Приятелят ми се заглежда по момичета

• 11 102
  • 237
  •   1
Отговори
# 120
Стига, де, няма никакво значение цвета.
Имаме страхооотна съфорумка с прекрасен втори брак и две хлапета, от малък град- без стереотипи.
Интелигентецията е сред нас, пуснете я и у вас.

Първо да я видим как изглежа, поне в лице и в гръб Wink

# 121
Авторката явно има един дефицит и той се нарича наивност. Имам навика да издигам на пиадестал хора, които не го заслужават, явно. Нарцисист? Далеч съм от това. Наивна? Точно това е думата. Когато се разделих с бащата на детето си, дори не съм и искала повече мъже+пък камо ли някой "който да ме вземе с мулатче", както някой се беше изразил просташки). С въпросният се запознахме на работното ми място, той идваше като клиент. След раздялата с бащата ми отне повече от година за да започна да се отпускам и да му имам някакво доверие. А това че го водя за носа, еми нека така да бъде. Само да вметна, че той САМ изявява желание да идва и да ми помага със зареждането и не, не е като да не съм се дърпала. Защо финансите да са в мен? Защото той може да "опатка" 300 лв на ден без да му мигне окото, а аз? Аз съм супер пестелива и не харча пари за щяло и нещяло. Някой беше казал, че ми е втори мъж. Нито имам брак с него, нито имаме дете. И за двете неща съм била категорична, че докато не съм сигурна в него, няма да направя нито едното, нито другото. Ще кажете, Ами той няма ли думата? Не, няма, защото напоследък на мъжете им стана навик да оставят майките с децата си. Преживях го на свой гръб и не желая да го преживявам пак.
Към момента не му говоря, изобщо, все още обмислям какво да правя. Благодарна съм на всички, които дават съвети от сърце, бъдете сигурни че те ще ми помогнат да взема своето решение. Или поне да ми дойде куража. Аз съм много жалостива и такива тежки решения взимам трудно, но веднъж взети са завинаги.

# 122
Знам кво следва брат...този е обявен официално за педофил и ще има разпъване. Разбира се не отричам, че е възможно да е, но засега нямаме някви доказателства, освен, че авторката, която не познаваме твърди, че й изглежда, че мъжът й с е заглежда по жени, които изглеждат на 14. Тва е като ....като кажат, че сестра ти е курва, ходи...
Авторката няколко пъти обясни, че мъжът й се заглежда по 14-15 годишни момичета, никъде не е казала "жени", "момичета, които изглеждат като жени", или да те цитирам "полово съзрели жени".
Всеки път казва момичета. Това, че ти взе да обясняваш за "жени, които изглеждат на 14" е съвсем твоя приумица или фантазия, не мога да разбера защо я втълпяваш на останалите.
Ние тъпи ли сме, кво ли?!  Rage

Явно си съвсем млад и нямаш деца и не можеш да направиш разлика между жени и деца.
Пожелавам ти да си жив и здрав и да имаш дъщеря. И да видим какво ще обясняваш тогава за 14-годишните.

# 123
Тези на морето и тези в басейна си бяха абсолютни момичета! 14,15 годишни момичета. Реално в Кюстендил и в мола си имаше и момичета и жени, които минаваха. Но не мога да знам кое по-напред е гледал. Той  каза "жени", пък дали са били жени, идея си нямам, явно тогава тайничко си ги е гледал и не съм забелязала.

# 124
  • София
Имаме страхооотна съфорумка с прекрасен втори брак и две хлапета, от малък град- без стереотипи.

kaç para?

Авторката, много си умна и разумна, ще си отсееш думането от плявата.

Змей, не се хаби, потребителя е с ограничени възможности.

# 125
Ами не знам колко глупав трябва да е ако продължава да гледа други жени, въпреки, че много пъти си му казвала, че ти е неприятно. Като малките деца е.

# 126

kaç para?

Авторката, много си умна и разумна, ще си отсееш думането от плявата.

Змей, не се хаби, потребителя е с ограничени възможности.

