В началото на ОСМИ клас, очакваме да влезем в час - 2

• 37 822
  • 774
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ра, бързо оздравяване и дано не прихване таткото!
При нас минаха входните май, като броим и физическото. 😀 Чакаме оценки и започнаха контролните по немски. Младежът се радва, като има математика и музика!
С учението няма да има проблем, защото е изпълнителен и прилежен, но дано си намери някое приятелче, че е доста скромен, добър и притеснителен. Беше седнал до едно дете, но се размествали децата постоянно, а уж учителката не позволявала и седнал друг на неговото място, а нашият си седнал сам отзад и там си останал, че да не притесвява другия, дето му седнал на мястото... Бели кахъри, както се казва, но си ми прави впечатление..

# 466
  • Сф
Нашият господин по физика,нещо бил много отворен,говорил разни глупости и цинизми пред деца,всеки час. Уж на майтап,уж ларш, уж големият отворко....обаче ако продължава така,аз лично ще отида и ще му фрасна един зад врата! Пред целият клас!
Ох, Каз, разсмя ме , сори, представих си те. Какво толкова ги е изплашил и говори господина? Те децата са свикнали вече в 8 ми клас с хаховци мисля, знаят и глупостите повече от нас ,щот сме дърти 🤣, аз поне . Ама и по физика..не мога си го представя! Айде по английски или философия по си представям, ама с тая физика...Да не е от тия " готините" където накрая, освен  неадекватното държание и двойките да им напраска 🤣

# 467
Бели кахъри, както се казва, но си ми прави впечатление..
denizara, изобщо не ми изглеждат като бели кахъри. Мен това най-много ме притеснява, да не би да не си намери мястото сред другите. Ако нещо с ученето запецне, винаги може човек да удари едно рамо, но приятелите и взаимоотношенията с околните...Само ти се къса сърцето, стоиш отстрани като майка и не можеш да помогнеш.

# 468
  • София
Бели кахъри, както се казва, но си ми прави впечатление..
denizara, изобщо не ми изглеждат като бели кахъри. Мен това най-много ме притеснява, да не би да не си намери мястото сред другите. Ако нещо с ученето запецне, винаги може човек да удари едно рамо, но приятелите и взаимоотношенията с околните...Само ти се къса сърцето, стоиш отстрани като майка и не можеш да помогнеш.

Така е, и за мен не са "бели кахъри", но има и по-лоши неща. Не зная какво да направя, говоря му, да мисли за себе си, а не само за другите, но такава му е природата. И аз съм така, явно е ген. 😕
Единствено се надявам да си намери мястото...

# 469
  • Бургас

.Да не е от тия " готините" където накрая, освен  неадекватното държание и двойките да им напраска 🤣
Почти!
Те децата знаят глупости повече от нас,така е. Но,това учител да говори само такива неща,вече ми е в повече.
Ще видим развоя.

# 470
Дени, не се притеснявай, ще си намери приятели, не само приятелче. На мойто диване много и харесва да е сама, а аз колкото и да меля с мелницата, ефект нула. Разговаря предимно само с деца, с които се е познавала като малка. Но и там не се хаби откъм изрази. Много обича да слуша, мрази да говори, трудно допуска, просто красота. Затова не бързай, то ще си му дойде времето за сприятеляване.

Нашите е трябвало да правят по АЕ, класно и контролно. Остава за, от другата седмица нататък. Но поне гледа всички да ги препитва по един или друг начин. За домашните също им е казала, че ще ги проверява и оценява. Все пак нали тази година всички имат обилно език, та има възможност. Тя жената си каза, че ще имат обилно количество оценки, сега изпитва, за да им пише на някои. А аз си чакам последния час, да видя господина по ФВС какво ще прави. Иначе нито един учител не мрънка за камери, самите те са с изключени камери дори.

# 471
  • в очите на дъщеря ми
ra да минава бързо и леко, и да се опазите останалите...
начи ако оцелея тези 3/4 дни ще пиша....

# 472
ra Дано детето оздравее бързо и да няма усложнения ,стискаме палци всичко да е наред Hearts

# 473
  • София
Ра, да се оправя бързо. От училище ли го е олепила или?

Тони, според мен не са допроверени контролните.

Дени, стискам палци по-бързо да си дойдат нещата по местата и да си намери приятели. При някои по-бавно става, при други по-бързо. В крайна сметка по-добре сам, отколкото нежелан, ако тези двамата на предния чин са се сприятелили и си гонят да седят заедно. Важното е твоето дете да не страда. Да се огледа за други такива срамежливци!

# 474
  • София
Не съм писала отдавна.
Ново у-ще, ново начало, ПГЕА, приложно програмиране.
Снощи мина родителската среща. За сега хвалят класа... до втората родителска Simple Smile
Имат болно дете с ковид. Има и доста хремави, вкл. и моят син.

Има кръжок по Роботика, който ще му е от полза. Двоуми се дали да се запише.
Щели да имат и по Китайски. Това също ми се струва интересно.

# 475
  • Бургас
И моят има роботика. Часът се води СТЕМ. Каза че било много интересно.
Започнаха и практиката. Там също интересно.
Даже и немският език му харесва. Вчера се ядосва,че госпожата не го е изпитала да чете. Беше възмутен.
Общо казано,харесва му в училище,поне за сега. Дай Боже и до края е така.

# 476
Ан, все тъй да е.

Карз, нека не се ядосва, то и другите трябва да ги изпитат.

Горгонзолче, те са проверени, но нарочно не им ги казва и пише. Както и класната, така и тази, искат децата сами да си ги видят, и никой от класа да не разбира на другиго оценката.

Моето пък малко след като почна последният час ( ФВС ), реши да си дремне, то пък нищо не правеха, пусна им клипчета от тубата, толкоз. Сега 3 дълги и хубави почивни дни ни очакват.

# 477
  • Бургас
Тони,минало му е.
Школо току що ми каза,че го е изпитала и пак има 6.
Нищо,че входните по физика и биология е с 3.

# 478
Моето отново запетици положението по БЕЛ,ИТ и история и биология,по англ. език е за един бърз пердах-4ка:open_mouth:Чакам да видя резултат па мат,химия и физика.Гледам график с контролните за октомври,мисля,че това са последни спокойни,почивни дни.Иначе има достатъчно домашни по англ.език+есе по литература,ще уплътни времето.
Ra,бързо оздравяване на наборчето и се пазете и вие!:heart_exl:

# 479
Карз, кво е туй Физика и Биология, я не ги гледай там какво има. Гледай езика, я виж как му върви.

Бобси, спико момиче, петици - петици, кой ти ги дава. Езика ще го оправи, не му се сърди на дятето, щяла и тя режим да сменя, ама хааа. Нали е добре, ко ти пука.

Я вижте мойто, дреме ли му, откак заспа, будене няма, отвори очи за 2 мин., погледна тела и откърти отново, покрай нея и ние с баба и. Да видим цяла вечер кви гущери ша бълваме. От туй спане и жегата, ся главата мъ боли, ша пийййна, ама хапчета. Иначе нема да мине, пробвала съм преди, да мине от самосебе си, но повече се усилва, и другите методи не ще, само хапчетата помагат.

Общи условия

Активация на акаунт