещо ново...
Благодаря!!
Харесвам много шампоана за обем /зеления/ на Лореал. За спрей не мога да препоръчам

# 625
Благодаря!!

Neuma. Има шампоан, балсам и спрей.

# 626
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Аз съм за олиото на Макадамия. Много съм доволна, ухае страхотно, не ми омазнява и утежнява косата. Прави я мека, гладка, лесна за разресване. Купувам само от Златна рибка, даже олиото беше наскоро и в някаква промоция.

# 627
Здравейте, попадна ми едно клипче в ТикТок за един продукт на Шварцкопф, доколкото мога да се ориентирам става въпрос за Оцветяваща маска за боядисана коса Schwarzkopf Professional Chro … onding Color Mask:
https://vm.tiktok.com/ZMF5vbfsF/
Някой ползвал ли го е? Дали наистина има такъв ефект като на клипа? И моята коса я изрусявам, с обезцветяване и безамонячна боя след това, но много бързо се измива боята, още след първата седмица-10 дни и лъсвам жълта. Какви ли не лилави шампоани и маски не съм пробвала, не става и не става.

# 628
Здравейте! Минавам с един бърз въпрос. Тази вечер за първи път пробвах Mediceuticals Cellagen и кожата ми е страшно зачервена вече 1 час. В упътванията пише, че е нормално, но все пак ми се струва много време този час. При вас така ли се получава и разреждате ли го?

# 629
Тази вечер за първи път пробвах Mediceuticals Cellagen и кожата ми е страшно зачервена вече 1 час. В упътванията пише, че е нормално, но все пак ми се струва много време този час. При вас така ли се получава и разреждате ли го?

Не го разреждам, нормално е. Освен всичко се и свиква и след няколко седмици/месеца вече няма да е толкова силна реакцията.

... и се усеща едно приятно загравяне на скалпа, понякога дори парещо. Според моята "умна" фризьорка това е задължителен ефект от всеки продукт свързан с косопад. Аз не съм на същото мнение.
И аз съм се чудила защо кажи-речи всички продукти за косопад, които са ми попадали загряват (или ако не усещам загряването по скалпа е достатъчно да ми попадне на ръката и лицето за да го видя ефекта), но по едно време "загрях", че слагат вазодилатори за да стимулират локаното кръвообращение и да повишат ефективността на средството.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 23:40 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт