Финала наближава!Октомврийче се показва❤Тема 4

• 39 151
  • 418
  •   1
Отговори
# 150
Flower90, ти май беше съвсем накрая. Поне си я видяла тази митична тапа. На бебето вече му е тясно, заради това са по-малко движенията. Пожелавам ти много бързо и леко раждане!

Момичета, кога започнаха да ви следят тоновете? Май не е практика навсякъде. Мен поне не ме следят за това.
Иначе започвам да ходя по веднъж седмично на преглед, от понеделник съм в 36 седмица.

# 151
Alegra03, честита дъщеричка. Да е много здрава, да си хапва и поспива. А на теб бързо възстановяване, бързо поне колкото раждането.
Направо ми звучи идеално такова раждане, иска ми се и моето да протече така (също второ). Но до моя термин има още 3-4 седмици, спрях вече магнезия и от Понеделник корема си го усещам паднал, понякога с усещане за мускулна треска/тежест на дъното, но само толкова. Вчера бях на преглед, бебо не е много ниско още, има води и само плацентата е започнала да старее. Ще се чака. Поне започнах да оправям багажа. Сега съм в 36+4 гс и от следващата седмица ще слушаме тонове, до момента не сме. Успех на всички момичета, които са в очакване!

# 152
Момичета, имам един може би глупав въпрос - винаги ли преди изтичане на водите пада тапата? Чудя се ако още не ми е паднала тапата дали това означава, че има още време до раждане.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 10:01 от Vivvi

# 153
Благодаря!
Аз за пръв път бях на тонове в 32+ гс, после чак след месец отново. След това се ходи всяка седмица. Ако преносиш всеки ден.

Flower90, ти май беше съвсем накрая. Поне си я видяла тази митична тапа. На бебето вече му е тясно, заради това са по-малко движенията. Пожелавам ти много бързо и леко раждане!

Момичета, кога започнаха да ви следят тоновете? Май не е практика навсякъде. Мен поне не ме следят за това.
Иначе започвам да ходя по веднъж седмично на преглед, от понеделник съм в 36 седмица.

# 154
Алегра03, честито бебенце!!! Да ви е живо и здраво и да ви радва много! Ентусиазирах се от твоя случай.  Дай Боже  на всички така бързо и леко да мине раждането!

# 155
Здравейте и моят октомвриец се роди днес в 9:00 сутринта 2900. 46 см- естествено раждане след епидуралната упойка всичко мина абсолютно безболезнено. До всички мами които не са родили още- не се колебайте дори за миг. Hе виждам никакво геройство в това след раждането майката да излезе като след война. И двамата се чувстваме страхотно вече станах и се изкъпах! Пожелавам на всички момичета които им предстои леко и бързо раждане❤

# 156
Честито, Stanimira Blush! Да бъде здрав, спокоен и щастлив юнакът! Хубаво е, че се чувствате добре! Simple Smile

# 157
Здравейте и моят октомвриец се роди днес в 9:00 сутринта 2900. 46 см- естествено раждане след епидуралната упойка всичко мина абсолютно безболезнено. До всички мами които не са родили още- не се колебайте дори за миг. Hе виждам никакво геройство в това след раждането майката да излезе като след война. И двамата се чувстваме страхотно вече станах и се изкъпах! Пожелавам на всички момичета които им предстои леко и бързо раждане❤

Честито бебенце! Нека бъде живо, здраво и има едно безгрижно детство! ❤️❤️

# 158
  • София
Честито Stanimira,здрав и щастлив да е малкия юнак,а на теб бързо възстановяване Flowers Hibiscus.
Това за раждащите секцио ли се отнася? Защото аз след първото дете не съм се чувствала като след война ,боли си при всяко раждане независимо естествено или секцио и не е хубаво така да се генерализира.

# 159
Станимира, честито бебенцеее, бъдете здрави!!!!!
Мамата според мен искаше да каже, че не всичко е на всяка цена и не е нужно някоя мама да се мъчи без упойка и да остане с лоши спомени от този уникален момент, поне аз така разбрах. А за секцио с мед. причина е ясно - щом трябва - трябва! По този повод вчера гледах едно видео в което един доктор каза следното "Не се борите за медал накрая, а и никой няма да ви го даде, борите се да сте здрава и и да имате здраво бебе" ❤❤❤

Честито Stanimira,здрав и щастлив да е малкия юнак,а на теб бързо възстановяване Flowers Hibiscus.
Това за раждащите секцио ли се отнася? Защото аз след първото дете не съм се чувствала като след война ,боли си при всяко раждане независимо естествено или секцио и не е хубаво така да се генерализира.

# 160
Привет и от мен! Вчера се роди Димитър, 3.450, 52 см. Естествено раждане с епидурална упойка, която поставиха на 7 см разкритие (доста бързо се развиха нещата при мен). Общо взето ми изтекоха водите, до час бях в болницата с 3см, развитие, след час беше 7см, чак не повярваха. Нямам нито един шеф или епизиотомия. Нямам болки, чувствам се перфектно.

# 161
Леле, честито момичета! Бъдете живи и здрави, и вие , и вашите бебчета!
Звучат като прекрасни раждания. Първи раждания ли са ви или втори?

# 162
Колко бебенца 🥰 Честито, мамчета,да са здравички и послушни бебенцата и бързо възстановяване на мамите 🤗
Нашият бебчо е вече на 3 седмици,много е спокоен и добричък ,добре си хапва и вече има бузки ☺️

# 163
Честито на всички нови мами! Много ме надъхахте с тези хубави истории! Дай боже всички така бързо да родим и да се чувстваме добре след това! ❤️❤️❤️

# 164
Честита радост на всички до момента. Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт