Финала наближава!Октомврийче се показва❤Тема 4

• 39 133
  • 418
  •   1
Отговори
# 135
Не, не е. Аз имах кандида, също и рецидив и никога не е ставало въпрос за секцио. Бях гледала и една лекция мисля беше от тези на Надежда и говориха за това.
Аз се оказах с бронхит в началото на 9ти месец… налага се антибиотно лечение и се надявам да ми се разминат гъбичките, пия пробиотик и спирам сладкото, но се чудя, знаете ли дали гъбичките са основание за секцио?

# 136
Въпрос до бъдещите секцио мами Simple Smile знаете ли дали трябва или е препоръчително да се носи такъв стягащ колан на корема или изобщо не се слага ? 🤔

# 137
  • София
Въпрос до бъдещите секцио мами Simple Smile знаете ли дали трябва или е препоръчително да се носи такъв стягащ колан на корема или изобщо не се слага ? 🤔
Различните лекари са на различно мнение,някои ги препоръчват други отричат. Ако след раждането има диастаза на корема колан няма да помогне .

# 138
Нана, миналата година родих 12 дена след термин, а сега ми е 4 ден след термин. Нямам никакви контракции. Предишния път си тръгна спонтанно и бързо. Много се надявам да реши да излиза по-скоро. Ти къде планираш да раждаш?
Здравей,  Алегра🙂
Реших да раждам в Окръжна болница Варна,  с избор на екип. Така ми препоръча акушерката,  и за сега съм доволна от отношението и условията там. Днес бях на тонове,  и докторът каза да си приготвя куфара за другия вторник, щели да индуцират... Спокойна съм, честно казано, макар че се надявах да изчакаме повечко.  Но за мен това е по-добрият вариант от секцио.
А ти къде мислиш да раждаш?
Дано бебчето да излезе скоро и благополучно!

# 139
Момичета как сте? Накрая сме и нещо замря групата...

# 140
Бебка излезе внезапно и без предупреждение хаха. Едвам стигнах до болницата. Нямах време на никой да звънна и оставихме другото дете само докато спи. Всичко от първа лека болка до излизането на беба 2.30 часа. Изтекоха ми водите и тръгнахме. Бебето напъва а аз го задържам. Излезе точно като пристигнахме в болницата. Контракциите боляха повече от първото раждане, но по-бързо стана. Един два дребни шева май казаха че имам, ама малко ми е натъртено. Бебчето е 3600, 51 см. С 250 гр по-малко от каката.

# 141
Ехаа😁2 часа и половина си е раждане-мечта! Да сте много здрави, спокойни и с пухкави бузки! Честито!

# 142
Бебка излезе внезапно и без предупреждение хаха. Едвам стигнах до болницата. Нямах време на никой да звънна и оставихме другото дете само докато спи. Всичко от първа лека болка до излизането на беба 2.30 часа. Изтекоха ми водите и тръгнахме. Бебето напъва а аз го задържам. Излезе точно като пристигнахме в болницата. Контракциите боляха повече от първото раждане, но по-бързо стана. Един два дребни шева май казаха че имам, ама малко ми е натъртено. Бебчето е 3600, 51 см. С 250 гр по-малко от каката.

Честито да Ви е жива и здрава! 💓💓😊

# 143
Честити бебчета! Да са ви здрави, както те така и вие и семействата ви ! 🍀🌷

Иначе да, групата дали всички сме уплашени незнам какво става. Аз съм с термин 29... един ми казва 19, друг с 2 седмици било по-голям бебока. При мене положението е чакане, когато дойде-тогава! Забелязвам, че на някой ви казват ниво на води някакви степени чудесии. Аз като цяло само съм питала дали са добре и са ми казали да.... абсолютно никакви пояснения, както казах и преди- нищо не се е променило , се едно ще раждам на полето така продължавам да си се чувствам. Вие как сте ???
... Обмислям да започвам чая от малинови листа и тура с лютите чушки и ананаса 😂😂😂

# 144
Оу вярно малиновите листа Grinning ще взема и аз да взема. Люти чушки си ям аз обичам, за сега няма ефект Grinning И моето е 2седмици по-голямо, ако не и повече Joy терминът ми е 14ти, но чакам всеки момент. Имам доста контракции, но нито са регулярни нито са мн болезнени и нз как ще разпозная истинските. Казаха ми ако са на 20мин. да тръгвам, а аз имам и мн по-често Joy но утихват.

# 145
В 7 ми месец имах повече контракции от колкото сега незнам да се радвам ли да не се ли... иначе трябва да се задействам, понеже после ще стане много голям и ще играе скалпела ....
Оу вярно малиновите листа Grinning ще взема и аз да взема. Люти чушки си ям аз обичам, за сега няма ефект Grinning И моето е 2седмици по-голямо, ако не и повече Joy терминът ми е 14ти, но чакам всеки момент. Имам доста контракции, но нито са регулярни нито са мн болезнени и нз как ще разпозная истинските. Казаха ми ако са на 20мин. да тръгвам, а аз имам и мн по-често Joy но утихват.

# 146
Здравейте, дами! Аз днес бях на преглед при наблюдаващия АГ и на тонове. Утре официално влизам в 9 месец (36 г.с.) и бебчо е все още седалищно за това запазихме час за секцио на 19 октомври. Вече тежи 2.650 кг., мисля че е добре за седмицата, в която се намира и тоновете бяха добри. Менструалните спазми, за които писах преди няколко дни изчезнаха, бяха около 2-3  дни и си мислех, че малчо може да подрани. АГ ми каза да продължавам да пия магнерота, фолиевава киселина и витамин б12. Взехме секрет за МБ и това беше последния ми преглед при него. Остана на 10-ти да повторя тоновете и на 12 - ти да направя консултация с кардиолог. Като симптоми имам киселини, но не остана. А при вас как се развиват нещата? 💙😊

# 147
Честито, Alegra03! Бързо възстановяване ти желая, а бебче да е щастливо и спокойно!

Относно коланите след секцио- на мен нищо не са ми препоръчвали. Не съм и ползвала. Със сигурност обаче не е задължително. Мисля, че колан би имал по-добър ефект при естествено раждане. За коремна операция ми се струва удачно чак след известно време да се носи нещо такова, за да има време да позаздравее мястото.

# 148
Алегра, радвам се за теб и , че всичко този път е било супер!!! Бързо възстановяване и много хубави бебешки моменти ❤👶❣

# 149
Честито Алегра! Бъдете живи и здрави с бебчо!

На мен май ми падна тапата тази вечер,  не съм на 100% сигурна, но доколкото съм чела тук като описание съвпада.
На тоновете имах контракции стигащи до 60. Май родилните  бяха около 100.
Ако не родя до няколко дни ще преминем към индукция заради престаряла  плацента и малко води Sad Не можем да чакаме много след термин.
Сега ми е притеснено за бебето, постоянно съм нащрек за движения, направоооо....  Sad

Общи условия

Активация на акаунт