Приятелят ми се заглежда по момичета

• 11 119
  • 237
  •   1
Отговори
# 90
Как се доказва, че това е станало с презерватива в тия напреднали правно страни?

Щом жената го каже, значи е истина Simple Smile

Иначе, Лори, бих ти показал, но не зная как стои въпроса с професионалната тайна при адвокатите в България Wink

# 91
Очаквам авторката скоро да реши да роди от него, за да скрепи връзката им. А вие тук си пишете, не пречи.
Хахах, това ме разсмя 😁 Абсурд! Той е този, който иска деца. Аз съм му казвала, че втори път дете, докато не съм убедена в човека до себе си, не правя. Па ако ще и на 40 да родя.

# 92
  • ☀️София / London🌂
Очаквам авторката скоро да реши да роди от него, за да скрепи връзката им. А вие тук си пишете, не пречи.
+1

Авторке, бъдеще виждаш ли с този човек ?
Само това , че заглежда други ли е проблема ?

# 93
До онзи ден се виждах в бъдеще с него, но след тази случка нещата коренно се промениха и буквално имам чувството, че вярва вече за нищо няма как да имам. Говорих с нашите, със сестра ми всички ми казват, абе виж че е още дечко, говори с него и ще се оправят нещата, ако не, тогава му бий шута. Въпроса е дали си струва да чакам до тогава? Ами ако това се случи пак, но да кажем след 10 години, когато вече имаме и общо дете? Ами ако се случи, когато стана по-възрастни и ме зареже заради някоя млада? Ами ако наистина някой ден нещо му прищрака и реши да погне дъщеря ми?! Толкова много въпроси се откриха след онзи ден, за това реших да се допитам до непознати, които ще имат обективно мнение.

# 94
Прави ми впечатление, че сте ти, мама, тати, сестрата, детето..и той. Някаква среда, освен майка си и баща си, нямаш ли? Приятелки, освен сестра ти? Звучиш много капсуловано. Смисъл, и аз избягвам случайни контакти с хора, ама чак толкоз...

# 95
  • София
Е, поне родата одобрява зетя. Значи ще има скоро ново бебе.

# 96
Авторке, струваш ми се интелигентна жена. Според мен ти нямаш бъдеще с такъв човек като него. Седнете, поговорете, но хубаво си помисли дали го искаш в дългосрочен план. Ако се разделите, избирай по-внимателно следващия.

# 97
Прави ми впечатление, че сте ти, мама, тати, сестрата, детето..и той. Някаква среда, освен майка си и баща си, нямаш ли? Приятелки, освен сестра ти? Звучиш много капсуловано. Смисъл, и аз избягвам случайни контакти с хора, ама чак толкоз...
Аз по принцип съм човек, който винаги е имал познати, но не и приятели. Когато си позволих да нарека двама човека "приятели" в този живот и двете ме предадоха по ужасен начин.  Ако Господ е решил да ми прати истински приятел, ще го приема, но на този етап приятели и подкрепа са ми само моето семейство.

# 98
Добре де, като търсите бащи на децата си, изгражда се там някаква връзка, грижа и  после им биете шута на тези мъже…Докога ще я карате на проба грешка по съвет на форумки?
Похвално е, че си близка със семейството си. Вслушвай се в съветите им, ти си си го избрала.

# 99
Няколко от последните постове станаха много снизходители - е, ако всичко друго е наред, а само заглежда...
Заглежда малолетни.

# 100
Авторке, този мъж е с инфантилно мислене, има неизживяни етапи от живота, които се случват при децата от нормална семейна среда. Не смятам, че е заплаха за детето ти, педофил и т.н.,но изглежда ще му трябват години, за да "порасне". Помисили си добре дали ти самата би извървяла този път с него и до него. Така както описваш ситуацията, проблемна ти е връзката, не са ок нещата.

# 101
Няколко от последните постове станаха много снизходители - е, ако всичко друго е наред, а само заглежда...
Заглежда малолетни.

Може сам да се възприема като младеж, все пак е на двадесет и няколко и е строителче.
Иначе, авторке, ми изглежда като да го видиш за носа - дава ти всичките си кинти,  за детето се грижи, идва да ти помага в твоята  работа, което е доста необичайно за мен, все пак на човек му плащат  да си върши работата, не да идва мъжът му да му помага, казваш му да не гледа жени, той съгласен, въобще ти командваш. Дали е бъдеще няма да те зареже за по млада никой не може да каже, но явно си го влекат жените, което е и нормално за възрастта му.

# 102
То по тези критерии тогава почти няма възрастни мъже, които да не са педофили, понеже почти всички се заглеждат. Но до колкото знам все още гледането не е престъпление. И определено повечето го правят по-дискретно или когато жените им са далеч.

За конкретния случай не знам какъв съвет да дам на авторката. В сложна ситуация се е озовала.

# 103
Е ясно е, че темата е като 90%от всички теми. Няма да се разделят гугутките. Даже и бебенце ще си родят.
Е ся мама ще е на тръни като милуту остава с щерката. Но и това с времето ще притъпее.

# 104
На 28 е младеж и е нормално да заглежда 14-15 годишни?
Ами добре. Националният ни манталитет го допуска, не е нещо особено - мъж е все пак, пардон, младеж.
Ми кво толкова, иначе си дава парите и подрежда пакети, авторката се оказа, че и за носа го води, нищо че му се моли да не я унижава, поне да не я уведомява, коя ученичка го пали и пак йок! Нашият си следва програмата, тя не се чувства добре и тема пише, но - да, води го за носа. Е*аси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт