Бременна съм, но приятеля ми скъса с мен

• 23 915
  • 853
  •   1
Отговори
# 690
Не знам защо някои под помощ разбират бабите да напуснат работа и да поемат 24 часова грижа по бебето/ детето, че и финансовата му издръжка.
Аз само попитах кога ще спи 38-годишната баба, която работи, ако през нощта майката ѝ остави бебето, за да поеме смяна в кръчмата, Ру. Как го виждаш реалистично? Питам принципно, не за конкретната пързалка.

# 691
Как? Просто не работи. Напуска работа и се отдава до 80 години на секса без презерватив на дъщеря си.
Нали за това са родителите?
Като родиш вече и край. Най-добре и правнуци да отгледаш докато "щерката" се развява с приятелките по мола.
Така и три деца, че и повече ще родя.

# 692
  • София
Момичето си е сбъднало всички мечти на 20.
Наистина трябва да приключим темата.

# 693
Не знам защо някои под помощ разбират бабите да напуснат работа и да поемат 24 часова грижа по бебето/ детето, че и финансовата му издръжка.
Аз само попитах кога ще спи 38-годишната баба, която работи, ако през нощта майката ѝ остави бебето, за да поеме смяна в кръчмата, Ру. Как го виждаш реалистично? Питам принципно, не за конкретната пързалка.
Тя майката поне до една годинка на детето си няма да работи. Не ми казвайте, че едногодишните не спят по нощите. И че е всяка вечер/ нощ.

# 694
Достатъчно е, че тази млада жена (бабата) ще се лиши от свободно време и възможност да обърне внимание на мъжа си. Ако авторката не смени професията - за десетина години... А и колко готино за детето мама все да я няма след градина/ училище.

# 695
Тя майката поне до една годинка на детето си няма да работи. Не ми казвайте, че едногодишните не спят по нощите. И че е всяка вечер/ нощ.

Joy Joy
Ми не спят, mama Ru. Не спят, ам се дерат в 2-3-4 часа през нощта, щото им никнат зъби /забравих кои точно зъби бяха, ама май бяха кучешките, дето са кошмара на кошмарите, докато избият. И вече са тежки и те боли гърба ако решиш да дондуркаш.. и съответно не дондуркаш.. и съответно още повече се дере и така до към 2г възраст докато избият и кътниците. После спря да се буди, но чак към 2г6мес. Понякога и зомби съм ходила на работа, понеже вече работех. Ама детето си е моето, ще си ходя зомби.. ама ако съм бабата..

# 696
Не ми казвайте, че едногодишните не спят по нощите. И че е всяка вечер/ нощ.
Казваме ти, че има всякакви едногодишни, включително такива, които се будят по 3-4-5 пъти на нощ. Няма нужда да е всяка вечер. Достатъчно е два пъти седмично, когато са късните смени. Да, знам, че на чужд гръб и сто тояги са малко, но все пак...

# 697
  • София
Достатъчно е, че тази млада жена (бабата) ще се лиши от свободно време и възможност да обърне внимание на мъжа си. Ако авторката не смени професията - за десетина години... А и колко готино за детето мама все да я няма след градина/ училище.

Хубава работа! Мъжът по-важен ли е от родното дете? Какво има да му обръща внимание, да не е бебе! Възрастен мъж. На този мъж сигурно му е обръщала внимание, вместо да обърне внимание на дъщеря си да си седи вкъщи и да учи, вместо да сервира нощем по кръчмите непълнолетна!

Ако съм бабата, ще си взема отпуска в най-трудния период и ще ходя да дундуркам бебето когато и колкото трябва, за да може майка му малко да поеме въздух и да се наспи. Може бабите да са дразнещи на моменти, но са повече в помощ, когато майката не знае още на кой свят се намира и дали бебето реве от глад или от колики.

# 698
То няма да е временно, Анди. Десетина години ги виждам, ако майката не си намери помагащ мъж. Наистина и това може да стане, късмет.
Моето на 1-2 години вече си спеше добре (даже и от по-рано). Но като е будно - по една беля в минута. Очите си не можеш да отлепиш от него. Cold Sweat До тоалетна не можеш да идеш...

# 699
  • София
Кое е по-важно - детето или мъжът? Ако този мъж не може да преглътне, че майката има ангажименти като майка да помогне на дъщеря си, то тогава имаме вместо зрял мъж един инфантилен мъж, който се конкурира с дъщерята и внучето на жена си. И десет години да отнеме - майката няма двайсет деца, а едно, две или три.  Като е станала майка ще помага. Мъжът е възрастен човек, който може да преглътне факта, че не е центърът на света на майката, която има по-важни природни ангажименти.  Особено ако веднъж се е издънила да изпусне положението с непълнолетната си дъщеря, сервираща по нощните заведения.

# 700
  • France
Хубава работа! Мъжът по-важен ли е от родното дете? Какво има да му обръща внимание, да не е бебе! Възрастен мъж. ...
После се вайкаме защо един от два брака завършва с развод Flushed

# 701
Хубава работа! Мъжът по-важен ли е от родното дете?
Хубава работа! Кой нормален човек степенува по важност мъжа и децата си? Все пак, не за всички мъжете са случайно преминаващи през леглата оплодители. Някои от нас си обичат мъжете. И да, моят мъж е един от центровете на моя свят. Не единствен, но един от тях. А твоето отношение към мъжете си има и последици за брака. Ти би трябвало да си отлично запозната с тях.

# 702
  • София
Животът ги степенува. Когато детето  е в сложно положение ще-неще човек степенува. Как ще степенува си е негова работа. Всеки сам си преценя.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 09:14 от Andariel

# 703
Абе варианти има … по принцип може да си използва и втората година майчинство , а когато се върне на работа детето ще е на ясла . Също може да промени работата си като дава само дневни смени . По принцип не е невъзможно .
Животът и ще е много различен от това , което е било до сега . Ще и бъде много трудно без баща . Но щом тя така е избрала , излишно е дракането тук .

# 704
  • София
Значи, аз съм 38 годишна жена, събрала се да живее с мъж, чиято дъщеря на 20 е бременна - без мъж, без покрив, без препитание и аз следва да й гледам и издържам бебето, но да не надавам много глас, защото съм приорити левъл минус 156 в степенуването на нуждите.

Аха...

Общи условия

Активация на акаунт