В началото на ОСМИ клас, очакваме да влезем в час - 2

• 37 748
  • 774
  •   1
Отговори
# 540
Пюрче, все пак макар и не пълни, но са 5 -ци, и съм сигурна, че едната е на наборката, ХеХеХе. А моето ко дъ го прая, ся вместо да учи, то вика спи ми се. Тъкмо се прибрахме, минахме през полицията за проверка, картата и беше готова, взехме я, оттам драснахме за другата, и ся си има и за градския. Щяхме и през банката за другата карта да идем, за да и сменят статута, ама от де да знам, че личната е готова, че да взема акта за раждане. Въпреки, че там вече има копие, хората си казаха, да нося оригинала. Миии, остава за утре или вдругиден. Освен ако не идем по някое време следобеда, но при условие, че не завали. Тук и времето се развали, и е готово за дъжд.

# 541
  • София
 Момичета как борбите задната хрема. От петък му е запушен носа и нищо напред, стои горе в синусите.
[/quote]
При нас като го "хване" и трудно минава. Ако не може да спи добре, му мажа горе синусите и тези на бузите със загряващо мазило - Пулмекс или Хустажил, със същото мажа и стъпалата.  Пробвайте промиване на носа с физиологичен разтвор и сребърна вода, но това е доста неприятно и ставаше, когато беше малък и изпълнителен.
Голяма благодат е този почивен ден за децата...., че и родителите поспахме.
При нас училището върви кротко. И школо се обажда понякога. Оценките са надолу спрямо 7 клас. По рисуване блесна 4-ка, пък уж е добър в рисуването . Явно учителят не е на същото мнение. Stuck Out Tongue Winking Eye По немски има 5, ама трябвало да е 6. Госпожата се била объркала в нанасянето, но вече 2 седмици така си стои. Току виж версията е друга. По мат вече са в края на комбинаториката и предполагам,  че ще им пуснат тестче. Не му е съвсем ясна, но да си призная и на мен ми е трудничка.
Някой , ако има в електронен вариант учебника на Просвета по математика,  много моля да ми го изпрати.

Болните деца да се оправят бързо!
Ra, как е девойката? Кой я "гледа" като е болна. Ако само с брат й се оправят евала на децата ти!
Моят не би се справил сам със сополи,  пък камо ли температура. То както се вижда и стъпалата му мажа още .... Kissing Heart

# 542
Имсче, ма ти съ появи бре моме. То и доста други не са се вясвали, но поне теб тъ изчетох. Ко ти пука за една 4 - ка или 5 - ца. Ся дъ си налягат парцалките, да учат, че ша видим зор, по - голям от 7 - мо класния.
Но я уточни на Просвета кой по - точно, че те там са много, и за кой клас.

# 543
  • София
Тони, учебника на Просвета 1945 за 8 клас.

Ама мен ме е яд, че не си ги наляга парцалките, още му е ваканционно на душата. Домашното се пише набързо и хоп на компа.

# 544
  • при моите любими
Привет и от мен. Изпуснах ви за малко, но вече съм на линия. При нас в школо още нищо няма. Направиха входящи по МАТ и БЕ, уж минало добре, ще видим. Класната, която е по АЕ, била много строга, много се карала, много изисквала. Аз отсъствах една седмица, бях малко на топло, уж по работа, но всъщност си беше почивка и така се откъснах от всичко, че сега докато вляза в час ще ми трябва време. И за ставането и за децата и за работата. Това май от мен за сега.

# 545
Госпожицата се оправя, няма температура, общото й състояние се подобрява. Малко главоболие, малко гърло, хрема. От вчера брат й е с ковид. Пак същото, изразена отпадналост, температура, втрисания, главоболие, гърло, малко хрема. До вчра той я гледаше,от днес тя него. Баща им е евакуиран при майка си, аз на тавана. Пазарувам и нося, не мога да сготвя, горе няма как. Вчера правила супа, според брат й не била много ядивна. Може би ще стана редовен клиент на закусвалнята отсреща.
Вчера на работа бях още контактна, вълната се надига яко.
Поработих на ремонта из ония дни, таванът ми е готов. Поизкърпих стените, където беше свалена шпакловката и най-гадното остана. Цялата една стена към банята, която течеше от години и ремонтирахме лятос изново останана тухли. Мазилката беше подкожушена и падна. Ще дойде познат и ще сложи гипскартон само на тая стена. Мазилка няма кой да прави.
Входните по мат и БЕЛ са с 5,00, което по статистиките в школо са доста слаби резултати, почти в дъното на класацията.

