Приятелят ми се заглежда по момичета

• 11 095
  • 237
  •   1
Отговори
# 60
Аа, между ''той заглежда други жени'' - което не е ок в мое присъствие и ''заглежда непълнолетни'', смятам има много голяма и доста гадна разлика.
Пределно ясно е, че всички имаме очи за красивите мъже и жени, но зяпане и коментари в присъствие на половинката е мега селска проява. Изключение прави, ако половинката сама инициира подобен тип разговори или като цяло не й пука въобще.
Щом на някого му е неприятно и го кара да се чувства зле, да продължаваш е равносилно на абсолютно безразличие, в комплект с липса на възпитание.
Футболистът явно и той не може да направи разлика между малко момиче и жена, горкият.

# 61
  • София
Гледа като невидел приятеля от дома. Т.е. наистина не е виждал хубави момичета до сега. Обикновено младите мъже се наглеждат достатъчно още в училище и на към 27 поне се държат прилично, а не като пуснати отнякъде.

# 62
Futbolero го разбрахме още от други теми, че не е наред. Но упорито държи да се излага.

# 63
Не знам защо спамиш, Futbolero, но баш на тийнове си приличат. А щом авторката е успяла да разбере, че въпросните момичета са малки, значи са си изглеждали малки.

Приличат на тийнове, но не на деца. Ако се мъчите да доказвате второто - неуспешно.

# 64
На мен ми приличат на 15-16-годишни. Е, и?

# 65
  • ☀️София / London🌂
Futbolero, не те знам мъж ли си жена ли си, ма да те питам, ако твоята щерка на 14-15 я заглежда и около нея се увърта чичак почти двойно по-голям от нея, ок ли ще ти е ?

# 66
Ако някой тръгне да убеждава, че е напълно ок мъж на 27 г. да се чувства привлечен от момичета на 14-15-16 г. и на всичкото отгоре гласно да показва тези свои чувства, вместо да мълчи и да не се излага - значи този някой също не е особено наред с главата.

# 67
  • София
Ей сега на едни чичовци строителни работници от турски произход, с по екстра 30 кила тегло им направих забележка да оставят едно момиче на мира на опашката във Фантастико.
И на турски се схвана какво говорят и как я притесниха и се чудеше къде да се дене от смущение.
Толкова, на 15-16.

# 68
Ако някой тръгне да убеждава, че е напълно ок мъж на 27 г. да се чувства привлечен от момичета на 14-15-16 г. и на всичкото отгоре гласно да показва тези свои чувства, вместо да мълчи и да не се излага - значи този някой също не е особено наред с главата.

Масата дами инициира странна игра с автоголове, дотук. Поне да бяхте тренирали като хората, па да сте подготвени по направление защо тези мОми се докарват на вид  така, че да привличат очо на всякаква възраст.
Simple Smile

# 69
Възможно е да му се живее. При много мъже акълът идва по късно, при други изобщо не идва. Но първа сериозна връзка и то жена с дете не знам. Това е отговорна стъпка, а до теб трябва мъж на място.

# 70
Извинявайте, че по-бавно отговарям, но дойдох на работа. Някой беше попитал дали живеем заедно? Да, живеем заедно. 4 месеца след като официално станахме гаджета.
Друг ме беше попитал как изглеждам в сравнение с него и до него:
Ами не мога да кажа, че съм топ модел, но съм си хубава жена с доста запазено тяло. Работя в магазинче за алкохол и цигари и да си призная честно много мъже са ми се предлагали, но аз все заради връзката съм отказвала.
Продължавам да чета надолу, но така като гледам, мисля че повечето хора смятате като мен, че човекът си е за зарязване.

# 71
  • София
Тъй почват всички сексуални насилници.

# 72
Значи ако сме дебели и грозни (аз лично не съм такава, ама айде), а младите моми са се направили яки мацки, то е напълно в реда на нещата батковците и чичковците да се захласват по тях, но също и да им показват ясно, че ги намират за яки? Въх! Гении на мисълта има в този форум!

# 73
Аврорката, тоз младеж е незрял за такава връзка като вашата, с по-голяма жена и дете. Той не го прави нарочно това , че вие врат по хубавите мацки, така че няма смисъл да му триеш сол на главата. Най-много да се научи да се контролира, когато сте заедно, или с твоето семейство и да си зяпа, когато е сам. Остави го да си ергенува. Иначе ще имаш само ядове.
Това, че гледа толкова малки девойки - а то винаги си личи, че са малки, ако ще да са а един тон грим, подсказва, че е и доста простоват. То и какъв да е, при тоя начин на живот, който е имал досега.

# 74
Въх, да. Това са мъже, с различна степен на коров контрол, така да се каже 😀. Тези дни гледах разкошен бг филм по темата за мъжете и възрастта. Тук обаче се обсъжда един конкретен индивид, в отношения с друг индивид, който очевидно не знае или не успява са прилага женската си сила. Съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт