Турски филми и сериали - Обща тема за Общи приказки - Тема 11

• 72 939
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
"Между светът и мен" е страхотен сериал. Изгледах първите 3 епизода наведнъж. Сега чакам преводът на 4-ти.
Очаквай неочакваното...

# 181
Феми, 😍 твоят Баръш се раздвижи в ИГ- пусна постера на Шербета.
Ще го следя изкъсо и ще ти докладвам всяка негова стъпка.😂

# 182
Пепелче Heart Eyes
Тихо да не прочете жена му че е моят Баръш. Joy
Как хубаво звучи. Heart Eyes
На теб разчитам да докладваш какво прави.

Началото на Октомври РД празнува моята любима принцеса и актриса Хазал Кая. 🎂♥️💚🥂🌸🌸🌹
Навършва 32 год.
Набори са с Чачи.
Да е жива и здрава  ,успешна и Обичана.
Леко раждане на мини Лейля.

Чапкъна е с висок рейт. Изненадах се.
Затворник със  синеочкото Онур Туна не върви добре. Талантлив е  историята се измени. Ако така продължава Фокса ще го финализират и идва следващият сериал по ред.

# 183
Честита да е! Нека да е жива и здрава, и много щастлива!
Днес рождени дни празнуват и Илай Еркьок (29), Джерен Бендерлиоулу (39) и Серенай Акташ (29).

# 184
От изброените  Серенай Акташ знам. Другите нерде са играли може ли снимки. Да са живи и здрави всички празнуващи.

# 185
Феми, 😍 идвам с поръчката...

# 186
Пепелче:heart_eyes: , Зарадва ме да го видя.
Има ли друг човек на който да му отива прошарената брада и да е толкоз харизматик. 🔥
На морето ли снимат Шербета ?

# 187
Много били рождениците днес. Grinning Всички да са здрави и щастливи! Flowers Four Leaf Clover

И моят любимец Боран Кузум е, при това порасна вече- днес е юбиляр, 30 години навърши. Grinning Много си го обичам, нека е честит! Birthday

Какъв млад-зелен беше, когато го гледах за първи път в "Ти си моята Родина". Blush
Нямам време да търся друга снимка, пък и без това Леон  беше редовно насинен в първи сезон. Grinning

Чакам два филма с негово участие да излязат. Единият е "Новогодишна нощ", за който се знае, че е комедия. Партнират си там с Алина Боз.

Другият е "Съкровище"- комедия ли ще е, драма ли ще е, ще видим. Той излиза на екран на 4 октомври.

Най-чаканият, в който цяла плеяда обичани актьори участват - "Опиянени от любов" вече не смея да чакам... Тези копродукции са скрити лимонки- като в случая. Не знам какво още не могат да се разберат турската и иранската страна, и два трейлъра излязоха. То вярно, че в Иран сега им е само до премиери...

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 21:38 от oncee

# 188
  • София
ЧРД на Боран Кузум и от мен!  

Харесвам го! Талантлив и красив актьор. Пожелавам му много успехи в професията, много здраве и щастие.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 20:07 от Nina NN

# 189

Джерен Бендерлиоулу е участвала в Мафията не може да управлява света, Огънят вътре в мен, Ангели пазители.

Илай Еркьок е участвала във Вятърничав, Любов на инат, В очакване на слънцето, Подобно на нас, Любовта на живота ми и Първа целувка.

# 190
  • София
Отзиви за "İlişki Durumu Karışık" и "Yalı çapkını", момичета?

# 191
"Между светът и мен" е страхотен сериал. Изгледах първите 3 епизода наведнъж. Сега чакам преводът на 4-ти.
Очаквай неочакваното...

Ауу, изгледах епизод 4 с руски аудио превод. Триъгълникът се заформи окончателно.
Най-вероятно в 5 епизод ще се появи Метин Акдюлгер. Предполагам, че ще бъде от класата на Илкин (Демет).
Въпреки абсолютното клише на любовните триъгълници, става все по-интересно. Чакам следващите епизоди с нетърпение, любопитно ми е...

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 23:27 от DeniAra

# 192
İlişki Durumu Karışık , ако е една стара романтична комедия става, даже много.
После направиха много неуспешен 2 сезон и май бързо го приключиха.
.
ЗаЧапкъна Simple Smile - мислех, че ще е тривиална скучна история, но от новите май той ми е най- интересен.
Или просто го гледам с надежда девойката да се окаже по- силна от традициите и да размърда пластовете.

В Предателство, сякаш че нищо не се случва.
Не съм тествала още Не мога да се впиша в този свят, чакам превод на 3 еп. на Лъч светлина.
Другите ги отсвирвам и остават в резервите за моментите на тежка скука. Simple Smile
Продължавам си Баща, Момичето зад прозореца и Присъда.

# 193
Очаквай неочакваното...

Току що изгледах първите два епизода и - явно няма да се спи, докато не изгледам и трети...😀. Определено ми хареса и то, доста.
Музиката към всяка сцена е повече от чудесна - браво на Сертач ....
Много смели сцени....
Играта и на тримата е отлична.
Илкин предприе много смел ход, но със сигурност ще й изиграе "много лош номер" ....но, всичко зависи и от Толга, когато научи истината.
Синем, от свитото момиченце на което никой не обръща внимание - със сигурност ще се отпусне и то....доста. 👍
Аз, продължавам с третия епизод...😀

# 194
  • София
Скрит текст:
İlişki Durumu Karışık , ако е една стара романтична комедия става, даже много.
После направиха много неуспешен 2 сезон и май бързо го приключиха.
.
ЗаЧапкъна Simple Smile - мислех, че ще е тривиална скучна история, но от новите май той ми е най- интересен.
Или просто го гледам с надежда девойката да се окаже по- силна от традициите и да размърда пластовете.

Скрит текст:
В Предателство, сякаш че нищо не се случва.
Не съм тествала още Не мога да се впиша в този свят, чакам превод на 3 еп. на Лъч светлина.
Другите ги отсвирвам и остават в резервите за моментите на тежка скука. Simple Smile
Продължавам си Баща, Момичето зад прозореца и Присъда.
Изгледах епизод 1. Определено ми хареса. Дано и натам сериите да са интересни.

Общи условия

Активация на акаунт