В началото на ОСМИ клас, очакваме да влезем в час - 2

• 37 848
  • 774
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, извинявам се, че ни в клин, ни в ръкав питам, но в декларацията за прословутите 300 лв. Има таблица, в която да въведеш данни за децата си.  В тази таблица попълвам ли данни и за за детето, на което не се полага помощ?

# 151
Здравейте, момичета,вашите деца ще взимат ли сега стипендия за отличен успех от дипломата на седми клас? В училището на синът ми казаха,че стипендиите са след 1 срок на 8 клас
И при нас така.

# 152
boksii, при вас е съвсем крайна ситуацията. Как ще правят входно на неизучаван предмет? Направо им съчувстам на децата! Това в кое училище? (сори, но много, много не помня кой къде е приет, децата де, не родителите Stuck Out Tongue Winking Eye)
Английската- Бургас ,не съм много сигурна по-запознатите ще кажат този предмет не е ли "труд и трхника" ,което беше на времето? Smiley Дори не знаех ,че ще го имат в петък им беше съобщено да събират по 15лв за учебник.

# 153
  • София
Момичета, извинявам се, че ни в клин, ни в ръкав питам, но в декларацията за прословутите 300 лв. Има таблица, в която да въведеш данни за децата си.  В тази таблица попълвам ли данни и за за детето, на което не се полага помощ?
denizara, каза че е попълнила. Даже са й звъняли да си попълни детето, което не получава помощта. Това за София.

# 154
А, и при моя е имало входно по математика на 16., но го броим за в реда на нещата Smile. По интересна била входящата реплика "аз съм Х, ще ви преподавам по математика, няма сега какво да се запознаваме, хайда да направим входно ниво" Laughing Един вид ми звучи, че запознанството не е с имената на децата, ами направо с някакво впечатление от нивото по математика Smile Мисля, че целият випуск е имал удоволствието на 16.09. с входното ниво (учителите са двама).

# 155
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Не бях попълнила и на място ме накараха да попълня данните и на каката.

# 156
Много благодаря, страхотни сте!

# 157
  • София
Привет Simple Smile
Подадохме за лична карта и детето изгуби интерес Wink сега се чудя какво ново предизвикателство ще ми постави.
Може да е полезно на някой, в София има дежурни РПУта в събота, на сайта на МВР са обявени. Много удобно и бързо стана при нас, доволна съм.
Класа й харесва, пу-пу, дано така да продължи. Не каза да са ги тормози от първия ден, но има време Simple Smile

# 158
  • София
Потвърждавам за входното по математика, за добре дошли. Че и оценка вече има в Школо. Да се види нивото, за да знаят върху какво да се работи и откъде да се започне.
Днес РС с всички учители, пропуснах общата заради пътуване. Септември, макар и хладен тия дни, все още е ласкав със слънчевите лъчи от гърба на лятото Nature Sunny
Скрит текст:
Днес наборката е рожденичка, черпя Ви виртуално!

# 159
  • Бургас
Бора,честита,здрава и успешна да е!

Ох,аз изтръпвам от мисълта за входните. И от известията на телефона за школо ☺️😱

# 160
  • Mars Hotel
Bora, честита да е рожденичката! Много успехи, късмет и приятели ѝ пожелавам.

# 161
  • София
bora,

Честит празник на Мила и на патерици на баткото! Да са здрави и много успешни!

# 162
  • София
bora, честита да е рожденичката! Здрава, усмихната и все така успешна! Да има верни приятели и щастливи гимназиални години!
Моят е средата на октомври.

# 163
  • София, в момента в любимото ми село Железница
bora здрава и честита да е рожденичката ти!
Редактирам се и порасналия младеж да ти е жив и здрав. Пиша си аз тук и честитя и отварям 12-класната тема. Ма там пак ти пращат поздрави. Огледах ти подписа и забелязах, че са през ден. Много емоционален септември си имате вие!

На заешкия лагер е около половината клас. Набора не е много впечатлен от съучениците си. Били "големи зубъри и без чувство за хумор". Предпочита да се върти около 12-ците, които са с тях. Направили са някакво контролно по МАТ, а днес са на голям поход из Рила. Предупредили са ги, че ще се ходи 7-8 часа.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 13:32 от ninanb

# 164
Има обявено свободно място в 4 Езикова във Варна.

Общи условия

Активация на акаунт