Турски филми и сериали - Обща тема за Общи приказки - Тема 11

• 72 932
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Хванах се с Три сестри тази вечер, но вече разбирате, че щом съм тук, при вас, значи не ми е интересно.
Най- вероятно ще го приключвам този сезон.
Утре - Баща и Буура с Демет (тя и Хазал бяха много красиви в Париж на модната седмица). 😍
Нещо ново чакаме ли тези дни?

# 151
Хванах се с Три сестри тази, вечер, но вече разбирате, че щом съм тук, при вас, значи не ми е интересно.
Утре - Баща и Буура с Демет (тя и Хазал бяха много красиви в Париж на модната седмица). 😍
Няма да съжаляваш! Heart А аз обещавам да погледна " 3 сестри", ама само да погледна, щото нямам място! Joy

# 152
Хванах се с Три сестри тази, вечер, но вече разбирате, че щом съм тук, при вас, значи не ми е интересно.
Браво pepel_ot_rozi Винаги съм се чудела на гледането на толкова сериали на веднъж.  Аз, като си хвана някой за "ушите"  докато не ги издърпам, като заешки, че и да клепнат - не го оставям. Нооо, изглежда, че преминавам в нова фаза. ....
В момента гледам два и чакам неистово трети... Това, наистина е ново за мен....

# 153
Браво pepel_ot_rozi Винаги съм се чудела на гледането на толкова сериали на веднъж.  Аз, като си хвана някой за "ушите"  докато не ги издърпам, като заешки, че и да клепнат - не го оставям. Нооо, изглежда, че преминавам в нова фаза. ....
В момента гледам два и чакам неистово трети... Това, наистина е ново за мен....
Стеле, Hug, моя рекорд е 12, без да ги оставям, е, някои с мишката набързо, но май тоя сезон ще има голямо сито. Старите са малко, а новите доста под въпрос. Очаквайте продължение. Joy

# 154
Цитат на: pipilota65 link=topic=1482202.msg45355226#msg453552
[/quote
Стеле, Hug, моя рекорд е 12, без да ги оставям, е, някои с мишката набързо, но май тоя сезон ще има голямо сито. Старите са малко, а новите доста под въпрос. Очаквайте продължение. Joy

Ууааууу, наистина си е за рекорд - аз 3 на кръст ще ги гледам, а това 12.   ....Браво!

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 08:12 от Stella2021

# 155
  • au bout du monde
Някой следи ли този сериал ben bu cihana sigmazam ?  Нищо не се чува за него, а втори епизод е пак с много висок рейтинг 8.35 🤔

# 156
Някой следи ли този сериал ben bu cihana sigmazam ?  Нищо не се чува за него, а втори епизод е пак с много висок рейтинг 8.35 🤔

Не, не съм го загледала, но заради високия рейтинг ще го погледна! Благодаря!

Доколкото прочетох - на български името на сериала е "Аз не мога да се впиша в този свят". Има го с руска озвучка в ТуркРу.Тv.
Но, момичета не мога да копирам и слагам тук линк. Само с телефон съм.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 11:43 от Stella2021

# 157
  • au bout du monde
Изненадващо някои сериали, за които не се говори много, нямат много реклама и дори не участват някои известни и запомнящи се артисти имат висок рейтинг. Като Gönül dağı, пак е с висок рейтинг и не знам какво дават толкова вече 3 сезона.

# 158
Отворих, гореспоменатия линк и ми излезе втора серия....Актьорът ми е познат, като визия, една от актрисите - не й помня името игра в "Твоят, мой живот"!

# 159
Gönül dağı не съм го гледала, не проявявам интерес, но актьора за който питате съм го гледала в Дъщерите на Гюнеш в ролята на Саваш. За ролята си в сериала : в миналото бе загубил първата си любов, но благодарение на Назлъ си върна желанието за живот и се влюби в нея давайки си втори шанс. "Син " е на г-жа Рана и е чичо на психично неуравновесения и манипулативен Халюк. "Братовчед " на Али.

# 160
Актрисата се казва Ебру Йозкан и е участвала в Твоят мой живот, Хекимолу и Господарката на чифлика.
Октай Кайнарджа е участвал в Мафията не може да управлява света и Долината на вълците.
Хакан Карахан е участвал в Жена, Забранената ябълка, Мафията не може да управлява света и Почукай на вратата ми.
Сериалът с Дилян Чичек Дениз и Серкай Тютюнджу- “Идеалният наемател” прави финал със шести епизод.

# 161
По турския ли Фокс беше дизито с Диляна и Тютюнджу ? Пак прецакаха сериал Imp
Не съм го гледала по снимки и фрах ми се стори интересен.
Двамата си подхождат Определено.

Пепелчето Heart Eyes
спомена в пост Хазал и Демет в Париж.
По - късно ще Онагледя със снимки в редакция или нов пост.
Хазал е там на парти за Ланкоме световната френска козм.марка на която е рекламно лице за Турция.Демет е за световната седмица на модата в Париж.

# 162
По турския ли Фокс беше дизито с Диляна и Тютюнджу ? Пак прецакаха сериал Imp
Не съм го гледала по снимки и фрах ми се стори интересен.
Двамата си подхождат Определено.

Пепелчето Heart Eyes
спомена в пост Хазал и Демет в Париж.
По - късно ще Онагледя със снимки в редакция или нов пост.
Хазал е там на парти за Ланкоме световната френска козм.марка на която е рекламно лице за Турция.Демет е за световната седмица на модата в Париж.

Да.

# 163
Оncee, покрай рекламата, която ти направи на "Балканска приспивна" и аз поисках да я гледам. Satisfied
Намери ли нещо ново по преводите? Това ли е?
TRT1  с автоматични  бг субтитри и тук с превод 3 епизода /1 и 2  ги има и на руски/:
Скрит текст:

# 164
Оncee, покрай рекламата, която ти направи на "Балканска приспивна" и аз поисках да я гледам. Satisfied
Намери ли нещо ново по преводите? Това ли е?
TRT1  с автоматични  бг субтитри и тук с превод 3 епизода /1 и 2  ги има и на руски/:
Скрит текст:

Момичета, мисля, че Вашият сериал го има с руски превод на Турк.Ру. Tv
Пак казвам, че не мога да кача линка тук@
Пробвайте се!

https://turkru.tv/home8

Оппссс - получи се...👍👌🌺

Общи условия

Активация на акаунт