# 546
ra2 браво на децата, че се справят сами. Айде да минава и да ви подминава вас, и ремонта да приключва и да ти стане една идея по-спокойно.
И мен ужасно ме учудва, че в Школо няма никакви оценки - на никого по нищо. На моят дето на втория ден му писаха 6 по Музика седи като единствена оценка в училището и съответно той по статистика е номер 1 в училище Simple Smile. Кога друг път ще имаме такъв невероятен резултат Simple Smile? Иначе входните минаха, ама оценки йок. По английски беше преди две седмици.... Няма ли някакви срокове да проверяват работите и да пишат оценки?

# 547
  • Пловдив
В заявленията за стипендия успехът от свидетелството за завършен 7 клас ли се пише, или точките от НВО?

# 548
Момичета, какво ви е мнението за втората бустерна доза? Дали би имала някакъв ефект?

# 549
Ра, дано наборката се оправи бързо и напълно, брат и да го изкара бързо и леко. Ремонтите, ми и те да свършват, че имаш нужда от глътка въздух. А за бройките, очаквано. Само се пази, че мъжо трябва някой да го наглежда. Той как е, надявам се, резултатите да са добри, и скоро да съ похвалиш.

Ханна, зависи, за всяко училище е различно. Питай класната за по - сигурно.

От вх. по Мат., може би има а може би не, една или две но не пълни 6- ци, същото и с 5 - ците. Масово 3 - ки и 4 - ки, за 2 - ки не се знае. За сметка на АЕ, където отново получи одеве 6 - ца, но за д.р., тя женицата си каза, че и за нея ще поставя оценки.
Снощи си говорим, по едно време и казвам - само главата не си си изгубила, нали ти е закована за шията и раменете. А туй веднага ме парира с отговор - и тя е изгубена, тази дето я имам е дубликат. Одеве си пишем, аз и казвам нещо и добавям - че има уши, да ме чуе и слуша като говоря, а то наглец, отговаря ми, че нямала уши. Еййй,ша мъ побърка туй лапе. Ся се чудя, при следващия израз, какво ли ново ще измисли.

# 550
  • София
Момичета, какво ви е мнението за втората бустерна доза? Дали би имала някакъв ефект?
На синът ми все още не сме слагали бустер. Ще ходим тази или другата седмица.
Не сме боледували до момента. Ние сме с по един бустер, а Алекс е с два Пфайзера.

# 551
В заявленията за стипендия успехът от свидетелството за завършен 7 клас ли се пише, или точките от НВО?
Според изискванията на училището. При нас е успехът от седми клас, но знам за места, където е въз основа на точките от НВО. В сравнително малко училища е обаче. Преди две години само 2-3 писаха, че при тях гледат точки.

Младежът е с 6 на входното по математика. Снощи се появи оценката и нямам идея какво е нивото в класа.
Относно ваксините.
Ние с баща им сме с бутер. Децата са с нормалните две дози отпреди година. Пролетта всички дружно преболедувахме леко. Моите родители ги пратих за втори бустер това лято. Ние се ослушване. Още не съм решила дали да слагаме или по-скоро кога и какво.

# 552
И мен ужасно ме учудва, че в Школо няма никакви оценки - на никого по нищо.
Dianchence, при нас има само по английски и физическо Grinning
То и без това други предмети почти няма. Joy

# 553
При нас нищо не се чува за стипендии. Има ли вариант да няма стипендии в 8 клас?

При нас входните почти всички са направени и проверени. Остана само входното по физика утре. Само БЕЛ не е проверен и предполагам там ще са неприятните изненади.

Болните да оздравят.

# 554
И мен ужасно ме учудва, че в Школо няма никакви оценки - на никого по нищо.
Dianchence, при нас има само по английски и физическо Grinning
То и без това други предмети почти няма. Joy
Ама Winder аз говоря за цялото училище - всички класове и всички паралелки. Няма никакви оценки, иначе статистиката щеше да ги хване.
В нашето училище сипендиите са за резултати от НВО...
За втори бустер - аз с две редови дози и бустер, изкарах Ковида през август за първи път. Не ми беше много леко боледуването, но след първите 4 дена се търпеше. Сега се ослушвам, защото ми се струва рано за бустер.

Общи условия

Активация на акаунт