Приятелят ми се заглежда по момичета

• 11 123
  • 237
  •   1
Отговори
# 75
Тук обсъжданият индивид е инфантил и си има проблеми. Предвид миналото му - не е учудващо. Пък щом приятелката му не го кефи достатъчно, най-добре е да се оставят. А и тя не е длъжна да му оправя живота и проблемите.

# 76
Момичетата на 14,15 може да са с цици, джуки и коси и да го играят пораснали, но по манталитет, душевност и още повече - по правна дефиниция са деца. За мен това е повод не за червен картон, ами за огромен червен картон, особено ако имам дъщеря у дома.

Ако човек знае, че са на 15, тогава е педофил.

Но ако видиш една мацка на басейна и тя изглежда като пораснала жена и съответно си привлечен от нея, това прави ли те педофил, след като не знаеш възрастта й. Нали уточнихме май, че не са им взели личните карти.

Вече друг е случая ако тия 14 годишни са изглеждали като дечица - тогава сигурно е педофил. Бали го.

След като жената до него успява да определи възрастта на момичетата би следвало и той да може.

# 77
Може или не може, не го прави по-малко педофил. И авторката продължава да живее с него ... супер.

# 78
Абе едно е сирак, отраснал в непълно семейство (или при роднини), друго - отраснал в дом (приют). Малко по-различни неща е научил... и преживял.

# 79
Авторке, написа, че този човек дава всичко за вас. Какво всичко дава?
Той работи ли? Ако не живее у вас, има ли къде да живее?

По въпроса за заглеждането -хайде моля ви се, те в сиропиталищата ги държат до 18, после си е бил навън. Не излиза от затвора, да не е виждал хубави жени с месеци и години. Явно това си му е маниерът. Даже не мисля, че това може да се контролира.

А вече дали нормален зрял мъж може да се зазяпва по тийнейджърки - щом Футболеро може и се зазяпва, значи всеки мъж може и даже трябва да го прави. Особено ако до него е любимата жена, за която дава всичко.

# 80
Ами например, още от самото начало му казах, че ние сме семейство вече и всичките финанси трябва да са общи. Решихме аз да поема контрола над парите, защото той е от по-харчещите. Реално той даже изкарва повече пари от мен(за момента), но си дава всичко при мен. С малката се държи като бащата, какъвто е нямала. В началото му беше трудно да свикне, но после вече всичко се нареди. Последната стотинка дето се вика би дал за нея. На мен какво ми дава? Аз работя 2 на 2, (от 16 до 23). Идва и помага да наредя стоката, всеки ден вече в продължение на 2 години. (Ако се питате къде е малката, води я в работата ми, за да ми помогне да заредим и после всички си тръгваме заедно). И не му пречи, че цял ден е бачкал яко(той е строител, външни строителство). За това всичко това ми идва като шок...

# 81
Пресилват се нещата , ако само гледа, с времето може да отвикне, улегне. Ако е само това. Лесно е  да се разделите, какъв ще е следващия не се знае. Може и по-зле да  е. Без пукната стотинка няма къде да ходи. Да зяпа му остава. Има очи все пак.

# 82
Добре звучи...
В тези две години не са само два случая да зяпа млади момичета, или?

# 83
Малко съм в дилема.
Поведението на човека не е ок, но втренчването в 'правната рамка' също ми е странно. Като гледам някои пишещи в този форум, например, тая рамка трябва да задава пълнолетие след поне 25 и пак не е сигурно, че въпросните ще са добили поне малко от малко акъл. Което няма връзка и не пречи физически да имат дадености на съзряла жена. Между другото, снимките, дето ги е постнал Футболеро, ако бяха правени с по-хубав телефон, нямаше да си личи, че са на седнокласнички. Вижда се, че са млади, но това, което ги издава, е качеството на картината.

А мъжът не ме кефи и мен. Педофил не бих го нарекла, обаче много циг...тъмнозелен звучи.

# 84
Добре звучи...
В тези две години не са само два случая да зяпа млади момичета, или?
Само тези, които изброих, поне пред мен когато е било.
Някой беше питал дали има къде да отиде, ако се разделим? Има, при брат му. Той все още си е сам.

# 85
Значи ако сме дебели и грозни (аз лично не съм такава, ама айде), а младите моми са се направили яки мацки, то е напълно в реда на нещата батковците и чичковците да се захласват по тях, но също и да им показват ясно, че ги намират за яки? Въх! Гении на мисълта има в този форум!
Аз я попитах как изглежда, не за да оправдая него, а за да си обясня защо примерно би се хванала с такъв като него и защо евентуално би го търпяла, въпреки, че и е неприятно да се задява с други.

# 86
Педофил, мчикак.
Вече има закони (не казвам, че в България), според които, при доброволен акт от двете страни, ако се изхлузи или падне презерватива по време на акта, се счита за изнасилване.
Както знаете, в западните страни наказанията за "изнасилване" са по-високи от тези за убийство.
Щото убийство може да се случи даже и от жена, или от невинно афро-бежанче, непълнолетно. Случайно, неволно или от добри чувства Wink
Докато изнасилване - а-а-а, тва само лошия бял хетеросексуален мъж може да го направи !

# 87
Как се доказва, че това е станало с презерватива в тия напреднали правно страни?

# 88
  • София
Очаквам авторката скоро да реши да роди от него, за да скрепи връзката им. А вие тук си пишете, не пречи.

# 89
То това беше към поста на Дренка.

Значи ако сме дебели и грозни (аз лично не съм такава, ама айде), а младите моми са се направили яки мацки, то е напълно в реда на нещата батковците и чичковците да се захласват по тях, но също и да им показват ясно, че ги намират за яки? Въх! Гении на мисълта има в този форум!
Аз я попитах как изглежда, не за да оправдая него, а за да си обясня защо примерно би се хванала с такъв като него и защо евентуално би го търпяла, въпреки, че и е неприятно да се задява с други.

Общи условия

Активация на акаунт