В началото на ОСМИ клас, очакваме да влезем в час - 2

• 37 819
  • 774
  •   1
Отговори
# 495
Олеее, Горгонзолче, направо без думи останах. А ние си мислехме, че е без да иска. Но след като не си ги е харесвал, защо просто не ги е сменил, поне са доста по - евтини от един телефон. Явно е почнал бунта при него. Сега ще трябва да се чака, да премине. Иначе и аз постояно купувам разни аксесоари. Наскоро пак си изпуснала едната слушалка в шахтата на асансьора. Щях да звъня, да дойдат да я извадят, ама тя като каза няма нужда, и ся се чудя дали да го направя. А нямало нужда, тъй като едната не работела добре. Кабели за зареждане пък да не говоря, ще рече човек, че сме фабрика и ние ги произвеждаме. Пуберска му работа. Дано премине бързо, и да не се връща повече.

Мандаринка, с първото, точно и ясно, като психолог, браво и респект, напълно съм съгласна. С второто, тя Нинка наистина дано престане с тези хойкания по запазените места, да отстъпи място и за другите. А по третото, направо ме разби, една буква с толкова различни начини. А за фъфленето не го мисли, тамън ще си дойде на място, дори може пък да и помогне. А бе, ще се справи, тя е упорита, можеща, знаеща, ученолюбива. Нема да съ притесняваш. Ся кът завалят едни 6 - ци, всички притеснения ша съ изпарят.

Вчера намерих две деца от класа и, с които са били заедно в ДГ, но се от5аза да ги пита, за да затвърдим инфото. Но пък снощи са се запознали с други две момчета. Ха дано потръгнат нещата, да се опусне, и в класът да се сближи, а не да седи като вълк единак.

Анра, радвам се за наборката, постепенно ще се отпусне и опознае и с останалите. Иска се време. Дано оттук нататък само добри новини да получаваш. Както каза Мандаринка, тук е силата, форумът е могъщ.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 11:49 от Тони ♒🍀

# 496
  • около Варна
Моята вчера не отиде на училище. Обади ми се, че не се чувства добре, лошо и било, отпаднала, викам добре, оставай си вкъщи. И се започна сагата с взимането на извинителна бележка. Личната не вдига телефона, а не приема без предварително запазен час. Да, но прегледът трябва да е с дата от първия ден на отсъствието. Така до края на работното и време не успях да се свържа, оказа се, че отсъствала. Следобеда отидохме до друг личен лекар, който е дежурен, след един час чакане я прегледа и взехме заветната бележка. Надявам се да се размине леко и вторник да е на училище, че снощи и гърлото я заболя.

# 497
Gorg0nzola, товаааа е съвсем друго нещо. Така кажи. JoyJoyJoy В случая си трябва наказание.
А колкото до слушалките (големите), сигурно купувам вече за 3574556 път. Веднъж нещо кабела, веднъж се чува само от едната, веднъж....

# 498
  • Пловдив
Аз съм за наказанието. Не съм от хората, които пазят и треперят над вещите, но мразя немърливо отношение. Да, случва се на всеки, но не по няколко пъти.
Оф, аз да се оплача, ще трябва да заведа девойката на гинеколог- втори месец е без цикъл. Знам, че имаше стрес, знам че след пандемичното обездвижване започна много тренировки-3 пъти ходеше на тенис и плуване. Това ме успокояваше, ама 2 месеца си е много.
Контактите и при нас вървят бавно, говорим, но някак за нея това не е драма.

# 499
renydent Не мисля ,че е тревожно.Аз до преди да родя имах страшно нередовен цикъл имало е случаи и по 3-4 месеца да ми закъснее казаха ми ,че при тийнейджърите било нормално.Сега съм като часовник Simple Smile Но ти все пак щом се тревожиш можеш да си я заведеш.

# 500
Рени, както и Бокси писа, нормално е. Все пак, ако питаш мен, разходи я до доктора. Може да се окаже пък, че е нещо хормонално.

