В началото на ОСМИ клас, очакваме да влезем в час - 2

• 37 732
  • 774
  •   1
Отговори
# 615
Нашият клас вече  е излязъл от карантината. За друг клас ли казваш?
Да, вълната плисва вече. Но никой нищо не предприема ни като мерки,ни като организация при увеличаване на случаите. Правим се, че няма такова нещо. Изглежда, чакат да се набълбукаме до ушите. Да, откриваме си, контактуваме си с /+/ на работа доволно.
Добавка от род среща- разбрах, че г-нът по мат казал, че от класовете на които преподава нашият клас бил с най-високи резултати на входното, нямало оценка под много добър.Това ми се изясни след впчатляващата  висока средна аритметична на класа.  Дали са били еднакви задачите за А и Б паралелка с тези на Г се чудя. Или пък е бил много ларж при проверяването, както давал сложни задачи.

# 616
Ра, то на тях в момента не им дреме за /+/, имат поооо - важни неща и дела за вършене. Сега трябва да измислят, как да точат и да влиза в техния джоб, да забатачат държавата, народа да измре, възможно най -  бързо.

На диването му идва добре таз почивка. Хич не щъ да си помисля, какво ще е, ако я подкара така, цялата уч. година. Косата ми настръхва от сега. Ах къде са онези човечета, блъскащи в стена главата, скубещи, и тем подобни. Scream
Тъкмо пиша и школо пропищя с отсъствията, Joy, ако в понеделник е на училище, пак ще пищи, тогава, че са извинени, Joy.

# 617
На боледуващите бързо да оздравяват!

Ние дружно сме с антибиотик от вчера. Правих си тест, отрицателен е. В класа отсъстват деца, болни са. В ДГ и учителките са болни. Тази година, ще обираме вирусите и в София и в нашето градче.

При нас Школо не е на почит. Аз както бях свикнала, да му знам оценките и преди него самия 😆 малко ми е странно сега.

Карта за ГТ направихме на място. Много бързо стана и я заредих за една година. Не а свързах с профила си 🤔 то реално нямало нужда.

За новата вълна 🤐 Вчера една баба се пенеше, че й искат да е с маска в аптеката и колко й било неудобно. Правителство няма, мерки няма! Но поне можем сами малко от малко да се пазим, за 2 години не се научихме. 😕
Ра2, 🤗 Хайде да се оправят вече децата. И ти да се разминеш леко. Успех на вливанията!

# 618
  • Пловдив
Карантината за контактни е 5 дни, а първият вече е минал, ако днес е излязъл тест от лаборатория.
Обявиха срока на карантината на класа - от 06.10.до 08.10. включително. Явно е по-малка от 5 дни за училищата или РЗИ решава според случая.
Да минава леко на болните!

# 619
  • София
Хана, ако болното е било на училище на 4.10, карантината е 4 - 8.10

# 620
  • Пловдив
Да, явно е така.

# 621
Зайче, лошо, дано бързо да се излекувате. За школо да не ти пука. Те да нанасят оценки, и да са хубави, пък приложението да прави каквото си ще.

Ханна, 4 или 5 дена е. Но карантина не знам колко беше и от кога почва. Тъй като от днес минавате ДО, включват и събота, както беше при нас.

# 622
  • София
Цитат
Изтеглени са потребителите, които печелят тениска на Училищна Телерик Академия. Честито на:
Лонита, Soul Free, Пролетно цвете, Вампирче, denizara, pali78, ine, denyil, anra, bernadette83
струва ми се има и други от темата, затова го копирам тук.

# 623
Току що говорих с личната лекарка- остава вкъщи до отрицателен тест. Напълно е съгласна с подхода ми да я задържа до такъв. Това било отговорното повдние на хора, които не са си забравили епидемиологията.
Зайченце, благодаря.

# 624
  • София
Цитат
Изтеглени са потребителите, които печелят тениска на Училищна Телерик Академия. Честито на:
Лонита, Soul Free, Пролетно цвете, Вампирче, denizara, pali78, ine, denyil, anra, bernadette83
струва ми се има и други от темата, затова го копирам тук.

И аз тъкмо го видях, благодаря!

Зайче, бързо да оздравявате всички!

Тони, благодаря за мазилото, ще го взема.

# 625
  • София
Току що говорих с личната лекарка- остава вкъщи до отрицателен тест. Напълно е съгласна с подхода ми да я задържа до такъв. Това било отговорното повдние на хора, които не са си забравили епидемиологията.
ra2, ако е удобно да кажеш кои тестове хващат корончето сега. Имаше един перод, не го хващаха домашните тестове, лекарите не изписваха безплатни и симптомите бяха леки. Та поне да зная с какво да тествам, че да прилича, все едно зная епидемиология.

# 626
Изобщо не съм се заглждала. Каквито ми дадат в аптеката, такива взимам, не търся определена марка. На работа също не знам какви са- дават само клечката и епруветката с разтвора, плочката си е в лабораторията. Резултатите и на двамата вкъщи съвпаднаха и от теста от аптеката и от този в лабораторията.
Сега поглеждам кутията, която още не съм хвърлила- пише AndLucky, два сини шипести вируса на картинката.
Към момента от лични наблюдения-  в единични случаи клинично "заподозрян" не излиза /+/. По-скоро се случва да хванем контактни с /+/ преди да развият симптоматиката. ПСР напоследък май не сме пускали, става дума все за БАТ.
Обобщено впчатление - към момента тестовете ловят добре.

# 627
Ра, дано скоро да ни съобщиш хубави новини. Успех утре.

Хайде момичетаааа, похвалете се, че сте оздравели.

# 628
  • София
Здравейте, признавам си, че не съм чела цялата тема, само последните странички. Подавахте ли документи за еднократна помощ за 8 клас? И съответно някой получил ли си е първата половина от помощта?
На 19 септември подадох, и вече си мисля, че е редно да пуснат плащанията, пък още няма нищо, поне при мен.

# 629
Мацата  на мен ми казаха след 15 -ти .

Общи условия

Активация на акаунт