Приятелят ми се заглежда по момичета

• 11 109
  • 237
  •   1
Отговори
# 105
Е, има и прояви на непокорство от негова страна. Grinning
Мен ми е чудно, дали това "семейство" което е спечелил от връзката с авторката, особено тъста, тъщата, тригодишното (моето на тази възраст бе зверче, за другите не знам) е такава радост за него? Да не ги приема тези хора само заради гаджето/ секса?

# 106
Не ми изкривявай думите, не съм казала, че е нормално 28 годишен да заглежда ученички.  Предположих, че той не се смята за стар за тия момичета и затова ги и заглежда. Педофилите много добре знаят, че вършат нещо  престъпно. Тоя ми изглежда като възрастта на  момичетата да не я отразява, щом го прави пред жена си и даже и да им прави услуги иска. Не смятам, че е педофил, а просто женкар, което е достатъчно неприятно.

# 107
Добре бе вие не сте ли минавали покрай строеж? Човекът работи външно строителство, просто средата е такава че аз се чудя как само два три пъти се е изпущил пред жена си.

# 108
Извинявай, просто мен неговата гледна точка, грам не ме интересува. Много вероятно е и на 40 и на 50, пак да се чувства достатъчно млад за осмокласнички.
Както и да е, авторката изброи немалко негови свръхценни качества, тъй че съвсем приемливо изглежда да остане с него.
Айде сега не сме ли минавали покрай строеж?! Викаш - дали е сред колегите или пред жена си, няма разлика! 😀
Ма сигурно е така, знам ли? Остава въпросът, защо аджеба се занимава с толкова ниско ниво мъж? По- читави няма ли?

# 109
Питам се какви ли дефицити има авторката, за да роди от бежанец и да прибере в дома си младеж, отглеждан в дом, заглеждаш момичета. Също така да няма приятели и да е капсулирана( много подходяща дума, Нарциса) в семейството. На мен ми става доста гнусна историята.

# 110
Ами има една тема някъде тука, май се казваше синдромът на спасителката. То аз че съм мъж па от време на време ми се спасява по нещо.

Освен това жената може би не случайно спомена че детето е от африканец. Аз си вярвам че съм много отворен спрямо жена с дете, обаче се оказва за моя изненада, че съм си расист като едно 80% от българските мъже. Е като кажете нормален мъж в българия, имайте предвид че почти всички сме расисти искаме или не, даже и нормалните. Каква подмножество мъже остават за тая жена?

# 111
Въпросът е има ли топ мъже за всички жени, та да се чудим защо някоя е приела нещо различно от съвършенството? Smiley Ако за всяка жена има идеален мъж, ние трябва да сме доста по-малко от мъжете, защото има сума ти неидеални такива, които ъф корс ще останат без жена. Smile

# 112
А, идеален..., тук и санитарен минимум едвам се покрива.
Българин трудно би приел сънародничка с дете мулатче, така ли? Това ли трябва да е отговорът, защо му търпи тъпотиите?

# 113
Не, това е отговор на "няма ли нормални мъже за теб"

# 114
  • Somewhere beyond the moon and stars
Мислех да не коментирам, но семейната конфигурация "самотна майка с дете с различен цвят на кожата" е достатъчно сложна за втория мъж, дори и само откъм обществото. А човекът е поел ангажимент и си го следва всеки ден.

Може и да е загледал някоя и друга девойка, не го прави педофил, може и да са просто неудачни коментари поради липса на социален опит. Какво можеш да кажеш пред жена си и какви девойки е прието да заглеждаш се учи в социална среда, в крайна сметка.

# 115
  • София
Дете без значение цвят на кожата е дете.
Тоз е чукнал джакпота барабар с всичките му … неизшлайфани страни.
Авторката обаче е в казана и хваща всички нюанси, които на нас убягват.
И не е окей. Явно има нещо.
Следва хубаво да разчете всичко и да постъпи правилно.

# 116
Не знам, но за самотна майка с мулатче, сигурно е трудно да намери мъж в нашата расистка държава. От една страна е хубаво,  че тоя мъж те е приел и иска и има хубава връзка с дъщеря ти, от друга инфантилните му прояви идват в повече. Трудно решение...

# 117
  • София
Стига, де, няма никакво значение цвета.
Имаме страхооотна съфорумка с прекрасен втори брак и две хлапета, от малък град- без стереотипи.
Интелигентецията е сред нас, пуснете я и у вас.

# 118
Ако е от някакъв много малък град може да е пречка, но в по-големите, или в столицата дете мулатче може да стресне само някакъв много див субект. Пък и то на челото не му пише, че баща му е бежанец, може  да  да е бил студент. Освен това такива деца са свръхсладки, и не са чак такава рядкост, има и в детските градини и съученици.
Авторката обаче верно ги намира едни такива, все едно ги издирва из низините на социиума.  То е ясно, че ще имат някакви недостатъци и то сериозни ,- единият даже не си видял детето, другият не може да си удържи нагона.

# 119
  • СИ
Приятелят ти заглежда момичета? Ти какво искаш, момчета ли да заглежда?

Общи условия

Активация на акаунт