Ах тез контакти, нали ги има в телефоните и социалните мрежи. За кво са им повече от това 6оето имат. Майтапа настрана, но с устройстватадет ги имат, не могат да контактуват нормално. На мен ще ми е интересно, да видя как ще се справят с писането на писма и бележки, като едно време. То ще има да гледа празния лист, па ша му се пули, ша съ чуди и накрая шъ съ откаже. Едвам умствено шъ вържат изречение.

# 501
  • София
Оф, аз да се оплача, ще трябва да заведа девойката на гинеколог- втори месец е без цикъл. Знам, че имаше стрес, знам че след пандемичното обездвижване започна много тренировки-3 пъти ходеше на тенис и плуване. Това ме успокояваше, ама 2 месеца си е много.
И при моята девойка няма цикъл вече 3-ти месец.А беше редовен 1г. Не мисля да я водя на гинеколог да и създавам допълнителен стрес.Щом не е бремена,значи са хормони.А и при слаби момичета има вероятност цикъла да спира.Не знам колко тежи твоята,а ма моята 40 кг при 160 см. ръст.
Не се притеснявай.

# 502
И при моята девойка, освен че закъсня, но и не е обилен този път. Такова нещо досега не се е случвало, откакто й е дошъл цикъла. Винаги е обилен и на по- кратки периоди. Реших да изчакам следващия и тогава да консултирам с гинеколог. Но тя си има проблеми.
Да не би да е заради смяната на сезона?

# 503
Анра, и това има вероятност да е. Както при нас при смяна на сезона, прави въртоли, нищо чудно и при тях да е така, а и хормоните бушуват яко.

# 504
  • Пловдив
Изпуснах темата, но се вкючвам за да я следя вече Simple Smile
При нас още настроението е нещо като полуваканционно. Има много емоции около новите класове и почти никаква настройка за учене. Социалният живот кипи, за сметка на академичния. Големи запознанства, срещи по коридорите, размотаване по спирките и скитосване с автобусите и за капак войс чатове до късните часове. Чаках да отшуми емоцията, но май ще трябва да се намеся. И не знаех, че я има тази мода в училищата да се здрависват и прегръщат при всяка среща. Много антиковидно, няма що. Иначе са правили входящи нива, някои били трагични, но все още резултат в Школо не е светнал.

# 505
  • Майничка
Ханна, не е само в училищата, навън също си налитат. От 4-5 години е това и ковидът не го спря.😄

# 506
  • Пловдив
Да, явно не е само в училищата, но определено е в гимназиалните години, защото аз чак сега го разбирам Simple Smile Пък може и щерката да е изостанала от модата.

# 507
Ханна, важно е да се гушнат, на кой му пука за ковид. Социализация трябва.
Като гледам все съ оплаквате от входните, а на края все са с хубави оценки, а и все пак туй е входно, нека не съ напрягаме за него. По - важно е новият матр'ял да съ научи.

Диването, пак шъ хойка, след малко ще офейка, ша оди да става социална. За учене и преговор хич и дума не може да става.

# 508
  • Бургас
Аз от 15ч съм си вкъщи,но от диванетата няма и следа !
Не се сещат,че около 17ч майка им се е прибрала и да дойдат да я видят....
Иска ми се,да ги лична зад врата 🤬
П.С. Аз пиша "лопна,, но коректора е написал ,,лична,, 🤔🤣 пак става 😂

# 509
Ох, един ден почивка повече - кеф:)

При нас входните почти свършиха и както обикновено само от БЕЛ ще се оплаквам най-вероятно накрая. А и ФВСто:)

Наместваме допълнителните клубове, английския език и евентуално спорт. Имам чувството, че като тръгне в понеделник на училище и ще се прибере в петък. Уж всичко ни е наблизо. Как се справяте с тези програми от по 7-8 часа в училище и допълнителните занимания?

Всички болни бързо да оздравяват!

Общи условия

Активация на акаунт