Ms.Gorgeous, права си, и аз отдавна го разбрах, ама просто не можах да се стърпя Grinning

# 127
  • София
Умен си, ш’се чатнеш.

# 128
@shlqpchy2
Ти си всеки ден с тоя човек, това изгражда обективна функция с набор променливи които е невъзможно да предадеш тук.

Бил съм свидетел на промяната на жена за която комуникацията с мъже беше флирт по дефолт. Несъзнателен. В общия случай никой не ѝ дава обратна връзка защото основният им интерес е да стане работата с това в онова и не им дреме дали още нечие това се пъха в онова. Докато не се появява човек който наистина се интересува от нея в повече от "това в онова" и и обяснява че не му е приятно да да вижда че тя пуска сигнали към други мъже. Тя дори не си давала сметка. Промени се много жената, поне за външния наблюдател, но вярвам че не само.

Ако съвсем се обезкуражиш, ти си знаеш какво да направиш, но все пак обърни внимание има ли прогрес в поведението му преди да вземеш окончателно решение.

# 129
  • София
Пако, явно е, че няма промяна. Говорено е много пъти, дъвкано, предъвкано.

Сега, може да съм много жестока, но, тези хора нямат зрялата емоционалност, нямат адекватно поведение, нямат пример, не знаят. Но, също така трудно се учат в емоционалност, обръгнали са.
Чисто човешки ми е било интересно не да ги обследвам, да ги наблюдавам. Не, че са лоши хора, някак връзката с психето и сомата е сурова, зимна, ако изобщо я има.
Даже травмите са изреждани сухо така, като  - това ми има.
Имам опит.

# 130
Ученето в емоционалност когато обектът вече не е ковък е тежка задача, аз лично съм песимист, но много ми е приятно когато видя успешно изключение.

# 131
  • София
Аз съм виждала две, след толкова хора..
Истински човешки катарзис, съвсем истински.
Две от две хиляди.

# 132
Да дам и моите две стотинки по въпроса. Авторката звучи зряло и разумно, а мъжът ми изглежда съмнителен, а поведението му - притеснително, най-меко казано.
Не защото заглежда жени, а защото точи лиги по деца на 14-15 години, независимо как са облечени и колко са гримирани и фризирани. Възрастта си личи и него явно го влекат много млади момичета.

С наличието на дъщеря вкъщи, не искам да си помисля как бих се чувствала аз като майка след десетина години. А може и по-малко.

Аз лично не бих продължила тази връзка. На мен ми изглежда като един голям компромис за авторката и като бъдеща огромна потенциална опасност за дъщеря й.

# 133
  • София
Аз така и не разбрах каква е целта на темата. През половината време обясняваш колко си напрегната заради поведението му спрямо 14-15-годишни, а през останалото колко е добър, дава ти заплатата си и колко ти помага. На всичко отгоре си наясно, че ако не ти даде заплатата, ще я профука. Взела си си не мъж, а тийн на 27, когото да отглеждаш. А на всичко отгоре имаш малка дъщеря. Добре е малко да се замислиш какво и как ще се случва с детето ти, какво ще научи от новия ти мъж, какво той може да даде като пример, а цялата отговорност е твоя. Малко превключвай и мислИ като майка, в перспектива, а не като жена, която си търси щастието. После да не се чудиш.

# 134
Ако е от някакъв много малък град може да е пречка, но в по-големите, или в столицата дете мулатче може да стресне само някакъв много див субект. Пък и то на челото не му пише, че баща му е бежанец, може  да  да е бил студент. Освен това такива деца са свръхсладки, и не са чак такава рядкост, има и в детските градини и съученици.
Авторката обаче верно ги намира едни такива, все едно ги издирва из низините на социиума.  То е ясно, че ще имат някакви недостатъци и то сериозни ,- единият даже не си видял детето, другият не може да си удържи нагона.
Всички жени без изключение са от висините на социума. По презумпция. Други няма.
Ако например мъжът е работник в чистотата и го приеме дама, която мете улиците, тук ще я запитате защо не е взела професор с ламборджини. И ще бъдете шашнати "къде го е намерила такъв" и "защо ги избира такива".

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 07:34 от Lorelada

Общи условия

Активация на акаунт